Η ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ



Η ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 


Η Κοσμογονία και Θεογονία αναφέρεται μόνον στα όντα που γεννιούνται και γίνονται υπάρχων, από τον Αγέννητο και Προϋπάρχων Αγαθό Νου και τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο, ο Άγιος Λόγος που είναι η εικόνα της Ζωής, ο οποίος είδε το Αδρανή αγέννητο και προϋπάρχων δοχείο της Ύλης στον κόσμο του Αδιαίρετου Αγαθού Νου, ο οποίος Αγαθός Νους είναι το Ένα, η εικόνα του Πανάγαθου Θεού (Φως και Ζωή) ενώθηκε με το Αγέννητο και Προϋπάρχων άλογο Αδρανή δοχείο της Ύλης (σκότος) και παρόλο που είναι ενωμένο το δοχείο της Ύλης (Τέσσερα στοιχεία) και Αδρανή, είναι και πάλι Άτακτο.

Σχετική εικόνα

Και αυτά τα Τέσσερα αδρανή στοιχεία ενωμένα στον Όγδοο Ουρανό ως Ένα, ακόμη και Αδρανή, εκτός από Αταξία, είναι η αίσθηση, και αυτή η αίσθηση είναι ΑΤΑΚΤΗ.


Και η αίσθηση είναι σώμα, σύμφωνα με όλες τις μορφές και σχήματα που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί που θα τους δώσει ο Άγιος Λόγος, ο οποίος αντέγραψε αυτό το δοχείο της Ύλης, το περιέκλεισε με τον Άγιο Λόγο του (Αιθέρα) σε έναν σφαιρικό ουρανό, (Έβδομο Ουρανό), του έδωσε κίνηση και το δοχείο από αδρανή που είναι η δική του φύση, διαχωρίστηκε με την κίνηση σε Τέσσερα στοιχεία, και αν ενωμένο ήταν Άτακτο, ΤΏΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΤΑΞΙΑ, ειδικά στον πιο κατωφερή υλικό κόσμο των πλανητών όπως της Γης. 


Στον πιο κατωφερή υλικό σύνθετο κόσμο των Τεσσάρων στοιχείων σε κίνηση της Γης, όπου συνθέτονται όλα τα σώματα και με τα Τέσσερα αυτά ανόμοια στοιχεία σε κίνηση, όπου κάθε στοιχείο έχει ανόμοιες ιδιότητες το καθένα ξεχωριστά, και σύμφωνα με τον νόμο της Αρμονίας που θέσπισε ο Δημιουργός Νους, όπου κάθε ιδιότητα των Τεσσάρων αυτών άλογων στοιχείων, θα έχει την ισόποση δύναμη και ενέργεια με τα υπόλοιπα στοιχεία...και μόνον η λογική, ο Νους που έχουν τα όντα, μπορεί να επιφέρει την λιγότερη Αταξία στην κίνηση αυτών των Τεσσάρων στοιχείων, από τα στοιχεία αυτά τα οποία αποτελείται και ο Άνθρωπος στην Γη ο οποίος ξέχασε ποιος είναι! και πλέον οδηγείται από την Αταξία της άλογης φύσης.

Στην δημιουργία του κτιστού υλικού κόσμου των Οκτώ Ουρανών όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι όλων των μορφών του δοχείου της Ύλης, ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ και γίνονται ΥΠΑΡΧΩΝ τα αισθητά υλικά σώματα και τα αισθητά υλικά ασώματα όντα που ονομάζουμε εμείς ως ψυχές, ενώ μας αποκρύπτει τον ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ και ΑΓΕΝΝΗΤΟ Αρχέτυπο Πανάγαθο κόσμο του Φωτός, και την Αλήθεια της Ζωής τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο, το ΜΗ ΟΝ, μαζί και τα μη όντα τις Δυνάμεις, την Αλήθεια της Ζωής.

Είναι το Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα Ζωή και Φως, η Αδιαίρετη Ένατη και Δέκατη Μονάδα του Αρχέτυπου πνεύματος η Αλήθεια της Ζωής, εκεί όπου εποίησε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό όμοιο του ο Πανάγαθος Πατέρας όλων Φως και Ζωή, και στην συνέχεια ο Άνθρωπος θέλησε να εισέλθει στον κτιστό κόσμο των Οκτώ κατώτερων Μονάδων του πνεύματος, και από ΜΗ ΟΝ να γίνει ΤΟ ΟΝ που εμπεριέχει όλες τις μορφές που μπορεί να πάρει το δοχείο της Ύλης, για να δημιουργήσει μαζί με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές την εικόνα της ζωής, που εμπεριέχουν τον δικό του νοηματικό λόγο, σύμφωνα με το Πρότυπο του Αρχέτυπου Πανάγαθου Πνεύματος Ζωή και Φως.
....
Αυτό που αντιλαμβανόμαστε  σήμερα και "ζούμε" δεν είναι η ζωή, αλλά οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις που οδηγούν την όποια μεταβαλλόμενη λογική μας, διότι ζωή είναι ο Αδιαίρετος Αμετάβλητος Νους και Λόγος, ο νοηματικός νοητός λόγος της ανθρώπινης ψυχής. 

Αυτό λοιπόν που αντιλαμβανόμαστε με το σύνθετο μεταβαλλόμενο αισθητό σώμα της σάρκας ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ οι οποίες μας οδηγούν και κατευθύνουν την όποια λογική διαθέτουμε, η νοερή ζωή, και όχι η νοητή ζωή δηλαδή ο νοηματικός και αμετάβλητος νοητός λόγος της ψυχής μας.

Ο κόσμος γύρω μας σχηματίζεται από τον πνευματικό λόγο του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού τον αισθητό θεό του πυρός και πνεύματος την εικόνα του Αγιου Λόγου, που ενώνεται μαζί τους και συνεργάζεται με αυτή την άλογη φύση. 

Η ανθρώπινη ψυχή μας όμως που φέρει τον νοηματικό λόγο του Ανθρώπου δεύτερου θεού Φως και Ζωή, δεν συνεργάζεται με αυτή την άλογη φύση, διότι όποιος συνεργάζεται με αυτή την γήϊνη σύνθετη φύση συμμετέχει ενεργά στην κακία..την λιγότερη, ή την περισσότερη Αταξία.

Με την Λήθη όμως που επήλθε λόγω της διάσπασης της Αρμονίας όλων των σωμάτων, σε αρσενικό και θηλυκό, από αρσενικοθήλυκα που ήταν, από τον κτιστό δεύτερο Νου δημιουργό, οι ενσαρκώμενες ψυχές μας έχασαν την επικοινωνία με τα άλογα αισθητά σώματα και έτσι δεν μπορούν να τα οδηγούν, αλλά αντιθέτως οι ενσαρκωμένες ψυχές μας οδηγούνται από τα άλογα αισθητά σώματα, διότι ξεχάσαμε ποιοι είμαστε.

Πλέον αντί να εξουσιάζουμε τα άλογα αισθητά σώματα, οδηγούμαστε από αυτή την άλογη φύση, και η ψυχή μας προτιμά την σωμάτωση αυτών των άλογων θνητών σωμάτων, συνεργάζεται μαζί τους, και οδηγείται ως δούλος τους, υπομένοντας όλα τα θνητά, διότι πλέον δεν γνωρίζει άλλο κόσμο λόγω της Άγνοιας που της επέφερε το σώμα που ενσαρκώθηκε..που ακόμη και μετά τον θάνατο παραμένει το αστρικό σώμα του νοερού πνεύματος από φωτιά-αέρα, και εκεί είναι που επιλέγουμε ξανά την σωμάτωση.

..μας λείπει η θέληση, η σοφία, η αρετή, η φρόνηση,  η ανδρεία ψυχής για να αλλάξουμε τον κόσμο και να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε.

Είμαστε αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι με το matrix την εικόνα των αριθμών, μία σύνθετη φύση ανόμοιων και μεταβαλλόμενων στοιχείων, φωτιά, αέρας, γη, νερό, τα οποία παίρνοντας τη ζωή-κίνηση, και τον νοηματικό λόγο της ψυχής, γεννιέται το νοερό πνεύμα από φωτιά και αέρα, και τα σώματα από γη νερό, που συνεργάζεται μαζί τους το νοερό πνεύμα, διότι έχει ανάγκη τα σώματα ώστε να εκδηλωθεί το νοερό πνεύμα.

Ο αληθινός μας εαυτός ο νοηματικός λόγος της ψυχής βρίσκεται σε νάρκη ή μάλλον εμείς βρισκόμαστε σε νάρκη, διότι εγκλωβιστήκαμε στην Λήθη των διασπασμένων αισθητών σωμάτων, διότι δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας.

Δεν ζούμε εμείς, αλλά αυτό που ζει τώρα είναι το δοχείο της ύλης που έδωσε ζωή η ψυχή μας, και γίναμε κάτι άλλο, και υποφέρουμε από τις ανάγκες και τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, τα πάθη και τις επιθυμίες της ύλης του σύνθετου άλογου σώματος μας.

Είναι το πρόγραμμα που σχεδίασε ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός για να μας ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ στον ψεύτικο διασπασμένο  κόσμο του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Μας απορροφά την Ζωική μας νοηματική ουσία κρατώντας την ψυχή μας φυλακισμένη μέσα στην Λήθη των αισθητών σωμάτων, με αποτέλεσμα να προτιμά η ψυχή μας την σωμάτωση των θνητών σωμάτων, οδηγούμενη από τα άλογα σώματα ως σκλάβος τους, δούλος της Αρμονίας, και έτσι να παραμένει το matrix σε λειτουργία κρατώντας μας φυλακισμένους ως δικούς του δούλους ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός.
....
Εντροπία είναι η έννοια μέσω της οποίας μετράται η ΑΤΑΞΊΑ της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής ή αλλιώς της εξέλιξης.

Μόνον με την σοφία και την γνώση της θείας λογικής του νοηματικού λόγου της ψυχής μας μπορούμε να θεραπεύσουμε την κακία αυτού του ανύπαρκτου κόσμου της αταξίας και της ανυπαρξίας της Ύλης.... Να μειώσουμε την εντροπία της κακίας, της Αταξίας.


Το άλογο δοχείο της ύλης,
γεννά την Αταξία, είναι αυτό που δεν έχει το νου και αδιαίρετο λόγο των ενεργειών της Αρμονίας των Επτά Ουρανών που έχουν οι ανθρώπινες ψυχές, είναι άλογο, άψυχο, δεν φέρει τον αδιαίρετο λόγο, αλλά μόνον εκδηλώνει τις άλογες αισθήσεις των μεταβαλλόμενων ανόμοιων τεσσάρων στοιχείων από φωτιά, αέρα, γη, νερό, που παίρνει ζωή από τις ψυχές και τον πνευματικό λόγο του κτιστού Νου δημιουργού που συνεργάζεται μαζί τους.


Ο πιο κατωφερής Ουρανός που εγκλωβίστηκαν οι ανθρώπινες ψυχές, αποτελείται από μία σύνθεση των τεσσάρων πιο κατωφερών ανόμοιων στοιχείων της ύλης, η φωτιά, ο αέρας, η γη, και το νερό, είναι η πιο κατωφερή θνητή  φύση, η άλογη πιο κατωφερή σύνθετη φύση των πλανητών.

Η Ύλη από μόνη της είναι η πλήρης Αταξία, μια ζούγκλα.
Η Αταξία είναι η άλογη φύση της Ύλης. (σκότος).
Είναι αυτό που δεν έχει τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας, τον Αμετάβλητο και Αδιαίρετο Νου και Λόγο όλων των ενεργειών της Αρμονίας των Επτά Ουρανών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ