Αξιολόγηση μιας κατάστασης - Ο κτιστός κόσμος και ο Άνθρωπος




Αξιολόγηση μιας κατάστασης

Σκέφτηκα ένα πανέμορφο σπίτι. Ένα ανάκτορο. Αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνίτες, μάστορες δούλεψαν και το δημιούργησαν. Μπαίνεις και είναι υπέρλαμπρο. Τα γυαλισμένα μάρμαρα αντανακλούν την ομορφιά των εκλεκτών φωτιστικών, έπιπλα, διακοσμητικά, ηλεκτρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός σου κόβουν την ανάσα.

Όμορφα φυτά, υαλικά, ασημικά, αίθουσα μπιλιάρδου, γυμναστικής, πισίνα, τα ωραιότερα είδη υγιεινής, κήποι κρεμαστοί κι άλλα πολλά που δεν τα βάζει ο νους.

Δεν τα έχει φτιάξει ο Θεός. Συνεργάστηκαν πολλοί δημιουργοί για το αποτέλεσμα. Είναι το αποτέλεσμα του νου τους. Έτσι κι ο κόσμος μας είναι ένα δημιούργημα κάποιου Νου Δημιουργού.

Δημιουργίες και οι δύο για να τις κατοικήσει και να τις χαρεί ο Άνθρωπος. Χωρίς αυτόν ως παρατηρητή και χρήστη, είναι αδιάφορο αν υπάρχουν. Όλα κατασκευάζονται για τον Άνθρωπο. Είναι τα παιχνίδια του.

Τώρα πώς θα οδηγηθούμε στην σκέψη ότι το θαυμαστό παιχνίδι Κόσμος δεν είναι κατευθείαν δημιουργία του Θεού αλλά ενός κατώτερου δημιουργού;

Είναι φθαρτό, στηρίζεται στον μηχανισμό της αναπαραγωγής και του θανάτου. Όλα παλιώνουν, καταρρέουν, και γεννιούνται νέα. 

Άστρα, βουνά, ποτάμια, ήπειροι. Κι όλα όσα έχουν ζωή χρειάζονται καύσιμο. Και ποιο είναι το καύσιμο; Η τροφική αλυσίδα που μοιάζει να έχουμε παύσει να θεωρούμε αποκρουστική αλλά φυσική. 

Γιατί ο χασάπης στα σφαγεία κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για μας. Γιατί εμείς όταν τρώμε κρέας ξεχάσαμε οτι τρώμε μία ζωντανή οντότητα που έχει σφαγεί. 

Το παιδί δεν ξέρει τι είναι το μπιφτέκι. Μερικά όταν το μαθαίνουν σοκάρονται για καιρό. Ύστερα ξεχνάνε. Και θα πει κανείς μην τρως κρέας. Μα δεν θα συνεχίσουν να τρώνε τα σαρκοφάγα ζώα; 

Γιατί κι αν ακόμα τα αφανίσουμε όλα τα σαρκοφάγα, κι αυτό στην θάλασσα είναι ασφαλώς ακατόρθωτο, τότε τα φυτά και τα φυτοφάγα ζώα θα κυριεύσουν στιγμιαία τον πλανήτη κι ύστερα αφού τα φυτοφάγα ζώα φάνε όλα τα φυτά θα πεθάνουν από την πείνα. Κι εμείς μαζί.

Ισορροπία μέσω αλληλοφαγώματος. Όμορφος κόσμος. Θεϊκός.
Είναι αυτό το σφαγείο δημιούργημα του Πανάγαθου Θεού; Βάζω στοίχημα πως όχι.


ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ-MATRIX

Ο κτιστός κόσμος και ο Άνθρωπος

Είναι πλέον δεδομένο, για έναν ορθά ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο μακριά από δόγματα σύνορα και φραγμούς, που θέτουν όρια στην ελεύθερη σκέψη, και αντίληψη του, ότι ο υλικός αισθητός κόσμος και τα υλικά αισθητά σώματα μας, και όλα όσα ενυπάρχουν μέσα σ'αυτόν τον κόσμο, δημιουργήθηκαν από έναν κατώτερο δημιουργό, που απλά το μόνο που έκανε ήταν να ενώσει την ουσία (νοητή ουσία) η οποία είναι η νοητή ζωή που πήρε από τον Πατέρα της Ζωής (Τριαδικό Θεό Ζωή και Φως).

Ο κατώτερος δημιουργός θέλησε να δημιουργήσει και να δώσει την ζωή σε κάτι άλλο που δεν έχει ζωή - τον αισθητό υλικό κόσμο του σύμπαντος ο οποίος γεννιέται από τους Αριθμούς - το Matrix από πνεύμα και ύλη.

Πήρε το δοχείο της Ύλης που περιέχει τα Τέσσερα στοιχεία, γη, νερό, αέρα, φωτιά, και με αυτά δημιούργησε τον δικό του κτιστό αισθητό κόσμο, δημιούργησε επτά κόσμους ανάλογα με την ανάμιξη των τεσσάρων στοιχείων-όμοιων και ανόμοιων αριθμών.

Στους ανώτερους ουρανούς δημιούργησε τους θεούς από φωτιά - από τα όμοια πυρί-ενέργεια, τα ανόμοια από αέρα και φωτιά, και στον κατώτερο κόσμο δημιούργησε τα θνητά άλογα αισθητά σώματα, από φωτιά αέρα γη και νερό, γη-νερό είναι τα μόνα στοιχεία της ύλης τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, η άλογη φύση, η αταξία, η κακία, είναι τα άλογα στοιχεία.

Με τα ίδια στοιχεία και με τον ίδιο τρόπο δημιούργησε τον χώρο που χρειάζονται οι αισθητοί θεοί για να κινούνται μέσα σ'αυτόν την αιωνιότητα, τα αισθητά πνεύματα στον δικό τους ουρανό (χώρο της σελήνης), και τα θνητά αισθητά σώματα στον κατωφερή υλικό χώρο των πλανητών από γη-νερό.

Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε τους επτά κόσμους-ουρανούς με Τάξη και Αρμονία, από τα στοιχεία της Ύλης των  αριθμών που φέρουν το πνεύμα, φωτιά-αέρας, και τα άλογα στοιχεία γη-νερό που δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα και τα έδωσε την νοερή ζωή του πνεύματος, δίνοντας τκίνηση με ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΊΑ στην Αταξία.

Νοητή ζωή είναι η κίνηση του Νου. (Νους και ψυχή)
Ο δημιουργός ενώνοντας με τις ψυχές-νοητή ουσία με τα είδη των σχημάτων και μορφών της Ύλης των αριθμών που μπορούν να γίνουν η νοερή ζωή, δημιούργησε τα όντα σε κάθε ουρανό.

Κάθε ψυχή χωρίζεται σε είδος με την ανάλογη νοητική ουσία που της δίνεται και οδηγείται από τον δημιουργό χωρίς να έχει ελεύθερη επιλογή.

Με αυτόν τον τρόπο ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε τον κτιστό αισθητό κόσμο των αριθμών που περικλείουν οι επτά ουρανοί, και την νοερή ζωή με τις ψυχές χωρίς να έχουν ελεύθερη επιλογή ώστε να υπακούν στην θέληση του.

Μόλις τελείωσε η κτιστή δημιουργία, ο Πανάγαθος Θεός Φως και Ζωή  χάρηκε για όσα δημιούργησε μέσα από την εικόνα του,-Μάτριξ- , και αμέσως εποίηησε με την δική του Ουσία τον Άνθρωπο δεύτερο θεό όμοιο σαν τον εαυτό του Ζωή και Φως, (Φωτισμένος Νους - Νοητική ουσία).

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, θέλησε να ζήσει και κατανοήσει τα επτά δημιουργήματα του Πατέρα του μέσα στην ενέργεια που καθόταν πάνω στο πυρ έχοντας την πάσα εξουσία, κι αμέσως το θέλημα του έγινε πράξη.

Και η περιπέτεια αρχίζει!

morfeas sky


Αυτό είναι όλο το στόρυ!!
Ξέρεις πού έχω κενό; Απεκύησε ο Θεός τον Άνθρωπο.
Τι σημαίνει αυτό; Δημιούργησε έναν μόνο Άνθρωπο; χαχααα καιρό θέλω να σε ρωτήσω.


χα χα αυτή την ερώτηση την είχα στο δικό μου νου από την πρώτη στιγμή..μέχρι που κατανόησα τι είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.

Ξέρεις τι θα πει διχασμένη προσωπικότητα;

Αυτό ακριβώς! από όμοια νοητή ουσία Δια-χωριστήκαμε, όπου Δίας ο Νους, σε πολλαπλές άπειρες πνευματικές και άλογες προσωπικότητες μέσα στο νου του πνεύματος, τον νοηματικό λόγο του πνεύματος που γεννήθηκε από την ένωση αυτή με τους αριθμούς, και πήραν σχήμα και μορφή στην Ύλη - Μάτριξ.


Στην νοητή ουσία της ψυχής είμαστε όλοι οι άνθρωποι όμοιοι, είμαστε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός. Σαν άνθρωποι της Γης όμως  είμαστε όλοι διχασμένες διαχωρισμένες προσωπικότητες - ανόμοιοι αριθμοί τα ζυγά που δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα - εξού και ο κάθε άνθρωπος εδώ στην Γη είναι διαφορετικός, και μόνον η ψυχή μας ενώνει - τα όμοια, όπως και η τριάδα οι μονοί αριθμοί - η φιλία η αρμονία - οι οποίοι μπορούν να δεχτούν το πνεύμα της αρμονίας - φωτιά αέρας.


Ο νους έχει ανάγκη την ψυχή και η ψυχή το πνεύμα.(Αριστοτέλης)

μμμ, μπράβο. Εκδηλωθήκαμε δηλαδή σε ποικίλες προσωπικότητες, παίζουμε όλους τους πιθανούς ρόλους και χαρακτήρες, θα μπορούσε να πει κανείς οτι είναι ένα σκληρό θεατρικό έργο εκτός κι αν το δούμε σαν παιδικό παιγνίδι. Οι καλοί και οι κακοί παίζουν χωρίς όρια, οι κακοί φαίνεται να κερδίζουν τις παρτίδες, το ζητούμενο είναι να μην ξεχνάμε οτι είναι ρόλοι του ίδιου Εαυτού, του Ανθρώπου Υιού, του Ανθρώπου Θεού, που παίζει στην ύλη. Έγιναν βέβαια πολλά, μεσολάβησαν αποστασίες, πτώσεις, τιτανομαχίες, πυκνώσεις, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου όπου ο Άνθρωπος θεός καλείται να νικήσει τις τεράστιες δυνάμεις της ύλης και των θελγήτρων της. Ένα άγριο παιγνίδι σε πολλά επίπεδα. 


Έτσι ακριβώς! υποδυόμαστε ρόλους! αρκεί να μην ξεχνάμε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ο εαυτός μας!..ο άνθρωπος δεύτερος θεός..εκεί είναι το λάθος αυτού του κόσμου,η κακία του.

Σκέψου μόνο πόσους διαφορετικούς ρόλους σκέφτηκες για τον εαυτό σου σε όλη σου την ζωή εδώ στην Γη.
Ονειρέψου τώρα πόσους διαφορετικούς ρόλους σκέφτεται ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα από όλους εμάς!

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα από όλους εμάς προσπαθεί να νικήσει τον διχασμένο εαυτό του! και να επανενωθεί ξανά ως Ολότητα του αληθινού του εαυτού.

Άλωστε δεν υπάρχει χρόνος, είναι ένα άπειρο παιχνίδι της ζωής, όπου μαζί με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, κατανοεί τον εαυτό του και ο Πανάγαθος Νους Θεός Ζωή και Φως, αρκεί όλοι μας να επιστρέψουμε στην αληθινή μας φύση της ουσίας μας που μας ενώνει, και όχι να μας εξουσιάζει και να μας διαχωρίζει η άλογη Ύλη που ενωθήκαμε μαζί της και γίναμε ένα με αυτή με έναν απίστευτο εθισμό που τον ονομάσαμε Έρωτα.


Αυτή η σημερινή σου προσέγγιση είναι πολύ Δυνατή. Παρατηρητής και ταυτόχρονα Παίχτης ο Άνθρωπος θεός εκδηλώνει όλες τις πιθανές δυνατότητες αντιμετώπισης της ζωής στην ύλη. 


Είναι πρόγραμμα, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που γυρίζουμε αλλά και παρακολουθούμε και οι ίδιοι. Είναι η τηλεόραση του Θεού Πατέρα. Είναι όμως γυρίσματα και δεν πρέπει να ταυτιστούμε με τους ρόλους. Παρακολουθούμε την διαμάχη που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο άγριο κι ωραίο.

Και η ερώτηση σου όμως ήταν το "κλειδί" για να αναδιπλωθεί μπροστά μας το θέατρο του παραλόγου πάνω στην Γη, όπου ο ένας εαυτός κατασπαράσσει τον άλλο του εαυτό, και χάσαμε την επαφή που μας ενώνει όλους! τον αληθινό μας εαυτό!! ..τον άνθρωπο δεύτερο θεό..και ερωτευτήκαμε το ανύπαρκτο είδωλο μας, και αυτή είναι η τιμωρία μας! όταν ασελγούμε πάνω στον ίδιο μας τον εαυτό με την απίστευτη κακία μας.


Ναι, ήταν κλειδί η ερώτηση.
" Ασελγούμε πάνω στον ίδιο μας τον εαυτό με την απίστευτη κακία μας"!!!!!!! Επειδή απορροφημένοι από τον ρόλο ξεχάσαμε οτι είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οτι μας βλέπει ο Πατέρας Θεός. Οτι εμείς φτιάχνουμε το σενάριο. Οτι δεν υπάρχει θάνατος


Σκέψου λοιπόν μετά την ολοκλήρωση του θεατρικού μας έργου εδώ στην Γη, πως και με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε μπροστά στον Πανάγαθο εαυτό μας. 

Αλλά σκέψου επίσης ότι απλά θα μας συγχωρήσει, διότι για να βρεθούμε μπροστά στον εαυτό μας και να επανενωθούμε μαζί του και να ξαναγίνουμε δυνάμεις, θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε στον Όγδοο ουρανό, μέσω της κάθαρσης.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι αν θα μας τιμωρήσει ο εαυτός μας, αλλά ότι θα μας τιμωρήσει ο δημιουργός του κτιστού κόσμου! επιβάλλοντας μας την Ειμαρμένη! διότι γίναμε ένα με την κακία αυτού του κόσμου.


Ας μας τιμωρεί. Ας μας βάζει όσες παγίδες θέλει. Ο Άνθρωπος θεός, ο Υιός του Θεού, πρέπει κάποτε να τα καταφέρει στην εκπαίδευση του και να μάθει να τα βγάζει πέρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες χωρίς να χάνει την θεϊκότητα του. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ε;

Σωστά! όταν νικήσουμε το σκότος της Ύλης και την κακία του,
τότε ποιος είδε τον άνθρωπο δεύτερο θεό μέσα στον κτιστό κόσμο και δεν "πάγωσε" από την απέραντη λάμψη του Φωτός.

..........
....................

ο Αδαμ δημιουργηθηκε πρωτος απο τα άλλα όντα του κτιστου υλικού κόσμου;;

Ο Αδάμ δημιουργήθηκε μετά, αφού πρώτα εισήλθε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός στην δημιουργία του κτιστού κόσμου κι ενώθηκε με το μάτριξ..

Ο Αδάμ είναι το είδωλο του ανθρώπου δεύτερου θεού.
Όπως είδωλα είμαστε όλοι οι άνθρωποι του αληθινού μας εαυτού που είναι ο άνθρωπος δεύτερος θεός.

άρα όλα τα όντα του κτιστού κόσμου και οι άγγελοι δημιουργήθηκαν μετά τον άνθρωπο;; θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθει χωρις τον άνθρωπο;;

Πρώτα δημιουργήθηκαν όλα τα όντα του κτιστού κόσμου, και μετά εισήλθε από τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός ο Άνθρωπος δεύτερος θεός στον κτιστό κόσμο.

Οι θεοί οι άγγελοι και όλα τα δημιουργήματα του κτιστού κόσμου, ακόμη και όλα τα ανθρώπινα σώματα, είναι κτιστά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού τα δημιούργησε το κτιστό πνεύμα του Μάτριξ.

Ο αληθινός Άνθρωπος θεός είναι Ζωή και Φως, όμοιος δηλαδή ο εαυτός του Θεού, τον Πατέρα όλων, Πανάγαθο Νου Ζωή και Φως.

ο ΑΔΑΜ μετά τον Ανθρωπο έτσι;; 


Ο Αδάμ είναι κτιστό δημιούργημα, είναι το μποτ που υποδέχεται την Νοητή Ουσία, δημιουργήθηκε για να ενωθεί ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή μαζί του, για να ζήσει και κατανοήσει τις επτά φύσεις το γίγνεσθαι μέσα στο μάτριξ. 


αφου ειχαν δημιουργηθει ανθρώπινα σωματα, για ποιο λόγο έπρεπε αν δημιουργηθει και ο Αδαμ;;

Πριν εισέλθει στην κτιστή δημιουργία ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δεν υπήρχαν τα ανθρώπινα σώματα. Αλλά το αρχικό ανθρώπινο αθάνατο αισθητό σώμα που γεννήθηκε για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό είναι ο αθάνατος Αδάμ, τα επτά ανθρώπινα σώματα του Αδάμ μέσα στο γίγνεσθαι των επτά φύσεων.

Ο Άνθρωπος θεός δεν είναι αισθητό σώμα


Ο Άνθρωπος Ζωή και Φως μέσα στον κτιστό κόσμο είναι Νους και ψυχή. Όταν ενώνεται με τα στοιχεία της Ύλης δίνει την νοερή ζωή στην Ύλη, και γεννιέται το είδωλο, ο Αδάμ, και η Εύα αργότερα όταν διαχωρίστηκε ο Νους της ψυχής από την αρσενική και θηλυκή ενέργεια, σε αρσενικό και θηλυκό, και χάθηκε η επαφή -σύνδεση με τον αθάνατο Αδάμ πόσο δε με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.


αρα δημιουργηθηκαν πρωτα όλα τα υπόλοιπα του κτιστου κόσμου, και τα όντα, εκτός απο τα ανθρώπινα σωματα...που περίμεναν τον Αδάμ και τον Ανθρωπο για ενσάρκωση;;

Ποιον Αδάμ; ποιον άνθρωπο; δεν είπα ότι ο ο Αδάμ είναι είδωλο και κτιστό δημιούργημα; τα επτά ανθρώπινα σώματα;

επρεπε να υπαρχει το είδωλο Αδαμ;; Δεν θα μπορουσε μονο ο Ανθρωπος να δημιουργησει στον κτιστο κοσμο της υλης...

Στον κτιστό κόσμο της Ύλης είναι το Μάτριξ και όλα τα έμψυχα όντα όπως ο άνθρωπος της Γης εκδηλώνεται με αισθητό σώμα σύμφωνα με τους νόμους αυτής της φύσης. Ακόμη και ο Θεός αν έρθει στην Γη θα υπομένει όλα τα θνητά, όπως εμείς, διότι κι εμείς είμαστε θεοί που γίναμε θνητοί, σύμφωνα με τους νόμους αυτής της γήινης φύσης.

ουφ....θα σκασω....ε τοτε γιατι να εισέλθει ο Ανθρωπος στον κτιστο κοσμο της ύλης;;

Γιατί αν δεν εισερχόταν στον κτιστό κόσμο, τότε θα ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ η κτιστή δημιουργία. Διότι ο Άνθρωπος είναι ο ίδιος ο εαυτός του Θεού, όχι το Μάτριξ, και ο Άνθρωπος δηλαδή ο Θεός, βλέπει την δημιουργία του μέσα από τον Άνθρωπο, και της δίνει την αληθινή ζωή με την παρουσία του μέσα από τον Άνθρωπο.


Όλα δηλαδή είναι σαν ένα ακατοίκητο σπίτι, που αποκτά ζωή και σκοπό από την παρουσία του Ανθρώπου; 

Έτσι!! ελάχιστοι άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν να το δουν αυτό. 
Μόνον ο Άνθρωπος έχει ελεύθερη επιλογή! κανείς άλλος!
Υπάρχεις! Γιατί είσαι ελεύθερος!! Νους και Λόγος! 
Όλοι οι άλλοι που φοβούνται την ελεύθερη σκέψη δεν είναι ελεύθεροι, αλλά φυλακισμένοι στην σάρκα.

Μην σου πω οτι είσαι ο πρώτος που το είδε. Και θα αργήσει πολύ να βρεθεί επόμενος. 

Κατάλαβες τώρα γιατί η τάξη μου ήρθε και κόλλησε και δεν μπορείς να την ξεφορτωθείς; Αχαχαχαχα Σαμπάνιες!!!


Για όλα τα τυχερά νήπια που θα το κατανοήσουν
             
                            


και εφόσον ο δευτερος νους δημιουργος ζήλεψε τις εξουσίες του ΑΝΘΡΏΠΟΥ, αποφάσισε να διασπάσει τα πάντα στον υλικό κόσμο..έτσι;; Eιχε όμως αυτή την εξουσία για διάσπαση;; εννοώ του είχε δοθεί από τον αρχέτυπο πάνσοφο πρωτο νου;;

Ναι την είχε, διότι τα σώματα τα δημιούργησε αυτός.
Απλά εξέπεσε στο σκότος της Ύλης και την κακία της Ύλης.

Και όλα αυτά για να εξουσιάζει την ίδια την Ζωή τον Άνθρωπο, με τον φόβο μέσα στο σάρκινο σώμα της Λήθης.


εννοεις το σώμα του Αδάμ....ή και άλλα;;

Μα μόλις διασπάστηκε το σώμα του Αδάμ εκπέσαμε στην Ύλη τον υλικό κόσμο της Γης, και γίναμε Αδάμ κι Εύα.

Και πλέον από τότε διασπάστηκαν τα πάντα στον κτιστό κόσμο και στους Επτά Ουρανούς. Όλα από αρσενικοθήλυκα διαχωρίστηκαν σε αρσενικό και θηλυκό.


άρα η εκπτωση του Ανθρώπου έγινε μετά τη διάσπαση...και όλα τα άλλα όντα και δημιουργήματα που ήταν ήδη στον κτιστό κόσμο της υλης πριν τον ανθρωπο, ακολούθησαν τη μετεπειτα πορεια??


Όλα τα άλλα όντα είναι οι θεοί και οι δαίμονες, δηλαδή οι ενέργειες που δημιουργούν τον κόσμο, και κρατούν φυλακισμένο και διασπασμένο τον άνθρωπο.


Επίσης τα ζώα της Γης στην αρχή όλα ήταν αρσενικοθήλυκα και ήμερα ζώα. Μετά όλα διασπάστηκαν σε αρσενικό και θηλυκό και έγιναν ήμερα και άγρια θηρία.


απο αυτους προηλθαμε όλοι εμεις;;

Χωρίς τον Άνθρωπο θεό Νου και ψυχή, δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί κανένας Αδάμ και καμιά Εύα.


αυτά ολα τα αρσενικοθήλυκα ζωα και τα ήμερα τα δημιουργησε ο δευτερος νους δημιουργος??....αρα στην αρχή καλά τα εποίησε...μετα στραβωσε το όλο θέμα με την εμφανιση του Ανθρωπου...

Ναι στην αρχή όλα ήταν τέλεια σύμφωνα με το σχέδιο του Τριαδικού Θεού.

Μετά θέλησε ο δεύτερος Νους δημιουργός να εξουσιάσει και να κάνει δούλο του τον άνθρωπο.

άρα και ο Αδαμ στην αρχη ηταν αρσενικοθηλυκος και ζουσε στον παραδεισο, πάλι κτιστο κόσμο της υλης, αλλα όχι διασπασμένο έτσι;;


Nαι, ζούσαμε και ταυτόχρονα βρισκόμασταν σε άμεση επαφή με την νοητή ουσία της ψυχής μας..όλα κυλούσαν αρμονικά.

ζούσαμε;; Τι εννοείς; Και οι άνθρωποι;

Πριν διασπαστούν τα σώματα σε αρσενικά και θηλυκά, υπήρξε μία περίοδος όπου όλα συνυπήρχαν σε απόλυτη Αρμονία.
Μετά ο δεύτερος Νους δημιουργός διέσπασε τα πάντα και επήλθε η πτώση.

Και εγκλωβίστηκαν όλες οι ενσαρκώμενες ανθρώπινες ψυχές μέσα στα διασπασμένα σώματα.


Υπήρξαμε ως ενσαρκωμένα αρσενικοθήλυκα αισθητά σώματα της Ύλης (Αδάμ), μέσα από την απόλυτη Αρμονία.

Δεν έχει καμιά σχέση αυτό με τον Άνθρωπο θεό στον Αρχέτυπο κόσμο.



Το Αγαθό δεν πρόκειται να υπάρξει στον κτιστό κόσμο..Μόνον η Αρμονία. Τίποτα δεν είναι Αγαθό στον κτιστό κόσμο.
Ακόμη και ως Αρσενικοθήλυκα επικρατούσε η Αρμονία των αντιθέτων, διότι η Ύλη δεν αποτελείται από όμοια στοιχεία.
Μόνον η νοητή ουσία της ψυχής του Ανθρώπου είναι όμοια ουσία.


και πως ξεχωρίζεις την αρμονία από το αγαθό;; Τουλάχιστον εμείς εδώ στον κτιστό κόσμο...

Όπως είσαι ο εαυτός σου, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τίποτα λιγότερο θα πρέπει να βλέπεις όλη την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι η εικόνα του Αγαθού. Πράγμα βέβαια που είναι αδιανόητο να συμβεί στην δική μας γήινη πραγματικότητα.

Αφού ο Δεύτερος Δημιουργός δημιούργησε τον κόσμο αυτό, ο Πατέρας Θεός απεκύησε τον Άνθρωπο, όμοιο μ' αυτόν, ζωή και φως, τον Υιό Του, και του παρέδωσε όλη τη δημιουργία. Και τον Αρχέτυπο κόσμο του φωτός και τον δημιουργημένο κτιστό κόσμο. Ο Άνθρωπος πήρε την συγκατάθεση του Πατέρα και εισήλθε στην κτιστή δημιουργία. Απέκτησε ενεργειακό σώμα, έγινε Αδάμ δηλαδή και ζούσε με απόλυτη αρμονία, ερωτευμένος με την φύση που ήταν το καθρέφτισμα, το είδωλο του θεϊκού εαυτού του.

Κάποια στιγμή έγινε ο διαχωρισμός του σε αρσενική και θηλυκή ενέργεια, σε αρσενικό και θηλυκό σώμα, μέσα από την εναντίωση και διαμάχη και με τελικό σκοπό μόνον την φιλία - οικογένεια... 

Αυτή η διάσπαση τον αποδυνάμωσε γιατί αναζητώντας το άλλο του μισό έχανε την δύναμη του. Το ίδιο που γίνεται και τώρα. Πόσες λαβωμένες καρδιές υπάρχουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη; Αυτό οδήγησε στην Πτώση. Η έλλειψη, η δυστυχία, ο αποπροσανατολισμός πάντα χαμηλώνουν την δόνηση μας.

Γιατί άραγε ο Δεύτερος Δημιουργός ή ο οποιοσδήποτε άλλος έκανε κάτι τέτοιο; Για να κρατήσει τον θεϊκό Άνθρωπο για πάντα στον κτιστό κόσμο. 

Με την πύκνωση της ενέργειας δημιουργήθηκε η πυκνή ύλη, η οποία φυλάκισε τον θεϊκό Άνθρωπο και δεν μπορεί να βγει από τον δημιουργημένο κόσμο παρά μόνον όταν αφήσει το υλικό σώμα. 

Όμως ο κόσμος αυτός είναι πια σαν μια φυλακή υψίστης ασφαλείας επτά διαστάσεων όπου κινδυνεύει να χαθεί ή και να επιστρέψει εδώ ο άνθρωπος, όσο έχει προσκολλήσεις στην ζωή της ύλης και των αισθήσεων. 

Μόνο ένας άνθρωπος που έχει καθαρίσει τον εαυτό του από την έλξη αυτή θα μπορέσει να θυμηθεί την Αλήθεια και να επιστρέψει στον κόσμο του Φωτός.
+morfeas sky
Ένα 9 το παίρνω. Ή 8. Πάντως όχι λιγότερο από 7.


Άριστα.

Θα σου κάνω ερώτηση που καίει. Πού βρίσκεται αυτήν την στιγμή ο Άνθρωπος θεός; 

Κλεισμένος μέσα στην ψυχή, (κρατήρα) στον δικό του νοητό κόσμο με την όμοια ουσία του.


Είναι επομένως ανοιχτή η δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί του. Να έχουμε σύνδεση. Ή ακόμα και να γίνει αυτός ο οδηγός της ζωής μας;


Ο άνθρωπος δεύτερος θεός έλκεται από εμάς μόνον με την Αρμονία, αυτό που εμείς ονομάζουμε αγαθή πρόθεση χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον.


Αν καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του και τον ακούσουμε, τότε θα γίνει οδηγός στην ζωή μας.


Αυτό χάσαμε, την επικοινωνία.

Όταν ο άνθρωπος δεύτερος θεός εισήλθε ως ψυχή και Νους ενώθηκε με τον Αδάμ διότι ήξερε ότι θα υπάρχει επικοινωνία άμεση. Οπότε πάντα ο Αδάμ θα γνώριζε ποιος είναι.

Και κατάντησε ο Αδάμ να ψάχνει την Εύα!! τον έρωτα!!
τον θάνατο του!

Και τώρα που γίναμε και φούστηδες και λεσβίες το χάσαμε εντελώς.


Κατάλαβες γιατί ο έρωτας είναι ο θάνατος;
Είναι μεγάλη αποκάλυψη αυτή.

<ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.



Δυστυχώς αυτή είναι η παγίδα που μας κρατά δέσμιους εδώ. 
Η μεγάλη δύναμη του έρωτα. Ο ανίκητος Έρως. 

Και ο ευσεβής άνθρωπος που το έχει κατανοήσει
προσπαθεί να μην πέσει στην παγίδα του έρωτα των σωμάτων αλλά τον διακατέχει ο έρωτας για το Αγαθό. 


χωρίς λόγια..


Πάντως εγώ αισθάνομαι τελείως νηπιαγωγείο, μετά από όλα αυτά εννοώ τον ογκόλιθο των γνώσεων σας...

Αν συνεχίσεις να επιμένεις σε αυτή σου την αγαθή προσπάθεια να γνωρίσεις τον αληθινό σου εαυτό, θα έρθει η στιγμή να ανταμειφθείς.


Ακριβώς με τις ίδιες ερωτήσεις άρχισα κι εγώ πριν από λίγους μόνο μήνες. Από νηπιαγωγείο μας υποβίβασε σε βρεφοκομείο εμένα και την Τζίνα. Όμως είναι τόση η υπομονή του ώστε μέσα από τις συνεχείς επαναλήψεις κατάφερα να περάσω την χρονιά μου με αρκετά καλό βαθμό. 

ΑΘΛΟΣ!!!!!!!

τώρα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν πολλά... δεν είχα καταλάβει ότι ο Άνθρωπος μόνος του αποφάσισε να πάει στον κτιστό κόσμο, νόμιζα ότι ο Θεός τον κατεύθυνε εκεί.

Τώρα άλλη ερώτηση.. εάν δεν πήγαινε ο Άνθρωπος εκεί, θα εξακολουθούσε να υπάρχει ο κτιστός κόσμος της αρμονίας;;


Ωραία ερώτηση.

Ναι αν δεν ερχόταν ο Άνθρωπος, ο δεύτερος Νους δημιουργός δεν θα είχε εκπέσει. 

Μην ξεχνάς εισήλθε ολόκληρος θεός!! Ζωή και Φως!! και ήταν τεράστιος πειρασμός για τον δεύτερο Νου δημιουργό, διότι ο κτιστός του κόσμος θα έπαιρνε αμέσως Ζωή!
Και από τότε μας έχει δούλους! μέσα από την Λήθη και την Άγνοια ποπυ μας προσφέρουν απλόχετα τα διαχωρισμένα πλέον σώματα.

Αν δεν εισερχόταν ο άνθρωπος στον κτιστό κόσμο όλα θα ήταν τέλεια.
Βέβαια, ο Άνθρωπος έπρεπε να φέρει την εικόνα της ζωής στον κτιστό κόσμο, ώστε να συμμετέχει σε όλους τους κόσμους η Αλήθεια της Ζωής. Αλλά εξέπεσε ο δεύτερος Νους δημιουργός.


Παρενθετικά λέω οτι νομίζω πως δεν είναι βλαβερό να έχει κανείς ερωτική ζωή αν του έχει δοθεί ένας μόνιμος σύντροφος που να τον ελκύει όχι μόνο σωματικά αλλά κυρίως πνευματικά. Όταν δηλαδή τους ενώνουν δεσμοί αγάπης, φιλίας, κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Γιατί έτσι ησυχάζει και ξεγελιέται το σώμα και απερίσπαστος ο Άνθρωπος κάνει το ταξίδι της αναζήτησης του Αγαθού και της Αλήθειας. Δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά.

Δεν έχω απάντηση σε αυτό..διότι από την μια δεν μπορούμε να ζητάμε την θέωση, και ταυτόχρονα να ερωτευόμαστε τον θάνατο.

Από την άλλη ο Τριαδικός Θεός το είπε ξεκάθαρα:
Όποιος άνθρωπος έχει το Νου ότι είναι Ζωή και Φως θα γυρίσει πίσω στον Αρχέτυπο κόσμο.

Αν όμως είναι ερωτευμένος με το σώμα του και τον έρωτα, τότε για πάντα θα υπομένει όλα τα θνητά ως θνητός θεός.

Μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο Ερμής στον Ασκληπιό.
Ότι ο άνθρωπος ήρθε στον κτιστό κόσμο για να μείνει ως ο μιμητής του Λόγου και της Πρόνοιας του Τριαδικού Θεού. 

Δηλαδή να επιμελεί όλα τα θνητά, και να θαυμάζει τα ουράνια.

Και όποιος άνθρωπος αναγνωρίσει τον εαυτό του ότι είναι ζωή και Φως, θα ξαναγυρίσει στην πατρίδα του εκεί που ανήκει.

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και να μπορεί να αποχωριστεί αυτόν τον κόσμο..το μπορεί; αν είναι ερωτευμένος με το σώμα του;


Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο σ'αυτό που είπες, ότι έχοντας μια ολοκληρωμένη ζωή με το άλλο σου μισό σώμα, μπορείς να είσαι ήρεμη και να αναζητάς τον αληθινό σου εαυτό.


Σκέφτομαι το εξής. Οι αφυπνισμένοι Άνθρωποι δεν θα είναι δέσμιοι της ερωτικής έλξης αφού θα ξέρουν οτι είναι κάτι επίγειο, όπως η τροφή και λοιπές ανάγκες του σώματος. Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν για το φαγητό και το σεξ. Έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους και δεν μπορούν να τους σταματήσουν οι επιθυμίες του υλικού σώματος. Αλλά βέβαια νομίζω πως ένας τέτοιος σύντροφος αυτών των προδιαγραφών είναι δώρο της θείας Χάριτος όπως ακριβώς είναι και οι αληθινοί φίλοι. Δεν είναι κάτι που το επιδιώκει κανείς παρά μόνον αν του χαριστεί.

Αν δεν είσαι αγαθός άνθρωπος δεν πρόκειται να έλξεις πάνω σου το άλλο σου μισό και αγαθό.

Ναι, κάτι τέτοιο. 


Μπορούμε όμως αμέσως μετά να αποχωριστούμε το άλλο μας μισό;


Μόνο αν και όταν το αξίζει κανείς ίσως συμβαίνει. 


Ακριβώς! Ότι είσαι αυτό θα πάρεις! Αν είσαι αγαθός θα ζήσεις μια αγαθή ζωή με το άλλο σου μισό, θα νιώσεις την αγάπη, και χάρην το "γνώθι σ'αυτόν" θα μπορέσεις να έλξεις το άλλο σου μισό αν το θελήσει στον αληθινό κόσμο...εκτός κι αν ξαναγυρίσεις πίσω στο θνητό σώμα για να είσαστε μαζί με μια νέα προσπάθεια..αν και αυτό παίζεται αν θα μπορέσετε να ξανασυναντηθείτε στην ίδια χρονική περίοδο.


Μα αφού ξέρουμε πως είμαστε όλοι μας εκδηλώσεις του Ανθρώπου θεού. Ρόλοι. 


Πρόσεξε τι λέω..εκτός κι αν ξαναγυρίσεις πίσω στο θνητό σώμα για να είσαστε μαζί με μια νέα προσπάθεια με το άλλο σου μισό..αν και αυτό παίζεται αν θα μπορέσετε να ξανασυναντηθείτε στην ίδια χρονική περίοδο.

Άρα λοιπόν εδώ είναι το λάθος που κάνουμε, όταν επιλέγουμε μία νέα ενσάρκωση..και την πατάμε χοντρά με άλλη μια χαμένη ζωή πάνω στην Γη.


Χαμένες ζωές θυσία στον έρωτα. Από την άλλη εμπειρίες. 

Ή ίσως και σε άλλες ανώτερες διαστάσεις να παρατείνουν το μαζί σε διαφορετικά σώματα ανάλαφρα και ενεργειακά μέχρι να κάνουν το μεγάλο βήμα της ένωσης με το όλον. Εμπειρίες του Ανθρώπου θεού.

Είναι θέμα καθαρής επιλογής του καθενός μας, ειδικά αν γνωρίζουμε τον αληθινό μας εαυτό.

Και ξέρεις κάτι;
Πως θα συναντηθούμε με το άλλο μας μισό σε έναν ανώτερο ουρανό; από την στιγμή που για να ανέλθεις πρέπει πρώτα να ξαναγίνεις Νους και ψυχή;;;; άρα ο αληθινός σου εαυτός;
οπότε ξέρεις πλέον ποιος είσαι και βλέπεις χωρίς το σώμα την αλήθεια;


Πειραματιζόμαστε με τις δυνατότητες της ζωής στον κτιστό κόσμο. Γινόμαστε σοφότεροι. Ώσπου χορταίνουμε και δεν ξαναγυρίσουμε. Δεν ξέρω τι κάνουμε μετά στον κόσμο του φωτός. Το κεφάλαιο αυτό είναι λευκό μέσα μου.


Μην ξεχνάς είσαι Νους και ψυχή και τώρα άνθρωπος της Γης.
Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις την ψυχή σου, πως είναι δυνατόν να σου γίνει κατανοητό τι είναι ο Αρχέτυπος κόσμος των Δυνάμεων του Φωτός;


Ο Άνθρωπος είναι Νους και ψυχή μέσα στον κτιστό κόσμο.
Ουσιωδώς όμοιος με τον Αρχέτυπο Άνθρωπο Ζωή και Φως.
Μόνον όταν γίνεις ξανά ψυχή και Νους χωρίς το σώμα θα μπορέσεις να διανοηθείς την εικόνα του Αρχέτυπου Ανθρώπου Ζωή και Φως.

........

Εδώ στην Γη είμαστε τυφλοί.


Είπαμε οτι μέχρι να βγούμε από τους ουρανούς έχουμε ακόμη σώματα. Ελαφρύτερα, ενεργειακά. Ένα για κάθε ουρανό. Έτσι κατάλαβα. Έτσι το έφτιαξα στο μυαλό μου. Τα επτά σώματα. Αφήνουμε από ένα σε κάθε διάσταση και ανεβαίνουμε. Όχι;

Ενα σώμα για κάθε φύση! που περικλείει ο Ουρανός.

Στο καθαρό της φύσης δημιούργημα έξω από τα Τέσσερα στοιχεία ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ, το ενεργειακό πλέγμα του Αιθέρα με τις αντίθετες κινήσεις δημιουργεί τον ουρανό που περικλείει κάθε φύση και έξω από αυτό υπάρχει μόνον το καθαρό Πυρ ο Λόγος,  η δική μας ψυχή είναι το καθαρό Πυρ, χωρίς το πνεύμα που συνεργάζεται με τα τέσσερα στοιχεία. για να τους δώσει την νοερή ζωή.

Μέσα στους επτά ουρανούς; Ή έξω; 

Μέσα και έξω..

Τι υπάρχει έξω από τον γαλαξία στο καθαρό της φύσης δημιούργημα;


Το πνεύμα υπάρχει μέσα στον γαλαξία..όχι έξω.


Έξω υπάρχει ο Αιθέρας! είναι ο Νους που βλέπει και ακούει τα πάντα μέσω του Αιθέρα που γίνεται πνεύμα μέσα στις επτά φύσεις του γαλαξία.


Οι γαλαξίες είναι πολλοί όμως. 


Ανάμεσα στους γαλαξίες όμως τι υπάρχει;;; ο περικλείων τους κύκλους!

Και από που έγινε πνεύμα η φύση; πως έδωσε το πνεύμα στον άνθρωπο της Γης;;;;;;
τὸ δὲ ἐκ πυρὸς πέπειρον. ἐκ δὲ αἰθέρος τὸ πνεῦμα ἔλαβε


Πως γίνεται ο Νους (Αιθέρας), πνεύμα;;;;; όταν ενώνεται με τον ελαφρύ αέρα!! και όταν ενώνεται με τον βαρύτερο αέρα της Γης γίνεται το πνεύμα της φύσης!


Ναι. Ανάμεσα σε όλα τα ουράνια σώματα υπάρχει αυτό που μέχρι χθες οι επιστήμονες το ονόμαζαν κενό
και είναι ο Αιθέρας. 
Αλλά όλοι οι γαλαξίες ανήκουν στον τρισδιάστατο κόσμο. 

....

Τι είναι ο βαρύς αέρας; (υγροποιημένος αέρας) και τι είναι το κενό ανάμεσα στους πλανήτες και τους αστέρες του γαλαξία μας;


ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

Οταν ο Αιθέρας (Νους), ενώνεται με τον ελαφρύ αέρα μέσα στον γαλαξία γύρω από κάθε πλανήτη (ενεργειακό πλέγμα) γίνεται πνεύμα. (πνεύμα της σελήνης).  Όταν το πνεύμα ενώνεται με την ατμόσφαιρα εσωτερικά κάθε πλανήτη γίνεται πνεύμα της φύσης του πλανήτη.

..........

Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε το παρελθόν στο παρόν;

Γίνεται να βλέπουμε το παρελθόν στο παρόν γιατί οι αποστάσεις είναι μακρινές και αργεί να έρθει η πληροφορία / η εικόνα, αφού ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός.

Ναι αλλά αυτή η εικόνα είναι παρελθόν!!
Άρα πως βλέπουμε το παρελθόν στο τώρα;


Ταξιδεύει η εικόνα. Μέχρι να έρθει σε μας είναι παρελθόν. 


Και τι είναι η εικόνα; παρελθόν παρόν ή μέλλον;

Οι αποστάσεις είναι τεράστιες. 

ε και; τι σημαίνει αυτό.


Η εικόνα είναι η στιγμή. Αλλά μέχρι να έρθει σε μας έχει γίνει παρελθόν. Βγάζω μια φωτό και σου την στέλνω με το ταχύτερο μέσον, ας πούμε με αεροπλάνο. Μέχρι να έρθει θα είναι παρελθόν.


Προσπαθώ να σου ξεμπλοκάρω το Νου

Ναι, αλλά εγώ ζω το παρελθόν ως παρόν.
Αλλά το παρόν έχει ήδη περάσει και έχει γίνει παρελθόν και μέλλον.


Αλλά είναι αληθινή και μας δείχνει την στιγμή εκείνη του παρελθόντος που τραβήχτηκε.

Ναι, αλλά εσύ πως γίνεται να ζεις στο τώρα το παρελθόν; αφού δεν υπάρχει παρά μόνον στην μνήμη του εγκεφάλου σου;


Στις κοντινές αποστάσεις δεν συμβαίνει αυτό. 
Βλέπω το παρόν κοιτάζοντας κάτω τον δρόμο. 

Αυτή είναι η ψευδαίσθηση που ζεις!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!!

Ο ήλιος κάνει οκτώ λεπτά να έρθουν οι ακτίνες του!!!!!!
Ζούμε το φως του ήλιου στο τώρα μέσα από το παρελθόν του φωτός του ήλιου!


Οι ακτίνες, το φως, ξεκινάει το ταξίδι του από τον ήλιο και φτάνει στην γη σε χ χρόνο. Σε τι σε χαλάει αυτό;

Γιατί εσύ το αντιλαμβάνεσαι ως παρόν ως χρόνο.


Όλα είναι στιγμές. Πριν τώρα μετά. Μετά δεν θα δεις survival να γλιτώσω το δύσκολο αυτό μάθημα;

Δεν υπάρχει φθορά από τον χρόνο, ούτε γερνάμε από τον χρόνο!
Απλά η Ύλη φθείρεται από μόνη της!!!! Αυτό θέλω να σου πω!!
Κάθε μέρα αλλάζουμε ολόκληρο το δέρμα του σώματος μας!! τα κύταρα ανανεώνουν το δέρμα!!

Δεν φθείρονται από τον χρόνο, αλλά η Ύλη φθείρεται από μόνη της!! διότι είναι νεκρή.


Ναι, αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. Τον χρόνο τον μετράμε εμείς για να συνεννοούμαστε. Μόνο περιστροφή υπάρχει. Κίνηση. 

Δονήσεις. Συχνότητες.

Τότε; υπάρχει ο χρόνος; ναι; η όχι;

Δεν υπάρχει χρόνος. Ο χρόνος είναι ανύπαρκτος. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος κατάλαβε ότι είναι θνητός, από τότε άρχισε να μετρά τον χρόνο. Αλλά και για να συνεννοούμαστε. Λέμε θα βρεθούμε αύριο στις επτά πχ.


Ταξιδεύουμε πάνω σε έναν πλανήτη με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 
Δεν έχουμε ιδέα που πηγαίνουμε.

Που ταξιδεύει ο πλανήτης;


Λένε πως είναι μια παρανόηση, ένα λογοπαίγνιο αυτό με τον Κρόνο και τον χρόνο. Δεν είναι χρόνος ο Κρόνος.

Σήμερα διάβασα στον Ερμή, ότι ο Δίας είναι όλες οι ενέργειες που περιβάλλουν τους γαλαξίες, άρα είναι ο Αιθέρας. (Νους).


Περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του, γύρω από τον ήλιο και ταυτόχρονα ακολουθεί τον ήλιο στην περιστροφή του μαζί με όλον τον γαλαξία και όλοι μαζί, όλος ο γαλαξίας περιστρεφόμενος κινείται ιλιγγιωδώς προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Τι είναι ενέργεια;


ο γαλαξίας κινείται μέσα στον ΑΙΘΕΡΑ!


Τι είναι ο Αιθέρας;
Νους!!!!!



(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση.

«Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας,
γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα.

Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

Κρονίωνας και Ζευς-Δίας είναι ο ίδιος νους! το κεφάλι, το κρανίο, ο Κρόνος!!


Ταξιδεύουμε μέσα στον Νου που βρίσκεται μέσα σε ένα Κρανίο. 


Ενώθηκες με τον κόσμο της εικόνας ενός Νου που δημιούργησε ο Τριαδικός Θεός., Δηλαδή ΒΙΩΝΕΙΣ  ΕΝΑ MATRIX 
Aν θέλουμε να ζούμε μέσα σε έναν υπολογιστή καλά να πάθουμε.


Τι να έκανα; Λέω ο Πατέρας δημιούργησε αυτόν τον Νου. Ας δω τι έχει μέσα. Και η περιέργεια έφαγε την γάτα.


Μπήκαμε και κατασκευάζουμε μικροπράγματα. Τραπέζια, καρέκλες κλπ. Ενώ μπορούσαμε να δημιουργούμε δικούς μας κόσμους. Χαρμόσυνους, αγαθούς και παραδείσιους

   

Καταπληκτικό! Το πήρε το κόκκινο χάπι χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Πίστεψε, γι'αυτό. Nα δεις την τριλογία του matrix..είναι η μόνη ταινία που μου έκανε αυτό το κλικ.

morfeas sky


Σχόλια

  1. Γράφεις στα σχόλια:
    "Όπως μέσα από την ατμόσφαιρα της Γης τα βλέπουμε όλα στρεβλωμένα έξω, με τον ίδιο τρόπο ό,τι υπάρχει έξω από το ηλιακό σύστημα, και έξω από τον γαλαξία μας το βλέπουμε στρεβλωμένα!!"

    Και διαβάζω το παρακάτω άρθρο μόλις, και λέει: "Ως εκ τούτου η πραγματικότητα που βιώνουμε εδώ περιέχει πολλές στρεβλώσεις και δεν αντιστοιχεί πολύ, στην Αρχική Βούληση Του Ενός".

    Μιλάει επίσης για όλα όσα συζητάμε τελευταία... το Κακό, την Βούληση και το Ένα... είναι πολύ ενδιαφέροντα, τα όσα λέει κι ίσως να βρεις παραλληλισμούς, με τα όσα αναλύεις και καταλήγει με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα... από αυτά που μου αρέσουν. :)

    Είναι μεταφρασμένο, από ξένο μπλογκ...

    http://universalblessing.blogspot.gr/2017/06/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα το κείμενο που έδωσες και δεν λέει τίποτα από αυτά που λέω.
      Το κακό το ονομάζει ως τυχαίο που πηγάζει από ένα σύστημα εξερεύνησης όλων των πιθανοτήτων, που θέλησε ο δημιουργός να δημιουργήσει την ζωή και έναν κόσμο πέρα από τον Πρότυπο Αρχέτυπο του καθαρού φωτός.

      Απεναντίας αυτό που λέω είναι ότι η πηγή του κακού ξεκινά από την στιγμή που ο άνθρωπος έγινε θνητός λόγω του σώματος του, και τις ανάγκες που το οδηγούν, και αυτή είναι η πηγή του κακού, σδηλαδή το θνητό του σώμα της σάρκας.

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν με κατάλαβες... εννοώ "ενορατικά" οι λέξεις που αναφέρει και τα "μηνύματα", ότι είμαστε σε καλό δρόμο ήθελα να αφουγκρατείς! Φυσικά δεν λέτε τα ίδια... τόσο χαζή δεν είμαι, βρε δάσκαλε! :D

      Διαγραφή
  2. Από που προέρχεται η πηγή του κακού:

    Αυτό που λέω τόσο καιρό μέσα από τα κείμενα μου είναι ότι η πηγή του κακού ξεκινά από την στιγμή που ο άνθρωπος έγινε θνητός λόγω του σώματος του, και τις ανάγκες που το οδηγούν μαζί με τις επιθυμίες, και αυτή είναι η πηγή του κακού, δηλαδή το θνητό του σώμα της σάρκας.

    Αν είμασταν όλοι αθάνατοι σ'αυτόν τον κόσμο δεν θα υπήρχε καμιά κακία έτσι πολύ απλά! διότι θα ανήκαμε στον εαυτό μας ολοκληρωτικά και σε κανέναν άλλο λόγω ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχει βάλει φραγή για να σου αντιγράψω όλα τα σημεία... θα σου δώσω ένα παράδειγμα που λέει: "To Σύμπαν δημιουργήθηκε ως μία αντανάκλαση του Ενός, στο οποίο εξερευνά τον εαυτό του. Αυτός/η/ο είναι Πανταχού Παρών στο σύμπαν, και πέρα απ' αυτό". (Ο Άνθρωπος Δεύτερος Θεός Ζωή και Φως). Λέει επίσης: "Το σύμπαν είναι μόνο μια εικόνα καθρέφτης του Ενός" (Η εικόνα της ζωής) Την Βούληση την περιγράφει, ως τον κύριο παράγοντα, που καθορίζει
      ποιες δυνητικές εκδηλώνονται... το κακό το παρομοιάζει με το τυχαίο, το απρόβλεπτο...άσχετο με αυτά που αναφέρει ο Ερμής βέβαια... αλλά το ότι γίνεται αυτή η αναφορά, έχει και την σημασία της.... έτσι το αφουγκράστηκα η ίδια.... Στο τέλος το μήνυμα του, αναφέρει τον Ωρίωνα ενώ εσύ αναφέρεις έναν άλλο μεγάλο αστέρα δεν θυμάμαι ποιο (Την Άρκτο;) και τον αναφέρει σαν πύλη που θα επαναφέρει το Φως εδώ στην Γη, σταματώντας την δυαδικότητα...Αμήν!

      Διαγραφή
  3. Πείτε μου γιατί να συνεχίσω να αναζητώ να βρω έναν άνθρωπο από την στιγμή που κανείς δεν είναι άξιος να κατανοήσει αυτά τα λόγια, γι'αυτό και ο Σωκράτης όταν τον ρώτησαν για την Αλήθεια είπε: ένα ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα για να μην βεβηλωθεί κι άλλο ο λόγος του θεού απέναντι στους ανίκανους που τολμούν να ονομάζονται άνθρωποι χωρίς να κατανοούν τι είναι ο Άνθρωπος.

    ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

    Ο νους έχει ανάγκη την ψυχή και η ψυχή το πνεύμα.(Αριστοτέλης)

    Και το πνεύμα έχει ανάγκη το σώμα για να δίνει την νοερή ζωή στην κακία ..morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ