TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


ΣΥΜΠΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑΣ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΤΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΦΥΣΕΙΣ 

ΕΙΝΑΙ TA EΠTA ENEΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ EINAI Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΦΥΣΗ - ΟΡΓΑΝΟ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ 
ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ


ΜΟΝΟΝ ΤΟ AΝΘΡΩΠINO ΠΝΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ).  

TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 
ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ-ΜΑΤRIX

Ο Ερμής Τρισμέγιστος αναφέρει ότι ο κάθε ουρανός που περικλείει ένα σώμα όπως οι πλανήτες-Απλανείς αστέρες, γαλαξίες, κτλ. περικλείονται με τον Αιθέρα Νου εξωτερικά αλλά και εσωτερικά με τις αντίθετες κινήσεις στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, σχηματίζοντας το ενεργειακό σώμα του Νου Αιθέρα ο οποίος περικλείει κάθε όργανο-φύση του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

Ο Αιθέρας Νους Ουρανός, είναι το  ενεργειακό πλέγμα, το πνεύμα του πυρός, είναι το καθαρό της φύσης δημιούργημα, είναι η παγκόσμια ψυχή που βρίσκεται παντού (πανταχού παρών) μέσα στο υλικό σύμπαν, είναι η καθαρή ενέργεια του πυρός και πνεύματος που περικλείει συγκροτεί και γεννά με τους αριθμούς δίνοντας την ταυτότητα των αριθμών σε κάθε κόσμο που γεννιέται, σε όλα τα σχήματα και τις μορφές, δηλαδή τον αισθητό κόσμο που γεννά ο αισθητός θεός, το matrix το κτιστό πνεύμα, ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, που αποτελείται από Επτά όργανα - φύσεις, οι οποίες υπάρχουν ξεχωριστά ως τμήματα αλλά και ενώνονται με το Νου Αιθέρα.

Είναι ο Καθαρός Νους Αιθέρας που περικλείει το ενεργειακό του σώμα εσωτερικά, το δοχείο της ύλης που γεννιέται από τους αριθμούς, τα επτά όργανα-φύσεις που γεννιούνται από τους αριθμούς που εμπεριέχονται μέσα στην μήτρα αυτού του Ουρανού εκ των Επτά, ο οποίος περικλείει συγκροτεί και δίνει κίνηση σε κάθε κόσμο που γεννιέται όπως το θέλει ο Νους Αιθέρας, ο αισθητός θεός, είτε με τις δικές του μονάδες ψυχές που ανήκουν στον Ουρανό Διοικητή  του εκάστοτε κόσμου, όπως ο γήινος κόσμος, και δίνει την νοερή ζωή σε όλα τα γένη και είδη θεικά και θνητά των Επτά Ουρανών που περικλείουν τις επτά φύσεις, την νοερή ζωή στα όντα που γεννιούνται από τις δικές του μονάδες ψυχές, οι οποίες κτιστές ψυχές που ανήκουν σε κάθε Ουρανό Διοικητή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ διότι εξαναγκάζονται να κάνουν όλες μαζί το ίδιο, διότι δεν έχουν δική τους Νόηση, αλλά οδηγούνται και υπακούουν συλλογικά κάθε γένος και κάθε είδος το πνεύμα της φύσης του κόσμου στον οποίο ανήκουν.

Και από τι περικλείεται ο ουρανός του πλανήτη μας;
Από τον Αιθέρα Νου, ο οποίος με την σειρά του ενώνεται με τον ελαφρύ αέρα, γεννά το πνεύμα της γήινης φύσης με το οποίο συνδέεται μαζί του και το καθοδηγεί, και το πνεύμα της γήινης φύσης περικλείει και δημιουργεί το ενεργειακό πλέγμα της ατμόσφαιρας, και εσωτερικά της το πνεύμα δηλαδή ο αέρας ενώνεται με το νερό, και δημιουργείται η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, όπου δημιουργεί την πραγματικότητα των πέντε αισθήσεων των έμβιων όντων που γεννιούνται από φωτιά και γη ως σώμα , από αέρα και νερό ως πνεύμα.

Με λίγα λόγια ο πλανήτης Γη ως το πιο κατωφερή όργανο, περικλείεται από Επτά ενεργειακά σώματα - Ουρανούς, από επτά φύσεις-όργανα, που σχηματίζουν τον Γαλαξία, έναν ολοκληρωμένο ζωντανό συμπαντικό οργανισμό που κινείται μέσα στο σύμπαν Νου Αιθέρα..και Όλα είναι Νοητά.

morfeas sky

Όπως λοιπόν γράφουν τα Ερμητικά κείμενα, ο Διοικητής Ουρανός του πιο κατωφερή Ουρανού εκ των Επτά Ουρανών - φύσεων,  είναι ο Δίας-Ουρανός ο Αιθέρας Νους, ο οποίος περικλείει το ηλιακό μας σύστημα και φυσικά τον Ουρανό της Γης και εισέρχεται ως Αιθέρας Νους στο καθαρό της φύσης του ηλιακού συστήματος, ως αέρας και φωτιά (πνεύμα της σελήνης), και μέσα στην υγροποιημένη ατμόσφαιρα ως πνεύμα του Νερού, και ως σώματα από αέρα και νερό, φωτιά και γη.  (φωτιά και γη-ρεαλιστικη λογική του σώματος, αέρα και νερό - η καρδιά=μεταβαλλόμενα συναισθήματα του σώματος. 

Ο Δίας Νους Αιθέρας Ουρανός λοιπόν, ο Διοικητής, ο Παντόμορφος, που περικλείει το ηλιακό σύστημα, δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα, δηλαδή τα ενεργειακά σώματα του πυρός που φέρουν το δικό του Πνεύμα, και αφού φέρουν το κτιστό πνεύμα ΔΕΝ έχουν ελεύθερη επιλογή, και γεννήθηκαν οι 36 Δέκαρχοι θεοί, με το ενεργειακό σώμα του πυρός και πνεύματος, και κινούνται μέσα στο καθαρό της φύσης δημιούργημα - ηλιακό σύστημα.

Οι 36 Δέκαρχοι θεοί ( 12 θεοί χ3 μοίρες, μία μοίρα ανά δεκαήμερο) τα θεϊκά σώματα του Διοικητή Δία, είναι τα γεννήματα του Δία, δημιουργούν τον υλικό αισθητό κόσμο με τα Τέσσερα στοιχεία, ενεργώντας στο δοχείο της Υλης που ενυπάρχει στο ηλιακό σύστημα-Ζωφόρος Ζωδιακός κύκλος, αλλά και δίνοντας την νοερή ζωή στους πλανήτες με τις δικές τους κτιστές ψυχές που φέρουν το ανάλογο πνεύμα της φύσης, το οποίο και αυτό το πνεύμα δεν έχει ελεύθερη επιλογή, και έτσι οδηγούνται όλα τα έμβια άλογα όντα με αρμονία από την φύση, χωρίς δική τους ελεύθερη επιλογή, κάνουν όλα ακριβώς το ίδιο.  

ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ; ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ !!

Οι κτιστές άλογες ψυχές λοιπόν, δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, και από την μοίρα τους εξαναγκάζονται να ενσαρκώνονται τα έμβια είδη συνεχώς, ανανεώνοντας όσα έμβια σώματα φθείρονται και πεθαίνουν υποχρεωτικά μέσα στους Επτά Ζωφόρους Ζωδιακούς κύκλους, δίνοντας την νοερή άλογη ζωή στα τέσσερα στοιχεία της Υλης..δηλαδή γεννιούνται στην μήτρα με τους αριθμούς όλα τα άψυχα σχήματα και οι μορφές που μπορεί να πάρει η Υλη - Αριθμοί, και με τις ψυχές δημιουργούνται στην μήτρα της κάθε ψυχής όλα τα έμβια σώματα, γένη και είδη των σωμάτων, που μπορούν να γίνουν η νοερή ζωή, και σε εμάς εδώ φαίνεται σαν γέννηση, ζωή, και θάνατος.

Και όλα συνδέονται μεταξύ τους και οδηγούνται από τον Δία και ο Δίας οδηγείται από τον Κρόνο τον δεύτερο Νου δημιουργό ο οποίος είναι ο κυρίαρχος των Επτά φύσεων-Ουρανών του κτιστού κόσμου όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι.


 Διότι οι Επτά Διοικητές, είναι τα Επτά δημιουργήματα του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού, δηλαδή του Κρόνου.



Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ
Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ
ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ

Μέσα από την Πύλη του Ήλιου, του δικού μας άστρου, του δικού μας Ζωφόρου Ζωδιακού κύκλου, εκπέμπεται και διοχετεύεται ο Νους Αιθέρας και η ενέργεια του πυρός στο ηλιακό σύστημα γεμίζοντας τον χώρο με Νοητή Ουσία και ενέργεια του πυρός, και γεννούν το ανάλογο πνεύμα της "σελήνης" της εκάστοτε σύνθετης φύσης των πλανητών ανάλογα με την σύνθεση της με τα Τέσσερα στοιχεία.

Η πλάνη-των πλανητών.

Εισέρχεται από τον Απλανή Αστέρα το Αγαθό Νοητό Φως γεμίζοντας τον χώρο του ηλιακού μας συστήματος με το πνεύμα του πυρός, και πλέον το πνεύμα του πυρός βρίσκεται Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών περικλείοντας τις επτά φύσεις των πλανητών, και διοχετεύοντας τες με τις νοητές του ακτίνες το σκοτεινό Φως, διότι από την στιγμή που το Φως ενώνεται με το σκότος των πλανητών παύει να είναι Αγαθό.

Και γεννιέται το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου - ηλιακού συστήματος Ο Ηλιος ο Αισθητός θεός.

Εκπέμπει λοιπόν ο δικός μας αστέρας-ήλιος, ο αισθητός θεός, το αγαθό νοητό φως, την ενέργεια του πυρός και πνεύματος, όπου το πνεύμα διοχετεύεται μέσω της σελήνης, μέσα στον κλειστό χώρο του πλανήτη μας, και εσωτερικά στην ατμόσφαιρα του υγρού αέρα, είτε ως ακτίνες αγαθού νοητού φωτός του ήλιου, και μέσα από τις ενεργειακές πύλες του πλανήτη διοχετεύει την ενέργεια που χρειάζεται για να συμβεί το "γίγνεσθαι" στην φύση και στα έμβια όντα που γεννιούνται.

Ενώνεται το νοητό αγαθό φως του αισθητού θεού με τα Τέσσερα στοιχεία της Γης, και δημιουργείται το πνεύμα της φύσης του πλανήτη μας, η σελήνη, το οποίο πνεύμα της σελήνης ο δικός της κόσμος το δικό της σώμα είναι η φύση και τα όντα αυτής της πλανητόσφαιρας.


Και πλέον περιβάλλεται ο Ζωδιακός κύκλος-ηλιακό σύστημα, από αυτό το πνεύμα του πυρός που βρίσκεται πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών, στο καθαρό της φύσης του ηλιακού συστήματος, (Α-πλανών), αλλά και κάθε σύνθετη φύση των πλανητών, (πλάνη-των).

Είναι το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου των Επτά φύσεων των Απλανών και των πλανητών, οι οποίες δημιουργήθηκαν για τον Ανθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως, ο οποίος θέλησε με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του Νου, την δική του Νοητή Ουσία, να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία των αριθμών - Matrix στην οποία έχει την πάσα εξουσία.

morfeas sky


Με λίγα λόγια, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, εμφανίστηκε με όλες τις ενέργειες του δεύτερου Νου δημιουργού και των Επτά Διοικητών Ουρανών στο πνεύμα της φύσης της Γαίας - σελήνη, ενώθηκε μαζί του, και το πνεύμα της Γαίας απόκτησε όλες τις ενέργειες των επτά φύσεων που περικλείουν οι Επτά Διοικητές, και δημιούργησε επτά ανθρώπινα σώματα στο ηλιακό σύστημα, ένα σε κάθε πλανήτη, πέντε φύσεις, ένα το αστρικό σώμα της σελήνης, και ένα των Α-πλανών στο καθαρό της φύσης δημιούργημα μέσα στο ηλιακό σύστημα.

..........

Το πνεύμα της φύσης του πλανήτη η σελήνη, ερωτεύτηκε όλες τις ενέργειες των Επτά Διοικητών που εμφανίστηκαν μπροστά της τις οποίες κατείχε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ως δική του εικόνα.

Ενώθηκαν ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το πνεύμα της φύσης του πλανήτη. Από την ένωση αυτή με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, το πνεύμα της γήινης φύσης απέκτησε όλες τις ενέργειες του πνεύματος της Αρμονίας των Επτά φύσεων που κατείχαν οι ανώτεροι Επτά Διοικητές Ουρανοί στην δική τους φύση.

Επτά Ανθρώπινα σώματα, αρρενόθηλυς συμβατά με τον Αιθέρα Νου του Θεανθρώπου...πριν τον Δια-χωρισμό της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας.



Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δημιούργησε τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον δικό του Νου, την δική του Νοητή ουσία, του πυρός και πνεύματος, για να ενσαρκωθούν τις Επτά φύσεις των ανθρώπινων σωμάτων που δημιούργησε για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό το πνεύμα της φύσης.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ. Ωστε να τα καθοδηγούν οι ανθρώπινες ψυχές, ο Νους, ο δεύτερος θεός.


Και άρχισε να δημιουργεί έναν επίγειο παράδεισο με τον αρρενόθηλυς ΑΔΑΜ που είχε πρότυπο τον Πανάγαθο κόσμο. και να συμμετέχει στην νοερή ζωή ο Άνθρωπος δεύτερος θεός πλέον ως ο μιμητής της Πρόνοιας και του Λόγου του Θεού.


Και τότε ο Κρόνος ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός του κτιστού κόσμου των Επτά Ουρανών Διοικητών, και των Επτά φύσεων, που είχε χάσει πλέον όλες τις εξουσίες του από τον Ανθρωπο δεύτερο θεό, μέσω του Δία, μπήκε κρυφά και διαχώρισε βίαια τα πάντα σε όλες τις φύσεις των πλανητών, ώστε οι ανθρώπινες ψυχές να χάσουν την επαφή με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό και να εγκλωβιστούν στο αστρικό σώμα της σελήνης, το οποίο πλέον ελέγχεται από τον Κρόνο μέσω του Δία.


Διέλυσε δηλαδή τον σύνδεσμο της Αρμονίας σε όλες τις σύνθετες φύσεις των πλανητών, με αποτέλεσμα να εκπέσει όλη η δημιουργία στην Αταξία.

(βλέπε το Δία-χωρισμένο σώμα Αδάμ κι Εύα)

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εγκλωβίστηκε στην φύση της σελήνης που διοικεί πλέον πάλι ο Κρόνος, αφού εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές στην ΑΓΝΟΙΑ των διαχωρισμένων ανθρώπινων σωμάτων, φέροντας την ΛΗΘΗ στις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές, διότι το πνεύμα της σελήνης δηλαδή τα ανθρώπινα αστρικά σώματα και η λογική τους πλέον έχασαν την επαφή με το Νου του Ανθρώπου δεύτερου θεού, και έχουν Άγνοια της Αληθινής τους φύσης και Ουσίας, οπότε τις οδηγεί το πνεύμα της σελήνης, υποτάσσοντας τις ανθρώπινες ψυχές στην συνεχή ενσάρκωση τους σε αυτά τα καινούρια αισθητά διαχωρισμένα σώματα, φέροντας την πλήρη Άγνοια και Λήθη της ανθρώπινης ψυχής. Η σπίθα όμως συνεχίζει να υπάρχει, περιμένοντας την μεγάλη αφύπνιση.

Σήμερα λοιπόν, μέσα στον πλανήτη μας υπάρχει μόνο το κτιστό πνεύμα της φύσης που πλέον εξουσιάζει ο Κρόνος,  και εμείς εγκλωβιστήκαμε στην ΛΗΘΗ διότι χάθηκε η επαφή μας με το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού το οποίο μας οδηγούσε, χάσαμε το Νου, την Νόηση, και ως προέκταση χάσαμε και την αμετάβλητη αίσθηση της καρδιάς.


Και για αυτό μόνον μέσω της ψυχής μας (καρδιάς) μπορούμε να εκπέμψουμε σήμα ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον άνθρωπο δεύτερο θεό, ώστε να επέλθει η διανόηση σε εμάς, και ως αποτέλεσμα να γεννηθεί η Διαίσθηση που θα μας οδηγήσει στην σοφία της ψυχής μας. 

Αυτό λοιπόν σημαίνει διάλυση του συνδέσμου του πνεύματος της Αρμονίας.

Ο Άνθρωπος που είχε ενωθεί με το κτιστό πνεύμα πλέον λύθηκε αυτός ο σύνδεσμος της Αρμονίας!! Απο τον Κρόνο. 


Και εγκλωβιστήκαμε στα διαχωρισμένα σώματα του Κρόνου που "τρώει τα παιδιά του", αδειάζοντας την Ζωτική Δύναμη της ψυχής μας μέσα από τα αρνητικά συναισθήματα που προκαλλούν αυτά τα διαχωρισμένα σώματα.

Και έμειναν όλες οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβισμένες, όμηροι  υπό το έλεος του εκπεσών κτιστού Δημιουργού, μέσα στην Λήθη των κτιστών ανθρώπινων διαχωρισμένων σωμάτων...μέχρι την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ


morfeas sky

......................


Και μεταφέρω τα εξής: " Ο Τιτάνας Κρόνος Κυριολεκτικά "Έφαγε Τα Παιδιά Του" Όταν Αποστάτησε, Από το Θεικό Σχέδιο - Πρόγραμμα, Υπέρ των Ανθρωπίνων Δημιουργημάτων κι Εναντιώθηκε στους Ολύμπιους, Συμμαχώντας με τους "Αντι-Δημιουργούς" για την Εκφύλιση του Σχεδίου. 

Και Τελικά τα Γεγονότα, Διασκευάστηκαν στο Σημερινό Κόσμο, ως Παραμύθι για Μικρά Παιδιά. 

Η Παλαιά και Καινή Διαθήκη, η Αποκάλυψη Του Ιωάννη, αν και στο Πλείστον τους Διασκευασμένες, Περιγράφουν , Κοσμικούς Συμβολισμούς και Μυητικές Παραβολές. 

Όταν τα Ιστορικά Γεγονότα της Πρότερης και Πρόσφατης Αρχαιότητας, Ιδωθούν Φιλελευθέρως, Αδογμάτιστα και Παράλληλα με την Χρήση των Μυητικών Κλειδιών Αποκωδικοποίησης, Αποφαίνεται Καθαρά η Λιτή, Αφαιρετική Πραγματική Εικόνα και Ουσία των Κοσμικών Πραγμάτων. 

Πραγματικά Γεγονότα Περιπλέχτηκαν Επίσης Θετικώς, Εσκεμμένα στα Δίκτυα του Μύθου, Ώστε να Μην Χαθούν και να Αποκωδικοποιηθούν Εν Καιρώ..."


Το Κτιστό Πνεύμα που μας κρατάει εγκλωβισμένους, μέσω των 4 Στοιχείων, και τις Μεταβαλλόμενες Αισθήσεις, είναι το Σκοτεινό Ενεργειακό Πλέγμα. Αν υποθέσουμε ότι φεύγει αυτό... θα μπορούμε να δούμε με τα μάτια της Έσω Ψυχής μας, χωρίς Παρεμβολές πια...

Δεν ξέρω αλλά σήμερα νομίζω ότι αποκαλύφθηκε όλη η χαμένη γνώση! και διαισθάνομαι ότι τα δεδομένα άρχισαν να ρέουν εκ των έσω του ενεργειακού πλέγματος.
Τώρα εν καιρώ θα αναλυθούν εις βάθος όλα τα παραλειπόμενα.

Εκτόξευση του Curiosity προς τον Άρη
Αν αυτός ο πύραυλος πήγε στο διάστημα ελάτε να μου το αποδείξετε χα χα παρατηρήστε την πορεία του πυραύλου και μην ξεγελιέστε από τα βιντεάκια μέσα από τον πύραυλο, "φτιαγμένα" στο στούντιο είναι.

Εγώ ξέρω ότι για να πας στο διάστημα ανεβαίνεις προς τα πάνω, με πορεία ανοδική συνεχώς!! και όχι με καμπυλωμένη πορεία ξεκάθαρη προς τα κάτω πίσω στην Γη!!



Δείτε στο 15:30 και μετά ότι κανένα διαστημόπλοιο δεν μπορεί να περάσει το ενεργειακό πλέγμα της Γης. Όλοι οι πύραυλοι όλα τα διαστημόπλοια ξαναγυρίζουν πίσω στην Γη, και αυτό που σας δείχνουν στο διάστημα είναι ψεύτικες εικόνες δημιουργημένες στα στούντιο.



Καλησπέρα φίλε μου Μορφέα! Μα τόση κοροϊδία; Με ποιο σκεπτικό επινόησαν, μία τέτοια μυθοπλασία; Ποιο να ήταν το κίνητρό τους; Δηλαδή τι;

Καλησπέρα και ένα όμορφο Σαββατόβραδο σου εύχομαι να περάσεις..


Για σκέψου με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να καλύψουν την αλήθεια ότι είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη; Μας δίνουν μια ψεύτικη αλήθεια ότι ζούμε σε ένα τεράστιο σύμπαν, κι ότι μπορούμε με αυτά τα βαριά ψευτοσώματα της ύλης να νικήσουμε την ενέργεια, και να μετοικήσουμε παντού..ώστε να έχουμε μια αίσθηση ελευθερίας και ότι δεν είμαστε φυλακισμένοι για πάντα στον πλανήτη φυλακή.


Τώρα βαρέθηκαν την σελήνη και θα πάνε στον Άρη χα χα από αερολογίες άλλο τίποτα. Αφού το λέει η Νάσα, οι επιστήμονες, αλήθεια είναι. Αφού το λέει η θρησκεία μας αλήθεια είναι χαχα 

...............

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Όλα είναι γήινη πληροφορία..και ο χρόνος είναι απλά η μνήμη του ανθρώπινου ζωντανού-νεκρού βιουπολογιστή στην Γη, όπου λειτουργεί και ενεργεί με μια κεντρική μνήμη του υπολογιστή εγκεφάλου του, η οποία συλλέγει με τις πέντε αισθήσεις του σώματος τις εμπειρίες που βιώνει αυτό το σώμα, και αυτή η μεταβαλλόμενη αισθητή βιωματική μας εμπειρία, μας δημιουργεί την εντύπωση του χρόνου, και της αισθητής μεταβαλλόμενης ανόμοιας πραγματικότητας γύρω μας, όπου το καθετί είναι διαφορετικό, και καθετί έχει το αντίθετο του.

Στην πραγματικότητα σε κάθε μας ενέργεια ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΊ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ, πάμε αυτόματα στην μνήμη του κεντρικού βιουπολογιστή μας, και συλλέγουμε από τις αποθηκευμένες πληροφορίες-δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει στην μνήμη μας ως πραγματικότητα και αλήθεια.

Και αυτή η αισθητή πραγματικότητα του σώματος μας οδηγεί - πεποιθήσεις - ψευδαισθήσεις -παρ-άλογες παραισθήσεις. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Και μάλιστα αυτά τα δεδομένα είναι χωρισμένα σε παρελθοντικές, τωρινές, και μελλοντικές καταγραφές της πληροφορίας που λάβαμε έως σήμερα.

Και αυτή την συλλογή πληροφοριών από την μνήμη αυτού του βιο-υπολογιστή, εμείς την κατανοούμε ως παρελθόν, παρόν, μέλλον, ενώ δεν υπάρχει ο χρόνος.

Διάβασε καλά τι γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος:

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρύζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.


Κι αφού αντιληφθείς την παγίδα που σου έστησε
(ποιος; ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός) μετατρέποντας σε αναίσθητα τα θεωρούμενα ως αισθητήρια όργανα φράζοντας τα με πολύ υλικό και γεμίζοντας με σιχαμερή ηδονή, να μην ακούς όσα πρέπει εσύ να ακούς, ούτε να βλέπεις όσα πρέπει εσύ να βλέπεις.


....

Πω!πω! Έτσι όπως μας τα περιγράφει, μας βλέπω εικόνα, σαν κάτι βρωμερούς σωλήνες του αποχετευτικού.. αχαχα! Τόσο σιχαμερά πλάσματα.. Ααχχ! τα καημενούλια, τι μας βρήκε.. :(

Και μην ξεχνάς ότι αυτά τα λόγια ειπώθηκαν χιλιάδες αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια π.Χ,
Πάντα στην φυλακή οι ανθρώπινες ψυχές του πλανήτη Γη.


Εδώ οι μεγιστάνες και οι διάσημοι της Αμερικής έχουν αγοράσει και κάτι χωράφια στον Άρη..σε περίπτωση που η γη αρχίσει να τα παίζει.. μιλάμε μας δουλεύουν ψιλό γαζί, οι παλιάνθρωποι!

Αυτό να το ακούσουν όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι τους δείξουν και ότι τους πει το δήθεν έγκριτο κατεστημένο των επικυρίαρχων που ελέγχουν την ζωή και την σκέψη των ανθρώπων.


Τι; Δηλαδή, δεν πρόκειται να βγούμε από την φυλακή αυτήν ποτέ; Αφού το γνώριζαν οι Αρχαίοι.. καλή μας διαμονή.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

ΠΟΤΕ! Με το σώμα της σάρκας Ποτέ!


Μας κάνουν μία διαγραφή στην μνήμη του αστρικού σώματος, και πάλι από την αρχή.

Για κάνε μια γρήγορη περιγραφή, αν δεν βαριέσαι..


Μα συνεχώς μας φράζουν το μυαλό με μπόλικο υλικό ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε. Μας δίνουν μπόλικη ηδονή από υλικά "αγαθά"  και κανείς δεν ασχολείται με κάτι άλλο πέραν της ύλης, λες και θα ζει αιώνια..απλά δεν τους ενδιαφέρει..για τόση πλύση εγκεφάλου μιλάμε. Ακόμη και οι θρησκείες τον υλισμό διδάσκουν. Ποτέ δεν μας λένε τον τρόπο που θα ελευθερωθούμε, ποτέ δεν μας λένε τι είμαστε, αλλά μας λένε να είμαστε προσκυνημένοι, ειδάλλως θα γίνουμε κακοί τρομάρα μας.


Αλήθεια είναι.. φερόμαστε σαν τα ζώα. 

Και επειδή αρχίσαμε να τους παίρνουμε χαμπάρι μας και να δημιουργούμε Ανάμνηση ψυχής ετοιμάζουν το χάραγμα ώστε να ελέγχουν 100% το μυαλό μας.


Αυτό μας έλειπε, για να δέσει το γλυκό τώρα.. όσο πάει και χειρότερα.. σαν τα μοσχάρια μας μαρκάρουν..για την σφαγή.

Μα δεν φαίνεται που μας οδηγούν;
Μας προκαλλούν την φτώχεια και χίλια άλλα προβλήματα ώστε όλη μέρα να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τα προς το ζην, και για ξεκούραση μας προσφέρουν τον άρτον του θεάματος κτλ για να μην βλέπουμε που μας οδηγούν.


Καλά το είπες Μοσχάρια!

Σαν να κυλούν, όλα βάση σχεδίου! Κι εμείς τα μοσχάρια, ακολουθούμε τον τσοπάνη, κατά πόδας! Για γέλια και για κλάματα, είμαστε μιλάμε..

Γι'αυτό καιρός είναι να αφυπνιστούμε όλοι μας! για να μην καταλήξουμε σε έναν δεύτερο εικονικό κόσμο που μας ετοιμάζουν σύντομα μέσα στην Γη και χαθούμε.

Αυτό που μόλις είπες, μου χτύπησε καμπανάκι! Ναι! 
Έτσι κάπως θα συμβεί.. θα μεταβούμε, σε νέους κόσμους! 
Θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι!!! Πρέπει να επιλέξουμε άμεσα, που θα μεταβούμε! Focus!!!

Δεν υπάρχει η θέληση, μένουμε όλοι στα λόγια..δυστυχώς.
Όλοι πιστεύουν μα ιδέα δεν έχουν τι ακριβώς θέλουν.

Αλήθεια είναι.. από την θεωρία στην πράξη. Δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος.. δυστυχώς! Θέλει πολύ δράση και θέληση, όπως λέγαμε τις προάλλες.


Αλλά κανείς δεν έχει την θέληση να μάθει κάτι διαφορετικό μην καταρρεύσει ο κόσμος που έπλασε στο μυαλό του..οπότε προτιμούν όλοι να σιωπούν ή να μιλούν κάνοντας όνειρα απατηλά μέσα από τις ψευδαισθήσεις τους.

Αν αύριο ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου, τι θα έκανες;


Δεν υπάρχει τελευταία μέρα για μένα..είμαι αθάνατος, και πιο πέρα αγαθός. Αυτό μας λέει ο Ερμής, ότι ο Άνθρωπος είναι αθάνατος στον κτιστό κόσμο, και Αγαθός στο Φως.


Ωραία. Στην γήινη ζωή σου.. τι θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανες;

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αυτός ο κόσμος, δεν με αφήνει να νιώσω ελεύθερος. Οπότε ίσως θα ήθελα να ζήσω μια μέρα ελεύθερος να δω πως είναι να ζεις ελεύθερος ως θνητός. Αν κι εγώ ότι θέλω το θέλω για πάντα.


Τι εννοείς, με το: "να ζήσω μια μέρα ελεύθερος, να δω πως είναι ως θνητός" δεν το κατάλαβα, πως το εννοείς, δώσε ένα παράδειγμα. Και μια ερώτηση.. Τι μπορεί να θέλεις, που να γίνεται να είναι για πάντα; Τα λες λίγο αλληγορικά..βοήθησέ με λίγο.

Όταν έχω ανάγκες ποτέ δεν είμαι ελεύθερος! και σ'αυτόν τον κόσμο όλοι έχουν ανάγκες.


Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Ξέχνα το! Χαχα! Ας μιλήσουμε για το διάστημα και τον Ερμή καλύτερα. 


Mα σου απάντησα! Εσύ δεν το κατανοείς τι σημαίνει να μην έχεις καμία ανάγκη στην ζωή σου. Πάντα θα δημιουργείς ως ελεύθερος άνθρωπος! Πάντα θα δίνεις χωρίς να ζητάς! Διότι δεν έχεις ανάγκη τίποτα!! Όλα είναι μέσα σε μένα, όλα είμαι εγώ....αυτό είναι η Αλήθεια της Ζωής στο Φως!! Γι'αυτό και είσαι Αγαθός!

Είχε κι ένα ερώτημα, πέραν αυτού. Κατάλαβα αυτό με τις ανάγκες. Αλήθεια, όταν είναι κάποιος πολύ πλούσιος, και μπορεί να τα έχει όλα, παύει να έχει ανάγκες; Όχι.. έχει το ανικανοποίητο. Οπότε..

Είδες έναν άνθρωπο η οτιδήποτε άλλο να μην έχει ανάγκες;
Δεν σου μιλάω για τον θνητό άνθρωπο της Γης.
Κατανόησε τον Λόγο.
Εδώ όλα έχουν το αντίθετο τους.
Στο Φως όλα είναι όμοια. Όλα είναι ΕΓΩ.

Όλα είναι ΕΜΕΙΣ.. Εκεί δεν υπάρχει το ΕΓΩ. Κατάλαβα.. ΕΝΑ!


Στο Φως δεν υπάρχει το αντίθετο.
Όχι όλα είναι απλά ένα, αλλά όλα είμαι ΕΓΩ.

Εγώ είμαι εσύ, άρα δεν υπάρχει εγωισμός. Όλα είναι όμοια! ΕΓΩ. Εγώ Ειμί η Ζωή και το Φως (Ιησούς)

Ενώ στον άνθρωπο της Γης όλα μέσα του, αλλά και όλα έξω από αυτόν, είναι ανόμοια! διαφορετικά, γι'αυτό γεννιέται η Αντίθεσις.

Πανέμορφα θα είναι εκεί.. ένιωσα μία αγαλλίαση εσωτερική.. γι αυτό μάλλον δεν μας αφήνουν να πάμε με ευκολία.. Ζηλεύουν.. κατά βάθος θέλουν να πάνε κι αυτά τα σκοτεινά όντα.. αλλά έχουν φάει πόρτα.

Επειδή εκεί επικρατεί το άλλο ΕΓΩ. Και δεν μας αφήνει το εδώ ανόμοιο Εγώ να βρούμε το Φως μας.. μας ξεγελάει με διάφορα τρικ το σιχαμένο.

Όσο ανεβαίνουμε Ουρανούς Νοητά, τόσο θα πλησιάζουμε το Πανάγαθο Αρχέτυπο Πρότυπο μας, την Αλήθεια της Ζωής.
Εδώ στην Γη είμαστε ζωντανοί νεκροί και δεν υπάρχει ούτε η ΑΡΜΟΝΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Θα τους ανέβουμε αυτούς του Ουρανούς, ή θα μείνουμε με την χαρά.. Και μόνο στα λόγια και στην φαντασία μας, θα μένει αυτή η λαχτάρα. Χμμμ...... θα δείξει.

Όταν κατανοήσεις αυτό που συζητάμε δεν θα λαχταράς απλά να το ζήσεις...αλλά θα το Ζεις ως ελεύθερος Άνθρωπος Νοητά. 


Όλοι οι άνθρωποι στην Γη μπορούν να ζήσουν την Νοητή ζωή! Αρκεί να αποκτήσουν το Νου και την καρδιά, την σοφία της ψυχής.

Τώρα είπαμε είμαστε ακόμη Μοσχάρια!


Τώρα που θα μας κάνουν και μαρκαρισμένα μοσχάρια θα έχουμε και σφραγίδα ηλιθιότητας.. εεε; Όμως υπάρχει η περίπτωση να ξεφύγουμε από αυτό το σχέδιο τους. Όχι βέβαια όλοι..

Απλά δεν θα προλάβει να συμβεί.


Δηλαδή;

Δεν θα επιτραπεί εκ των άνω.
Είναι προτιμότερο να πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι και να γίνει μια νέα αρχή, από το να υποδουλωθούν για πάντα οι ανθρώπινες ψυχές στα σώματα.


Πάλι καλά.. αλλά αφού το πίστευες εξ αρχής αυτό, τότε γιατί μου ανέφερες το χάραγμα; Για να με μπερδέψεις ε;

Απλά σου λέω το άμεσο μέλλον, τα άμεσα σχέδια τους. ΈΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ευτυχώς! 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

Αυτό μόλις μου πέρασε από το μυαλό. Να έχουν το νου τους.. καλά έκανες.


Όχι ακριβώς αυτό, αλλά για να δούμε πόση ψυχή απέμεινε στους ανθρώπους!

Α! Μάλιστα. Και τι πόρισμα έβγαλες; Μπορείς να έχεις, μία εικόνα γι αυτό αλήθεια;

Μάλλον καθόλου ψυχή δεν τους απέμεινε..μένει μόνον να το δούμε στην πράξη!..γι'αυτό θα αφήσουμε να συμβεί.

 Μα.. είπες ότι δεν θα επιτραπεί από τους Άνω. Μπερδεύτηκα τώρα.


Μα γι'αυτό ακριβώς τον λόγο θα αφήσουμε να συμβεί στον βαθμό που θέλουμε εμείς να συμβεί. Για να δούμε πόσο ανίκανοι είναι οι άνθρωποι να αντιδράσουν απέναντι στην δουλεία.

Κάτι σαν πείραμα..


Όχι, κάτι σαν αφύπνιση.


Ω! Σωστά!

Θέλουμε να δούμε ποια είναι τα όρια ελευθερίας που έχει θέσει η ανθρωπότητα σήμερα στον εαυτό της.

Μιλάς στον πληθυντικό.. ;;;


Το περίμενα να με ρωτήσεις.
Μου αρέσει να μιλώ με αυτό το πρόσωπο, σαν να είμαι κάποιος άλλος "θεός" έξω από το πλέγμα που σου μιλά..

Έξυπνο το βρίσκω. Όταν το κάνουμε σε επανάληψη, γίνεται συνήθεια. Και η συνήθεια μετατρέπεται σε μία πραγματικότητα. Οπότε..


οπότε..που ξέρεις ποιος ή τι είμαι στ'αλήθεια;...είτε εδώ είτε εκεί έξω..

Το ερώτημα βαθύ.. Αρκεί να ξέρεις εσύ ποιος ή τι είσαι, τα υπόλοιπα περιττεύουν.


Είμαι σαν μια μπαμπούσκα, ο ένας εαυτός μέσα στον άλλο

Γι'αυτό προτιμώ να είμαι ο "κανένας"

Που τις θυμήθηκες! Μου αρέσουν οι μπαμπούσκες.. Έχω την εντύπωση, ότι όλοι μας είμαστε κάτι άλλο, από αυτό που βλέπουν ή θέλουν να βλέπουν ή να πιστεύουν οι άλλοι για εμάς.


Όπως η ανθρωπότητα ποτέ δεν είναι αληθινή και ειλικρινής απέναντι στον συνάνθρωπο και υποδύεται ρόλους, το ίδιο συμβαίνει και με αυτό που είμαι..εδώ είμαι με σάρκα και οστά, κάπου αλλού είμαι αόρατος για εσάς εδώ, και κάπου αλλού είμαι δημιουργός της ζωής..κάπου αλλού είμαι εσύ, αυτό, εκείνο, το άλλο, όλα μαζί.

Τώρα που το επεξεργάστηκα λίγο.. προτιμώ κι εγώ να είμαι η καμία. Για την ακρίβεια, μου αρέσει αυτή η οπτική.

Η διαφορά είναι ότι μπορεί να είμαι ο κανένας, αλλά είμαι ταυτόχρονα και όλα μαζί..το Παν. Δεν κρύβομαι μέσα από τον κανένα. Ενώ αυτός που γίνεται κάτι, πάντα υποδύεται αυτόν τον ρόλο, γίνεται ένα προσωπείο για να κρυφτεί από την δική του αλήθεια που είναι η ανυπαρξία.

Γι αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό. Γνώθι Σ'αυτόν. Για να απεγκλωβιστούμε, από όλους αυτούς τους ρόλους της ανυπαρξίας.

Λίγο δύσκολο να το κατανοήσουν τα Μοσχάρια.
Μην ξεχνάς ότι έλκεις επάνω σου αυτό που είσαι, άρα τα μοσχάρια πάνε με το κοπάδι, όχι με τον "τσοπάνη" του αληθινού εαυτού τους..

Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο: Η δυσκολία αλλαγής πεποιθήσεων Εκεί είναι πιστεύω το κόλλημα που έχει η ανθρωποτητα. Έχει τόσο πολύ εντρυφήσει μέσα σε αυτές.. που επαναπαύεται.


Απλά η ανθρωπότητα έπαψε να σκέφτεται..οδηγείται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις. Φοβάται να σκεφτεί, άρα οι άλογες αισθήσεις βάζουν φρένο στην σκέψη.

Αλλο η διαίσθηση, και άλλο η αίσθηση.

Ίσως βαριέται, τις περνάνε και τα υποσυνείδητα μηνύματα, την έχουν βάλει και στο κυνήγι για να βρει τα προς το ζην.. έχει πελαγώσει.
 

Η διαίσθηση προέρχεται από την διανόηση του Λόγου.
Η αίσθηση προέρχεται από τις άλογες ενέργειες της Υλης.


Κι άλλο η παραίσθηση.. που ταιριάζει με την ψευδαίσθηση.

Μα και η παραίσθηση είναι αίσθηση.

Η ψευδαίσθηση;


Όποιος δεν λογίζεται είναι το πιο εύκολο θύμα να υποταχτεί στην άλογη Υλη.

Και η ψευδαίσθηση είναι αίσθηση. "ψευδής αίσθηση".

Η παραίσθηση όπως και η ψευδαίσθηση, μάλλον είναι αισθήσεις στραπατσαρισμένες;


Ενώ η διαίσθηση πηγάζει από την δια-νόηση.

Καμιά αίσθηση δεν έχει λογική, είναι άλογη, άρα παράλογη.

Γι'αυτό χρειάζεται ο Νους, η Νόηση.

 Αυτό.. παράλογες και άλογες. Και όλες μαζί, μας τις έχουν αποθηκευσει στο κεφάλι, κι άντε να βγάλεις άκρη, μέσα σε όλη αυτή την ομίχλη.


Όταν η διαίσθηση σε οδηγεί επιφέρει τον λογισμό, και ο λογισμός επιφέρει την διανόηση, δηλαδή τον λογισμό διά της νοήσεως του λόγου της αμετάβλητης αίσθησης της καρδιάς-ψυχής.

Ενώ οι πέντε αισθήσεις αφή, όραση, όσφρηση, ακοή, γεύση, είναι αίσθηση, άρα παραίσθηση, παράλογη, άλογη, μεταβαλλόμενη, μια έτσι μια αλλιώς, δεν έχει ορθή λογική, ούτε αμετάβλητη καρδιά.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.


Μόλις σου απέδειξα ότι η ορθή λογική της αμετάβλητης καρδιάς είναι η μόνη οδός προς τον ορθό λόγο της σοφίας της ψυχής.


Απόλυτα σημάδια Διάκρισης του ικανού ανθρώπου, αυτού που χρησιμοποιεί την ορθή λογική του και όχι τις εμφυτεύσεις του, είναι η σχεδόν «μαγική» ικανότητα του να “Κάνει Ο,τι Θέλει” κι όχι ό,τι του λένε οι άλλοι, π.χ. οι θρησκείες, οι νόμοι. Άλλωστε οι νόμοι, θρησκευτικοί, ηθικοί ή κοινωνικοί, δεν φτιάχνονται γι’ αυτόν αλλά για τους παράλογους, γι’ αυτούς που δεν χρησιμοποιούν την λογική τους. Δεν χρειάζεται να τους ακολουθήσει, γιατί οι δικοί του νόμοι και αξίες, αυτοί που του θέτει το λογικόν είναι κατά πολύ ανώτεροι.


Απόλυτα σωστός ο λόγος σου.

Τώρα ποιος θα τα κατανοήσει όλα αυτά θα μου πεις...


Όλοι οι δρόμοι που μας δίνονται, οδηγούν στον παραλογισμό.. από όπου κι αν το δεις.. Πως μετά περιμένουμε απο τους άλλους, να κάτσουν και να σκεφτούν ορθά και με λογική; Όταν δέχονται καταιγιστικά μηνύματα παραλογισμού, καθημερινά από παντού.. Όλα για τον αποπροσανατολισμό γίνονται.. από που να το πιάσεις; Μία τρέλα.

Μα δεν είπα στην αρχή ότι το μόνο που υπάρχει μέσα στον πλανήτη είναι το κτιστό πνεύμα; Μόνον μόνοι μας μέσω της ορθής λογικής σκέψεως διά της δια-νόησης του λόγου της ψυχής μπορούμε να αφυπνιστούμε, μέσω της Δι-αίσθησης..


Αναφερόμουν στην όλη κατάσταση που επικρατεί.. και παράλληλα δείχνω κατανόηση και για τα άλλα πλάσματα που μένουν πίσω. Όσο για τον κτιστό πνεύμα, σιγά σιγά θα το εμπεδώσω σαν επικρατούσα κατάσταση. Με τις επαναληπτικές σου υπενθυμίσεις, θα γίνει κι αυτό. Να σαι καλά που βοηθάς.. με υπομονή.


Φαντάσου την ατμόσφαιρα του πλανήτη που μας περιβάλλει, και ότι ο αέρας=πνεύμα, είναι η πληροφορία που αναπνέουμε καθημερινά και μας δίνει την ζωή!..ε αυτή η πληροφορία είναι το μάτριξ που δίνει εικόνα και μεταβαλλόμενη νοερή ζωή στα είδωλα, στον άνθρωπο βιο-υπολογιστή..της Γης.



morfeas sky



Η αέναη πάλη δηλαδή του καλού με το κακό...και πως θα γίνει η αφύπνιση;; Βλέπεις κάποιο φως;;


Δεν υπάρχει καμιά αέναη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού έτσι όπως την νομίζεις ή πιστεύεις. η Αταξία της άλογης Υλης χωρίζεται σε αντίθετους χωρίς λογική πόλους, που δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία.. είναι σαν ένα εκκρεμές όπου η ταλάντωση του ενός πόλου φέρει την ισόποση αντίδραση του απέναντι πόλου.

παράδειγμα: η φωτιά επιδρά στον αέρα, και ο αέρας αντιδρά στην φωτιά, όπως και το ίδιο συμβαίνει και με την γη, και το νερό, και όλα είναι ανόμοια στοιχεία και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, και μόνον η Αρμονία της ψυχής μπορεί να τα ηρεμήσει να τα ισορροπήσει.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι συμβαίνει στον συναισθηματικό μας κόσμο, συνεχώς μεταβάλλονται τα πάντα εσωτερικά στο σώμα μας, όπως και η όποια λογική που διαθέτει το σώμα, η οποία λογική του σώματος πηγαίνει είτε με το μέρος της φωτιάς, είτε με το μέρος του αέρα, είτε με το μέρος της γης, είτε με το μέρος του νερού, και γεννούν τα πάθη, τις επιθυμίες, την λύπη, την χαρά, τον εγωισμό, και όλα από ηδονή, και όχι από ισορροπία, γι'αυτό και φέρουν πάντα την πολύ κακία.

Το ίδιο συμβαίνει και παντού μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθε, είτε από το πνεύμα της φύσης, που δρα με Αρμονία στην φύση και σε όλα τα άλογα έμβια γένη και είδη που εξουσιάζει, είτε με τους ανθρώπους που έχουν ελεύθερη επιλογή και δεν τους εξουσιάζει το πνεύμα της φύσης, οπότε πρέπει από μόνοι μας να γνωρίσουμε το δικό μας πνεύμα της ψυχής μας, για να μην μας οδηγεί η λογική που μας δόθηκε από το πνεύμα της φύσης.

Διότι η λογική που μας δόθηκε στα σώματα΄από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μέσα σε μια μνήμη, και αυτό εμείς το ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική, λειτουργώντας σύμφωνα με αυτή τη μνήμη, ώστε να βλέπουμε μέσα από τις πέντε αισθήσεις την φύση του υλικού κόσμου γύρω μας, τον κόσμο την ζωή, τα πάντα,  και όλα αυτά τα προηγούμενα μαζί αλληλεπιδρούν, είτε σε ατομικό πεδίο, είτε σε μια ομάδα ανθρώπων, είτε σε μια κοινωνία ενός κράτους, είτε σε παγκόσμια κλίμακα..στον εγκέφαλο που μας δόθηκε σε όλους τους ανθρώπους από το κτιστό πνεύμα της φύσης.


Το θέμα είναι ότι όλα τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι ανόμοια. Ακόμη και η αγάπη μας είναι διαφορετική σε έναν άνθρωπο από έναν άλλο. Μόνον τα όμοια είναι η Αλήθεια, και αλήθεια δεν υπάρχει σ'αυτον τον κόσμο. 

Είναι αδύνατον να υπάρξει η αληθινή Αρμονία, δηλαδή αυτό που λέμε και θεωρούμε εμείς ως αληθινή αγάπη με τα ανθρώπινα αισθητά είδωλα-σώματα. Διότι από την στιγμή που αποτελούνται από δύο ανόμοια στοιχεία φωτιά-αέρας, γεννιέται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα. ψυχρό-θερμό. 


Είναι το νοερό πνεύμα που γεννιέται από την ένωση αυτή με την ανθρώπινη νοητή ψυχή, το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα, πόσο δε όταν ενωθούν η γη, και το νερό, δηλαδή με την σάρκα. 

Όλα είναι πληροφορία..και ο χρόνος είναι απλά η μνήμη του βιουπολογιστή ανθρώπου στην Γη όπου λειτουργεί με την μνήμη του υπολογιστή εγκεφάλου, και αυτή η μνήμη μας δημιουργεί την εντύπωση του χρόνου, όταν συλλέγουμε καθημερινά και συνεχώς τις πληροφορίες που έχει αποθηκεύσει η μνήμη, και αυτή την συλλογή πληροφοριών από την μνήμη εμείς την κατανοούμε ως παρελθόν, παρόν, μέλλον, ενώ δεν υπάρχει ο χρόνος.

Μόνον η Αρμονία της ψυχής μας, το πνεύμα της ψυχής μας, ο λόγος της ψυχής μας, είναι αυτό που θα επιφέρει την Τάξη στην Αταξία της άλογης Υλης, μέσα από την επικράτηση αυτού που εμείς ονομάζουμε ως "καλό".

Αλλά για να επικρατήσει η Αρμονία "καλό" πολλές φορές πρέπει να πολεμήσεις με κακία την κακία, (είναι σαν να έχεις κάνει κακία), ειδάλλως θα επικρατεί πάντα η πολύ κακία, αν μένουμε αδρανής.

Απλά η Αρμονία της ψυχής επιφέρει την λιγότερη κακία που μπορούν να ζουν τα σώματα. Διότι τα σώματα από μόνα τους είναι η Αταξία, δηλαδή η σύνθετη φύση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων των σύνθετων σωμάτων της άλογης Ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας δεν το βλέπω ποτέ να γίνει, αν πρώτα δεν καταστραφεί το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη για να εισέλθει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το δικό του πνεύμα και να περικλείσει γεμίζοντας τον χώρο του πλανήτη με το δικό του πνεύμα..


Διότι το πνεύμα της φύσης συνεργάζεται με τα σύνθετα σώματα, διότι αυτός είναι ο δικός της κόσμος. Και η λογική που μας δόθηκε στα σώματα΄από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μεσα σε μια μνήμη, αυτό που εμείς ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική. Και ποτέ δεν μας δόθηκε το πνεύμα της Αρμονίας αυτής της φύσης, έστω και το κτιστό. 


Διότι η Ανθρώπινη ψυχή εξουσιάζει ολόκληρο τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών, διότι έχει το Αληθινό Πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού που είναι το Αρχέτυπο Πνεύμα που φέρει την Ιερή Δεκάδα του Πνεύματος Ζωή και Φως.

Και ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός διέσπασε αυτόν τον σύνδεσμο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ της θεϊκής ψυχής μας, με τα σώματα.

Μόνον η ψυχή μας διαθέτει Λογική, διότι η ψυχή μας είναι ο Αμετάβλητος Αδιαίρετος Νους και Λόγος, που κατέχει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Ουρανών, γι'αυτό και είναι η εικόνα της ζωής.


morfeas sky


ANAMNHΣΗ ΨΥΧΗΣ



Υπάρχει ανάμνηση ψυχής;; 

Εννοείται! αρκεί όπως κάθε μέρα ασχολείσαι με την καθημερινότητα σου, το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις με την ψυχή σου! μέσω της λογικής όπου θα σε φέρει σε επαφή με τον νοητό κόσμο της ψυχής και πλέον θα θυμηθείς τα πάντα! 

Δεν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου, πόσο δε να τις αναλύσετε μόνοι σας, διότι κάθε λέξη έχει χίλια νοήματα.

Μάλιστα και τον ποταμό τον ονόμασε Αμέλητα επειδή εξαιτίας της αμέλειας εμβάλει στις ψυχές η μεγάλη αυτή λήθη, για την οποία παραμέλησαν τους εαυτούς τους και ενδύθηκαν το της γενέσεως σκότος. 

Έτσι, από όσες ψυχές έρχονται εδώ, αυτές που ο χαρακτήρας τους ταιριάζει περισσότερο με τους θεούς, δεδομένου ότι η λήθη τους είναι επιφανειακή, λόγω της διακοπής των ενεργειών, αναθυμούνται εύκολα τα εκεί πράγματα.


Μνήμες όμως από τα σώματα που έχουμε ενδυθεί δεν έχουμε, έτσι δεν είναι;;

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ!
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΣΩΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

Τι σχέση έχει η Ανάμνηση ψυχής με αυτά τα σώματα; ΚΑΜΙΑ.

Τα αστρικά σώματα είναι και αυτά γήινα! αέρας και φωτιά, απλά δεν έχουν σάρκα, από γη και νερό!
Και η μοίρα των αστρικών σωμάτων είναι να εκδηλώνονται πάντα στην σάρκα!

Απλά το αστρικό σώμα πριν ενσαρκωθεί ξανά του διαγράφουν την μνήμη της προηγούμενης ζωής του με σάρκα, αλλά μέσω της διαίσθησης της ψυχής μας εδώ, μπορείς να νιώσεις αν έχεις ξανασυναντήσει αυτόν τον άνθρωπο που για κάποιον λόγο ενώθηκε μαζί σου αλληλεπιδρωντας σε μια προηγούμενη ενσάρκωση. 

Μην ξεχνάς επίσης ότι όλα τα ενσαρκωμένα σώματα έχουν προδιαγεγραμμένη μοίρα και πεπρωμένο, ώστε να μην απεγκλωβιστούν από τα σώματα οι ψυχές.

Μόνον με την Ανάμνηση ψυχής μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να ξεφύγει από τα γήινα σώματα, αστρικά και σαρκινα.
Διότι μόνον η ψυχή εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο.

Η ψυχή η ίδια αποφασίζει πόσο και εάν θα παραμείνει στο σώμα που επέλεξε;;

Αν αποφάσιζε η ψυχή μας, κανένας άνθρωπος δεν θα ζούσε στην Γη. Και αυτό διότι και με το αστρικό σώμα βλέπουμε ακόμη το σάρκινο σώμα και την ζωή του εδώ, και όχι τον νοητό κόσμο της ανθρώπινης ψυχής μας.

Για αυτό και επιλέγουμε ξανά την ενσάρκωση, κι ας επιβαρύνουμε ακόμη πιο πολύ με μια νέα χειρότερη ζωή την νέα μας ενσάρκωση, λόγω της μοίρας και του πεπρωμένου που θα μας δοθεί, διότι είμαστε όλοι τυφλοί!!!!

Και ποτέ δεν μας οδηγεί η Ανάμνηση ψυχής, αλλά μας οδηγεί η ανάμνηση σωματος.!!

φρικτό έτσι;;..η ψυχή επιλέγεται από τον δημιουργό για να κατοικήσει σε κάποιο σώμα;;


Πολύ φρικτό θα πρόσθετα.



Η ψυχή μας εγκλωβίστηκε στην Λήθη των διασπασμένων σωμάτων, αρσενικό και θηλυκό, από τον κτιστό δημιουργό, και αυτός μας επιβάλλει την μοίρα και το πεπρωμένο όσον αφορά, ποια ζωή θα ζήσουμε εδώ..ότι δώσουμε μια ανάλογη ζωή θα πάρουμε στην καινούρια ενσάρκωση.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός θέλει να απεγκλωβίσει από την Λήθη τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, που εγκλωβίστηκαν στα διασπασμένα και θνητά σώματα του κτιστού Δημιουργού.


morfeas sky



Η ενότητα δεν προέρχεται μέσα από τον συμβιβασμό του ψέματος, αλλά μέσα από την κατανόηση της αλήθειας, η τυφλή πίστη οδηγεί τους ανθρώπους στον σκοταδισμό, και γι'αυτό καταδίωξαν ανά τους αιώνες έως σήμερα όσα αφορούν τα του Έλληνος λόγου, του Έλληνος πνεύμα, και ιδεώδες, διότι οτιδήποτε αφορούσε το άγνωστο το μεταφυσικό το μυστήριο το "θαύμα" μέσα από την ΣΚΕΨΗ αφυπνίζει το πνεύμα την ψυχή των ανθρώπων, κάτι που τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια το απέτρεψαν, και γι'αυτό ο κόσμος έγινε αποκλειστικά λάτρης ενός πολιτισμού της ύλης και της φθοράς μέσα από τις επιθυμίες και τα πάθη, δίχως να τον αγγίζει το πνεύμα της ψυχής του.

Ο ήλιος συμβολίζει το αέναο Φως της φωτεινής ζωής, και μέσω τoυ Έλληνος Λόγου και Έλληνος Πνεύμα, μας δίνει το ΦΩΣ που ρέει στα στήθια μας, προερχόμενο από τον δημιουργό μας, ο οποίος είναι ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky


ΛΟΓΟΣ Β - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ