ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ



ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ 


O θεός αν τον αντιληφθείς με τον νου σου, τότε ο νους σου θα γεμίσει με όλα τα αγαθά.

Τα πάντα ενυπάρχουν στο ένα, τα πάντα είναι ένα.

σχόλιο: To Ένα είναι ο Νοῦς θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς ὑπάρχων, είναι η εικόνα του Πανάγαθου Θεού Φως και Ζωή. (Ζωή είναι ο Φωτεινός Λόγος που κινεί τον Πανάγαθο κόσμο του Αδιαίρετου Φωτεινού Νου).

Το Ένα είναι ο Όγδοος Ουρανός, είναι ο Νους και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, στον οποίο δόθηκε επιπλέον το αδρανή σώμα της Ύλης, και έγινε ο αδρανης συμπαντικός οργανισμός.

Το Αδρανή σώμα είναι το δοχείο της Υλης, είναι ο αδρανής συμπαντικός οργανισμός, ο Όγδοος Ουρανός, ο Νους, το κεφάλι, όπου ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος διαχειρίζεται κινώντας αυτό το ά-λογο, αισθητό, αδρανή σώμα-δοχείο της Υλης.

Ο Άγιος Λόγος είναι η εικόνα του Φωτεινού Λόγου Ζωή και Φως, αντέγραψε αυτό το αδρανή σώμα (δοχείο της Υλης) του Όγδοου Ουρανού που εμπεριέχει ο δικός του Αδιαίρετος Νους, τον περιέκλεισε με τον Άγιο Λόγο του σε έναν ενεργειακό σφαιρικό κύκλο με τις αντίθετες κινήσεις, και του έδωσε την κίνηση όπως το ήθελε ο Νους, ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος.

Και αμέσως μετά αφού διασπάστηκε σε Τέσσερα στοιχεία το διαχώρισε σε Επτά Ουρανούς που εμπεριέχουν τις Επτά φύσεις-όργανα του συμπαντικού οργανισμού. Ο έβδομος Ουρανός είναι το κεφάλι ο Νους, και οι αμέσως επόμενες φύσεις-όργανα, είναι η καρδιά-πνεύμα, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ά-λογα όργανα του σώματος, όπως είναι και το ανθρώπινο σώμα της Γης, με τα Επτά ανθρώπινα όργανα του σώματος, μια αντιγραφή του συμπαντικού οργανισμού των Επτά Ουρανών.

Και το αδρανή σώμα της Ύλης πήρε την κίνηση, οδηγούμενο από τον Άγιο Λόγο, και από την τριβή που δημιούργησε αυτή η κίνηση όπως το ήθελε ενεργώντας ο Νους πάνω στο σώμα-δοχείο της Υλης, διαχωρίστηκε πρώτα η φωτιά, το πιο ισχυρό και ελαφρύτερο στοιχείο της Υλης, και μετέπειτα με την φωτιά ως όργανο του Άγιου Λόγου διαχωρίστηκε το σώμα-η Υλη σε άλλα τρία πιο κατωφερή στοιχεία,  σε ατμό που έγινε αέρας, σε νερό, και σε ξηρά-γη.

Και με αυτά τα Τέσσερα στοιχεία ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος δημιούργησε με την φωτιά ως το ισχυρότερο στοιχείο της Υλης που είναι, τους Επτά Ουρανούς που εμπεριέχουν μέσα τους με Αρμονία τις Επτά φύσεις του συμπαντικού οργανισμού, των πλάνη-των, και των Α-πλανών.

Η φωτιά, είναι το πιο ισχυρό και ελαφρύτερο στοιχείο της Υλης, ανέβηκε στον έβδομο Ουρανό, και γεννήθηκε με την ένωση αυτή του Άγιου Λόγου και της φωτιάς, ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο αισθητός Νους θεός του πυρός και πνεύματος, που ενεργεί στα κατώτερα όργανα αυτού του συμπαντικού οργανισμού τον οποίο ενδύθηκε-ενσαρκώθηκε.


Και ο Έβδομος Ουρανός είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός που ενώθηκε με την φωτιά, είναι ο κόσμος=Νους σε κίνηση, είναι το κεφάλι του συμπαντικού οργανισμού σε κίνηση, είναι ο Νους και Λόγος Αδιαίρετος του δεύτερου Νου δημιουργού,  όπου τον οδηγεί ως δικό του πρότυπο, η εικόνα του Άγιου Λόγου, είναι  ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός-Λόγου της φωτιάς, και του πνεύματος-αισθήσεις, είναι ο Άγιος Λόγος του Ογδοου Ουρανού που έγινε πνευματικός λόγος, είναι ο αισθητός θεός, διότι η Υλη είναι η αίσθηση, είναι το φωτισμένο πνεύμα, που αργότερα με την είσοδο του Ανθρώπου δεύτερου θεού Ζωή και Φως, και με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του Αδιαίρετο Νου και Λόγο των Επτά Ουρανών-φύσεων εξέπεσε.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε εσωτερικά των Επτά Ουρανών, τις Επτά φύσεις-όργανα του δικού του συμπαντικού οργανισμού που απόκτησε με την ένωση αυτή-ενσάρκωση.

Τα Επτά δικά του δημιουργήματα του πυρός και πνεύματος, είναι οι Επτά Νους Διοικητές-Ουρανοί, που δημιούργησαν με την σειρά τους τον δικό τους υλικό κόσμο-σώμα-όργανο-φύσεις  σε κίνηση, όπως το ήθελε ο κάθε Νους Διοικητής-Ουρανός, που εξουσιάζεται από τον δεύτερο Νου δημιουργό, το κεφάλι του συμπαντικού οργανισμού των επτά ουρανών.

Μέχρι που εξέπεσε με την είσοδο του Ανθρώπου, και πλέον δεν οδηγεί το κεφάλι τον δεύτερο Νου δημιουργό, αλλά τα ποδάρια! όπως εδώ στην Γη δεν μας οδηγεί ο Νους αλλά μας οδηγούν οι άλογες αισθήσεις η Υλη.

Ο κάθε Νους διοικητής Ουρανός, τα Επτά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού, εμπεριέχουν ξεχωριστά και αποκλειστικά την εξουσία στον δικό τους αισθητό κόσμο-σώμα-ουρανό, είτε των πλάνη-των, είτε των Α-πλανών.

Και όλα τα όργανα του συμπαντικού οργανισμού, οι επτά φύσεις, κινούνται μέσα στο ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα του πυρός και πνεύματος, του εκάστοτε Νου Διοικητή Ουρανού στον οποίο ανήκουν, δηλαδή κινούνται μέσα την παγκόσμια ψυχή, που βρίσκεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, όπως και οι Μονάδες ψυχές, που διαχωρίζονται από την παγκόσμια ψυχή ως Μονάδες του πυρός και πνεύματος, ενώνονται με τα όργανα των Επτά φύσεων για να δώσουν την διανοητική κίνηση (λογική),  και την νοερή ζωή (αισθήσεις), στα είδωλα της Υλης,

Και η μοίρα αυτών των ψυχών που ανήκουν αποκλειστικά στην κάθε φύση, είτε των πλάνη-των είτε των Α-πλανών, είναι να δίνουν την νοερή ζωή στα είδωλα που γεννιούνται με τους αριθμούς και την ταυτότητα των αριθμών του γένους και του είδους, μέσα στην κάθε φύση: θνητή, ή θεϊκή, που ανήκουν αποκλειστικά από την μοίρα τους αυτές οι ψυχές.

Οι Επτά φύσεις των πλάνη-των και των Α-πλανών, είναι μία σύνθεση, που αποτελείται από την μονάδα του πνεύματος που διαχωρίστηκε από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΗ-ΟΥΡΑΝΟ, που είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών μέσα σε κάθε Ουρανό εκ των Επτά, και η φύση που ανήκει στον Ουρανό, είναι η σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων της Υλης που εμπεριέχει μέσα της η κάθε φύση, των πλάνη-των ή των Α-πλανών.

Ουρανός είναι το ενεργειακό πλέγμα της φωτιάς-πυρός και του πνεύματος, είναι ο πνευματικός λόγος του κάθε Νου Διοικητή Ουρανού, είναι ο Νους Διοικητής που περικλείει τον γαλαξία, τα ηλιακά συστήματα, στο καθαρό άϋλο από αέρα, γη, νερό της φύσης-όργανο-δημιούργημα, και εσωτερικά σε κάθε Ουρανό ενυπάρχει η Μονάδα του πνεύματος του εκάστοτε Ουρανού, είναι το πνεύμα της φύσης των πλάνη-των, και των Α-πλανών, είναι ο πνευματικός λόγος του Ουρανού που ενώνεται με τα υπόλοιπα στοιχεία του σώματος της Υλης, (αέρα, γη, νερό), και το πνεύμα αυτής της φύσης των πλάνη-των ή των Α-πλανών που γεννιέται, οδηγεί και εξουσιάζει τα πάντα στην δική του φύση που δημιουργεί.

Και το πνεύμα αυτής της φύσης δημιουργεί από την φωτιά που πήρε από τον Ουρανό το Νου, από τον αέρα των πλανητών την καρδιά, και από την γη και το νερό το ά-λογο αισθητό σώμα.

Γι'αυτό μόνον η φωτιά, είναι υπεράνω της φύσης των πλανητών, διότι είναι ο πνευματικός Λόγος του Διοικητή Ουρανού, που είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Έβδομο Ουρανό, ενώ ο αέρας όταν ενώνεται με την φωτιά είναι το πνεύμα της φύσης, η καρδιά που οδηγείται από τον αγαθό Νου.

Το αγαθό νοητό φως του ήλιου
είναι η φωτιά, ο αγαθός Νους, ο αέρας γεννά την καρδιά της φύσης των πλάνη-των, η γη και το νερό είναι τα άλογα στοιχεία της άλογης φύσης των πλάνη-τών, είναι τα πιο κατωφερή βαριά ά-λογα στοιχεία των πλάνη-των που δεν μπορούν να φέρουν τον πνευματικό λόγο.

Ερμής Τρισμέγιστος:
Είναι με τέτοιον τρόπο συνδεδεμένο το ένα με το άλλο, ώστε είναι αδύνατον να χωριστούν. Όλα ενυπήρχαν μέσα στο δημιουργό, πριν ακόμα δημιουργήσει τα πάντα. Το ένα, είναι τα πάντα και είναι ο ίδιος ο δημιουργός των πάντων. Τα πάντα έχουν έρθει στη γη, στο νερό και στον αέρα από τον ουρανό. Μόνο η φωτιά είναι ζωοποιός καθώς κατευθύνεται προς τα πάνω. Ό,τι, λοιπόν, πέφτει προς τα κάτω την υπηρετεί. Οτιδήποτε, όμως, έρχεται από ψηλά δημιουργεί τη ζωή και οτιδήποτε διοχετεύεται από ψηλά, προσφέρει τροφή. Μόνο η γη, που έχει εγκατασταθεί στον εαυτό της, δέχεται τα πάντα και φροντίζει όλα τα γένη. Όλα αυτά αποτελούν το σύμπαν, το οποίο περιέχει τα πάντα, ή είναι τα πάντα. Η ψυχή και η ύλη, τις οποίες έχει παραλάβει η φύση, ενεργούν με ένα τόσο ποικιλόμορφο τρόπο ώστε παίρνουν την μορφή κάθε είδους, ώστε οι ατελείωτες απομονωμένες μορφές των ποιοτήτων αυτών να μπορούν να διαχωρίζονται μεταξύ τους, αλλά και να αποτελούν μια ενότητα, ώστε να είναι ορατό ότι όλα αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο και ότι όλα προέρχονται από τον ίδιο δημιουργό. 
Έτσι τα τέσσερα στοιχεία είναι αυτά τα οποία διαμορφώνουν τον κόσμο: η φωτιά, το νερό, η γη, και ο αέρας. 

Ο κόσμος είναι ένας, η ψυχή είναι μία, και ο θεός ένας.

(Οι Επτά Ουρανοί, οι Επτά Διοικητές, τα Επτά όργανα του σώματος: σώματα-κόσμοι, οι Επτά φύσεις, όπου κάθε Ουρανός Διοικητής εξουσιάζει την δική του φύση-όργανο του σώματος.

σχόλιο: Ο υλικός κόσμος είναι τα Τέσσερα στοιχεία, και οι μορφές που παίρνουν είναι η λογική από την φωτιά του αισθητού σώματος που γεννιέται, από τον αέρα γεννιέται η καρδιά, και οι αισθήσεις της καρδιάς ανάλογα με την σύνθετη φύση της, οδηγείται είτε με την λογική της φωτιάς, είτε με τις άλογες αισθήσεις του ά-λογου σώματος από γη-νερό....βλέπε λύπη-χαρά, που όταν οδηγούνται από ηδονή είναι η αιτία πολλών δεινών βλέπε τα άλογα πάθη και άλογες επιθυμίες της σάρκας.

Και το σχήμα του γήϊνου ζωντανού οργανισμού της Γαίας με τα επτά δικά της όργανα του σώματος που εμπεριέχει, δημιουργεί με παρόμοιο τρόπο τα έμβια άλογα όντα, όπως τον άνθρωπο της Γης που έχει επτά όργανα του σώματος, μαζί με τα άλογα πάθη και τις άλογες επιθυμίες του.  


Μόνον ο άνθρωπος φέρει την φωτιά των Επτά Ουρανών στην ψυχή του, τον πευματικό Λόγο, γι'αυτό και έχει ελεύθερη επιλογή.

Η ψυχή είναι μία, είναι η παγκόσμια ψυχή του κάθε σύμπαντος-ουρανού, είναι ο πνευματικός λόγος που διασπάται και διαχωρίζεται σε ψυχές, και θα ενωθούν με όλα τα γένη και τα είδη όλων των μορφών των αισθητών "υλικών" και "μη υλικών" αισθητών σωμάτων. (Τέσσερα στοιχεία) που μπορούν να γίνουν η νοερή ζωή, διότι η Υλη είναι η αίσθηση.

Ο υλικός θνητός κόσμος εδώ στην Γαία, είναι το σκότος: η γη και το νερό, όπου το πυρ-Λόγος έγινε φωτιά, και το πνεύμα έγινε αέρας-καρδιά, ενώθηκαν μαζί στη μήτρα η φωτιά και ο αέρας (πνεύμα), με τα άλογα στοιχεία την γη και το νερό, και ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ και το σώμα είναι θνητό, το σκότος=γη-νερό, όπου εκδηλώνεται το πυρ και πνεύμα=φωτιά-αέρας. Και αν το πνεύμα οδηγείται από τα άλογα πάθη της σάρκας τότε οδηγείται από το σκότος, την άλογη φύση της Υλης. (γη-νερό).


Ποιμάνδρης:
Τὸ φῶς ἐκεῖνο, ἔφη, ἐγὼ Νοῦς ὁ σὸς θεός, ὁ πρὸ φύσεως ὑγρᾶς
τῆς ἐκ σκότους φανείσης·
(Ύλη=σκότος, ο υλικός κόσμος ο οποίος εκδηλώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία ενωμένα).

ὁ δὲ ἐκ Νοὸς φωτεινὸς Λόγος υἱὸς θεοῦ.
(το Αγαθό που βλέπεις μέσα σου και ακούς να σε οδηγεί).

ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς
ὑπάρχων,
ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε (ο δεύτερος Νους δημιουργός) διοικητάς τινας ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.


σχόλιο: η εικόνα του Θεού Φως και Ζωή είναι ο Νους και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, που ενώθηκε με το αδρανή ά-λογο δοχείο της Υλης το οποίο είναι η αίσθηση, και έγινε ένας ζωντανός οργανισμός με σώμα το Αδρανή δοχείο της Υλης, το οποίο έδωσε κίνηση με τον Άγιο Λόγο του, αφού πρώτα αντέγραψε αυτόν τον κόσμο του Ογδοου Ουρανού, και με την κίνηση που του έδωσε ο Άγιος Λόγος διαχωρίστηκε το δοχείο της Υλης σε Τέσσερα στοιχεία, και ο Άγιος Λόγος δημιούργησε την εικόνα του το φωτισμένο πνεύμα, τον δεύτερο Νου δημιουργό του πυρός και πνεύματος, δηλαδή ο Άγιος Λόγος με την ένωση του αυτή με το κινούμενο πλέον ζωντανό οργανισμό, (δοχείο της Υλης, τα Τέσσερα στοιχεία), δημιούργησε επτά ουρανούς, επτά κόσμους, επτά φύσεις των πλανη-τών και των Α-πλανών.


Το φωτισμένο πνεύμα, ο δεύτερος Νους δημιουργός, είναι η παγκόσμια ψυχή, πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, και στους Επτά Ουρανούς τα δικά του δημιουργήματα με τα οποία συνδέεται κι εξουσιάζει, ενώ οι μονάδες ψυχές φέρουν το πνεύμα της κάθε φύσης-ουρανού, χωρίς ελεύθερη επιλογή, όπου η μοίρα τους είναι να δίνουν ζωή στα είδωλα, τα γένη και τα είδη των ειδώλων).


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ:
ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·
περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων·
ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς,
παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ (ο Άνθρωπος ο δεύτερος θεός, είναι ο "εαυτός" του Θεού Πατέρα Όλων, Φως και Ζωή) πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς (ο Άνθρωπος) 
δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

Και αφού έγινε ο Ανθρωπος δεύτερος θεός όμοιος με τον Ογδοο Ουρανό, στην συνέχεια εισήλθε μέσα στον κινητό κόσμο των Επτά Ουρανών κι έγινε όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό το φωτισμένο πνεύμα, ο κόσμος, και δημιούργησε τις ανθρώπινες δικές του ψυχές που εμπεριέχουν τον δικό του Αδιαίρετο Νου και Λόγο, και ενώθηκαν με την παγκόσμια ψυχή του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού, σε κάθε Ουρανό, ώστε να ενσαρκωθεί τα σώματα να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει και να δημιουργήσει.


morfeas sky


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..