ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ




ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ 



ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ 
ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ  ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΦΩΣ


Εν το Πάν το Αγέννητο Προϋπάρχων Πανάγαθο Φως, που έγινε Πανάγαθος Νους με τον Αγέννητο και Προϋπάρχων Πανάγαθο κόσμο του, και ο Πανάγαθος Νους γέννησε τον Αδιαίρετο Φωτεινό του Λόγο, και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος Κοσμοποίησε αυτόν τον Αγέννητο Προϋπάρχων και Απεριόριστο κόσμο του Αδιαίρετου Πανάγαθου Νου ως Υπάρχων δίνοντας του κίνηση, και Γεννήθηκε η  Ζωή Υπάρχων με τα γεννήματα του τις Δυνάμεις, τις Μονάδες του Φωτός που φέρουν τον Φωτεινό Αδιαίρετο Λόγο...που εμείς κατανοούμε ως οντότητες ψυχές που βρίσκονται μέσα σε δυνάμεις του Φωτός ως δυνάμεις.

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ Φως και Ζωή Υπάρχων

Φως και Αδιαίρετος Λόγος η Ζωή Υπάρχων.
Φως και Ζωή Υπάρχων.
Η Ζωή Υπάρχων είναι οι Δυνάμεις-Μονάδες (ψυχές) του Αδιαίρετου Φωτός που φέρουν τον Φωτεινό Αδιαίρετο Λόγο.

Εν το Πάν το Αγέννητο και Προϋπάρχων Φως, ο Αγέννητος και Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους που Γέννησε τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο, και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος γέννησε τον Αρχέτυπο κόσμο ωςΥπάρχων, και την Προάρχων Αρχή της Ζωής με τα δικά του γεννήματα τις Μονάδες που εμπεριέχουν τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο ως ανεξάρτητες Δυνάμεις του Φωτός.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΟΓΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΟΓΟ.

 ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ:
ΦΩΣ ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ.


....

morfeas sky

....


TΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 



Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ 


Μετά ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του Αρχέτυπου κόσμου Ζωή και Φως Υπάρχων , γέννησε με τον Φωτεινό του Λόγο, άλλο δεύτερο Νου Δημιουργό που έχει ως δικό του Προϋπάρχων και Αγέννητο κόσμο το δοχείο της Ύλης.


Και ο δεύτερος Κτιστός Νους γέννησε τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο, και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος ο δεύτερος Νους δημιουργός, κοσμοποίησε τον δικό του κόσμο με τα επτά δικά του δημιουργήματα τους Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές.

Κάθε Νους Ουρανός από τους Επτά, φέρει τις δικές του ενέργειες που κινούνται από το δικό του πνεύμα, αλλά και τις δικές του ψυχές που φέρουν την μονάδα του πνεύματος του ουρανού από τον οποίο γεννήθηκαν.

Και όλες οι ψυχές του κάθε ουρανού ενώνονται με τα στοιχεία της Ύλης που ενυπάρχουν στον δικό τους ουρανό και δίνουν την νοερή ζωή στα είδωλα της Ύλης.

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.


ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΩΝ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ-ΣΚΟΤΟΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ  Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΚΑΘΕ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.


Η ΟΓΔΟΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΑ  (ΕΙΚΟΝΑ-ΜΗΧΑΝΗ - MATRIX- ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ

Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ. (ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ).


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΩΝ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ. 

ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΩΝ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΧΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ-ΚΥΚΛΟΥΣ-ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ  ΜΕΣΑ  ΣΕ ΕΠΤΑ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ, ΟΙ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ.
ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.


Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΚΟΣΜΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ- ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ-ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ 36 ΔΕΚΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟΥ.


ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠOY KINEI THN ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ.

ΕΙΝΑΙ O AΙΘΕΡΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ) ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ  ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΥΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ..ΤΟ ΜATRIX.

ΠΥΡ-ΠΝΕΥΜΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΨΥΧΕΣ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΙΣΤΟ ΝΟΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΠΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ NOHTO AIΣΘΗΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΝΑ MATRIX ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.



ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ


ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΥΡΑΝΟ....ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ  ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ (ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ)  ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ  ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. 

ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ, ΑΕΡΑ, ΓΗ, ΝΕΡΟ, ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ.

ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. 

Ο ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ (ΕΙΔΩΛΑ) ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΖΩΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ!!
........
.....................






Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ



Και η ανθρώπινη ψυχή από αρχική ουσία που ήταν Φως και Ζωή (Δυνάμεις που φέρουν τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο), έγινε η εικόνα της ζωής, (ψυχή, οι άϋλες ενέργειες που φέρουν τον Άγιο Λόγο των ενεργειών της Αρμονίας των Επτά Ουρανών). 
Από μεν Ζωή Δυνάμεις που ήταν, έγινε Ενέργεια-πυρ, οι καθαρές άϋλες ενέργειες του κτιστού κόσμου που κινούν τους Επτά ουρανούς, το άϋλο ενεργειακό "σώμα" της ψυχής. 

Από Πανάγαθο Φως που ήταν, έγινε Άγιος Λόγος των ενεργειών της Αρμονίας των Επτά Ουρανών Διοικητών, σαν τον δεύτερο Νου δημιουργό, που υποδέχεται ως Μονάδα του πνεύματος η ανθρώπινη ψυχή αυτή τη νοητή ουσία του ανθρώπου δεύτερου θεού (Νους και Λόγο Αδιαίρετος), που είναι Ουσιωδώς όμοια με την Ζωή και Φως διότι έχει ως πρότυπο τον Πανάγαθο κόσμο του Φωτός. Ζωή και Φως.



Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟ ΦΩΣ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ, ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΦΩΣ ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΩΝ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΥΠΑΡΧΩΝ.
ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΘΕΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΓΙ'AΥΤΟ.

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΑΞΗ!

ΕΙΣΗΛΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ "ΑΔΕΡΦΟΥ" ΤΟΥ.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΜΗΧΑΝΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ,  ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΓΔΟΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ (ΦΩΣ ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ)

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ  ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΗΜΑΤΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ (ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ) 
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΥΡΑΝΟ (ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ. ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

ΟΜΩΣ!! ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑ TOY ΦΩΤΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ!! ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

..........
..........................

Ο ΔΕ ΕΩΣΦΟΡΟΣ (Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΗ-ΠΝΕΥΜΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΖΩΑ.


Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ!!....ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. 
..........

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΟΥΡΑΝΟ.

Η ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΦΥΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΦΥΣΗ ΕΠΤΑ ΘΕΪΚΑ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ. ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ.

ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΤΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΗΤΗ ΟΥΣΙΑ.  ΕΠΤΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.


ΚΑΙ ....ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ....



ΕΞΕΠΕΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ (ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΟ ΑΣΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ.
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

ΔΙΑΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ,

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ) ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΗΘΗ. 
ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. (ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ).

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΑΦΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΔΙΑΣΠΑΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ.

....

Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ).

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ  ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

........
......................







ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ....Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΜΗΧΑΝΗ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ..ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΥΣ..Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ EΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ MATRIX. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΤΙΣΤΟ ..ΜΗΧΑΝΗ..TEXNHTH NOHMOΣYNH..MATRIX..ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ..ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ.

morfeas sky

NOYΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗΧΑΝΗ



Κάνε μας μία ανακεφαλαίωση για να καταλάβουμε όλοι.
Ο Άνθρωπος, Ζωή και Φως σαν τον Πατέρα του, μπαίνει στο κτιστό μηχανικό σύμπαν που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και από Ζωή και Φως γίνεται Νους και ψυχή. Ο Νους και η ψυχή είναι μηχανικά κι αυτά; Τεχνητή νοημοσύνη; Τι κρατά από τον Θεό Πατέρα, που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όντα;


Πόσο πιο αναλυτικά να τα πω..εννοείται ότι εμείς δεν είμαστε μηχανή, άρα ήρθαμε όχι να γίνουμε μηχανή όπως είμαστε σήμερα αφομοιωμένοι από την μηχανή, αλλά να σπάσουμε όλα τα όρια και τους νόμους που μας θέτει το matrix.

H MHXANH λειτουργεί με ΝΟΜΟΥΣ!! διότι δεν έχει αισθήματα δεν έχει ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ.


Ο Νους και η ψυχή του Ανθρώπου αυτό έχει..το Αληθινό πνεύμα!! το Αγαθό!! Ουσιωδώς όμοιο με την Αρχέτυπη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ

Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.


Έχουμε δηλαδή δικό μας Νου και όχι τον Νου του Δημιουργού; 
Ή μέσα στον Νου του Δημιουργού διατηρούμε τον σπινθήρα του θεϊκού μας φωτός;

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΑΥΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Τι δεν καταλαβαίνεις; εκατό φορές τα είπαμε. η σάρκα που φοράς και η λογική που σε οδηγεί οδηγείται απο την ΜΗΧΑΝΗ.

Ενωθήκαμε μαζί με την Μηχανή! έχουμε δύο εαυτούς! ο ένας είναι της μηχανής, και ο άλλος ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ μας ΕΑΥΤΟΣ.


Έχω δηλαδή και τον Νου του Δημιουργού και τον δικό μου θεϊκό Νου.  Ok. Αυτό ήθελα. 

Και τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης (φωτιά, αέρας, γη, νερό) οδηγούνται από τον Μηχανικό, ή τον Αληθινό μας εαυτό!
Κατανόησε τον Αληθινό σου εαυτό! και θα ελευθερωθείς από τα δεσμά του matrix..σπάσε όλα τα φράγματα που σου προκαλλεί και σε οδηγεί ο ΦΟΒΟΣ.


Σπάσε τα δεσμά του φόβου σπάσε το φράγμα των νόμων του κτιστού κόσμου και θα ελευθερωθείς. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
Γνώρισε τον Αληθινό σου εαυτό και θα ελευθερωθείς.


Τα τρωτά σημεία αυτού του θνητού κόσμου, είναι να σε οδηγεί στις επιλογές σου αυτό που επιθυμεί ο νοηματικός λόγος της ψυχής σου, και ποτέ οι ανάγκες του σώματος σου.


Διότι οι ανάγκες δημιουργούν τον φόβο, την ανασφάλεια, και ο φόβος οδηγεί τις επιλογές σου από ΑΝΑΓΚΗ.
Με αποτέλεσμα να σκλαβώνουν το Αληθινό πνεύμα της ψυχής σου, την ελεύθερη επιλογή του αληθινού σου εαυτού.


morfeas sky



.....


Όλα καλά αλλά αυτό που ο άνθρωπος δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα, τις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον δικό του Νου, πού το βρίσκεις; Πώς βγαίνει;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ (ΑΔΕΡΦΟΣ) ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ! ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ.


ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ;;;;;;


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ:
γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ,(ο άνθρωπος δεύτερος θεός) ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ:


καὶ μετὰ ταῦτα, Νοῦς ὁ ἐμός· καὶ αὐτὸς γὰρ ἐρῶ τοῦ λόγου.
ὁ δὲ Ποιμάνδρης εἶπε,
Τοῦτό ἐστι τὸ κεκρυμμένον μυστήριον μέχρι τῆσδε τῆς ἡμέρας.

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·
ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.


ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν, 
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν


ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· (ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ).
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως. 


κουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·
(του δεύτερου Νου δημιουργού).
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ὁ δὲ θεὸς (ο Άγιος Λόγος είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός) εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα,
καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

Και την αιτία του θανάτου τα διασπασμένα και πλέον θνητά σώματα σε αρσενικό και θηλυκό, και τον έρωτα που διατηρεί ζωντανό αυτό το θνητό είδος του ανθρώπου.


Από τη μια δηλαδή διασπά τα σώματα ο δεύτερος Νους δημιουργός, και από την άλλη μας λέει ότι αυτά τα σώματα είναι ο θάνατος μας στην Λήθη...μας δουλεύει; Αυτός τα διέσπασε τα σώματα, αυτός έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας, μας το παίζει και καλός θεός τώρα;

Κατανοητόν ως εδώ;

.....

Όπως ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε τις δικές του ψυχές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ο άνθρωπος δεύτερος θεός δημιούργησε από την δική του νοητή ουσία τις δικές του ψυχές.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ (ΒΛΕΠΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ).
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ



Εδώ διαβάζουμε ότι το Φως γέννησε-δημιούργησε τον Άγιο Λόγο, δηλαδή το Άγιο πνεύμα, για να περικλείσει μέσα του το δοχείο της Ύλης και να δημιουργήσει με ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΟΧΕΊΟ.

Ο Άγιος λόγος, δηλαδή το Άγιο πνεύμα, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, και αυτός με την σειρά του δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα, τις κατώτερες επτά μονάδες του πνεύματος, δηλαδή τους Επτά Διοικητές (επτά ουρανούς) και την φύση που ενυπάρχει μέσα στους επτά ουρανούς και εκδηλώνει την ζωή με το δοχείο της Ύλης.


ἐκ δὲ φωτὸς .....
λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει, καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος·
ἐπήδησεν εὐθὺς ἐκ τῶν κατωφερῶν στοιχείων [τοῦ θεοῦ] (δεύτερου Νου δημιουργού) ὁ τοῦ θεοῦ Λόγος εἰς τὸ καθαρὸν τῆς φύσεως δημιούργημα, καὶ ἡνώθη τῷ δημιουργῷ Νῷ (ὁμοούσιος γὰρ ἦν), καὶ κατελείφθη [τὰ] ἄλογα τὰ κατωφερῆ τῆς φύσεως στοιχεῖα, ὡς εἶναι ὕλην μόνην.

Αρα μόλις αποδεικνύεται ποιος είναι ο Άγιος Λόγος το Άγιο Πνεύμα, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός.

ἐπήδησεν εὐθὺς ἐκ τῶν κατωφερῶν στοιχείων [τοῦ θεοῦ] (δεύτερου Νου δημιουργού) ὁ τοῦ θεοῦ Λόγος εἰς τὸ καθαρὸν τῆς φύσεως δημιούργημα, καὶ ἡνώθη τῷ δημιουργῷ Νῷ (ὁμοούσιος γὰρ ἦν), 

................................


    Νόμισα κάπου το αναφέρει στα Ερμητικά. 
                                                                                                        
ΤΙ ΝΌΜΙΣΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ;

ΒΑΛΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!! ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΥ!!

Χαχαα ξέχασα που τους πιάσαμε να το ξηλώνουν και να το ράβουν όπως θέλουν. 


Γι'αυτό σου λέω μην τα πιστεύεις όλα όταν βλέπεις ατασθαλίες μέσα στα γραπτά κείμενα...τα αλλοιώνουν όλα!! όπως αλλοίωσαν τα πάντα στο παρελθόν για να μην γνωρίζουμε την αλήθεια.

Διότι την αλήθεια την γράφει ο εκάστοτε ΙΣΧΥΡΟΣ!!
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!

Είναι να τους λυπόμαστε τους Έλληνες και όχι να θυμώνουμε μαζί τους. Είναι τόσο απίστευτες οι αγριότητες που έγιναν εις βάρος τους ώστε ούτε οι ίδιοι σήμερα δεν μπορούν να τις πιστέψουν. 


ΤΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ~ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ; 
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΣΑΡΚΑ.

Μετά από μεγάλους και μακροχρόνιους αγώνες κατάφερα να καθαρίσω την περιοχή μου από τα ανθρωποειδή. Αλλά αυτό έχει και ένα κόστος. Μένεις σχετικά μόνος. 


ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ; 

                                                                                                
Βλέπω, πώς δεν βλέπω! Απλώς περιορίζεται πολύ η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Που είναι και το πεδίο της εξάσκησης και της αλληλοβελτίωσης του ανθρώπου.

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΩ; ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ~


ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.


Όχι μ’ αυτούς βέβαια. Εννοώ οτι δεν βρίσκει κανείς εύκολα Ανθρώπους να αλληλεπιδράσει δημιουργικά. Δεν πρέπει να υπάρχουν και πάρα πολλοί. 


ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!


ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ   

Η ηδονή πάντα φέρει την οδύνη, είναι νόμος! Μόνον ο έρωτας για τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας, και μόνον όταν οδηγούμαστε από αυτόν, φέρει την ευχαρίστηση και την γαλήνη στην ζωή μας.
                                                                                                        
Τα ανθρωποειδή αυτά έχουν ψυχές του Δημιουργού; Και τον μηχανικό Νου του επίσης; 

Εννοείται! αλλά και οι ανθρώπινες ψυχές όταν οδηγούνται από το άλογο αισθητό σώμα γίνονται ανθρωποειδή.

Και όταν διασταυρωθεί Άνθρωπος με ανθρωποειδές, ο νέος άνθρωπος που θα γεννηθεί τι είναι; Άλλες φορές γεννιέται Άνθρωπος και άλλες ανθρωποειδές; 


Αναλόγως την θέληση την στιγμή της έκστασης του καθενός. Γίνεται ο Δεκαρχος που θα μεταφέρει την Ουσία του.


Το γράφει στα Ερμητικά κείμενα


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ XXII

Στοβαίος 1, 42, 7

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ


Γιατί τα βρέφη γίνονται όμοια με τους γονείς ή αυτό αποδίδεται στους συγγενείς; 


Θα εκθέσω τους λόγους. Όταν το θρεπτικό αίμα γίνεται αφρός και η γέννηση αποθηκεύει σπέρμα, συμβαίνει να εκπνέει κάπως, από τα μέλη όλου του σώματος, μια ουσία με θεϊκή ενέργεια σα να γεννιέται ο ίδιος ο άνθρωπος που γεννά.                                                                                                                                             
Το ίδιο φαίνεται να γίνεται και στην περίπτωση της γυναίκας. Όταν λοιπόν υπερτερήσει ό,τι εκρέει από τον άνδρα και μείνει άθικτο θα αποδειχτεί το βρέφος όμοιο προς τον πατέρα, όπως και αντίθετα, με τον ίδιο τρόπο προς τη μητέρα.    

Άλλοτε το ένα και άλλοτε το άλλο;
Πιστεύεις πως όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Πώς εκπνέεται από το σώμα μια ουσία με θεϊκή ενέργεια; Μια ψυχή δηλαδή;

Ναι το πιστεύω. Μόνον με αυτόν τον τρόπο φαίνεται λογικό.

morfeas sky


Και τι; Απεκύησε ο Θεός Πατέρας μια Μηχανή; 


Εννοείται! μια μηχανή δημιούργησε!
Όλα είναι νοητά! τι σημαίνει αυτό; όλα είναι Νους! 
ΚΤΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ.

Γιατί το έκανε αυτό; Για να δημιουργηθούν κτιστοί κόσμοι;

Για να δημιουργήσει τον κόσμο των αντιθέτων σε όλες του τις προεκτάσεις και βαθμίδες.

Μην ξεχνάς ο Θεός δίνει την ζωή στα πάντα! σε ότι μπορεί να γίνει η ζωή.


Μα γιατί να θέλει ο Θεός να δημιουργηθεί ο κόσμος των αντιθέτων; Ώστε να χρειαστεί μετά ταμπέλα μην φάτε τους καρπούς του δένδρου της γνώσης του καλού και του κακού;
Μια χαρά δεν ήταν ο υπέροχος Αρχέτυπος κόσμος του Φωτός; Γιατί να δημιουργηθεί η εικόνα του;


Κάθε ον δημιουργείται με την ανάλογη σύνθεση στον ανάλογο κόσμο που..ΑΝΗΚΕΙ!

Ο Άνθρωπος θέλησε να κατανοήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Θέλησε από ΘΕΟΣ να γίνει το απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!
Αυτό κι αν είναι Θυσία!..και όχι αμαρτία.


Έρωτας ήταν η αιτία. Ίσως έρωτας για την γνώση. Την γνώση του καλού και του κακού. Του δυισμού. 




Που τη βρήκες αυτή τη φωτό; εκφράζει τέλεια τον κτιστό κόσμο, το σκότος του δυϊσμού!

Ναι! ο έρωτας για την γνώση και κατανόηση των κόσμων.... μέσα όμως από την δική μας δημιουργία μετέπειτα!
Όλοι οι κόσμοι θα Αναγεννηθούν, θα Ανακαινιστούν! σύμφωνα με το Αρχικό πρότυπο! που το κατέχει Μόνον ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.


ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΪΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ.


Και αφού αφομοιωθεί το Μηχάνημα δηλαδή ο δεύτερος Νους δημιουργός από τον Άνθρωπο, τότε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός θα επιστρέψει στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.


Νομίζεις αυτό το σκοτάδι που υπάρχει στον πλανήτη μας υπάρχει παντού; στα τελευταία του είναι, λίγο πριν αφομοιωθεί το σκοτάδι του δυϊσμού στο Αγαθό, που είναι σύμφωνο και συμβατό με το Αρχέτυπο πρότυπο του Πανάγαθου Αγαθού Φωτός.



Την βρήκα στην Αναγνώστου. Κάτι πάει να πει για ατύχημα, μια και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει οτι θα υπήρχε τέτοια κατάληξη. Αλλά δεν γίνεται και πολύ σαφές.
Μιλά για πλατφόρμες, στοιβάδες δημιουργίας, που δημιουργούσε όποιος ήθελε και είχε δημιουργική ικανότητα,

Έτσι δημιουργήθηκαν πολλές ενεργειακές στοιβάδες/όροφοι, καθώς η μία επικάθονταν πάνω στην άλλη. Αυτά είναι τα παλαιά κατάλοιπα πάνω στα οποία ο Δεύτερος Νους Δημιουργός άρχισε να δημιουργεί. 

Συνέβη όμως η πρωτοφανής κατάσταση οι κατώτερες στοιβάδες στον πυθμένα να αρχίσουν να κατακαθίζουν και να μεταβάλλονται σε ίζημα. Μέχρι τότε δεν υπήρχε γνώση της σήψης. 

Μάλλον θα το έχεις διαβάσει, αλλιώς ρίξε μια ματιά.

http://antexeistinalitheia.gr/γιατι-δοθηκε-εντολη-δημιουργιασ-για-ε/

Το διάβασα εδώ και πολύ καιρό αυτό το κείμενο...πάλι στα δικά μου λόγια έρχεται. Οι κατώτερες οντότητες-μηχανή δεν μπορούν να κατανοήσουν το Αγαθό, οπότε δημιουργούν μόνο το σκοτάδι διότι σκοτάδι είναι. Το σκοτάδι μπορεί να γίνει φως όταν έχει ως πρότυπο το Αγαθό Φως...που μόνον ο Άνθρωπος δεύτερος θεός το κατέχει.

morfeas sky

..........



Αυτό έχει σχέση με ότι έχει να κάνει με τα ανόμοια, τα διαφορετικά, όπως κάθε άνθρωπος οδηγείται από την δική του "αλήθεια".
Τα όμοια όμως έχουν μία αλήθεια, με πρότυπο το αγαθό, άλλοι άνθρωποι κατέχουν την αλήθεια σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλοι σε μικρότερο βαθμό, κυριαρχεί όμως πάντα στο τέλος το αγνό και καθαρό, αυτό που ονομάζουμε ως συνείδηση, η οποία οδηγείται από τον νοηματικό λόγο της ψυχής, και όχι από το πνεύμα που συνεργάζεται με το άλογο σώμα και οδηγείται από αυτό.
Τώρα τι θα καταλάβεις φίλε αναγνώστη είναι θέμα νόησης και κατανόησης της αλήθειας του καθενός από όλους εμάς.






Θα απαντήσω με κάποια λόγια τα οποία όποιος θα κατανοήσει θα κάνει άλμα στην κατανόηση της συνείδησης του. Από εκεί και πέρα όσοι θέλουν ας το προσπεράσουν.
Αλλωστε κακία κρατούν όσοι δεν κατέχουν την αλήθεια.

Το όμοιο είναι φίλος με το όμοιο και το ανόμοιο δεν είναι ποτέ φίλος με το όμοιο.


Αυτά τα λόγια έχουν παντελώς λίγους ακροατές η ίσως ούτε λίγους δεν θα έχουν.
Αλλά έχουν και κάτι ιδιαίτερο μέσα τους, τους κακούς μάλλον τους προτρέπουν στην κακία για αυτό και πρέπει οι πολλοί να προφυλαχθούν καθώς δεν καταλαβαίνουν την αξία των λεγομένων.


ΣΕ ΑΥΤΟ που όπως το λες είναι για ελάχιστους ΣΥΜΦΩΝΩ

Η συνείδηση όμως διαμορφώνεται με βάση τα ΙΣΧΥΟΝΤΑ αλήθεια, αγαθό , καλό , κακό , καθαρό !!!

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΟΝΤΑΣ για να διευκολύνω την συζήτηση , αυτά διαφέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε 2 ίδιας τάξης ηθικής και αρχών άτομα, αλλά ο ένας Χριστιανός ο άλλος Ισλαμιστής , ή ο ένας Ευρωπαίος ο άλλος Μέσης Ανατολής

Πως ο Ισλαμιστής Μεσης Ανατολής άνθρωπος που του έχει κάνει ότι του έχει κάνει στον τόπο του ο Χριστιανός... θα θεωρήσει κακή την για τον Χριστιανό τρομοκρατική επίθεση με μόλις 5 νεκρούς ? όταν έχει δει μπροστά του σφαγή χιλιάδων ?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ λοιπόν για καθ' ένα εκ των δύο ?


Aυτό έχει να κάνει με την παγκόσμια συνείδηση των ανθρώπων όπου η μάζα ακολουθεί και αντιγράφει τα "πιστεύω" της συνείδησης που επικρατεί στο παγκόσμιο γίγνεσθε.

Είναι θέμα παιδείας του ορθού λόγου, κάτι που δεν έχει ιδέα το παγκόσμιο συνειδητό, αφού πλέον έχει αφομοιωθεί από την Ύλη.


ΟΚ θα συμφωνήσω μαζί σου αν και έχω αντιρρήσεις ως προς το ΕΝΙΑΙΟ παγκόσμιο γίγνεσθαι

Πες μου κάτι..το παγκόσμιο συνειδητό δεν καθορίζει τον τρόπο που θα σκεφτόμαστε; όπως το συνειδητό ενός κράτους-έθνους, μιας ομάδας ανθρώπων, μιας οικογένειας;


ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 


Κάθε άνθρωπος από την στιγμή που γεννιέται είναι διαφορετικός με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό συμβαίνει διότι ο άνθρωπος της Γης είναι μία σύνθεση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων της Ύλης (γη, νερό, αέρας, φωτιά),

Διότι το σύνθετο σώμα ενώνεται και διαλύεται με τους αριθμούς, ειδάλλως δεν μπορεί να υπάρχει σώμα...μήπως έχω ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια;..είναι γνώση πέραν του παγκόσμιου συνειδητού.


Μέσα στο όρια σε θεωρώ.

Ο νοηματικός λόγος της ψυχής όμως παραμένει πάντα αμετάβλητος. Το πνεύμα της σάρκας όμως μεταβάλλεται συνεχώς. ψυχρό-θερμό, μια κρύο μια ζέστη, πάνω-κάτω, άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, λύπη-χαρά, τα πάντα όλα είναι ένα εκκρεμές στο σύνθετο σώμα όπου κάθετι έχει το αντίθετο του.


Καλή συνέχεια..χάρηκα που τα είπαμε.


ΚΑΙ εγώ !!!
Καλή σου συνέχεια

..........
.....................


Ποιο Hot από τον Μορφέα δεν υπάρχει! χα χα

Κατά μία έννοια. Κατά την έννοια εκείνη που όταν ακουμπάς κάτι πολύ παγωμένο νομίζεις οτι καίγεσαι. Έγκαυμα από πάγο. Αχαχαχαχααα

Μόνον τα όμοια με κατανοούν κορίτσι..για τα ανόμοια δεν μπορώ να κάνω κάτι, πρέπει να γίνουν και αυτά όμοια για να με κατανοήσουν. Τα ανόμοια ποτέ δεν κατανοούν τα όμοια την αλήθεια.. απλά μόνον κατανοούν την δική τους "αλήθεια"-ψέμα.


Βάζω τραυμαπλάστ τώρα στο έγκαυμα. 


Όποιο θνητό ον αγγίζει την οντότητα Μορφέας καίγεται από το άκτιστο..φως..πονάει αλλά αρέσει.


Είπα να γίνω κι εγώ μία φορά κοσμία από κοσμιοτάτη και ήταν πολύ χαριτωμένο το αποτέλεσμα. Επανέρχομαι στην Κοσμιοτάτη διαγωγή μου.


Μου αρέσει και το κοσμία, μου θυμίζει τον "άλλο" μου εαυτό, τον παιχνιδιάρη Μορφέα, που παίζει στο matrix.

..........
.....................

morfeas sky
....
..........

Από μια συζήτηση στο Υπερπέραν..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

Κοίτα, θεολόγος δεν είμαι, αλλά το Φιλιόκβε σημαίνει ότι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται και από τον Υιό.

Ενώ στο Σύμβολο της Πίστεως των Ορθοδόξων,
το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται από τον Πατέρα και διαπέμπεται από τον Υιό.

Εάν εκπορευόταν και από τον Υιό, τότε έχουμε δύο θεούς από τους οποίους εκπορεύεται το Άγιο Πνεύμα.


ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ; ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ; 

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΟ! ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

Τι είναι ο Υιός βρε βλάκα; ο ίδιος ο Πατέρας! Αφού είναι Αδιαίρετος Πατέρας και Υιός, Νους και Λόγος Αδιαίρετος!

Σας έχουν δημιουργήσει μια θρησκεία για ανθρωπόζωα που το μόνο που ξέρουν είναι να προσκυνούν ό,τι δεν κατανοούν από φόβο προς το άγνωστο.

Άλλο είναι ο Πανάγαθος Αγέννητος και Προϋπάρχων Πατέρας όλων Νους Θεός, και άλλο είναι όταν ενώθηκε με τον Αδιαίρετο Λόγο του.

Διότι εδώ υπάρχει ο Υιός! δηλαδή η Γέννηση του Λόγου! όπου ο Λόγος-Υιός είναι ενωμένος (Αδιαίρετος) με τον Πατέρα Νου!

Δηλαδή Γεννήθηκε νέος Πατέρας με Αδιαίρετο Λόγο Υιό αυτή τη φορά ως Υπάρχων Ζωή!


Δηλαδή Πατέρας Υιός δίχως φύλο!!


Το ηλίθιο ανθρωποκεντρικό μυαλό σας!! που επειδή εσείς γεννιέστε από διασπασμένο θηλυκό νομίζετε ότι αυτό είναι ο Τριαδικός Πατέρας Θεός, και Υιός, Αρσενικός!


Άλλο ο Αγέννητος και Προϋπάρχων Πανάγαθος Θεός , και άλλο ο Υπάρχων Γεννημένος Πατέρας-Υιός δίχως φύλο.  Ζωή και Φως.


Και με τον ίδιο τρόπο, άλλο είναι τα άγρια και ήμερα αρσενικά και θηλυκά ανθρωπόζωα, και άλλο είναι ο άνθρωπος θεός που δεν έχει φύλο.

....

βρε είσαστε απίστευτοι ..που έμπλεξα εδώ ρε!!!!!~.. εσείς όταν σας μιλάω για τον άνθρωπο θεό δίχως φύλο θα νομίζετε ότι είναι πούστης χα χα χα ρε δεν πάτε καθόλου καλά ..που ήρθα ρε!! σε ποιον κόσμο!! μάλλον καταλάθος.


morfeas sky

Λοιπόν, θα το πω άλλη μια φορά.

Ο Άνθρωπος θεός είναι δίχως φύλο, Νους και Λόγος Αδιαίρετος, και κινείται μέσα στην ενέργεια του κτιστού κόσμου με αυτό που εμείς ονομάζουμε ψυχή, δηλαδή την πιο λεπτοφυή άυλη ενέργεια.. και όταν εισέρχεται η ψυχή μέσα σε κάθε ουρανό αλλάζει η ενέργεια ανάλογα με την σύσταση που ενυπάρχει στον εκάστοτε ουρανό από τους επτά του κτιστού κόσμου.

Ενώθηκε με την φύση του κάθε ουρανού, και η φύση ερωτεύτηκε τον Άνθρωπο θεό με πολύ μεγάλο έρωτα. Πήρε τις ενέργειες των επτά ουρανών από τoν Άνθρωπο θεό, και δημιούργησε επτά δικά της αρσενικοθήλυκα ανθρώπινα σώματα δίχως φύλο. Που είναι ΣΥΜBΑΤΑ με τον Άνθρωπο θεό, διότι είναι δίχως φύλο, οπότε ο Άνθρωπος Νους και Αδιαίρετος Λόγος οδηγούσε όλα τα ανθρωπόμορφα αισθητά σώματα που ενσαρκώθηκε.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός έχασε όλα όσα εξουσίαζε, αφού ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ενώθηκε με τις Επτά φύσεις και εξουσίαζε τα πάντα.Οπότε σκέφτηκε κάτι πονηρό κάτι πολύ κακό..

Διέσπασε τα πάντα μέσα στον κτιστό κόσμο...και όλα τα σώματα από αρσενικοθήλυκα δίχως φύλο που ήταν και συμβατά με την δόνηση του Αρχέτυπου πνεύματος Ζωή και Φως, σε αρσενικό και θηλυκό, και έτσι χάθηκε η συμβατή δόνηση με το Αρχέτυπο Πνεύμα του Φωτός άρα και με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, και όλες οι ανθρώπινες ψυχές έπεσαν σε Λήθη αφού χάθηκε η επαφή με τον Αδιαίρετο και Αμετάβλητο Νου και Λόγο δίχως φύλο της ψυχής τους....και από τότε έγιναν ανθρωπόζωα που οδηγούνται από τον εκπεσών δεύτερο Νου δημιουργό. Διότι μισεί τον άνθρωπο δεύτερο θεό, που θα του πάρει αν αφυπνιστεί ξανά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Γιάυτό και τον κρατά όσο μπορεί μέσα στην Άγνοια και Λήθη.

morfeas sky


Χαχα Πολύ-πολύ ωραίο. Επίτρεψε μου ως φιλόλογος να σου βάλω ένα άριστα για το περιεχόμενο, το άρτιο στυλ αφήγησης που ρέει και το αδιόρατο χιούμορ. 


...ευχαριστώ! 

Ο πολιτισμός είναι προϊόν των πολιτών …. και αυτή την στιγμή πάνω στην γη δεν υπάρχουν πολλοί πολίτες !!??

Αρα ,… και δεν είναι δύσκολο να δεις το μέλλον…αλλά ταυτόχρονα και δεν είναι και εφικτό να το αλλάξεις !!

..........

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΠΥΡ (ΑΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) ΟΠΟΥ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΨΥΧΗ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ. (ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ-ΓΗ-ΝΕΡΟ).


Η ανθρώπινη ψυχή όταν αποχωριστεί από το σύνθετο ανθρώπινο σώμα της Γης, (γη, νερό, αέρας, φωτιά), γίνεται θεϊκή, γίνεται ασώματη, και κινείται μόνη της στον δικό της νοητό κόσμο από τις όμοιες προς αυτή καθαρές άϋλες ενέργειες που ενυπάρχουν παντού στο σύμπαν.

Οι μορφές του πνεύματος του πυρός (φωτιά, αέρας, γη, νερό), μαζί με όλες τις άλλες κατωφερείς καθολικές ενέργειες που ακολουθούν, σωματοποιούνται και εκδηλώνονται μόνον από τα σώματα.

morfeas sky


ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΣ - Ο ΑΙΘΕΡΑΣ - Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΤΑ ΕΠΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

Η ΑΝΥΠΑΡΞΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΟΝ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ (ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ (ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ) - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ..Ο ΝΟΜΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ αἰσθάνομαι, βλέπω, παρατηρώ.

Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα

Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Σχόλια

  1. Βρε είσαστε απίστευτοι ..που έμπλεξα εδώ ρε!!!!!~.. εσείς όταν σας μιλάω για τον άνθρωπο θεό δίχως φύλο θα νομίζετε ότι είναι πούστης χα χα χα ρε δεν πάτε καθόλου καλά ..που ήρθα ρε!! σε ποιον κόσμο!! μάλλον καταλάθος.😂🤣😂🤣

    καὶ διὰ τοῦτο παρὰ πάντα τὰ ἐπὶ γῆς ζῷα διπλοῦς
    ἐστιν ὁ ἄνθρωπος, θνητὸς μὲν διὰ τὸ σῶμα, ἀθάνατος δὲ
    διὰ τὸν οὐσιώδη ἄνθρωπον·

    ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ.
    ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..