Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΝΟΥΣ - ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ
Η κλασσική-κανονική πεντάλφα συμβολίζει τα 5 στοιχεία της φύσης ο Aιθέρας Νους. που οδηγεί με Αρμονία τα Τέσσερα άλογα στοιχεία: φωτιά, αέρας, γη, νερό που γεννούν την Αταξία.

Έχουν απενεργοποιηθεί όλα τα ενεργειακά πεδία. Γιατί άλλωστε έκαναν τόσο φρικτή την πλατεία Ομονοίας; Κάποτε σκορπούσε όμορφη ενέργεια με την αρχαία πεντάλφα των Ελλήνων, όπου η κορυφή της κοίταζε στον Παρθενώνα.

Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΆΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ - ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ

ΒΛΕΠΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η ανάποδη-ανάδρομη πεντάλφα, συμβολίζει την απώλεια του Noυ Αιθέρα, με ανάδρομη πορεία της κορυφής της Αρμονίας όλο και πιο βαθιά μέσα στο σκότος-Υλη.


Πλατεία Ομονοίας όπως είναι σήμερα:
Αμαύρωσαν το σύμβολο του Ελληνισμού, το Ελλάνιον πνεύμα ..Έρχεται η Νέμεσις..



Κατεβάζοντας την κορυφή της Αρμονίας με τα ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ πετυχαίνουν την ανάδρομη πορεία όλο και πιο βαθιά μέσα στην κακία που φέρει η Αταξία που οι ίδιοι δημιουργούν, (σύνθετο δοχείο της Υλης), πετυχαίνουν να εξουσιάζουν τους ανθρώπους φέροντας την Αγνοια και την Λήθη στην ανάμνηση ψυχής. 
ΕΙΘΕ Ο ΝΟΥΣ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΟΡΥΦΗ ..! ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ - ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΚΙΑ
ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ



morfeas sky
..........
....................

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ 


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ  Ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ ΝΟΥΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΥΛΗΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ , ΤΟ ΝΟΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ O AIΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ
 
ΑΤΑΞΙΑ = ΓΗ-ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - ΒΛΕΠΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ , ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΦΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ - ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

 ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας γράφει το εξής: 

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ».

«Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, (ΧΩΪΚΌ ΔΟΧΕΙΟ - ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ) κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, (ΠΝΕΥΜΑ - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε». Χάθηκε και το νερό που μιλούσε»

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΔΙΑ - ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.

εδω διαβάστε τι είναι Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ (ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ).

Και ο χρησμός της Πυθίας συνεχίζει:

«Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».

«Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων - Νους Αιθέρας - Νους και ψυχή) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ


morfeas sky
      

Γιατί υπάρχει ο θάνατος εφόσον ο Θεός είναι πνεύμα αθάνατο;
Γιατί υπάρχει η λύπη εφόσον ο Θεός είναι η χαρά της ζωής;
Γιατί υπάρχουν οι ανάγκες της ζωής εφόσον ο Θεός δεν έχει ανάγκες;


Γιατί ο Πανάγαθος Θεός τα πάντα δίνει απλόχερα και τίποτα απολύτως δεν ζητά; διότι τίποτα δεν έχει ανάγκη και όλα προέρχονται απ'αυτόν, και δίνει την ζωή ακόμη και στο σκότος--δοχείο της Υλης που εξουσιάζει με τον Αιθέρα.

Ενώ αυτός ο πλέον Ανάδρομος κόσμος τα πάντα επιθυμεί διότι τα πάντα έχει ανάγκη μέσα ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΚΙΑ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Η ΔΕ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ-ΑΙΘΕΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ EINAI ΤΟ ΝΟΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΓENNIETAI ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ-ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΆΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ 666 ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΝΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΦΥΣΗ ΤΑ ΆΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΗΙΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ ΓΗ-ΝΕΡΟ-ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΆΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΟΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ


ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΑΔΗ (ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ)  ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!! ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...ΠΛΑΝΗ-ΤΩΝ

morfeas sky


Έχει το νερό συνείδηση; Η ο άνθρωπος υλοποιεί την ενέργεια μέσω των συναισθημάτων του;

................

Συγκλονιστικός διάλογος καθηγητή – φοιτητή για το αν υπάρχει ο Θεός

Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/220833/sygklonistikos-dialogos-kathigiti-%E2%80%93-foititi-gia-to-an-yparhei-o-theos#ixzz53JPcGqlN

     


Αυτές τις αηδίες είπε ο Αϊνστάιν όταν ήταν φοιτητής και πάτησαν πάνω στα λόγια του όλοι οι αμμόρφωτοι που πιστεύουν τυφλά σε ότι δεν κατανοούν;

Ότι απορίες έχετε από το εν λόγω κείμενο ευχαρίστως να σας τις λύσω.

Πως είναι δυνατόν να πιστεύετε σε κάτι που δεν το κατανοείτε πρώτα με την λογική; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.!!

Φοιτ.: Αυτό είναι, κύριε.. Ο σύνδεσμος μεταξύ του ανθρώπου και του Θεού είναι η ΠΙΣΤΗ. Αυτή είναι που κινεί τα πράγματα και τα κρατάει ζωντανά..

Το όνομα του νεαρού φοιτητή ήταν …Άλμπερτ Αινστάιν!

Δες ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, σχετικό με τον Αινστάιν... και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα..καλό μεσημεράκι φίλε μου.

Albert Einstein ο εξυπνότερος άνθρωπος ! καταρρέει άλλος ένας μύθος, Θεωρία της Σχετικότητας - η απάτη του αιώνα!!

Καταρχήν να σου απαντήσω σχετικά με την ανάρτηση που έκανα, ότι ο εβραίος Αϊνστάιν προσπαθεί με πολύ μεγάλη κουτοπονηριά και γνωρίζοντας ότι απευθύνεται στα ανθρωπόζωα του σπηλαίου , να αποδείξει ότι υπάρχει ο θεός, αλλά ο δικός του θεός! ο άρχων αυτού του δυαδικού κόσμου.Το ίδιο ακριβώς σκηνικό βλέπουμε και σε όλες τις θρησκείες, όπως η μονοθεϊστική των εβραιοΧριστιανών, όπου έβαλαν και τον Χριστό και τα ηλίθια ζώα προσκυνούν πλέον τον Γιαχβέ, τον Άρχοντα αυτού του κόσμου.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ.

Διάβασα και τι κατάλαβα; ότι πάντα κυβερνούν οι εβραίοι που είναι τα παιδιά του άρχοντα αυτού του κόσμου, που μισεί τους ανθρώπους. Και τα δικά μας ζώα οι Έλληνες προσκυνούν τον Γιαχβέ. Από εκεί και πέρα με την ταχύτητα του φωτός, βλέπω ότι όχι απλά αλλάζει ο χωροχρόνος, αλλά πλέον δεν συμβαίνει μόνον αυτό, αλλά βρίσκεσαι και έξω από το υλικό σύμπαν των επτά Ουρανών του Γιαχβέ.

Συγνώμη γιατί δεν κατάλαβα στο τέλος που γράφεις, ότι αλλάζει ο χωροχρόνος, και έξω απο το σύμπαν των 7 Ουρανων. Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς;


Δεν διάβασες τι γράφει;
Όταν η ταχύτητα περιστροφής φτάνει στην ταχύτητα του Φωτός, ο δίσκος απλά εξαφανίζεται.!!
Δεν μειώνεται η υλική μορφή, απλά εξαφανίζεται η ΥΛΗ!!

Κοινώς βρίσκεσαι στον Όγδοο Ουρανό, έξω από το δοχείο της Ύλης!!

Τι είναι οι ακτίνες του Ήλιου; το αγαθό νοητό φως. Δηλαδή το καθαρό πνεύμα που εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης (ελαφρά στοιχεία της Ύλης, φωτιά-αέρας) ενώνεται μαζί του, και φωτίζει το σκότος. την γη-νερό δίνοντας του μορφή και σχήμα-σώμα..

Η ταχύτητα του φωτός, ( αγαθό πνεύμα), μόλις ενώνεται με αυτό το δοχείο της Ύλης, τα τέσσερα στοιχεία, αμέσως μεταβάλλεται σε κάτι άλλο, το είδωλο του νοήματος της αλήθειας της ζωής, δίνοντας ζωή στο δοχείο της Ύλης, δηλαδή ένα άλλο είδος κίνησης, πολυ αργό, και μια νοερή (διανοητική) ζωή στις μορφές των ειδώλων που εκδηλώνονται με σώματα από ύλη.

Καλα εεε.. πως το τσίμπησες αμέσως αυτό με την ταχύτητα, που το πέρασα στο ντούκου!

ποιος θα κατανοήσει το θεό; τα είδωλα;

 Το είδωλο του νοήματος της αλήθειας της ζωής σημαίνει ο άνθρωπος της γης; Η κίνηση που είναι, ένα πολύ αργό είδος κίνησης, είναι η πυκνότητα που υπάρχει στην γη;

Το είδωλο τι σχέση έχει με το αγαθό Φως; καμιά! Απλά δίνει ζωή στα είδωλα. Και τα είδωλα ζουν αυτό που κατανοείται από την Υλη, δηλαδή από τα είδωλα.

Στον άνθρωπο όμως δόθηκε στην ψυχή του και ο Αγαθός Νους, η Ιερή Δεκάδα του Πνεύματος, ως Πέμπτο στοιχείο και όχι μόνον το πνεύμα φωτιά-αέρας αυτής της φύσης, και πρέπει μόνος του μέσω της Νόησης να ανακαλύψει το Αγαθό Πνεύμα, το Θεό μέσα του.

Κίνηση μέσα στο Φως είναι η Αλήθεια της Ζωής.
Κίνηση μέσα στην Υλη είναι η εικόνα της ζωής (ψυχή), που μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος κίνησης, αυτό του νοήματος (της εκάστοτε σύνθετης φύσης της  Υλης), του δημιουργού της Ύλης των Επτά Ουρανών.

Οπότε τα είδωλα είναι οι αναλώσιμοι, και οι Άνθρωποι είναι αυτοί που φέρουν τον Αγαθό Νου στην ψυχή τους. Και αυτοί που τον έχουν πρέπει να ακολουθήσουν την φωνή της Νόησης που φέρουν.


Ε ΝΑΙ, αλλά σαν να μου λες ότι ξαφνικά τα είδωλα θα αρχίσουν να σκέφτονται με το Νου και όχι με τις παρ-αισθήσεις. ..ωραίο ανέκδοτο..

Όλοι μιλούν για τον έρωτα..τον έρωτα τους για τον ίδιο τον θάνατο, τα είδωλα της Υλης.

 Τα υποσυνείδητα μηνύματα, που έλεγες δίνουν ίσως, αυτή την κατεύθυνση, ώστε να ακολουθούν μόνο τον ζωώδη έρωτα, της συνουσίας, άνευ αγάπης φυσικά και να μην έχουν μυαλό, για εσωτερικές αναζητήσεις και υπαρξιακές φιλοσοφίες. 
Όλα σαρκικά, τίποτα εγκεφαλικό. 

Μόλις διάβασα ένα πολύ ωραίο σημείο, από την Ασκητική του Καζαντζάκη: "Επειδή είμαι κάτι σαν καθρέφτης σου, γιατί υπάρχει μέσα μου, κάτι που σε νιώθει και σου δίνει μιαν απάντηση. Και θα' πρεπε κανονικά, όλοι οι άνθρωποι, να είναι τέτοιοι καθρέφτες και να επικοινωνούν έτσι, ο ένας με τον άλλο."

Φυσικά, αφού αυτό θέλει ο τετραγράμματος κτιστός Νους-Γιαχβέ, να μας χώσει ακόμη πιο βαθιά μέσα στην άβυσσο του σκότους-Υλης.

Αλλά και ακόμη η διανοητική ζωή που δίνουμε σε αυτόν τον κόσμο ως ψυχές που φέρουν το Νου, ενσαρκώμενες με την Υλη, είναι Υβρις προς τον Πατέρα Θεό. 

Διότι ο Νους απαγορεύεται να μετέχει και να δίνει την διανοητική κίνηση στην Υλη η οποία είναι η Αταξία και δεν απέχει ποτέ από καμιά κακία.

Ο Καζαντζάκης τα έλεγε με τον δικό του τρόπο με κωδικοποιημένο τρόπο για τους ελάχιστους αφυπνισμένους ανθρώπους. Σαν τον Χριστό τον κρέμασαν κι αυτόν!!

Εδώ μιλάω για την ψυχή, και όλα τα ανθρώπινα είδωλα βλέπουν παντού το άλλο τους μισό που θα τους ενώσει... είναι γελοίο πια, είναι Ύβρις να μιλάω για την ανθρώπινη ψυχή.

Αλήθεια, τώρα που το ανέφερες..υπάρχει το άλλο μας μισό; Ή κι αυτό είναι ένα τέχνασμα; Καπου στα
ερμητικά κείμενα αναλύεις, ότι όντως, ειμαστε διασπασμένα σώματα.

Το άλλο μας μισό είναι το διασπασμένο σώμα της Υλης, το διασπασμένο είδωλο σε αρσενικό και θηλυκό, ώστε να εγκλωβιστούν όλες οι ανθρώπινες ψυχές στα είδωλα που προκαλλούν την Λήθη στην ψυχή, και τον έρωτα για το διασπασμένο σώμα τους το άλλο τους μισό 
Αυτό έκανε ο Γιαχβέ.

 Όπως έγινε και με τον Σωκράτη, έγινε και με αυτόν, (Καζαντζάκη) δυστυχώς.

Οπότε άστο καλύτερα, δεν μας συμφέρει αυτή η διαδικασία ανακύκλωσης.

Ασε που δεν θα θυμόμαστε απολύτως τίποτα από τις προηγούμενες ζωές μας, ότι ζούμε τώρα!! μετά τον θάνατο σαν να μην ζήσαμε ποτέ! Γι'αυτό θεωρούμαστε ήδη Νεκροί!

Για να απεγκλωβιστεί μια ψυχή από το είδωλο της σάρκας, πρέπει πρώτα να κατανοήσει τον Αγαθό Νοητό κόσμο Ειδάλλως πάντα εδώ στο άλογο σκότος της Λήθης η ενσαρκώμενη ψυχή.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ;

Πανέμορφα! Ολική αμνησία και μετά Ολική επαναφορά. 
Όπως στην ταινία Men In Black (Οι άντρες με τα μαύρα) που με ένα εργαλείο, τύπου-στυλό τους έσβηναν την μνήμη.

ρώτησε τον εαυτό σου...αντέχει να απορρίψει για πάντα αυτόν τον κόσμο της Γης;

 Λέω να μου πεις πως θα γίνει να απεγκλωβιστώ από τα σώματα της γης, αυτό ρωτώ. Και πόσα είναι αυτά τα σώματα; (Αναφέρεσαι στο αιθερικό, αστρικό κλπ εδώ;)

Όπως βλέπεις τον εαυτό σου στα όνειρα σου τα ίδια θα βλέπεις κι εκεί!! απλά εκείνα τα σώματα δεν είναι από γη-νερό.

Ο Νους λατρεύει μόνον το Νου, διότι είναι όμοια. 
Είναι ανιδιοτελής η αγάπη αυτή. Οι εγωισμοί και όλα τα ανόμοια τα διαφορετικά ανήκουν στα σώματα, της Υλης.

 Και να το! Ότι ακριβώς, ταιριάζει γάντι.. με την όλη συζήτηση μας..... στο μεταφέρω αυτούσιο το απόσπασμα: 
«Κάθε άνθρωπος άξιος, να λέγεται Γιος του Ανθρώπου, σηκώνει το σταυρό του κι ανεβαίνει το Γολγοθά του. Πολλοί, οι πιο πολλοί, φτάνουν στο πρώτο, στο δεύτερο σκαλοπάτι, λαχανιάζουν, σωριάζονται, στη μέση της πορείας και δε φτάνουν στην κορφή του Γολγοθά - θέλω να πω στην κορφή του χρέους τους - να σταυρωθούν, ν' αναστηθούν, και να σώσουν την ψυχή τους. Λιποψυχούν, φοβούνται να σταυρωθούν, και δεν ξέρουν, πως η σταύρωση, είναι ο μόνος δρόμος της Aνάστασης... άλλον δεν έχει»....... (Νίκος Καζαντζάκης, Ο Τελευταίος Πειρασμός)

Και τι σημαίνει η σταύρωση;;;;; Να νικήσουμε όλους τους φόβους και τα άγχη μας εδώ!! την εξάρτηση μας από αυτόν εδώ τον κόσμο, διότι η ύλη είναι έλξη, έρωτας, και αν αυτός αποκτήσει εθισμό προς τα Νοητά και θεικά θα γίνουμε φιλόσοφοι, ενώ αν αποκτήσουμε εθισμό για τα υλικά θα μας οδηγούν αυτά!! να νικήσουμε την ζωή εδώ!! διότι η ζωή εδώ είναι ο θάνατος μας!!

Ακριβώς..να νικήσουμε τους δαίμονές μας και τις αδυναμίες, της θνητής μας φύσης, ώστε να ανέλθουμε. Να νικήσουμε τον θάνατο, ώστε να ανταμειφθούμε, με την εκεί, Ζωή του Φωτός, στους Ανώτερους Ουρανούς.


Μα οι δαίμονες μας είναι το ίδιο μας το αισθητό σώμα και η λογική του!! το Θηρίο!! ο διάβολος είναι το σώμα που ερωτευτήκαμε!

Με άλλα λόγια μας λέει ότι είναι ασέβεια και ύβρις, εμείς παιδιά του Θεού, να ενεργούμε με οδηγό μας, τα ζωώδη μας ένστικτα και όχι με οδηγό μας το φως, που φέρουμε μέσα μας. Και γι αυτό, επέρχονται οι τιμωρίες..από την μοίρα.. ή κάτι τέτοιο.

Ακριβώς! διότι είναι Υβρις και μόνον που βρισκόμαστε εμείς ενσαρκωμένοι εδώ σ'αυτόν τον κόσμο. Πόσο δε να οδηγούμαστε από τα άλογα τέσσερα στοιχεία της Υλης. τις άλογες μορφές και άλογα είδωλα.


Το επιλέξαμε δεν είπες; Για να αφυπνιστούν όσο περισσότεροι, γίνεται; Όσο για το παραπάνω με τα κεφαλαία γράμματα.. σόρρι αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.. εκτός από το ότι φέρουμε τον σπινθήρα. Τα λοιπά με τα σχήματα και τις μορφές......δεν!

Οτι οραματίζεσαι αυτή τη στιγμή προέρχεται από το σώμα της σάρκας, το οποίο βλέπει παντού σχήματα μορφές και σώματα.

Δηλαδή αυτά που οραματιζόμαστε, είναι ψευδαισθήσεις σχημάτων και μορφών;

Ακριβώς! Μόνον ο Νους της ψυχής είναι Άγιο Πνεύμα, που μπορεί να ξαναγίνει Φως. Ακόμη και η ψυχή είναι αίσθηση, απλά τέλεια Αμετάβλητη αίσθηση.

Ανεβαίνοντας τους Ουρανούς θα κατανοείς ολοένα και περισσότερο τον Αληθινό σου εαυτό, διότι θα αφήνεις πίσω σου όλα τα βαρύτερα στοιχεία της Ύλης μέχρι να αφήσεις και την ψυχή και να ξαναγίνεις Νους στον Ογδοο Ουρανό.

Διότι και η ψυχή είναι ένα άλλο είδος κίνησης. Μία άλλη ζωή!!
Νους και ψυχή.


Είμαστε εσωτερικά, πολυεπίπεδοι και πολυδιαστασιακοί.. πολύπλοκοι θα τολμούσα να πω. Πως να ξεμπερδέψεις όλο αυτό το κουβάρι, μέσα από ένα σώμα μιαρό και άσεμνο; Πως να αγγίξεις το Θείο φως, μέσα από τόσα στρώματα σκοτεινιάς και παραλογισμού; Πόσα εμπόδια, έχουμε να διαπεράσουμε; Να αγχωθώ; Να αφήσω να με πιάσει η απογοήτευση, στα δίχτυα της; Αμάν Θεούλη μου..

Όπως λέει και ο Ερμής η αίσθηση-αισθήσεις δεν είναι η ζωή.
Εμείς εδώ ζούμε με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, άρα δεν είμαστε ούτε καν η εικόνα της ζωής.

Εικόνα της ζωής είναι οι Αμετάβλητες αισθήσεις της ψυχής. Νους και ψυχή.

Τι τον νόμιζες τον διάβολο Γιαχβέ; κάναν τιποτένιο; παμπόνηρος είναι και μας εγκλώβισε εντελώς στην Λήθη των παραισθήσεων.

Είμαστε ένα απόλυτο τίποτα..μια χαλκομανία. Ένα κινούμενο αυτοκόλλητο, σε μια οθόνη. Μάλιστα.

Και η πλάκα είναι να κοιτάζεις τα ανθρώπινα είδωλα καθημερινά να πανικοβάλλονται μέσα από τα άγχη και την κούραση, να βογκούν καθημερινά, νομίζοντας ότι έκαναν κάτι σπουδαίο ή κάτι κάνουν, και ότι κάτι είναι.

Πρέπει να φύγω....καλό σου απόγευμα!! όμορφα να περάσεις! διότι ο Νους κάνει την διαφορά.

Όλα μαζί τα μεταβαλλόμενα...
 Καλή συνέχεια! Όμορφο απόγευμαααα!

Αυτοί είμαστε, είτε σκλάβοι είτε ηγέτες, είτε ήμερα είτε άγρια άλογα ζώα-είδωλα. Καλή συνέχεια..


"Η ταπεινοφροσύνη, αν είσαι μικρός, είναι δουλοπρέπεια, αν είσαι μεγάλος υποκρισία..... Να ‘σαι περήφανος.. Η περηφάνια ταιριάζει. σ’ όλα τα αναστήματα. Τα λέμε..

Συμφωνώ! Απλά η περηφάνια νομίζω εξουσιάζεται από τον υπερόπτη εγωϊσμό. Διότι μπορεί να είμαι ως Νους ανώτερος από τα πάντα, μα δεν χρειάζεται και να το δείχνω. Απλά το ξέρω και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αγγίξει το ανέγγιχτο, το Άτρωτο, το Αγαθό Φως.

Σε αυτόν τον κόσμο όμως χρειάζεται η υπερηφάνια, δηλαδή η αμετάβλητη Ανδρεία που γεννά η αμετάβλητη Θέληση ψυχής, για να νικήσεις τα άγρια θηρία, αλλά και τα ήμερα ζώα που πολλές φορές γίνονται χειρότερα και από άγρια θηρία.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας