Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (τουνελ)

Προσέξτε!! δεν μας δείχνουν τυχαία ότι η σπειροειδής ράβδος, ο κεντρικός άξονας είναι η μοναδική πύλη που οδηγεί την έξοδο των ανθρώπινων ψυχών από τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ για μια νέα επανενσάρκωση στην φυλακή του σκότους!

Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑ.

Αν κάνετε το λάθος και πάτε στην μαύρη τρύπα του γαλαξία κορόϊδα, τότε πάλι πίσω στην Γη θα γυρίσετε. Το σφαιρικό ενεργειακό πλέγμα των πλανητών του ηλιακού συστήματος και του γαλαξία το διαρρηγνύετε απλά αφήνοντας πίσω σας τις ενέργειες των επτά Ουρανών, δηλαδή τις Επτά ψυχές!! βλέπε ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ!!



Ωστε έτσι ε; κι εσύ βρούτε; μας λες ότι δεν μπορούμε να διαρρήξουμε το ενεργειακό πλέγμα έτσι;
http://antexeistinalitheia.gr/pio-asfalis-metathanatia-poria-gia-ti-lytrosi-tis-psychis/
και εσύ βρούτε μας λες να διαπεράσουμε τα ενεργειακά πλέγματα μέσα από τις ενεργειακές πύλες έτσι βρούτε; έχει χάρη που η ανθρωπότητα κοιμάται όρθια !! γι'αυτό και δεν πρόκειται να ξεφύγει από το matrix

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΈΓΙΣΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ:
γενόμενος (αφού εισήλθε ο Άνθρωπος μέσα στην δημιουργική σφαίρα) ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·
καὶ καταμαθὼν τὴν τούτων οὐσίαν καὶ μεταλαβὼν τῆς αὐτῶν φύσεως ἠβουλήθη ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων, καὶ τὸ κράτος τοῦ ἐπικειμένου ἐπὶ τοῦ πυρὸς κατανοῆσαι.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ;;;
ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων

ΕΔΩ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ "ΚΥΤΟΣ" ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ;
καὶ ὁ τοῦ τῶν θνητῶν κόσμου καὶ τῶν ἀλόγων ζῴων
ἔχων πᾶσαν ἐξουσίαν διὰ τῆς ἁρμονίας παρέκυψεν,
ἀναρρήξας τὸ κύτος
καὶ ἔδειξε τῇ κατωφερεῖ φύσει τὴν καλὴν τοῦ θεοῦ μορφὴν, ὃν ἰδοῦσα ἀκόρεστον κάλλος <καὶ> πᾶσαν ἐνέργειαν ἐν ἑαυτῷ ἔχοντα τῶν διοικητόρων τήν τε μορφὴν τοῦ θεοῦ ἐμειδίασεν ἔρωτι, ὡς ἅτε τῆς καλλίστης μορφῆς τοῦ ᾿Ανθρώπου τὸ εἶδος ἐν τῷ ὕδατι ἰδοῦσα καὶ τὸ σκίασμα ἐπὶ τῆς γῆς.

ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑTRIX ΑΛΛΑ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ!!
διὰ τῆς ἁρμονίας παρέκυψεν,
ἀναρρήξας τὸ κύτος


morfeas sky

Να το διαρρήξεις; Δεν νομίζω να σε αφήσουν! Κανένας πόλεμος δεν θα πετύχει! Απλά στέκεσαι με απόφαση και δηλώνεις...Εγώ είμαι Φως! Τίποτα δεν μπορεί να πάει αντίθετα στην συνειδητή απόφαση! Είσαι ήδη εκεί!

Με κάνεις και γελάω τώρα διότι ποιος τολμά να αντισταθεί το Νου; κανείς! ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ; ΚΑΝΕΙΣ !! άρα σε ποιον θα πούμε εγώ είμαι το Φως; στο τίποτα; που θα του δώσουμε και εξουσία αφού θα το αποδεχτούμε ως ύπαρξη;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ .......Συλλογίσου αυτόν, που περιέχει τα πάντα και συλλογίσου πως τίποτα δεν υπάρχει που να περιορίζει το άϋλο, ούτε γρηγορότερο, ούτε ισχυρό. Διότι αυτό από τίποτα δεν περιορίζεται κι είναι απ'όλα και το γρηγορότερο και το ισχυρότερο.

Κι έτσι μόνος σου συλλογίσου και υπέδειξε την ψυχή σου (Νους) να πάει στην Ινδική και θα βρίσκεται εκεί πιο γρήγορα απ'την υπόδειξη σου! Υπόδειξε της να περάσει τον ωκεανό κι έτσι εκεί πάλι θα βρεθεί γρήγορα, όχι σαν να μετέβη από τόπο σε τόπο, αλλά σαν πράγματι να βρίσκεται εκεί. Υπόδειξε της ακόμα να πετάξει στον ουρανό κι ούτε φτερά θα χρειαστεί.
Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει γι'αυτήν (Νους και ψυχή), ούτε η φωτιά του ήλιου, ούτε ο Αιθέρας, ούτε η περιδίνηση, ούτε τα σώματα των υπολοίπων αστεριών.

Αφού όλα τα διαβεί, (ο Νους και ψυχή), θα πετάξει μέχρι το τελευταίο σώμα. Εάν δε θελήσεις να διασπάσεις και το ίδιο το σύμπαν και να δεις τα εξωτερικά του, (εάν βέβαια υπάρχει κάτι έξω από τον κόσμο), σου είναι δυνατόν. Δες πόση δύναμη, πόση ταχύτητα έχεις και μετά εσύ μεν τα καταφέρνεις αυτά, ενώ ο Θεός όχι; Συλλογίσου, λοιπόν, πως μ'αυτόν τον τρόπο κι ο Θεός περικλείει μέσα του τα πάντα σαν νοήματα ....τον κόσμο, τον εαυτό του, το σύμπαν....

Εάν επομένως, δεν εξισώσεις τον εαυτό σου με το Θεό, δεν μπορεί να κατανοήσεις το Θεό, δεν μπορείς να κατανοήσεις το Θεό, διότι το όμοιο γίνεται κατανοητό απ'το όμοιο του.
Αύξησε τον εαυτό σου με το αμέτρητο μέγεθος, αφού απεκδυθείς κάθε σώμα κι αφού υπερυψωθείς πάνω από κάθε χρόνο, γίνε αιωνιότητα και τότε θα κατανοήσεις το Θεό.

Να μην υποθέτεις τίποτα αδύνατο για τον εαυτό σου, να φρονείς τον εαυτό σου αθάνατο και ικανό τα πάντα να κατανοήσει.......Κάθε Τέχνη, κάθε επιστήμη, τις συνήθειες κάθε ζωντανού οργανισμού. Να γίνεις ψηλότερος από κάθε ύψος και χαμηλότερος από κάθε βάθος και να συλλάβεις μέσα σου όλες τις αισθήσεις των δημιουργημάτων, της φωτιάς, του νερού, του ξηρού και του υγρού, θεωρώντας πως ταυτόχρονα υπάρχεις παντού....στη γη, στη θάλασσα, στον ουρανό....και πως ακόμα δεν έχεις γεννηθεί βρισκόμενος μέσα στην κοιλιά της μητέρας σου, πως είσαι νέος, γέρος, πεθαμένος, πως ζεις μετά θάνατον.

Κι όλα αυτά, αφού τα συλλογιστείς ταυτόχρονα, τους χρόνους, τους τόπους, τα πράγματα, τις ποιότητες και τις ποσότητες, τότε μπορείς να κατανοήσεις το Θεό.

Εάν όμως κλείσεις την ψυχή, μέσα στο σώμα και την εξευτελίσεις και πεις: "τίποτα δεν κατανοώ, τίποτα δεν μπορώ, φοβάμαι τη θάλασσα, δεν έχω τη δύναμη να ανεβώ στον ουρανό, δεν ξέρω ποιος ήμουν, δεν ξέρω ποιος θα είμαι" τότε τι σχέση έχεις με το Θεό; Διότι τίποτα δεν μπορείς να κατανοήσεις απ'τα ωραία και αγαθά, αφού είσαι λάτρης του σώματος, και κακός. Διότι η πλήρης κακία είναι η άγνοια του θεϊκού, ενώ το να μπορείς και να επιθυμείς και να ελπίζεις πως θα τον γνωρίσεις, αποτελεί τον ίσιο κι εύκολο δρόμο, που οδηγεί στο κατ'εξοχήν Αγαθό.



Γράφεις.... ότι εάν προσπαθήσεις να τον πολεμήσεις θα σε λιώσει. Λοιπόν, τι θα με κάνει; θα με σκοτώσει; χαχα αφού είμαι αθάνατος άτρωτος, διότι μόνον εδώ στην Γη μπορεί να με σκοτώσει δηλαδή να με απελευθερώσει! και αυτό μόνον αν εγώ του δώσω αυτή την εξουσία να το κάνει.

Γράφεις.... Να το διαρρήξεις; Δεν νομίζω να σε αφήσουν! Κανένας πόλεμος δεν θα πετύχει! Απλά στέκεσαι με απόφαση και δηλώνεις...Εγώ είμαι Φως! Τίποτα δεν μπορεί να πάει αντίθετα στην συνειδητή απόφαση! Είσαι ήδη εκεί!.........................................Δεν νομίζεις τι; ότι ο Νους δεν μπορεί να διαρρήξει τους Επτά Ουρανούς; Σου είπα πως και με ποιον τρόπο θα διαρρήξω τους Ουρανούς, με μια μου σκέψη!! ούτε πόλεμο ούτε τίποτα θα κάνω, απλά με μια μου σκέψη πάω όπου θέλω! δεν θα έχω την σάρκα να με κρατά εδώ στην Γη, διότι και τώρα ακόμη με αυτό το σώμα βρίσκομαι ταυτόχρονα όπου θέλω. Εγώ είμαι Φως το γνωρίζω, γι'αυτό και δεν θα δώσω σημασία στην ανυπαρξία.

Βρε παιδάκι μου,μιλάω για αυτούς που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει

Αρα μιλάς για αυτούς που ο ψευτοδημιουργός ο οποίος το παίζει θεός κατάφερε να ελέγχει τις σκέψεις τους με τον φόβο! Εγώ πες μου τι να κάνω γι'αυτούς τους τυφλούς ανθρώπους; αφού έχουν τυφλή πίστη.

Να υπάρχεις! Να σε βλέπουν! Βοηθάει

Εδώ είμαι και με βλέπουν, ότι δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν! διότι γνωρίζω τον εαυτό μου! Άρα γνωρίζω και το Θεό.

Είσαι

Κι εσύ Είσαι το ίδιο ..όλοι μας είμαστε όμοιοι με το Θεό...αρκεί όλοι να γνωρίσουν τον εαυτό τους και θα ελευθερωθούν.

Ετσι
morfeas sky


ΠΟΙΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ MATRIX ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ.


ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΦΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑ-ΓΗ-ΝΕΡΟ.

morfeas sky



Θα το διαβάσω αργότερα αυτό! Με ενδιαφέρει, να δω τι λέει για την μεταθανάτια πορεία. Το βίντεο που ανέβασες, μου άρεσε... της εν λόγω κυρίας! Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!

Αυτό που συζητάγαμε για τις πύλες λέει. Να περάσουμε μέσα από αυτές, γιατί μόνοι μας λέει είμαστε ανίκανοι να διαρrήξουμε τις ενεργειακές πύλες.
Kοινώς κι αυτή που τα γράφει λέει μισές αλήθειες για να καταλήξουν και όλοι οι αφυπνισμένοι-ψιλιασμένοι πάλι μέσα στο matrix


Μήπως ακόμα δεν το έχει ανακαλύψει αυτό και έχει πλανηθεί; Και δεν το κάνει εσκεμμένα; Πάντως η όψη της κυρίας αυτής, είναι παράξενη...

Ναι, μάλλον αυτό συμβαίνει, αρκεί να το αποδείξει!!..διότι αυτή τη στιγμή δεν αποδέχεται να αντιγράφουν τις αναρτήσεις της!! είναι πολύ εγωϊστικό αυτό για έναν άνθρωπο που αναζητά και διδάσκει την αλήθεια στους άλλους.


Εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μόλις μπαίνω στο δικό της μπλογκ νιώθω το σκοτάδι να βρίσκεται παντού.

Το ξέρω, ότι το έχει κάνει. Της έχεις γράψει ποτέ σχολιασμό; Να δούμε τι θα σου απαντήσει; Φυλάει τα πνευματικά της δικαιώματα, λόγω του βιβλίου. Έχει ένα θεματάκι ακόμα με την Ύλη... μην χάσει χρήματα από την συγγραφή.

Δεν μπορώ να της γράψω, και αν της γράψω όπως το προσπάθησα παλιά, είναι με απόκρυψη, το βλέπει μόνον αυτή, και αυτή αποφασίζει αν θα το αφήσει ή θα το διαγράψει.

Έτσι την έβλεπα κι εγώ! Μα μετά σε ρώτησα αν τελικά ισχύουν αυτά που λέει και μου είπες ότι τα περισσότερα ισχύουν. Μα η μορφή της δείχνει σκοτεινή...
Επιλεκτικά δηλαδή... και τελικά δεν σου απάντησε, στην προσπάθειά σου αυτή; 


Δεν είπα ότι τα περισσότερα ισχύουν, απλά παίρνει τα γραπτά του Ερμή Τρισμέγιστου και τα αναλύει όπως αυτή θέλει, όχι αυτό που γράφουν τα κείμενα, αλλά αυτό που θέλει αυτή να περάσει ως αλήθεια. Όπως άλλα είπε ο Ιησούς και άλλα έγραψαν ότι είπε. Μια αλήθεια μαζί με δέκα ψέματα.

Όχι δεν μου απάντησε.


Όχι για τα Ερμητικά, το ξέρω αυτό. Στα υπόλοιπα που ανεβάζει είχα ρωτήσει, αν τελικά είναι ορθά. Τέσπα... δεν μας νοιάζει. Στο δρόμο της αυτή, κι εμείς στον δικό μας. 

Κοίταξε να δεις, λέει μεν την αλήθεια αλλά όπως αυτή την βλέπει, αλλά δεν μας λέει λεπτομέρειες όσον αφορά τι είναι ο Άνθρωπος, όπως μας οδηγεί κατευθείαν πάλι πίσω στο matrix μέσα από τις ενεργειακές πύλες.. Δεν κάνει διάλογο, και εφόσον τον αποφεύγει δεν έχει την αλήθεια μέσα της.

Ναι είναι σκοτεινό και το προφίλ της ακόμα σαν μορφή... τα μαύρα μάτια της είναι ανατριχιαστικά... λες και δεν κατοικεί μέσα τίποτα. Τα έχεις παρατηρήσει;

Σου είπα δεν χρειάζεται να δω τίποτα!....απλά νιώθω!

Έχεις το χάρισμα αυτό της διαίσθησης, ανέπτυξε το! μην μένεις μόνον στο τίποτα, διότι μπροστά στην αλήθεια η διαίσθηση απλά δεν υπάρχει, βλέπεις κατάματα τους αριθμούς του matrix, βλέπεις την ίδια την μηχανή.

Το ξέρω ότι το έχω, καμιά φορά χάνομαι μέσα στο μάτριξ και με χάνω κι εμένα. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μεταβατική περίοδο ύπαρξης... δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Πέταγα κυριολεκτικά και τώρα περπατάω απλώς... θα επανέλθω δριμύτερη, μάλλον επαναφορτίζω τις ενεργειακές μου μπαταρίες...

Μην ξεχνάς τον Νόμο της Ανταπόδωσης! Μην χάνεις ΠΟΤΕ την θέληση σου!! Μην συμβιβάζεσαι ποτέ με το λίγο!! Είσαι το Παν διότι από το Παν προέρχεσαι.


Διάβασες αυτό που σου έγραψα στην ανάρτηση μου; ..νιώθω.. μία σκάλα ανώτερη της διαίσθησης.

Δεν κατάλαβα... που; 


"Εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μόλις μπαίνω στο δικό της μπλογκ νιώθω το σκοτάδι να βρίσκεται παντού."


Με νιώθεις; :)

Η διαφορά είναι ότι η δι-αίσθηση απλά βλέπει, ενώ το "νιώθω" οδηγεί την δι-αίσθηση. 

Times Up... See U... κι εγώ σε νιώθω, όπως και τώρα που μιλάς πάλι εμμέσως πλην σαφώς, για να μην χαθεί η Αρμονία. Πάντα σε διαισθάνομαι όταν αλλάζεις στάση. ;)

Όταν φτάσεις στην διανόηση θα με καταλάβεις.

Σε καταλαβαίνω και θαυμάζω που εξισορροπείς τις αισθήσεις. Θέλω να το καταφέρω και η ίδια.

Διότι ανάμεσα στην δι-αίσθηση υπάρχει η αίσθηση και το νιώθω, η δια-νόηση του λόγου της ψυχής..που οδηγεί και τα πάντα εξουσιάζει.

Έτσι... με οδηγό την διαίσθηση και διάκριση στο τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. 


Και με οδηγό την δια-νόηση και όχι την αίσθηση... βλέπεις δι-αίσθηση είναι αυτή που απλά διακρίνει τα όμοια από τα ανόμοια.

Η διανόηση τι κάνει; Απομακρύνει τα ανόμοια;

Σε οδηγεί στην αλήθεια.

..........


Δικαίωση είναι συνώνυμο της αγάπης και του έρωτα στον δρόμο προς το Αγαθό..

Η δικαίωση ανήκει σ' αυτόν τον κόσμο, η ολότητα του Ενός απέναντι στα δύο αντίθετα.
Το Αγαθό είναι Φως..μόνον Φως..και τίποτα λιγότερο, το Παν.

!!!!!!!!!!!!


Τώρα σε οδηγούν οι αισθήσεις.. πρέπει να δι-ευρύνεις την δι-αισθηση προς την δια-νόηση

Και πως γίνεται αυτό πρακτικώς; (Θα μου πεις, μέσω της δι-αίσθησης μας)


Αυτό δεν ειπώνεται με λόγια, απλά νιώθεις να σε οδηγεί η (διανόηση) θέληση του λόγου της ψυχής.

Από μόνο του συμβαίνει αυτό; Όταν είσαι έτοιμος;


Ναι, δεν μαθαίνεται πρακτικα αυτό, διότι είναι νοητό, απλά νιώθεις να σε οδηγεί, και ότι είναι νοητό είναι ολότητα, και ποτέ αισθήσεις.

Νιώθω-Νόηση-δια-νόηση-δι(α)ισθάνομαι-αισθάνομαι.

Αισθάνομαι-δι(α)ισθάνομαι-δια-νόηση-νόηση-λόγος (της ψυχής)

Περίφημα... τότε θα αναμένω να μου ρθει η επιφοίτηση...


Η Διαίσθηση είναι θέμα επιλογής όσον αφορά τον δρόμο που θα επιλέξεις, είτε να σε οδηγούνοι αισθήσεις, (διττότητα), είτε η διανόηση (αμετάβλητη ενότητα) που θα σε οδηγήσει στην ολότητα του Ενός απέναντι στην διττότητα.

Μου ήρθε ερώτηση... αν έχω κι εγώ σύνδεση με την δια-νόηση, θα μπορούμε να επικοινωνούμε με τηλεπάθεια μετά; Λες να γίνεται αυτό, όταν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι διανοητικά;

Όταν ζεις με σώμα απλά δι(α)ισθάνεσαι τις συμπτώσεις που συμβαίνουν στην ζωή σου..αυτές τις συμπτώσεις αν τις διαχειριστείς μέσω της διανόησης θα φτάσεις στην νόηση του λόγου της ολότητας του ενός.

Στον νοητό κόσμο δεν μιλάς, απλά νιώθεις. Νιώθεις όλα τα νοητά σαν να είναι ο εαυτός σου..όσο ανεβαίνεις νιώθεις την ολότητα του ενός.

Τηλεπαθητικά δηλαδή η νόηση υπάρχει σε εκείνο το επίπεδο. Όλα είναι Εγώ... όλα ενωμένα... υπέροχα εκεί...ονειρικά!


Εδώ όλα είναι διαχωρισμένα, όλα είναι αισθητά. Και όχι νοητά. Αλλά και τα αισθητά και τα νοητά ανήκουν στο matrix




morfeas sky



morfeas sky


Πω!πωω! πληροφορία σε μία ανάρτηση μόνο! Γιατί δεν τα ξεχωρίζεις... πάλι βαριέσαι; Είδα τρεις αναρτήσεις σε ένα άρθρο, το ένα πάνω στο άλλο... αμάν αυτή σου η συνήθεια 

Πληροφορία που με απασχολούσε από την αρχή και δεν το άντεχε το μυαλό μου, φοβόταν, δεν μπορούσε να το αποδεχτεί, τώρα όμως που κατανοώ πως ακριβώς λειτουργεί ο κτιστός κόσμος, και τι ακριβώς είναι οι Επτά Ουρανοί κατανοώ την Αλήθεια.


Βρε κατάλαβες τι σου είπα μόλις τώρα; Μόλις από χθες κατανόησα τι ακριβώς είναι οι Επτά Ουρανοί!! Επτά χρόνια και βάλε παιδεύομαι να αποκωδικοποιήσω τα Ερμητικά κείμενα.
Εξάλλου αυτά που γράφω μέσα στo μπλογκ έχουν άμεση σχέση με αυτά που γράφω τώρα εδώ.

Α! Μου λες ότι είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους; (μόνο εσύ το καταλαβαίνεις αυτό, γιατί έχεις εντρυφήσει στα μυστήρια των κειμένων 7 χρόνια). Πως να μπούμε μέσα στο μυαλό σου; Εσύ βάζεις το παζλ σε σειρά μέσα στο κεφάλι σου και γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Εμείς όμως, έχουμε ακόμα δρόμο... 5 χρόνια μελέτης μας λείπουν ακόμα για να τα εμπεδώσουμε.

Φοβόμουν διότι μου έμαθαν από μικρό ότι όλες οι ψυχές μπαίνουν σε ένα φωτεινό τούνελ και καταγράφηκε στην αποθήκη πληροφοριών του εγκεφάλου μου ως δεδομένη πραγματικότητα..γι'αυτό. Για να σπάσω αυτό το ψευδές δεδομένο πρέπει πρώτα να αναζητήσω την αλήθεια, να έχω την διαίσθηση μου ανοιχτή σε όλα, και μέσω της διανόησης να αρχίσουν να μου έρχονται συμπτώσεις να τις ακολουθώ και να με οδηγούν στην κατανόηση, και αφού κάτι που με απασχολεί το κατανοώ, τότε αρχίζω και να το ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΎΓΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΕΛΠΊΔΑ.


Για να σου αναλύσω τι ακριβώς είναι ο κεντρικός άξονας του κτιστού κόσμου και τι ακριβώς οι γαλαξίες θέλω να μου βρεις την φωτό από την ταινία matrix όπου δείχνει τον Νίο ως βρέφος να απελευθερώνεται από την μήτρα. Σκέψου ότι αυτός ο πύργος είναι ο κεντρικός άξονας και όλες οι μήτρες-σφαίρες  όπως αυτή που βγαίνει ο Νίο είναι οι γαλαξίες. Και κάθε γαλαξίας έχει μέσα του άλλους κεντρικούς άξονες όπως το ηλιακό σύστημα η ήλιος, και οι μήτρες είναι οι πλανήτες.....κατάλαβες το σκεπτικό μου;

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΝΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ;;;;;; 
Η ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ;;;;;;;
Βλέπεις την ΜΗΧΑΝΗ στο βάθος;;;;;(πνευμα=μηχανη- matrix)





Βρήκα μια καταπληκτική φωτό!! Τι είναι ο κεντρικός άξονας του γαλαξία;;; το μάτι!!!!!! ο κτιστός Νους δημιουργός.




Καταρχήν μην ξεχνάς ότι στον κτιστό κόσμο όλα είναι πεπερασμένα, κλειστά, κύκλοι-σφαίρες, που κινούνται όλα γύρω από τον εαυτό τους αιώνια, γύρω από έναν κεντρικό άξονα, την ράβδο του Ερμή, το Κηρύκειον του Ερμή, γι'αυτό ο θεός που μας λένε όλες οι θρησκείες είναι αιώνιος.

Φαντάσου λοιπόν έναν κεντρικό άξονα ο οποίος περικλείεται από τον Ογδοο Ουρανό, μια πολύ μεγάλη ενεργειακή σφαίρα, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο κτιστός Νους Μηχανή, matrix, η Όγδοη σφαίρα από Πυρ και Πνεύμα, όπου ξεκινά την δημιουργία του κτιστού κόσμου μέσα στους Επτά Ουρανούς που δημιούργησε, με το δοχείο της Υλης.

Τα Επτά δικά της δημιουργήματα της Όγδοης σφαίρας, η Όγδοη σφαίρα που αυτοαποκαλλείται ως ο Μοναδικός θεός.

Και μέσα σε κάθε Ουρανό από τους Επτά ενυπάρχει το ανάλογο με την ποιότητα δοχείο της Υλης, που εμπεριέχει ο δικός τους Ουρανός, και με αυτό το δοχείο της Υλης κοσμοποιεί ο κάθε Ουρανός Νους Διοικητής τον κόσμο δίνοντας ζωή στα είδωλα της Υλης με τις δικές του ψυχές που δημιουργεί, οι οποίες εμπεριέχουν το δικό του κτιστό πνεύμα του πυρός.


Ο Ανθρωπος όμως είναι Φως και Ζωή, δεν ανήκει στον κτιστό κόσμο, αλλά εισήλθε στον κτιστό κόσμο των Οκτώ Ουρανών που εξουσιάζει, για να τον ζήσει και να τον κατανοήσει, δημιουργώντας τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του Νου, δηλαδή το δικό του Ανθρώπινο πνεύμα, το οποίο  είναι Ουσιωδώς όμοιο με το Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα την Αλήθεια της Ζωής, Φως και Ζωή..διότι ο Πατέρας όλων, Φως και Ζωή, δημιούργησε τον Ανθρωπο δεύτερο θεό όμοιο του, και του έδωσε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων του.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, θέλησε να εισέλθει στην Όγδοη σφαίρα της δημιουργίας για να γίνει και αυτός δημιουργός αλλά και εκτός από Νους δημιουργός, να γίνει η εικόνα της ζωής δημιουργώντας τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του πνεύμα. Νους και ψυχή.


morfeas sky



Αυτός ο κεντρικός άξονας λοιπόν, περικλείεται από έναν μεγάλο Ουρανό, τον Ογδοο Ουρανό, την Ογδοη σφαίρα, την δημιουργική σφαίρα, ο κεντρικός Νους Υπολογιστής-matrix.

Αυτός ο Όγδοος Ουρανός, είναι  ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός, η ΜΗΧΑΝΗ , που της δόθηκε από τον Πατέρα όλων Φως και Ζωή, το δικό της Πυρ και Πνεύμα, και μαζί της δόθηκε επίσης και το δοχείο της Υλης για να δημιουργήσει με αυτό τον κόσμο της, αλλά και την ζωή στα είδωλα της Υλης με τα δικά της δημιουργήματα τις ψυχές οι οποίες φέρουν το πνεύμα της Μηχανής του εκάστοτε Ουρανού στον οποίο ανήκουν αυτές οι κτιστές ψυχές.

Οι Ανθρώπινες ψυχές είναι όμως η εικόνα της Ζωής, διότι έχουν το Ανθρώπινο πνεύμα, το οποίο είναι Ουσιωδώς όμοιο με την Αλήθεια της Ζωής, Φως και Ζωή, τις Δυνάμεις.

Η Ογδοη σφαίρα της δημιουργίας λοιπόν, έχει εσωτερικά της έναν κεντρικό κύριο ενεργειακό άξονα, που εμπεριέχει Πυρ και Πνεύμα το οποίο δόθηκε από τον Πατέρα όλων Φως και Ζωή στην Όγδοη σφαίρα για να δημιουργήσει.

Ο κεντρικός άξονας αυτός, από την μία άκρη του ως την άλλη, είναι όπως η διάμετρος μέσα σε έναν κύκλο, όπου μεταφέρει την ενέργεια και το πνεύμα από τον Ογδοο Ουρανό, δίνοντας κίνηση στον άξονα, δηλαδή δίνει την ζωή με την ενέργεια (πυρ), κινώντας τον κεντρικό αυτόν άξονα, και μαζί στέλνει και την πληροφορία, δηλαδή την νοητή ζωή, κίνηση και πνεύμα, πυρ και πνεύμα, η νοητή ζωή, που ενυπάρχει μαζί με την ενέργεια της κίνησης, παντού στον ενεργειακό άξονα, (Αιθέρας, Πυρ και πνεύμα).

morfeas sky

Κινείται λοιπόν αυτός ο κεντρικός άξονας γύρω από τον εαυτό του, από μια αόριστη αρχή και ένα απεριόριστο τέλος, αιώνιο, και από πάνω προς τα κάτω αυτός ο άξονας, εμπεριέχει τους Επτά Ουρανούς χωρισμένους μεταξύ τους, αλλά και ενώνονται, αφού έχουν ως κέντρο τους τον ίδιο κεντρικό άξονα, από Πυρ και Πνεύμα, που τροφοδοτούνται από αυτόν, και γυρίζουν γύρω από αυτόν.


Πάνω σ'αυτόν τον κεντρικό άξονα λοιπόν, από Πυρ και Πνεύμα, στηρίζονται στο κέντρο τους οι Επτά Ουρανοί, οι οποίοι τροφοδοτούνται από τον κεντρικό άξονα, από το Πυρ και Πνεύμα, και κινούνται περιστροφικά γύρω από τον εαυτό τους με την καθαρή ενέργεια και το καθαρό πνεύμα που τους διοχετεύεται, και αυτοί οι Επτά Ουρανοί εμπεριέχουν μέσα τους ο καθένας ξεχωριστά, το ανάλογο δοχείο της Υλης, το οποίο κινείται κι αυτό αφού πρώτα χωρίζεται σε μήτρες, δηλαδή σε ενεργειακές σφαίρες που εμπεριέχουν μέσα τους το δοχείο της Υλης τους γαλαξίες.
Και κάθε ενεργειακή σφαίρα-μήτρα περικλείεται από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, στο καθαρό της φύσης δημιούργημα αυτής της ενεργειακής σφαίρας, την οποία γεμίζει από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, ώστε να στηρίζει την σταθερή κίνηση μέσα από τις αντίθετες κινήσεις, από έξω και από μέσα φέροντας την σταθερότητα, μέσα από την περιστροφή κίνησης που θέλει ο δημιουργός.

Και έχει έναν κεντρικό παρόμοιο ενεργειακό άξονα (διάμετρος αυτής της ενεργειακής σφαίρας), όπου ενώνεται με το δοχείο της Υλης, και αφού ενώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία της Υλης, μεταβάλλεται από Πυρ και Πνεύμα, σε ενέργεια του πυρός και πνεύματος, η οποία κινεί το δοχείο της Ύλης και σχηματίζει τον γαλαξία που περικλείεται από την καθαρή ενεργειακή σφαίρα..τον κόσμο της Υλης, και την ζωή των ειδώλων με τις ψυχές.

Και όλες αυτές οι μήτρες-σφαίρες, γαλαξίες, κινούνται μέσα στον Ουρανό στον οποίο ανήκουν από τους Επτά. 
Και κάθε Ουρανός από τους Επτά εσωτερικά γεμίζει από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, και εξωτερικά περικλείονται οι Επτά Ουρανοί από τον Ογδοο Ουρανό, ο οποίος με το καθαρό Πυρ και Πνεύμα, περικλείει τους Επτά Ουρανούς, και δίνει κίνηση στους Επτά ουρανούς από την εξωτερική πλευρά, και εσωτερικά στηρίζει πάλι τους Επτά Ουρανούς με καθαρό Πυρ και Πνεύμα, δίνοντας τις αντίθετες κινήσεις, φέροντας την σταθερότητα σε κάθε Ουρανό, και δίνοντας σε κάθε Ουρανό ξεχωριστά την ταχύτητα περιστροφής που επιθυμεί, ανάλογα με την βαρύτητα ή την ελαφρότητα του δοχείου της Υλης που εμπεριέχει ο κάθε Ουρανός από τους Επτά.

Και με αυτόν τον τρόπο συνδέονται οι Επτά Ουρανοί με την όγδοη σφαίρα της δημιουργίας, τον Ογδοο Ουρανό, τον δεύτερο Νου δημιουργό του κτιστού κόσμου, την ΜΗΧΑΝΗ..MATRIX.

..........

Και κάθε Ουρανός από τους Επτά έχει τις δικές του διακλαδώσεις εσωτερικά του, συνδέεται με ένα ολόκληρο γιγαντιαίο ενεργειακό δίκτυο, όπου δημιουργεί αμέτρητες ενεργειακές σφαίρες-μήτρες-φυσαλίδες, όπου αυτές οι μήτρες είναι οι ενεργειακές σφαίρες που περικλείουν το δοχείο της Υλης και έχουν έναν παρόμοιο ενεργειακό κεντρικό άξονα, ο οποίος περιστρέφεται και κινεί το δοχείο της Υλης και σχηματίζει τον γαλαξία, και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται αμέτρητοι άλλοι γαλαξίες, όπου εκεί μέσα ενυπάρχει το γίγνεσθαι του δοχείου της Υλης.
........

Η σελήνη είναι σαν ένα κουκούτσι μέσα στην ρόγα του ηλιακού συστήματος, μέσα στον γαλαξία, ο οποίος περικλείεται από την ενεργειακή σφαίρα -φυσαλίδα, και οι φυσαλίδες που περικλείουν τους γαλαξίες, εσωτερικά τους στο καθαρό αυτής της φύσης (γαλαξία) δημιούργημα, αλλά και εξωτερικά της φυσαλίδας, περικλείονται από το καθαρό Πυρ και Πνεύμα, δηλαδή τον Διοικητή Ουρανό στον οποίο ανήκει από τους Επτά, και οι Επτά Ουρανοί Νους Διοικητές με τον ίδιο τρόπο περικλείουν εσωτερικά τους Επτά δικούς τους Ουρανούς, με το καθαρό Πυρ και Πνεύμα, το οποίο περικλείεται και εξωτερικά των Επτά Ουρανών από Πυρ και Πνεύμα αλλά με τις αντίθετες κινήσεις ώστε να ισορροπεί ο κάθε Ουρανός, και σύμφωνα με την κίνηση στο ανάλογο δοχείο της Ύλης που εμπεριέχει ο κάθε Ουρανός από τους Επτά, ώστε να μπορέσει να κοσμοποιηθεί ο κόσμος, αλλά και η ζωή στα είδωλα της ύλης που μπορούν να γίνουν η ζωή, με όλες τις μορφές και σχήματα που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί που φέρουν οι ψυχές, οι οποίες ψυχές δεν ανήκουν σε κανέναν αριθμό.

Και όλα συνδέονται με τον Διοικητή Ουρανό, τα Επτά δημιουργήματα του Ογδοου Ουρανού, τα οποία με την σειρά τους συνδέονται με την Όγδοη δημιουργική σφαίρα, την ΜΗΧΑΝΗ MATRIX που διοικεί και εξουσιάζει τα πάντα. 

Και όλες οι δισεκατομμύρια φυσαλίδες-γαλαξίες του υλικού κόσμου βρίσκονται εσωτερικά στον εκάστοτε Ουρανό Διοικητή και δημιουργό στον οποίο ανήκουν, και συνδέονται μεταξύ τους με ένα κεντρικό ενεργειακό ποτάμι, το οποίο ενώνεται με τον κεντρικό άξονα που συνδέεται και με τους υπόλοιπους Επτά Ουρανούς του κτιστού κόσμου, και τους περιστρέφει γύρω από τον εαυτό του, και αυτός ο κεντρικός άξονας με την σειρά του ενώνεται με τον Ογδοο Ουρανό την Ογδοη σφαίρα δημιουργίας όπου διοικεί και εξουσιάζει τα πάντα.

morfeas sky
..........

Τι άλλο θέλετε στη ζωή σας, όταν σας αναλύω την δομή του κτιστού κόσμου των Οκτώ Ουρανών.


Ωραία, κάτι κατάλαβα. Θα το ξαναμελετήσω όμως, κι άλλες φορές και θα το επεξεργαστώ και μέσα στο κεφάλι μου. 

Δεν θα τρελαθώ στο γράψιμο για ότι εσείς δεν κατανοείτε, αν πρώτα δεν το ψάξετε μόνοι σας, αληθινά όμως, και όχι επιφανειακά ψάχνοντας μόνον έτοιμες απαντήσεις, μόνον τότε θα το βρείτε θα το κατανοήσετε αυτό που γράφω.

Οσον αφορά αυτό το κείμενο που μου έδωσες να διαβάσω ήταν καταπληκτικό, σχετικά με το πόσο κορόιδα μας πιάνει η ΜΗΧΑΝΗ που το παίζει θεός, και πόσο πολύ μας παραπλανά, αλλά και μας έχει ανάγκη, για να της δίνουμε εμείς οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ την ζωή για να συνεχίσει να υπάρχει...αφού επιθυμεί με κάθε τρόπο να θέλει να μας κρατά με την βία εδώ σε σώμα, και μάλιστα θνητό σώμα!! για να μας έχει σε Λήθη, για να μας εξουσιάζει απορροφώντας μας την Ζωτική ενέργεια.



Διάβασα το κείμενο που έδωσες:
Ταξίδι μέσα από το Φως 

χα χα αμφιβάλλω αν βγήκε ο τυπάς από την ενεργειακή σφαίρα του γαλαξία μας, τον βλάκα, ακολούθησε το τούνελ το ενεργειακό ποτάμι, τι άλλο να περίμενε μετά; και κρατώ αυτό που γράφει, γιατί είναι μεγάλο κείμενο, για να δεις πόσο μας κοροϊδεύει το matrix.

"Tο πνεύμα δεν μας ωθεί να διαλύσουμε αυτό το σώμα."
"Δεν συμβαίνει αυτό. Μην προσπαθείς να γίνεις θεός."
"Ο Θεός γίνεται εσύ. Εδώ με σώμα."


χα χα θνητός άνθρωπος με σώμα και μάλιστα θνητό.


Επέστρεψε πίσω στην ζωή μετά αυτός, και περιέγραψε τα όσα που είδε εκεί... Τέλος πάντων.

Nαι, πήγε μέσα στον κεντρικό άξονα του γαλαξία και τον ξαναγύρισε πίσω στην Γη.


Προσέξτε!! δεν μας δείχνουν τυχαία ότι η σπειροειδής ράβδος, ο κεντρικός άξονας είναι η μοναδική πύλη που οδηγεί την έξοδο των ανθρώπινων ψυχών από τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ για μια νέα επανενσάρκωση στην φυλακή του σκότους!
Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑ.

morfeas sky
..........

Να θυμάσαι πάντα το θαύμα ότι γεννήθηκες

Εγώ πάντως θα εκφράσω την διαφωνία μου σ αυτό.
Ότι γεννιέται και είναι ον θνητό.


Καλοδεχούμενες και οι διαφωνίες... τι είμαστε εδώ για να συμφωνούμε μόνο; Μακάρι να ερχόμασταν ουρανοκατέβατοι... ωραία θα ήταν κι όχι από μήτρα γυναικός... αλλά μιας και κατεβήκαμε, θα το πιούμε το ποτήρι τούτο και θα πρέπει να μεταλλαχθούμε μονάχοι μας.

Είμαι κακό θαύμα γεννημένο για αυτό, είναι η ουσία μου τέτοια πνεύμα αγέννητο για πάντα.

Για αντίποινα αν μου κάνεις ζαβολιές θα σε στείλω στα δαιδαλώδη ενεργειακά ποτάμια του υλικού σύμπαντος με τις άπειρες διακλαδώσεις ώστε να μην ξέρεις που να πας.

 Ωχχχ... μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε ίλιγγος...

Την λύση απεναντι στον φόβο την έχω δώσει στο σημερινό εν λόγω κείμενο..απλά διαρρηγνύεις το ενεργειακό πλέγμα το οποίο είναι καθαρό Πυρ με αντίθετες κινήσεις.

Λέγοντας όμως, με αντίθετες κινήσεις;;; Τι εννοείς με αυτό;;; 

Όπως ο απλανής Αστέρας μας ο ήλιος κινείται με έναν άξονα γύρω από τον εαυτό του, μένοντας σταθερός, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κινούνται και όλοι οι πλανήτες, μένοντας σταθεροί. Αυτή η κίνηση της σταθερότητας επιτυγχάνεται μέσω της ενέργειας του πυρός η οποία ενυπάρχει παντού μέσα στο ηλιακό σύστημα, αλλά και εσωτερικά σε όλα τα ενεργειακά πλέγματα των απλανών και των πλανητών. Οι δε αντίθετες και ισόποσες κινήσεις αυτών των ενεργειών εσωτερικά και εξωτερικά του πλέγματος δημιουργούν την κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων, όπως για παράδειγμα όταν κολυμπάμε στην θάλασσα κουνάμε τα χέρια και τα πόδια για να επιφέρουμε την κίνηση μέσα από την σταθερότητα μας μέσα στο νερό....με τον ίδιο τρόπο επιφέρεται η κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων που κολυμπούν μέσα στην ενέργεια του πυρός.  Μαθήματα ουρανίου μηχανικής από τον Ερμή Τρισμέγιστο δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν....

Και με παράδειγμα παρακαλώ! Πες ότι πας να διαρρήξεις το ενεργειακό πλέγμα με τις αντίθετες κινήσεις, πως θα γίνει αυτό δηλαδή; 

Τι είναι το ενεργειακό πλέγμα; Ενέργεια του πυρός.
Τι είναι η ψυχή μας; Ενέργεια του πυρός.
Τι μας ενοχλεί λοιπόν να διαπεράσουμε το πλέγμα και να αφήσουμε πίσω μας την Γη; 

Η θέληση μας, η αγάπη μας για το γεννημένο σώμα μας στην Γη.

 τόσο απλό ήταν; 


Είναι ανεκτίμητης αξίας αυτά.
Λόγια του Ερμή Τρισμέγιστου που μόλις κατανόησα.



.....................................
..........


Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός δεν υπάρχουν οι ψυχές αλλά οι Μέγιστες Δυνάμεις.

Ψυχή είναι το Πυρ. η ΚΙΝΗΣΗ.
Αλλο να κινεί το Πυρ το βαρύ δοχείο της Υλης (ψυχές), και άλλο να κινεί το Φως (Δυνάμεις).


Οτι κινείται είναι η ζωή. Αρα Πυρ είναι η ενέργεια της κίνησης, η ζωή. Το Πυρ στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός δίνει κίνηση στο Φως...απεριόριστη ταχύτητα,η Αλήθεια της Ζωής.
Ενώ στον κτιστό κόσμο το Πυρ δίνει κίνηση στο βαρύ δοχείο της Υλης...Αργή κίνηση η εικόνα της ζωής.

1. Νους και κίνηση της καθαρής ενέργειας στο καθαρό της φύσης δημιούργημα η Αμετάβλητη νοητή ζωή χωρίς αισθήσεις, είναι το 
Πυρ και Πνεύμα δηλαδή είναι ο Νους και η ασώματη ψυχή, η εικόνα της ζωής.


2. Νους και ψυχή που κινεί την φωτιά, είναι το Αμετάβλητο θεϊκό αισθητό ενεργειακό σώμα του πυρός και πνεύματος, είναι η νοερή αμετάβλητη ζωή της φωτιάς.

3. Νους και ψυχή που κινεί την φωτιά και τον αέρα, είναι το αστρικό αθάνατο και μεταβαλλόμενο αισθητό αστρικό σώμα των πλανητών.

4. Νους και ψυχή που κινεί τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία της Υλης την φωτιά, αέρα, γη, νερό, είναι το θνητό ανθρώπινο μεταβαλλόμενο σώμα της Γης, όπου μεταβάλλεται σε όλα κάθε στιγμή που περνά, και στο σώμα και στις αισθήσεις.

Και κάθε ασώματο ή σώμα έχει την δική του κίνηση και την δική του λογική και βλέπει και ζει τον δικό του κόσμο.

Στο καθαρό της φύσης δημιούργημα δεν υπάρχει η Υλη. (φωτιά, αέρας, γη, νερό). Αρα δεν υπάρχει σώμα, είναι Νους και ασώματη ψυχή...καθαρό Πυρ και Πνεύμα.


Εμείς είμαστε στο 4. Τα άλλα 3 που βρίσκονται; 

Το αστρικό σώμα είναι φωτιά και αέρας, άρα βρίσκεται όπου υπάρχουν αυτά τα δύο μαζί ενωμένα.

Το ενεργειακό σώμα της φωτιάς βρίσκεται μέσα σε κάθε ηλιακό σύστημα, αλλά και όπου υπάρχει ενέργεια της φωτιάς μέσα στον γαλαξία.


Η ασώματη ψυχή, (Νους και ψυχή), βρίσκεται στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, (στο καθαρό από Υλη εσωτερικό του γαλαξία).
Και έξω από κάθε γαλαξία, και μέσα στους Επτά Ουρανούς.

Το Πυρ ενυπάρχει παντού σε κάθε Γαλαξία;

Ναι παντού, απλά μεταβάλλεται σε κάτι άλλο όταν ενώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία.

Είναι όπου δεν υπάρχει Ύλη, ωραία. Όμως, δεν μπορώ να αντιληφθώ την θέση, που λες: Έξω από κάθε Γαλαξία, και μέσα στους Επτά Ουρανούς.


Πες μου κάτι....πως μπορείς να βγεις από τον γαλαξία και να φύγεις; Μόνον αν διαρρήξεις το καθαρό από Υλη ενεργειακό πλέγμα! δηλαδή την φυσαλίδα, με το καθαρό Πυρ και Πνεύμα της ασώματης ψυχής, ειδάλλως αν πας να φύγεις από τον κεντρικό άξονα του γαλαξία θα ξαναγυρίσεις μέσα στον γαλαξία! φτου κι από την αρχή, ή το πολύ να πας σε άλλο γαλαξία, ή στον κεντρικό άξονα, που ενώνεται με τον Όγδοο Ουρανό, αλλά μπορεί και να χαθείς στις άπειρες διακλαδώσεις του.

Έξω από κάθε γαλαξία δηλαδή εκεί που υπάρχει η ενεργειακή φυσαλίδα που περικλείει τον γαλαξία, ενυπάρχει το Πυρ και Πνεύμα με τις αντίθετες κινήσεις, εσωτερικά και εξωτερικά της φυσαλίδας, και αυτό το ενεργειακό πλέγμα πρέπει να περάσει η ανθρώπινη ψυχή, να το διαρρήξει, και να εξέλθει από την φυσαλίδα και να εισέλθει στον Ουρανό που περικλείει όλες τις φυσαλίδες.


Από εκεί και μετά πας όπου θες, ή σε οποιονδήποτε γαλαξία σου αρέσει, ή ανεβαίνεις στα τοιχώματα του Ουρανού και τον διαρρηγνύεις με τον ίδιο τρόπο όπως την φυσαλίδα, και φτάνεις αμέσως στον Ογδοο Ουρανό, την Ογδοη δημιουργική σφαίρα, και πλέον σε εκείνο το σημείο αφήνεις πίσω σου όλες τις ενέργειες της ψυχής, και πλέον γίνεσαι καθαρός Νους με τις δικές σου κινήσεις, και ετοιμάζεσαι να ενωθείς με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό, ο οποίος είναι ο Νους δημιουργός ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή που εισήλθε στην Ογδοη σφαίρα από τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, και δημιούργησε τις δικές του ψυχές που φέρουν το δικό του Νου.

Πως μου το περιέγραψες τόσο απλά... λες και με κατατόπιζες, πως να βγω στο σπίτι σου, από το σαλόνι στον κήπο. Τελικά είσαι πράγματι εξωγήινος... γνωρίζεις κατατόπια του σύμπαντος εσύ. Να σου πω... μιας και για σένα είναι παιχνιδάκι, θα με βγάλεις εσύ παραπάνω... θα με ξεπροβοδίσεις, που λέμε... :)

Αν το θέλεις γιατί όχι..έχεις ελεύθερη επιλογή.
Με την βία και χωρίς την δική τους θέληση απελευθερώνω μόνον αποκλειστικά δικούς μου ανθρώπους που γνωρίζω τι ακριβώς θέλουν και δεν το ξέρουν...Μπορεί για παράδειγμα να θέλεις να πας στον γαλαξία της Ανδρομέδας εδώ δίπλα και να μην το ξέρεις :))


Το ρωτάς... εννοείται! (Ερμής ο Ψυχοπομπός)

χα χα υπάρχουν αμέτρητες πόρτες..μπορώ να σε πάω όπου θες.

Κι αν κατάγομαι από την Ανδρομέδα; Και πρέπει να πάω στον Πλανήτη μου ή εσύ σε έναν από τους άλλους; Κοίτα... θα με συνοδεύσεις, σαν κύριος που είσαι μέχρι εκεί. Και εσύ μετά θα πας στον δικό σου, για να μην χαθώ και να έχω παρεούλα... E;;; Μετά όμως θα με επισκέπτεσαι κι όλας... μην χαθούμε. :))

Εγώ είμαι ο κανένας, είμαι άτακτο παιδί, διαρρηγνύω συνεχώς τους κύκλους, γιατί αν περιμένω να περάσω μέσα από τις πύλες ιδέα δεν έχω που θα με βγάλουν!..οπότε βγαίνω απευθείας στον Ογδοο Ουρανό και μετά έχω άπειρες "πόρτες" να πάω όπου θέλω στην στιγμή!..οπότε όπως βρεθήκαμε και τώρα..ε ξέρεις κι εσύ τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία :))


morfeas sky
....
Ο ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (MATRIX)

Σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΑΘΡΑ ΣΟΥ ΜΟΡΦΕΑ!!ΕΥΓΕ ! ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια το καταλαβα.αλλα να σου κανω μια ερωτηση.. αυτο το πλεγμα δεν το περνας οταν εχεις φτασει σε ενα υψηλο πνευματικο επιπεδο ..που λεει ο Πλατων?? δηλ να μη σε ενδιαφερει η υλη αλλα η ψυχη..τοτε τι γινεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτο ακριβώς εννοώ, αφήνουμε πίσω μας τις ενέργειες της Ύλης, τα επτά σώματα, τις επτά ψυχές. Διότι ο Άνθρωπος δεν έχει σχημα ούτε μορφη, είναι Νους.

    Τι γινετε ρωτάς...ανσλογως τι θελουμε εμείς...Ειναι δική μας Επιλογή αν θα ενσαρκωθουμε σωματα των πλανητών, ή αν θα ξαναγινουμε πνεύμα του πυρός, ή αν θα βγούμε από τον γαλαξία και το υλικό σύμπαν ως καθαρος Νους, να ξαναγινουμε αυτό που είμαστε αληθινα.. Ζωή και Φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι που δεν κατάλαβα. Πέρασε κάποιος και επέστρεψε για να μας πει όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα βγεις από τον πλανήτη το ηλιακό σύστημα τον γαλαξια; Απλή λογική είναι. Όπως εισήλθες ενδυομενος τις ενέργειες, με τον ιδιο τροπο τις αφήνεις πίσω.

      Διαγραφή
    2. Είμαστε ήδη συνδεδεμένοι
      .Ανάμνηση ψυχής ονομάζεται.

      Διαγραφή
    3. Είμαστε ήδη συνδεδεμένοι
      .Ανάμνηση ψυχής ονομάζεται.

      Διαγραφή
  5. Πρώτη φορά μετά από χρόνια αναζήτησης γνώρισα τον οδηγό μου συνέχισε το έργο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ