Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

Είναι δυνατόν ο Πανάγαθος Θεός να έπλασε κάτι λιγότερο από το τέλειο; Ποιος δημιούργησε αυτόν τον κόσμο; ποιος δημιούργησε τον άνθρωπο της Γης;



Αν το δημιούργημα δεν είναι τέλειο, τότε και ο δημιουργός του δεν είναι τέλειος.

Η δημιουργία του υλικού κόσμου ορατού και αοράτου ΜATRIX είναι κατασκεύασμα μιας οντότητας που οι θρησκείες το ονομάζουν ως "θηρίο".

Αυτός ο "άρχων" αυτού του κόσμου, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, και αφού έλαβε μεγάλη δύναμη από τον Πατέρα του τον Τριαδικό Θεό του Φωτός, για να δημιουργήσει τον κόσμο των αντιθέτων σε πλήρη Αρμονία ώστε να είναι συμβατός με τον Πρότυπο κόσμο του Φωτός, και αφού έγινε ισχυρός δημιούργησε άλλους "επτά αιώνες", δηλαδή άλλους επτά ουρανούς που εμπεριέχουν μέσα τους τον ανάλογο κόσμο και τα ανάλογα δικά του όντα.

Και γέννησε για τον εαυτό του εξουσίες, και έθεσε "επτά βασιλείς" που διοικούν τα στερεώματα των επτά ουρανών.
Οι επτά αυτοί άρχοντες (Διοικητές) διαμοιράστηκαν τους επτά ουρανούς.

Στον δικό μας κατωφερή ουρανό ο Διοικητής δημιούργησε 36 θεούς τους Δέκαρχους, και αφού μοιράστηκαν δίκαια τις εξουσίες ο καθένας από αυτούς έκτισαν τις χώρες και τις διακόσμησαν, δημιούργησαν τους κατοίκους, την ζωή, όπως οι βοσκοί θρέφουν τα πρόβατα ως δικό τους κτήμα και τροφή τους.
Έπλασαν από πηλό, (λάσπη), νερό και γη, το σάρκινο σώμα του ανθρώπου, σχηματίζοντας ο καθένας την δική του φυλή των ανθρώπων και στην συνέχεια ανακηρύχτηκαν θεοί....Πλάτων.


Και ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους του από λάσπη.


"Λέγεται ότι μετά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ο Δίας (Διοικητής) διέταξε τον Προμηθέα να σχηματίσουν μια νέα φυλή από ιλύ (λάσπη).

"Την εποχή του Παυσανία, η λάσπη με την οποία ο Προμηθέας είχε πλάσει τους πρώτους ανθρώπους, υπήρχε ακόμη σε κοινή θέα στη Φωκίδα"
"Παυσανίας περιήγησης βιβλίο Δέκατo ΙV4"

"Σε πολλά αρχαϊκά μνημεία βλέπει κανείς ακόμη τον Προμηθέα να πλάθει ένα ανθρώπινο σώμα, είτε μόνος είτε με την βοήθεια της Αθηνάς".
"Nτεσάαρμ μυθολογία της αρχαίας ελλάδας"




Και ο Γιαχβέ έπλασε τους ανθρώπους του από χώμα


"Kαι έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον από χώματος εκ της γης και ενεφύσησεν εις τους μυκτήρας αυτού πνοήν ζωής, και έγινεν ο άνθρωπος εις ψυχήν ζώσαν"

Και οι Αννουνάκι έπλασαν τους δικούς τους ανθρώπους από λάσπη

"Έτσι η θεά συνέλαβε στο πνεύμα της μια εικόνα και ήταν από το υλικό της Ανού του στερεώματος. Βούτηξε μέσα στο νερό τα χέρια της και χούφτωσε πηλό, τον άφησε να πέσει στον αγριότοπο, κι ο ευγενικός πλάστηκε Ενκιντού". 
Έπος του Γιγαλμές

Οι κινέζοι θεοί έπλασαν τους δικούς τους ανθρώπους από λάσπη

Η θεά Nuwa όταν περιπλανιόταν μόνη της στον κόσμο, είδε τον εαυτό της να ανακλάται σε μια λίμνη κι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ον που να είναι ίδιο με εκείνη. Έτσι πήρε λάσπη από την άκρη της λίμνης και την έπλασε στο σχήμα του ανθρώπου. Μόλις όμως ακούμπησε στο έδαφος αυτή την μορφή, αυτή πήρε ζωή. Επειδή όμως οι άνθρωποι που δημιούργησε πέθαιναν, αποφάσισε να χωρίσει το δημιούργημα σε άνδρες και γυναίκες, ώστε να αναπαράγονται μόνοι τους και να αντικαθιστούν αυτούς που πέθαιναν.


Ο Ρα των Αιγυπτίων δημιουργεί τους δικούς του ανθρώπους από χώμα.

"Ο δημιουργός του κόσμου και προαιώνιος θεός Ρα, με τον λόγο του, δημιούργησε τον κόσμο, τη Γη, το νερό, τη χλωρίδα, την βλάστηση, και την έρημο. Ο λόγος του Ρα έφτασε και στην Γη και ζυμώθηκε με το χώμα όπου έπλασε ανθρώπους ζώα και φυτά.

Οι θεοί των Ίνκας δημιούργησαν τους δικούς τους ανθρώπους από πέτρα.

Ο Παχακαμάκ έφτιαξε τους πρώτους ανθρώπους από μια πέτρα. Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν φοβερά πλάσματα. Δεν ήξεραν τίποτα για τον κόσμο και δεν ήξεραν πως να επιβιώσουν.
Ο Ήλιος και η Σελήνη τότε γέννησαν έναν γιο και μια κόρη.
Έστειλαν τα παιδιά τους στη Γη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. 
Ο γιος δίδαξε στους άντρες πως να οργώνουν και να σπέρνουν τα χωράφια και πως να χτίζουν σπίτια. Η κόρη πλησίασε τις γυναίκες και τις δίδαξε την τέχνη της υφαντικής και της μαγειρικής.


Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα ο αριθμός 6 θεωρείται ο αριθμός της ψυχής, της παγιδευμένης ψυχής. Αυτής που κυριολεκτικά ζυμώθηκε με το διαιρετό. (Το υλικό της διττόττητας), και το αδιαίρετο, και υποτάχτηκε στο Δωδεκαδικό Ζωδιακό κύκλο.

Ο αριθμός 6 επίσης συμβολίζει τα έξι βασίλεια της Ινδουϊστικής Σαμσάρα που βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία του Κάρμα, του θεού του θανάτου Yama-Εωσφόρου.

Τα βασίλεια αυτά είναι: 1 των θεών, 2 των δαιμόνων, 3 των ανθρώπων, 4 των ζώων, 5 των πεινασμένων φαντασμάτων, 6 της κόλασης.


Ολόκληρος ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ δημιούργημα ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΩΝ ΟΝΤΟΤΉΤΩΝ. οι οποίοι αφού έκλεψαν ιερά εργαλεία δημιουργίας από τους Αληθινούς κόσμους έφτιαξαν ένα Τερατούργημα που το αποκάλεσαν "κόσμο" τους.



Μόλις ο δημιουργός είδε τον κόσμο ζωντανό καθιστάμενο εικόνα των αιώνιων θεών, εθαύμασε και ευχαριστημένος σκέφτηκε να κάνει τον κόσμο περισσότερο όμοιο προς το πρότυπο που χρησιμοποίησε. Εφ'όσον λοιπόν το πρότυπο τυγχάνει ον ζωντανό και αιώνιο, τέτοιον επιχείρησε να κάνει, όσο μπορούσε καλύτερα και τον κόσμο που δημιουργούσε.

Η φύσις όμως του ζωντανού εκείνου προτύπου, ετύγχανε να είναι αιώνιος, και τούτο το στοιχείο δεν ήταν δυνατόν να το μεταδώσει ολοκληρωτικά στον δημιουργημένο κόσμο.

Διανοείται λοιπόν να κάνει τον κόσμο μια μορφή κινητής εικόνας του αιώνιου και διακοσμώντας συγχρόνως τον ουρανό δημιουργεί μια εικόνα κινούμενη της σταθεράς και αιωνίου αιωνιότητας, αιώνια κι αυτή κινούμενη σύμφωνα με τους νόμους των αριθμών. Αυτή την διαρκή κίνηση ονόμασε χρόνο.
( Πλάτων Τίμαιος στίχοι: ( 37c6 37d7 ) 



Oι άνθρωποι, ως όμηροι αυτών των διεστραμμένων θεϊσκων, τους δόξασαν, και οι σοφοί των ανθρώπων υποψιασμένοι ότι ο κόσμος στην πραγματικότητα ότι είναι ένα τεχνολογικό κατασκεύασμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως προκειμένου ο θεός να διαμορφώσει αυτό το τεχνολογικό δημιούργημα-κόσμο του, "αεί γεωμετρεί"


Ο Ιεροκλής σε σχόλια που κάνει στα Χρυσά έπη του Πυθαγόρα (25. 4. 1.) ταυτίζει τον δημιουργό με την τετρακτύ λέγοντας:

"Για τον λόγο αυτόν ο δημιουργός όλων των όντων απεκλήθη υπό αυτών παλαιότερον μεν Τετρακτύς, τώρα δε "Ζευς Πατήρ"



ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ;


Η μεγάλη τετρακτύς είναι ίση με το άθροισμα των οκτώ πρώτων διαδοχικών θετικών αριθμών: 1+2+3+4+5+6+7+8=36

Αρκετά ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός, ότι το άθροισμα των αριθμών από το 1 μέχρι το 36 είναι 666 αφού 1+2+3+4+5+6....+ 34+35+36 =666


Ας δούμε και από αλλού πως προκύπτει το νούμερο 666

Όλη αυτή η γεωμετρικά τεχνολογική δημιουργία-ο κόσμος μας- έχει ως βάση της τον άνθρακα 12.


Αυτό που εμείς οι άνθρωποι θεωρούμε "ζωή" βασίζεται σε αλυσίδες ατόμων άνθρακα, χωρίς τον άνθρακα η ζωή στην Γη θα ήταν αδύνατη.

Ας ξεκλειδώσουμε ένα ένα τα μυστικά του άνθρακα 12 (12C)

O άνθρακας 12 (12C) είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν, μετά το οξυγόνο το υδρογόνο και το ήλιο, τα οποία όμως είναι αέρια.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας....αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια 6 ηλεκτρόνια.

Αυτή είναι η μυστική φόρμουλα της δημιουργίας με κωδικό 666.



Ο άνθρακας 12 (666), το υδρογόνο, το οξυγόνο, το άζωτο, το θείο, και ο φώσφορος, σχηματίζουν το DNA και το RNA: το χημικό γενετικό κώδικα, τον φορέα της ζωής..καθώς και το  ATP, το σημαντικότερο μεταφορέα ενέργειας για όλα τα ζωντανά κύτταρα.


"Το πλήθος των αρχόντων και των δαιμόνων κατέστρωσαν από κοινού τα σχέδια τους.
Ανέμειξαν φωτιά και γη και νερό, μαζί με τους τέσσερις σαρωτικούς φλεγόμενους ανέμους, και τα συγκόλησαν μαζί, με μεγάλη αναταραχή.
Έφεραν τον Αδάμ μέσα στην σκιά του θανάτου.
Σκόπευαν να τον φτιάξουν εκ νέου αυτήν την φορά, από χώμα, νερό, φωτιά, άνεμο, τα οποία είναι ύλη, σκότος, επιθυμία. Το τεχνητό πνεύμα.
Αυτά όλα έγιναν ένα είδος σώματος-τάφου.
Εκείνοι οι κλέφτες τον αιχμαλώτισαν μέσα σ'αυτό με αμνησία και τον έκαναν υποκείμενο του θανάτου.
( Απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιωάννη).

Διότι οι άνθρωποι είναι γένος αμαρτωλό, επειδή είναι θνητό και τα συστατικά του είναι από κακή ύλη.
Ερμής Τρισμέγιστος



Στα Ελληνικά "φωσφόρος" σημαίνει "αυτός που φέρει το φως"
Την ίδια όμως ερμηνεία έχει και η λέξη "Εωσφόρος".



Η λέξη φώσφορος ή φωσφόρος είναι ταυτόσημη με το "Εωσφόρος". Εωσφόρος είναι μια άλλη λέξη για τον φώσφορο.

Όταν ο φώσφορος συνδιάζεται με τα στοιχεία του άνθρακα 12 (666) σχηματίζει το DNA μας.

Ο φωσφόρος - Εωσφόρος είναι το απαραίτητο χημικό στοιχείο για τη ζωή στην ύλη.

Οι φωσφορικές (Εωσφορικές) ομάδες και τα σάκχαρα, αποτελούν την ραχοκαλιά του DNA και RNA καθώς επίσης και των φωσφολιπιδίων. Τα φωσφολιπίδια σχηματίζουν τις κυτταρικές μεμβράνες, των οποίων η χημική συμπεριφορά παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των κυττάρων.

Ο φωσφόρος Εωσφόρος είναι η βάση στο DNA μας.

Και τώρα είναι αποδεδειγμένο ότι ο Εωσφόρος, ο πύρινος Δράκοντας, ο κύριος του φωσφόρου. (Το θειάφι ήταν μια θεολογική βελτίωση). Και ο Λούσιφερ, ή ο Εωσφόρος βρίσκεται μέσα μας.


Όταν λοιπόν το 666 του άνθρακα 12 αναμιγνύεται με τον φωσφόρο-Εωσφόρο και μερικά άλλα στοιχεία, δομείται το DNA και RNA μας.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος είναι το δημιούργημα ενός όντος που δόμησε όλη τη δημιουργία του πάνω στον κώδικα  666....

Έχουν λοιπόν άδικο όλοι αυτοί οι Μασσόνοι, οι Illuminati και η Παπική εκκλησία που λατρεύουν τον Lusifer Εωσφόρο ως θεό; ?????

Όσο κι αν μας απογοητεύει αυτό, ..δυστυχώς.. έχουν δίκιο, επειδή γνωρίζουν ποιος είναι το αφεντικό αυτού του κόσμου.

Γι'αυτό ο Ιωάννης ταύτισε το 666 με τον διάβολο!

Ο Εωσφόρος λοιπόν είναι ο "άρχων του κόσμου τούτου" που με τόση έμφασξ ο Χριστός καταδίκαζε, ασχέτως αν η Εωσφορική δυναστεία, μέσω της κατασκευασμένης θρησκείας της, τεχνηέντως συμπεριέλαβε τον Χριστό στους κόλπους της, διαστρεβλώνοντας ολοκληρωτικά την Διδασκαλία και την αποστολή του.

Άλλωστε αν δεν μπορείς να νικήσεις έναν αντίπαλο, το ευφυέστερο είναι να τον ενσωματώσεις στις δυνάμεις σου.

Όμως δεν ήταν μόνο ο Ιωάννης που έμεσσα δαιμονοποιούσε το συστατικό της δομής του φυσικού σώματος, αλλά και όλοι οι σοφοί της αρχαιότητας, υπέδειξαν το φυσικό σώμα, ως την φυλακή της ψυχής και του πνεύματος.

Ο Σωκράτης δια χειρός Πλάτωνος έλεγε:

Διότι όσο εξακολουθούμε να έχουμε το σώμα και η ψυχή είναι ενωμένη με αυτό το κακό, ποτέ δεν θα κατορθώσουμε να αποκτήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το ποθούμενο.

Εννοούμε δε πως αυτό είναι η αλήθεια. Γιατί το σώμα, μας σπρώχνει σε πολλές ασχολίες.

Ακόμη με έρωτες και επιθυμίες και φόβους και διάφορες ψευδαισθήσεις και ανοησίες πολλές μας γεμίζει, ώστε μας συμβαίνει το λεγόμενο πραγματικά, πως ούτε να σκεφτούμε λογικά τίποτα, δεν είναι δυνατόν εξαιτίας του.

Και διότι τους πολέμους τις επαναστάσεις και τις μάχες δεν τις προκαλλεί τίποτε άλλο από το σώμα και οι επιθυμίες του.

Εφόσον για την απόκτηση υλικών αγαθών γίνονται όλοι οι πόλεμοι.

Τα δε αγαθά αναγκαζόμαστε να τα αποκτούμε χάριν του σώματος σαν δούλοι στην υπηρεσία του.

Βεβαίως οι φιλομαθείς γνωρίζουν ότι, όταν η φιλοσοφία παρέλαβε την ψυχή τους που είναι προσδεδεμένη στο σώμα και προσκολλημένη σ'αυτό, είναι αναγκασμένη σαν από φυλακή μέσω αυτού να σκέφτεται τα πράγματα, και όχι μέσω της νόησης, και κατρακυλάει μέσα σε όλη την αμάθεια....

Όπως λέω γνωρίζουν οι φιλομαθείς ότι η φιλοσοφία, αφού παραλάβει την ψυχή τους σε τέτοια κατάσταση την ποαρηγορεί ήρεμα και επιχειρεί να την λυτρώσει, καταδεικνύοντας ότι η έρευνα μέσω των ματιών είναι γεμάτη απάτη, καθώς επίσης και μέσω των αυτιών και των άλλων αισθήσεων, πείθοντας την να απομακρύνεται από αυτές, όσο δεν είναι απόλυτη ανάγκη να τις χρησιμοποιεί.

(Πλάτων Φαίδων Περί ψυχής)


Ο Χριστός στο απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιωάννη λέει αναφορικά με το σώμα:


"Και εισήλθα εις το μέσον της φυλακής τους, η οποία είναι η φυλακή του σώματος, Και είπα: εκείνος ο οποίος ακούει ας βγει από τον βαθύ του ύπνο"



Ο Ερμής Τρισμέγιστος λέει για το ανθρώπινο σώμα:
Και πρώτα πρέπει να αποβάλλεις τον χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της αγνωσίας, το στήριγμα της κακίας, το σκοτεινό περίβλημα, τον ζωντανό θάνατο, τον νεκρό που αισθάνεται, τον τάφο που σέρνεις μαζί σου, τον ένοικο ληστή, τον μισούντα που αγαπά και τον φθονούντα που μισεί. (Λόγος Δ).




Βέβαια μέσω του κινήματος "New Age" και των "γκουρού"..μια δημιουργία του Κίσινγκερ και των Illuminati ..με την πλαστογραφημένη "θετικότητα" να κυριαρχεί προέτρεψαν όλους τους αφελείς και εύπιστους οπαδούς του, να λατρέψουν το σώμα και τις επιθυμίες τους, οδηγώντας τους έτσι σε μια βέβαιη απώλεια της ψυχής τους, παρά τις αντίθετες προσδοκίες τους.

Έτσι το σώμα από ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ πλασαρίστηκε ως ο "ναός της ψυχής" και οι αλήθειες παραποιήθηκαν τόσο, ώστε να πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί.


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Από την ώρα που έγινε η αποκάλυψη ότι το 666 - ο δαιμονικός αριθμός- είναι καταχωρημένος στο ίδιο το σώμα μας, αλλά και σε όλη τη φύση, τα τσιράκια του δημιουργού του MATRIX ξεκίνησαν μια προπαγάνδα παραπληροφόρησης, πως με την επίδραση -τάχα- των "νέων αναβαθμισμένων" ακτινοβολιών του ήλιου, ο ήδη γνωστός άνθρακας του DNA μας, θα μεταλλασσόταν σε άνθρακα 7 και θα εκτόξευε τον άνθρωπο στην υπέρτατη "εξέλιξη"!!!!

Έτσι ξεκίνησαν μια παραφιλολογία ψεύδους, πως με την επίδραση -και καλά- του ήλιου, ο γνωστός άνθρακας του σώματος μας, θα μετατρεπόταν, σε άνθρακα 7, όπου θα διαθέτει τα 6 πρωτόνια, και τα 6 ηλεκτρόνια, αλλά θα κρατάει μόνο ένα νετρόνιο. Αυτή η "μετάλλαξη" θα είναι -λένε- η αιτία 
για την (δήθεν) διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης!!!!

Αυτή είναι μια άκρως ανεδαφική και αντιεπιστημονική φήμη που χαϊδεύει τα αυτιά των αφελών οπαδών New Age.


Ο Χριστός ερχόμενος από τους κόσμους της Αλήθειας ανέλαβε το βαρύ φορτίο να δείξει στους ανθρώπους τον Αληθινό Πατέρα. (Θεό).


"Εγώ έδωκα αυτούς τους λόγους (του Πατέρα) και ο κόσμος  εμίσησεν αυτούς, διότι δεν είναι του κόσμου τούτου,  καθώς εγώ δεν είμαι του κόσμου τούτου". (Ιωάννη 1Ζ:14).

"43. Διατί να γνωρίζετε την λαλιά μου; Διότι δεν δύναστε να ακούσετε τον λόγο μου. 

Απευθυνόμενος στους εβραίους ραββίνους..44. Σεις είστε εκ του πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε πράτητε. Εκείνος ήτο εξ αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ.

Όταν λαλεί το ψεύδος εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύτης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους. (ο δεύτερος Νους δημιουργός).

47. Όστις είναι εκ θεού, τους λόγους του θεού ακούει.
Δια τούτο εσείς δεν ακούετε, διότι εκ θεού δεν είστε.
(Ιωάννης Η)


Τώρα πως κάτι σκοταδόψυχοι αλλοίωσαν και αμαύρωσαν την ταυτότητα του Χριστού, μετατρέποντας τον σε "Υιό" του "άρχοντα αυτού του κόσμου" δηλαδή του "..ποιητή ουρανού και γης.." και ως εκ τούτου, του κατασκευαστή του Μάτριξ, αυτό είναι απορίας και θλίψης άξιο.

Έτσι, η διαστρεβλωμένη θρησκεία, συνεχίζει να μακαρίζειστις εκκλησίες, αυτόν τον ανθρωποκτόνο, τον πατέρα του ψεύδους, τον διάβολο που δηλώνει "θεός".


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ κεφ. 28. της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

Δευτ. 28,15 Εάν δεν ακούσης και δεν υπακούσης εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου, ώστε να φυλάττης και να εφαρμόζης όλας τας εντολάς αυτού, τας οποίας εγώ σήμερον σου δίδω, θα έλθουν και θα ξεσπάσουν εναντίον σου όλαι αυταί αι κατάραι.

Δευτ. 28,16 Θα είσαι κατηραμένος εις την πόλιν και στον αγρόν.

Δευτ. 28,17 Κατηραμέναι θα είναι αι αποθήκαι σου και τα περισσεύματά σου.

Δευτ. 28,18 Κατηραμένα τα παιδιά σου και τα προϊόντα των αγρών σου, αι αγέλαι των βοδιών σου και τα ποίμνια των προβάτων σου.

Δευτ. 28,19 Κατηραμένος θα είσαι συ, όταν εισέρχεσαι και όταν θα εξέρχεσαι από το σπίτι σου, από την πατρίδα σου, από παντού.

Δευτ. 28,20 Θα στείλη εναντίον σου ο Κυριος την φτώχειαν, την μεγάλην πείναν, την φθοράν εις όλα επί των οποίων θα βάλης το χέρι σου, μέχρις ότου σε εξολοθρεύση, μέχρις ότου σε καταστρέψη συντόμως δι' όλας τας πονηρίας σου, επειδή με εγκατέλιπες, θα είπη ο Θεός.

Δευτ. 28,21 Ο Κυριος θα κολλήση επάνω σου αρρώστιες που φέρουν τον θάνατον, μέχρις ότου σε εξολοθρεύση μέσα εις την χώραν, προς την οποίαν πορεύεσαι τώρα να την κληρονομήσης.

Δευτ. 28,22 Θα σε κτυπήση ο Κυριος με εξαντλητικήν αδυναμίαν, με πυρετόν και ρίγος και φαγούραν και ελονοσίαν και κιτρίνισμα. Ολαι αυταί αι ασθένειαι θα σε καταδιώξουν, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσουν.

Δευτ. 28,23 Ο ουρανός επάνω από το κεφάλι σου θα είναι κατάξηρος, όπως ο χαλκός, και η γη κάτω από τα πόδια σου ξηρά και στεγνή σαν σίδηρος.

Δευτ. 28,24 Κυριος ο Θεός σου θα δώση αντί της ευεργετικής βροχής κονιορτόν· χώμα από τον ουρανόν σαν βροχή θα πέση επάνω σου, μέχρις ότου σε ξεπαστρέψη και σε καταστρέψη.

Δευτ. 28,25 Ο Κυριος θα σε επισκεφθή με οργήν αποστέλλων προς τιμωρίαν σου τους εχθρούς σου. Θα νικηθής από αυτούς· και ενώ από ένα δρόμον συμπαγής και οργανωμένος θα επιτεθής εναντίον αυτών, από επτά δρόμους θα φύγης πανικόβλητος καταδιωκόμενος από αυτούς. Και διασπαρήτε ως σιχμάλωτοι εις όλας τας βοσιλείας του κόσμου.

Δευτ. 28,26 Οι νεκροί σου θα μένουν άταφοι, τροφή των πτηνών του ουρανού και των θηρίων της γης. Κανείς δεν θα ημπορέση να προλάβη και να σταματήση την καταστροφήν σου.

Δευτ. 28,27 Ο Κυριος θα σε κτυπήση με τας πληγάς της Αιγύπτου στο δέρμα σου, με αγρίαν ψώραν και με φαγούραν, ώστε να μη ημπορής να εύρης θεραπείαν.

Δευτ. 28,28 Θα σε κτυπήση ο Κυριος με παράλυσιν, με τύφλωσιν και φρενοοβλάδειαν.

Δευτ. 28,29 Εις το καταμεσήμερον θα ψηλαφής, δια να εύρης διάφορα αντικείμενα, όπως ψηλαφή ο τυφλός στο σκότος, και δεν θα κατευοδοθούν αι προσπάθειαί σου. Αλλοι θα σε αδικούν και θα αρπάζουν τα υπάρχοντά σου όλας τας ημέρας, και κανείς δεν θα υπάρχη να σε βοηθήση.

Δευτ. 28,30 Συζυγον θα λάβης και άλλος άνδρας θα την έχη· οικίαν θα οικοδομήσης και δεν θα κατοικήσης εις αυτήν. Αμπέλι θα φυτεύσης και δεν θα το τρυγήσης.




morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..