ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ !! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ !! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ







ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟ 

Η Ανδρεία της ψυχής ( ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ) εξουσιάζει το Δίπολο την Ανίερη Δωδεκάδα μέσω της ιερής Δεκάδας.


Η μετάνοια εξαγνίζει τα λάθη της θνητής ψυχής.

Ταπεινός είναι ο θνητός άνθρωπος, ο δειλός, ο δούλος, που δεν γνωρίζει τον θεϊκό εαυτό του.



Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ


Γιατί η δεκάδα, παιδί μου, είναι αυτή που γεννά τις ψυχές, η ζωή και το φως ενωμένα, όπου έχει δημιουργηθεί η μονάδα του πνεύματος. 
Η μονάδα, (ψυχή) λοιπόν, κατά την ορθή λογική, περιέχει την δεκάδα, και η δεκάδα την μονάδα.
....

Ανάλυση:

Μονάδα είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωήο Φωτεινός Λόγος που εισερχόμενος στον κτιστό κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού στον Όγδοο ουρανό, γίνεται Νους σαν τον αδερφό του, και όταν εισέρχεται μέσα στους Επτά κόσμους των Επτά κύκλων των Επτά Διοικητών από τις πύλες, γίνεται νοητική ουσία Ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό Λόγο του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός,  που θα ενωθεί με το πνεύμα της φύσης, που εξουσιάζει ο δεύτερος Νους δημιουργός, και φέρει τον πνευματικό Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού.


Σημ: έχει δημιουργηθεί από την ζωή και το φως, η μονάδα, 
Μονάδα δηλαδή, είναι  οι ψυχές του δεύτερου Νου δημιουργού που θα ενωθούν με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, δηλαδή με την νοητική ουσία, που είναι Ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό του Λόγο, Φως και Ζωή, και γίνεται ο Άνθρωπος δεύτερος θεός κάτι άλλο, αφού ενώθηκε με τον δεύτερο Νου δημιουργό, δηλαδή γίνεται η Μονάδα.

Όπου ο Άνθρωπος ενώθηκε με τον δεύτερο Νου δημιουργό δηλαδή με τον πνευματκό του λόγο, μαζί και το σώμα του πυρός της ψυχής, μαζί και τις μορφές του πνεύματος, δηλαδή ενδύεται την λογική του πνευματικού λόγου, μαζί με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα του πνεύματος, και όταν η Μονάδα οδηγείται και εξουσιάζεται από την "δεκάδα" του Φωτεινού Λόγου ο Άνθρωπος εξουσιάζει τα πάντα, και τον δεύτερο Νου δημιουργό,  επίσης πετυχαίνει την έξοδο του από τον κτιστό κόσμο που φυλακίστηκε από τον δεύτερο Νου δημιουργό όπως θα δούμε παρακάτω.


Αν όμως οι ενσαρκώμενες ανθρώπινες ψυχές, (Μονάδα) υποπέσουν στην Δωδεκάδα του άλογου πνεύματος, τότε η Μονάδα-ψυχή, οδηγείται από την ανίερη "δωδεκάδα" και γινόμαστε υποχείριο του σκότους που έπλασε για μας ο δεύτερος Νους δημιουργός και εγκλώβισε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό στον διασπασμένο κόσμο που δημιούργησε μετά την είσοδο του, διασπώντας τα πάντα από αρσενικοθήλυκα που ήταν σε αρσενικά και θηλυκά, σε κάθετι που έχει και το αντίθετο του μέσα από την αντίθεση και διαμάχη, και έτσι ο άνθρωπος έχασε τις δυνάμεις του έπεσε σε Λήθη, και έγινε θνητός.



Ζωή και Φως είναι ο Φωτεινός Λόγος = ο δεύτερος Άνθρωπος θεός, εισερχόμενος ο Λόγος ενώνεται με τις ψυχές του πνεύματος της κάθε φύσης του κτιστού κόσμου των Επτά κύκλων, και ο Λόγος που είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, ενώνεται με το πνεύμα της φύσης και γίνεται Μονάδα...η εικόνα της ζωής.


..........

Ανθρώπινη ψυχή είναι η Μονάδα, η νοητή ουσία Ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό Λόγο, ο πυρήνας της ψυχής, που ζει μόνος του κλεισμένος στον εαυτό του, και έλκεται από την Αρμονία του λόγου της ψυχής.


..........

Ενώθηκε δηλαδή ο Άνθρωπος Λόγος με το πνεύμα της φύσης το οποίο φέρει τον πνευματικό Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού των δυνάμεων της Αρμονίας, και μέσω της Δεκάδας  εξουσιάζει και οδηγεί τον πνευματικό λόγο του πυρός και πνεύματος του δεύτερου Νου δημιουργού, ο οποίος διέσπασε τα πάντα για να εγκλωβίσει τον άνθρωπο στον κτιστό κόσμο.

Στις ανθρώπινες ψυχές που είναι η Μονάδα, το πνεύμα παίρνει την νοερή ζωή, και το πυρ παίρνει την διανοητική κίνηση από τον Άγιο Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού, που ενώθηκε μαζί τους και έγινε πνευματικός Λόγος, και κινείται η ανθρώπινη ψυχή ως Μονάδα στο σύμπαν, εξουσιαζόμενη η Μονάδα είτε από τον πνευματικό Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού, είτε από την Δεκάδα του Ανθρώπου δεύτερου θεού!!

..........

Ο πνευματικός Λόγος είναι ο αισθητός θεός, το πνεύμα της φύσης, η παγκόσμια ψυχή, από την οποία διασπώνται οι ψυχές,(νοητική ουσία ο πνευματικός  Λόγος, του πυρός και πνεύματος), οι οποίες ψυχές δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, και οδηγούνται από το πνεύμα της φύσης-πνευματικό Λόγο του αισθητού θεού, (τον δεύτερο Νου δημιουργό), και όταν ενσαρκώνονται τα είδη των σωμάτων που περιέχει ο κόσμος στον οποίο ανήκουν, γεννιούνται όντα άλογα, και οδηγούνται από τον αισθητό θεό των δυνάμεων της Αρμονίας, ή αλλιώς από το πνεύμα της φύσης.


Πνεύμα είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα, όπου ενεργεί πάνω τους η οξύτητα του Πυρός, παίρνουν την νοερή ζωή, και την διανοητική κίνηση, από τον πνευματικό Λόγο και οδηγούνται από αυτόν όλες οι ψυχές εκτός από τον Άνθρωπο!! 

Ο Άνθρωπος φέρει τον Φωτεινό Λόγο και εξουσιάζει τα πάντα μέσα από την Δεκάδα..είναι ο μόνος που έχει ελεύθερη επιλογή, και το πρόβλημα είναι ότι όταν ενσαρκώνονται οι ανθρώπινες ψυχές (Μονάδα), πρέπει από μόνες τους να κατανοήσουν πρώτα τον αληθινό τους θεϊκό εαυτό, και μετά να κατανοήσουν τον κόσμο στον οποίο ζουν, για να ξαναθυμηθούν!!! και να μην γίνουν ένα με το θνητό αισθητό σώμα του πυρός και πνεύματος των Τεσσάρων στοιχείων το οποίο ενδύθηκαν, αλλά ούτε και με την Μονάδα της ψυχής που εξουσιάζει ο δεύτερος Νους δημιουργός.

Ειδάλλως οι ανθρώπινες ψυχές, θα υποπέσουν στην Δικαιοσύνη και θα κριθούν!! διότι αν δεν γνωρίσουν τον αληθινό εαυτό τους ενόσω ζουν σε αισθητό σώμα, δεν θα γνωρίζουν άλλο κόσμο, και θα επιλέξουν ξανά την σωμάτωση, οπότε θα πάρουν ένα καινούριο σώμα και μια ζωή σύμφωνα με τα όσα έπραξαν στην προηγούμενη ενσαρκώμενη ζωή και για πάντα θα μένουν εγκλωβισμένες και φυλακισμένες από τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Το πυρ και πνεύμα, φέρει την λογική του αισθητού κόσμου στον οποίο ενυπάρχει, μέσα από την αυξομείωση των αισθήσεων και συναισθημάτων, και εκδηλώνονται στα αισθητά σώματα. 
Από το θεϊκό σώμα, έως το πιο θνητό, ανάλογα την σύσταση του, και την ποιότητα των στοιχείων του σώματος, που φέρει την ανάλογη αυξομείωση στο σώμα και την λογική που του δίνεται.

Όπως στον υλικό κόσμο, τα θνητά σώματα αυξομειώνονται με την ζωή-γέννηση, αύξηση, μείωση, φθορά, θάνατος, αλλά και με ανάλογα θνητά συναισθήματα και αισθήσεις πάθη επιθυμίες.
Ένα θνητό σώμα που έχει ατελείωτες ανάγκες, άρα και ατελείωτες επιθυμίες μέσα από την αυξομείωση των αισθήσεων και συναισθημάτων. 

Το πυρ και πνεύμα εκδηλώνονται και στο θεϊκό ενεργειακό αισθητό σώμα του πυρός της ψυχής, και γίνεται η ψυχή - Μονάδα, όπου τα εξουσιάζει και τα οδηγεί ως κυρίαρχη, η νοητή ουσία των δυνάμεων της Αρμονίας.(πνευματικός λόγος, ή ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με την Δεκάδα..επιλογή!).


ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ-ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.


..........

Ανθρώπινο σώμα είναι η ενσάρκωση της Μονάδας-ανθρώπινης ψυχής στον κατωφερή κόσμο της ύλης με τα Τέσσερα στοιχεία της ύλης ενωμένα, γη, νερό, αέρας, φωτιά.
Για τον Άνθρωπο-Λόγο-Μονάδα υπάρχουν Επτά ανθρώπινα σώματα που θα ενσαρκωθεί, όσοι και οι Επτά κύκλοι (κόσμοι του πυρός και πνεύματος).

Οι αισθήσεις τα συναισθήματα και η λογική του πνεύματος μεταβάλλονται ανάλογα με το ανθρώπινο σώμα (Τέσσερα στοιχεία) που θα ενσαρκωθεί η Μονάδα-ανθρώπινη ψυχή.


Το πνεύμα μεταβάλλεται ανάλογα με το ανθρώπινο σώμα, και στον υλικό κόσμο το θνητό σώμα (σκότος)  οδηγείται από την "δωδεκάδα" και επιφέρεται η Αρμονία μέσα από την ορθή λογική της Μονάδας-ψυχής  τον πνευματικό λόγο, ή την Δεκάδα.

Το θνητό σώμα εκδηλώνεται με τις αισθήσεις και την λογική που αποκτά το σάρκινο ανθρώπινο σώμα του πυρός και πνεύματος, και οδηγείται από τις ατελείωτες ανάγκες του σώματος, και τις ατελείωτες επιθυμίες του σώματος υπό την οξύτητα του πυρός, και ο άνθρωπος όταν γίνεται ένα μ'αυτόν τον κόσμο, γίνεται υποχείριο της Ανίερης Δωδεκάδας, όπου επικρατεί ο διπολισμός μέσα από την αέναη εναντίωση και διαμάχη των αντιθέτων, και αμαρτάνει συνεχώς.

morfeas sky


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ !!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ




morfeas sky

..........
...................




Σχόλια:


Η μετάνοια εξαγνίζει τα λάθη της θνητής ψυχής.

Μετα-νοώ, αρχαία ελληνική λέξη, που σημαίνει αλλάζω τον τρόπο που σκέπτομαι, αλλάζω την κρίση μου, την γνώμη μου, την απόφαση μου.
Φυσική και ανθρώπινη η μετάνοια, η αλλαγή της κρίσης μου, όταν αντιληφθώ οτι έκανα λάθος λόγω ελλειπών στοιχείων, λόγω παρεξήγησης, λόγω ατέλειας του χαρακτήρα μου.
Και δεν είναι μετάνοια αυτό που σήμερα έφτασε να σημαίνει με την επίδραση της θρησκείας και πέρασε και στα νεοελληνικά λεξικά:
1.το συναίσθημα της ψυχικής συντριβής που αισθάνεται κάποιος όταν καταλάβει ότι έκανε κάποιο σφάλμα
2.γονυκλισία και υπόκλιση για εκδήλωση είτε βαριάς μεταμέλειας είτε λατρείας (πχ κάνε δέκα μετάνοιες δηλ. γονυκλισίες χαχα)

Ασφαλώς υπάρχει περίπτωση να έχουμε βλάψει κάποιον με την προηγούμενη γνώμη μας, και τότε επανορθώνουμε, αν γίνεται.

Το μάθημα σήμερα, μολονότι είναι το κλειδί για την κάθαρση και την αναγέννηση, είναι εύκολο. Σχολάσαμε. Πριν το "μετανιώσεις" και μας βάλεις κι άλλο.


Νιώθουμε άσχημα βέβαια όταν αντιληφθούμε ότι βλάψαμε κάποιον αθώο.
Κι όταν είναι ανεπανόρθωτο; Όταν δεν διορθώνεται το σφάλμα μας με μια ειλικρινή συγνώμη; Πώς το χειριζόμαστε;


Αν μετανοήσουμε αληθινά να είσαι σίγουρη ότι επανορθώνονται τα πάντα.


Μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί στην μετάνοια να εμπεριέχεται και συντριβή όταν έχω βλάψει. Ή πάντως η συντριβή ακολουθεί την μετάνοια για να επέλθει ο εξαγνισμός μου.

Αυτό ακριβώς αληθινή μετάνοια είναι η συντριβή, και η συντριβή δεν είναι ταπείνωση της ψυχής, αλλά ταπείνωση του θνητού σώματος που κουβαλάμε όταν υποτάσσεται στην ψυχή και μετανοεί!


Πολύ σωστά τα όσα ανέφερες όλα αυτά, απλά να διορθώσω ότι η ψυχή μας δεν κάνει ποτέ λάθος...είναι η Δεκάδα.
Το αισθητό σώμα κάνει λάθη. 

..........
.....................


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ;

Πανεύκολη η απάντηση..και δεν είναι η Ανίερη Δωδεκάδα για να σε βοηθήσω.


Ωχ, πραγματικά πανεύκολη.: Εννοείς το πνεύμα της φύσης ή κάτι γενικότερο και ανώτερο;

Τι είναι το πνεύμα που κουβαλάς πάνω σου.
Η απάντηση που θα δοθεί θα απαντήσει και το άλλο ερώτημα τι είναι το πνεύμα της φύσης....


ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΥΘΕΙ!~

Η ψυχή σου ενώθηκε με το πνεύμα και έγινε Μονάδα
Και η Μονάδα ενώθηκε με τα Τέσσερα στοιχεία στον κατωφερή κόσμο και έγινε ο άνθρωπος της Γης.

Σκέψου και αυτό.
Ο άνθρωπος της γης ενώ είναι από νερό, από γη, από αέρα, από φωτιά ενωμένα, δεν είναι ούτε νερό, ούτε γη, ούτε αέρας, ούτε φωτιά.

Ο θεϊκός σπινθήρας της ανθρώπινης ψυχής είναι η Μονάδα, διότι ενώθηκε με το πνεύμα αυτής της φύσης.
Είναι η νοητική ουσία, δηλαδή ο (Φωτεινός) Λόγος, που ενώθηκε με το πνεύμα αυτής της κατωφερής φύσης, ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ενώθηκε δηλαδή ο (Φωτεινός) Λόγος με τον δημιουργό Νου αυτού του κόσμου, ο οποίος δημιουργός Νους είναι Αδιαίρετος με τον Άγιο Λόγο και έγινε πνευματικός Λόγος διότι ενώθηκε με το πνεύμα του κτιστού κόσμου, ενός εκ των Επτά κόσμων.

Μόνον στον κατωφερή κόσμο υπάρχουν τα Τέσσερα στοιχεία ενωμένα! (γη, νερό, αέρας, φωτιά), στους ανώτερους κόσμους ζουν μόνα τους γι'αυτό και είναι αθάνατα σώματα με λιγότερες ατέλειες.

Φωτεινός Λόγος της ψυχής (είναι η νοητική ουσία Ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό Λόγο),  και πνευματικός Λόγος (είναι η νοητική ουσία ουσιωδώς όμοια με τον πνευματικό Λόγο) και γεννιέται η Μονάδα, η εικόνα της ζωής, με σώμα του πυρός.


Θα γράψω και κάτι όχι ακριβώς επί του θέματος, που διάβασα πριν λίγο για να το αξιολογήσεις αργότερα.

Η ζωή εμφανίζεται ως δυαδικότητα, ως πολικότητα, ως Πνεύμα και Ύλη, τα οποία δεν είναι καταστάσεις διαφορετικές αλλά οι δύο όψεις της Μίας Μοναδικότητας.
Πνεύμα και Ύλη είναι η νομοτελειακή αντίθεση, η οποία εγγράφεται αντανακλώμενη πάνω σε όλες τις διαστάσεις του Σύμπαντος. Αντίθεση ή πολικότητα είναι η πρώτη έκφραση που παίρνει η Ζωή για να εκδηλωθεί και βάσει αυτού του νόμου εμφανίζονται και οι μεγαλύτερες αλλά και οι μικρότερες αντιθέσεις στο εκδηλωμένο σύμπαν.
Βέβαια από ό,τι κατάλαβα, αυτός δεν πιστεύει ότι μπορεί να εκδηλωθεί ζωή χωρίς την ύλη.
Εννοεί ασφαλώς στην Δημιουργία των επτά κύκλων.



Και καταλήγει: Οι διαφοροποιημένες όψεις ύλης και πνεύματος ξεγελούν την ανθρώπινη αντίληψη, όταν δηλαδή υπερτερεί η ύλη του πνεύματος ή όταν κυριαρχεί το πνεύμα της ύλης. Όμως οι διαφοροποιήσεις, που είναι το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων της Θείας Σκέψης, είναι αυτές που παρέχουν τις επιδιωκόμενες εμπειρίες στις μονάδες που σε κάθε εκδήλωση ταξιδεύουν μέσα στο εκδηλωμένο σύμπαν για να γνωρίσουν εκ του πλησίον αυτές ακριβώς τις διαφοροποιήσεις, να αντιληφθούν τη ματαιότητά τους και έτσι να εκτιμήσουν τη Μία Πραγματικότητα.
Υποψιάζομαι οτι όταν μιλάει για πνεύμα και ύλη εννοεί το ενεργειακό πεδίο το οποίο καμπυλώνεται και δημιουργεί την αίσθηση της πυκνής ύλης. Μιλά δηλαδή για ενέργεια στις διάφορες πυκνώσεις της στους επτά κύκλους. Ενδεχομένως εννοεί τον αιθέρα. Και υπόσχομαι οτι είναι η τελευταία φορά που το ρωτάω: ο αιθέρας είναι ο Δεύτερος Νους Δημιουργός;

Δε μου λες; αυτός που τα γράφει ξέρει τι είναι το πνεύμα;
Αν δεν γνωρίζει τότε με ποια λογική μιλά;

Καταρχήν υπάρχει ο Αρχέτυπος κόσμος του Φωτός!! 

Φως και Ζωή Υπάρχων!!

Το πνεύμα υπάρχει μόνον στην εικόνα της ζωής που είναι ο κτιστός κόσμος των Επτά κύκλων.
Το πνεύμα παίρνει την νοερή ζωή από την νοητική ουσία και γίνεται η Μονάδα οδηγείται από τον πνευματικό Λόγο και εκδηλώνεται στα σώματα, 


Στον κτιστό κόσμο υπάρχουν οι ενέργειες του πυρός και πνεύματος, παίρνουν την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση από την νοητική ουσία (δυνάμεις), και εκδηλώνονται με αισθητό σώμα.

Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός δεν υπάρχουν σώματα αλλά όλα ζουν την ζωή ως Όλον, είναι το ένα και τα πάντα, βρίσκεσαι μέσα στα πάντα, είσαι το πάν, και παν είναι η Ζωή,  Εν το Πάν.
Τα άλλα τα ακούω βερεσέ αυτά που λέει.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος είναι δυαδικός γι'αυτό και είναι Άγιος ο Λόγος του, για να επιφέρει την Αρμονία στο δίπολο του πυρός και πνεύματος.

Ο κτιστός κόσμος είναι δυαδικός μέσα από την ολοκλήρωση της Αρμονίας των αντιθέτων στον Έβδομο κύκλο.

 Όλα είναι μέσα στο Νου, είναι νοητός ο κόσμος, ζούμε μέσα στο όνειρο ενός Νου, στον κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού.
Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι Νους και Άγιος Λόγος, και εκδηλώνει την εικόνα της ζωής  με το πυρ και πνεύμα.

Μεταβάλλεται σε εικόνα της ζωής μέσω της δυαδικότητας του πυρός και πνεύματος, όπου το κάθετι έχει το αντίθετο του όπου ο Άγιος Λόγος που γίνεται πνευματικός Λόγος δημιουργεί τον κόσμο του πυρός και πνεύματος, και δίνει ζωή  με υλικό σώμα στον δικό μας κόσμο από τα Τέσσερα στοιχεία ενωμένα, και γεννιέται το αισθητό σάρκινο σώμα.


..........
......................

Ο Αιθέρας είναι ο πνευματικός Λόγος, αλλά και η Μονάδα, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, που όταν ο Άγιος Λόγος του ενώνεται με το πυρ και πνεύμα που ενυπάρχει παντού μέσα στον κόσμο, μέσα στους Επτά κύκλους, μεταβάλλεται σε πνευματικό Λόγο, και σε νοητή ζωή ως ψυχή, και σε σώματα των Τεσσάρων στοιχείων στον κατωφερή κόσμο της Ύλης, μέσα από το σχήμα και τις μορφές του πυρός και πνεύματος, δίνοντας την νοερή ζωή στο πνεύμα και την διανοητική κίνηση στο πυρ και οδηγούν το αισθητό έμβιο σώμα.


Και γεννιέται επίσης από αυτή την μεταβολή το πνεύμα της φύσης η παγκόσμια ψυχή, όπου διασπώνται οι ψυχές σε μονάδες, και όταν εισέρχονται στον υλικό κόσμο ενώνονται με τα Τέσσερα στοιχεία και γεννούν την έμβια άλογη ζωή. Τα έμβια άλογα όντα που οδηγούνται από τον πνευματικό λόγο χωρίς να έχουν ελεύθερη επιλογή για να μην αμαρτήσουν φέροντας την δυσαρμονία.

Οι ψυχές είναι η Μονάδα του πνεύματος της κάθε φύσης ενός κύκλου από τους Επτά, διασπώνται από την παγκόσμια ψυχή σε μονάδες, για να ενωθούν με το είδος των αισθητών σωμάτων,  και όταν ενώνονται στον πιο κατωφερή κόσμο με τα Τέσσερα στοιχεία ενωμένα γη, νερό, αέρας, φωτιά, γεννιούνται τα είδη των έμβιων αισθητών σωμάτων.

Ο Άνθρωπος είναι η νοητή ουσία Ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό  Λόγο του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός, διότι εκεί γεννήθηκε, όπου εισέρχεται στον κτιστό κόσμο για να ζήσει και κατανοήσει την εικόνα της ζωής, και ενώνεται εισερχόμενος από τις πύλες με αυτές τις ψυχές και γίνεται Μονάδα. και όταν ενώνεται με το είδος του ανθρώπινου σώματος γίνεται άνθρωπος με αισθητό σώμα.

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΈΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Ο άνθρωπος στον έβδομο ουρανό-κύκλο είναι η Μονάδα χωρίς το πνεύμα,  που ενώνεται με το σώμα του πυρός ως η πιο λεπτοφυής ουσία, χωρίς το πνεύμα, ζει την ζωή στον δικό του νοητό κόσμο (Άγιο Λόγο)  και τις δικές του αισθήσεις,  και κινείται με το "πύρινο" σώμα του πυρός στον κόσμο του πυρός.

Στον έκτο κύκλο ο άνθρωπος έχει το σώμα του πυρός και τις μορφές του πνεύματος, μαζί και με τον πνευματικό Λόγο, είναι η Μονάδα, και ζει την ζωή κινούμενος με το σώμα του πυρός έχοντας ως αισθήσεις τις μορφές του πνεύματος που εκδηλώνονται σε τέλειο σώμα του πυρός, χωρίς τα Τέσσερα στοιχεία,γη, νερό, αέρας, φωτιά.


Ακριβώς. Γι' αυτό σου το έδειξα. Για να φανεί η παραπληροφόρηση. Είτε εσκεμμένη είτε από άγνοια. 

Το παρουσιάζουν ως εξής: όλα είναι παιχνίδισμα των αντανακλάσεων της Θείας Σκέψης. Και φαίνεται καλό. 

Παραλείπουν όμως τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός όπως και την δημιουργία του θεϊκού Ανθρώπου. 

Κυρίως αυτό το τελευταίο είναι η παγίδα νομίζω. 
Βάζουν δηλαδή τον άνθρωπο να είναι όπως όλη η κτιστή δημιουργία, από πνεύμα και ύλη. Απουσιάζει η θεϊκή ψυχή, ο σπινθήρας που μας ξεχωρίζει από τον κόσμο αυτό.

Mακριά από αυτή τη Μπλαβάνσκυ.
Ανήκει στην ελίτ που εξουσιάζει την ανθρωπότητα.

Ξέρω. Ήθελα να δούμε πώς παραπλανούν. 
Σε ποιο σημείο γίνεται η παραπλάνηση.
Τι νομίζεις; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα πονηρά μονοπάτια; 
Και χωρίς καθόλου προσπάθεια μάλιστα.

Δεν ξέρουμε όμως με ποιον τρόπο απορροφούν την ουσία της ψυχής. Τι είδους τεχνολογία είναι αυτή.
Στις εκκλησίες ας πούμε ή στις πολιτικές συγκεντρώσεις εκλύεται από το πλήθος άφθονη ζωτική ενέργεια την οποία θα μπορούσε κάποιος να απορροφήσει και να την κατευθύνει στους δικούς του σκοπούς. Αλλά πώς;


Η σκέψη των ανθρώπων δημιουργεί ύλη, είμαστε δημιουργοί.
όποιος ελέγχει την σκέψη μας δημιουργεί τον κόσμο που θέλει αυτός.

Αυτές οι άλογες οντότητες με το να μας εξουσιάζουν το Νου με τον φόβο μέσα από θρησκείες και την καθημερινή πληροφορία που δεχόμαστε από έναν καταιγισμό αρνητικής συχνότητας μας οδηγεί στην υποδούλωση του Νου στην υπακοή και την ταπείνωση μας.

Από θεοί που είμαστε μας εξουσιάζουν τα άλογα ζώα που πήραν την νοερή ζωή και  την διανοητική κίνηση από την ψυχή μας που έχει ελεύθερη επιλογή, και τους δώσαμε το δικαίωμα να μας εξουσιάζει η άλογη φύση τους αφού γίναμε ένα με τον υλικό κόσμο και την ΔΙΠΟΛΙΚΌΤΗΤΑ του.

Επίσης με τον θάνατο του σώματος οι ανθρώπινες  ψυχές ανεβαίνοντας στον ουρανό και πριν αφήσουν το πνεύμα υποτάσσονται στην άλογη φύση του πυρός και πνεύματος, διότι ποτέ δεν έμαθαν ποιοι είναι και από που προέρχονται, οπότε επιλέγουν ξανά την επανενσάρκωση τους στην ύλη της Γης, οπότε και ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και παίρνουν ένα σώμα και μια ζωή σύμφωνα με τα όσα έπραξαν στην προηγούμενη ενσάρκωση τους.


Συμφωνώ

Με την επανενσάρκωση τους το πνεύμα παίρνει την νοερή ζωή,
και την ελεύθερη επιλογή αν μας εξουσιάζει, αφού πλέον μας ελέγχει τις σκέψεις μας πάνω στην Γη και μας έκανε ένα μ'αυτόν τον κόσμο.

Μιλάμε για το πνεύμα το οποίο πήρε την νοερή ζωή από την ανθρώπινη ψυχή, και προσπαθεί να μας κρατήσει κοντά του!! διότι αν ξυπνήσουμε από τον Λήθαργο θα το εξουσιάζουμε εμείς!! και αν φύγουμε θα μείνει μόνο του και θα το εξουσιάζει ο πνευματικός Λόγος του δημιουργού Νου.

Άρα γίνεται ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με το πνεύμα το οποίο ενωθήκαμε μαζί του για να γνωρίσουμε τον υλικό κόσμο! 
και το πνεύμα πήρε την νοερή ζωή από την ανθρώπινη νοητή ουσία,  και θέλησε να μας κρατήσει για πάντα κοντά του! ερωτευτήκαμε τον υλικό κόσμο και το υλικό σώμα και μας φυλάκισε την μνήμη της νοητής μας ουσίας της ψυχής, εξουσιάζοντας μας μέσα από την υποταγή μας στον υλικό κόσμο της διπολικής  λογικής των διττών αισθήσεων και συναισθημάτων.
Το πνεύμα της Γης μας εγκλώβισε!! διότι αυτό ενδυθήκαμε!! το αισθητό σώμα του.

Σου είπα ότι τα πάντα μεταβάλλονται σε κάτι άλλο όταν ενώνονται με την ψυχή. Και το πνεύμα πήρε την νοερή ζωή, και την ελεύθερη επιλογή αν μας εξουσιάζει το Νου.


Αλλά όχι οτι δημιουργούμε ύλη. Δεν νομίζω οτι ο άνθρωπος μετά την Πτώση του μπορεί να δημιουργήσει ύλη. Μόνο να δημιουργήσει με την ύλη.

Πες μου κάτι που σκέφτηκες και δεν έγινε!!

Πολλά δεν έγιναν. Αλλά όλες τις φορές αποδείχθηκε πως ήταν για το καλό μου. Που δεν μπορούσα να δω. Η θεία πρόνοια δεν εκπληρώνει όλα μας τα όνειρα αλλά αυτά που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε. Έτσι νομίζω. Έτσι κατάλαβα παρατηρώντας εκ των υστέρων.

Πως το ξέρεις ότι ήταν για το καλό σου; με ποια λογική;

Σε βοήθησε αυτό που έγινε για το καλό σου να αποκτήσεις επίγνωση του εαυτού σου; να έχεις ελεύθερη επιλογή;
να μην έχεις ως οδηγό τους φόβους σου; τις ανάγκες σου;


Μήπως λοιπόν το καλό σου αφορά την υλική σου υπόσταση;
και όχι την θεϊκή σου υπόσταση; της ψυχής;

Είδα οτι είχα λάθος εικόνα κι έτσι το όνειρο δεν βασιζόταν στην πραγματικότητα, ήταν πλάνη. Μόνο που τότε δεν το ήξερα, ο χρόνος το έδειξε. Και αλίμονο μου αν εκπληρώνονταν μερικά από τα όνειρα μου. Με σωτήρια άρνηση υλοποίησης από την θεία πρόνοια βρίσκομαι σήμερα στην καλύτερη θέση που θα μπορούσα να ονειρευτώ.


Τότε θα είχες ζητήσει βοήθεια από τον ..ουρανό!!
σε προστάτεψε ο θεϊκός σου εαυτός διότι εσύ το ζήτησες!


Όπως το λες. Όλα αυτά που έγιναν και δεν έγιναν με βοήθησαν να αποκτήσω επίγνωση του εαυτού μου, να ελευθερωθώ από φόβους και ανάγκες.


Άρα ζήτησες βοήθεια από πάνω!! τον ουρανό!! τον Θεό όπως συνηθίζουμε να λέμε...μόνο έτσι ακουγόμαστε στον ουρανό!!
εμείς το ζητάμε πρώτα!!


Με προστάτεψε χωρίς να το ζητήσω. Και όχι λίγες φορές. Φαίνεται οτι γίνεται κι αυτό. 

Μάλλον έχεις μπόνους! πεπρωμένο που σε προστατεύει από την μοίρα.

Είσαι αγαθή ψυχή γι'αυτό!


Λες, ε;

Ζήτησα βοήθεια από το Θεό αλλά υλοποιούσε άλλα. Κι αυτά τα άλλα, τα εντελώς άλλα, ήταν θαυμάσια για μένα και την ψυχή μου. Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα οτι όταν έχουμε εύνοια υλοποιείται το καλύτερο για μας και όχι αυτό που ζητάμε.

Μην ξεχνάς ότι την ψυχή δεν την ενδιαφέρουν τα υλικά.
Θα σου δώσει όσα υλικά χρειάζονται για να μην ξεστρατίσεις από την ορθή λογική της νοητής ουσίας της ψυχής σου.
Και θα σου δώσει τα πάντα από την ουράνια κοινωνία.
όλα συν το χρόνω..αφού πρώτα δοκιμαστείς στην πίστη σου στον αληθινό σου εαυτό..και δεν υποκύψεις στην ύλη!

Αλλά σήμερα μηδενίστηκα. Δεν ένιωσα ακόμη τι είναι πνεύμα. 
Η ύλη που αποκτά ζωή όταν ενωθεί με την ψυχή; 

Τι είναι ύλη;

Τα τέσσερα στοιχεία;

γη, νερό, αέρας, φωτιά, του πυρός και πνεύματος..ενέργειες.

Τι είναι ψυχή;

Δύναμη..νοητική ουσία, η εικόνα της ζωής.


Η ψυχή κινείται με τις όμοιες προς αυτή ενέργειες που κινούν το σύμπαν εσωτερικά, είναι οι ειδικές ενέργειες του πυρός, οι οποίες έλκονται από μεγάλο έρωτα για την νοητή ουσία, ενώνονται μαζί της και κινείται η  ψυχή με το σώμα του πυρός που αποκτά, εξουσιάζει, και διαφεντεύει, στον δικό της νοητό κόσμο των δυνάμεων, κινούμενη μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν!.

Η ανθρώπινη ψυχή έχει και μια άλλη νοητή ουσία, τον Λόγο Ουσιωδώς όμοια με τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός..και γι'αυτό εξουσιάζει τα πάντα και έχει ελεύθερη επιλογή!! όλες οι άλλες ψυχές υπακούουν στις ανάγκες στην σωμάτωση τους που απεχθάνονται, οδηγούμενες από το πνεύμα της φύσης. 

Και όταν η ανθρώπινη ψυχή θελήσει να ζήσει τον νοερό κόσμο των σωμάτων επιλέγει κόσμο, σώμα, τόπο, κτλ.
Αν όμως γίνει ένα μ'αυτόν τον κόσμο των σωμάτων μεταβάλλεται σε κάτι άλλο! αφού πλέον ενώνεται με όλες τις ενέργειες του πυρός και πνεύματος των σωμάτων, και στον υλικό κόσμο ενώνεται με τα τέσσερα στοιχεία! και όχι μόνον με την γη, ή μόνον με το νερό, ή μόνον με το πνεύμα, ή μόνον με το πυρ..και με πολλούς άλλους συνδιασμούς των τεσσάρων στοιχείων.

Η ψυχή δίνει ζωή σε ότι μπορεί να δώσει..στην ύλη, στο πυρ, και στο πνεύμα.

Πνεύμα είναι οι αισθήσεις, τα συναισθήματα, τα οποία μεταβάλλονται ανάλογα με το σώμα και την σύσταση του από τα Τέσσερα στοιχεία.

ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΣ.

Πνεύμα λοιπόν είναι όλες οι μορφές των αισθήσεων, όπου στον δικό μας κόσμο μαζί με την οξύτητα του πυρός, δίνουν σχήμα στις ενέργειες του σώματος, γη-νερό, σχηματίζουν το σώμα, του δίνουν κίνηση, λογική, χώρο, χρόνο, παρελθόν, παρόν, μέλλον, και το σάρκινο σώμα εκδηλώνει υπό την οξύτητα του πυρός με λογική  όλες τις μεταβαλλόμενες αυτές ενέργειες και μορφές του πνεύματος υπό την οξύτητα του πυρός...στα άκρα. ζωή θάνατος..λόγω της μεταβαλλόμενης φύσης του θνητού σώματος.

Πρώτα ο Λόγος, μετά η ψυχή, μετά η σωμάτωση της ψυχής, η οποία δίνει ζωή σε ότι έρχεται σε ζωή....και στον υλικό κόσμο όλα μεταβάλλονται συνεχώς μέσα από την εναντίωση και διαμάχη λόγω του θνητού μεταβαλλόμενου σώματος που δέχεται μεν τις αισθήσεις του πνεύματος, αλλά εκδηλώνονται σε σώμα θνητό γεμάτο ανάγκες, άρα και γεμάτο από επιθυμίες, και μάλιστα υπό την οξύτητα του πυρός.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την ψυχή μας υπό την οξύτητα του πυρός..με το Νου της ψυχής, τον Λόγο.

..........
....................

Η διδακτική σου μέθοδος απαιτεί "μαθητές" χωρίς εγωισμό, να παιδεύονται, να προσπαθούν , να μηδενίζονται και στο τέλος να μαθαίνουν. Καθόλου άσχημη.

Μια μέρα να πούμε και για την οξύτητα του πυρός. 
Δεν είναι εύκολη έννοια. 

..........
...................

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 
Κινείται ό,τι κινείται με την ενέργεια της κίνησης που κινεί το σύμπαν και η φύση του σύμπαντος δίνει κίνηση σε όλα.
Μία μεν κατά τη δύναμη της και άλλη κατά την ενέργεια της.

Και η μία μεν διαπερνά το σύμπαν και το συγκρατεί από μέσα, ενώ η άλλη απλώνεται και το συγκρατεί απ'έξω.
Μαζί και οι δυο βρίσκονται σε όλα.


Η φύση όλων, δημιουργώντας όσα γεννιούνται, παρέχει δημιουργία σε όσα δημιουργούνται σπέρνοντας τα σπέρματα της και έχοντας ύλη που κινείται.

Καθώς κινείται θερμαίνεται και η ύλη γίνεται φωτιά και νερό,
το ένα σθεναρό και ισχυρό και το άλλο παθητικό.

Η φωτιά εναντιούμενη στο νερό το ξέρανε κι έγινε γη πάνω στο νερό.
Καθώς δε ξεραινόταν γινόταν ατμός από τα τρία: το νερό, τη γη και τη φωτιά και έγινε αέρας.

Αυτά, ενώθηκαν σύμφωνα με τη λογική της Αρμονίας, το θερμό με το ψυχρό και το ξηρό με το υγρό και από τη συνύπαρξη αυτών έγινε πνεύμα και σπέρμα ανάλογο με το πνεύμα που παρέχει το σύμπαν.


Αυτό το πνεύμα, πέφτοντας στη μήτρα δεν ηρεμεί στο σπέρμα και, μη ηρεμώντας, μεταβάλλει το σπέρμα και μεταβαλλόμενο, αυτό αποκτά αύξηση και μέγεθος.

Με το μέγεθος που αποκτά παίρνει και εικόνα σχήματος και σχηματίζεται.
Με το σχήμα μεταφέρεται το είδος μέσω του οποίου παίρνει την εικόνα.

Επειδή λοιπόν το πνεύμα, μέσα στη μήτρα, δεν είχε τη ζωτική του κίνηση αλλά τη βλαστική, αυτήν η Αρμονία τη συνταίριαξε να είναι η υποδοχή της διανοητικής ζωής (η οποία είναι αμερής-αδιαίρετη και αμετάβλητη και δεν παύει ποτέ να είναι αμετάβλητη).

Και ότι είναι μέσα στη μήτρα με τους αριθμούς το κυοφορεί, το γεννά και έξω το βγάζει στον αέρα.

Και η ψυχή που είναι πολύ κοντά, το οικιοποιείται, όχι λόγω συγγενικής ιδιότητας μαζί του, αλλά λόγω της μοίρας, διότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να είναι μαζί με το σώμα.

Έτσι, από τη μοίρα δίνεται σ'αυτό που γεννιέται (στο σώμα και στο πνεύμα) η διανοητική κίνηση και η νοερή ουσία της αληθινής ζωής. Διότι εισέρχεται στο πνεύμα η διανοητική ουσία και του δίνει την ζωτική κίνηση.


ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Στοβαίος: 1, 41, 4
Η Ψυχή λοιπόν είναι ουσία ασώματη, (διανοητική ουσία), και όντας μέσα στο σώμα δε χάνει την ουσία της, Διότι συμβαίνει να είναι αεικίνητη στην ουσία της, κινείται μόνη της κατά τη διαδικασία της νόησης χωρίς να κινείται μέσα σε κάτι ούτε προς κάτι ούτε χάρη σε κάτι.
Προέχει στη δύναμη και ότι προέχει δε χρειάζεται αυτά που έπονται.

Σχόλια

  1. Ναι! Αυτό είναι! Η Δεκάδα συμβολίζει την θεϊκή φύση του Ανθρώπου, δηλ. την ψυχή & τις Αρετές της.
    Και η Δωδεκάδα συμβολίζει τα 12 Ζώδια την θνητή μας φύση, (όπου κάθε ζώδιο φέρει και κάποια συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά) δηλ. την Προσωπικότητα... το Εγώ μας. Μπράβο σας παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..