ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ



Ο καθαρισμός του σώματος δεν μπορεί να συμβεί αν πρώτα δεν είναι καθαρό το πνεύμα που το καθοδηγεί η ψυχή. 

Το νερό ότι και να καθαρίσει δεν παύει να καθαρίζει την εξωτερική λάσπη που στεγνώνει, δηλαδή την αλληλεπίδραση του σώματος μας με όλα τα υπόλοιπα σώματα της φύσης, και η φύση δεν είναι ότι καλύτερο, διότι τα μεν σώματα είναι θνητά, το δε πνεύμα ακάθαρτο.

Με το μπάνιο καθαρίζουμε το θνητό σώμα συμβολικά και επιφέρουμε την σωστή λειτουργία του στον βαθμό που μπορούμε. Με τον καθαρισμό του ακάθαρτου πνεύματος επιφέρουμε την υγεία του αισθητού σώματος μας. 
Αλλά και στις δύο περιπτώσεις απλά ζούμε ως θνητοί μια θνητή ζωή.

Στην ζωή μου πάντα έκανα και κάνω όνειρα συνεχώς, διότι τα όνειρα είναι η ζωή μου, ίσως γιατί ήξερα κατά βάθος πόσο μα πόσο θνητοί είμαστε εμείς οι άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο σε αντιδιαστολή με την αληθινή μας υπόσταση που έχει τα πάντα.
Τα όνειρα μου λοιπόν έγιναν η καθημερινότητα μου, και η καθημερινότητα μου τα όνειρα μου που με καθοδηγούσαν στον τρόπο αντιμετώπισης της εδώ θνητής ζωής μου.

Δύο τα βασικά προβλήματα που με απασχολούσαν από μικρό παιδί, να μάθω την αλήθεια της ζωής την αληθινή μου υπόσταση, και κατά δεύτερον να μην γίνω ποτέ σκλάβος του σώματος και της διττής του φύσης διότι αναιρεί την προσωπική ελευθερία μου, πράγμα πάρα πολύ σημαντικό για μένα.

Από την μια λοιπόν και πάντα με αγαθή πρόθεση εκ της ψυχής, 
 αναζητούσα συνεχώς να βρω την αλήθεια της ζωής και την αληθινή αγάπη, και από την άλλη την προσωπική μου ελευθερία σ'αυτόν τον κόσμο, ώστε να νιώθω ανεξάρτητος και ελεύθερος άνθρωπος, οπότε ζήταγα την οικονομική ευμάρεια.

Συνειδητοποίησα στο πέρασμα του χρόνου ότι τίποτα στη ζωή δεν συμβαίνει τυχαία, ότι κάποια δύναμη που ονομάζεται Πρόνοια δημιουργεί και καθορίζει το πεπρωμένο του κάθε ανθρώπου, δηλαδή τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του κάθε άνθρωπος, και θα εξαρτηθούν αυτές  οι καταστάσεις από την ελεύθερη επιλογή του, που θα καθορίσουν την μοίρα του στην εδώ θνητή ζωή του σώματος που ενδύθηκε, αλλά ταυτόχρονα  και το μέλλον της ψυχής του, όσον αφορά την εξέλιξη της ή την καταρράκωση της στα πιο βαθιά πυκνά πεδία της ύλης, και όπου η ύλη το βαθύ σκοτάδι.

Για παράδειγμα ας πούμε ότι μου προτείνουν μια δουλειά με μεγάλες απολαβές που καλύπτουν τις υλικές μου ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα με κάνουν σκλάβο στην ψυχή αλλά και στο σώμα, διότι θα πρέπει όλη μέρα να κουράζομαι σωματικά σαν δούλος, οπότε η συναισθηματική μου κατάσταση δεν θα είναι και η καλύτερη, και ως αντίκρυσμα θα έχω την οικονομική ευμάρεια.
Η στον συναισθηματικό τομέα όταν επιλέγουμε τον σύντροφο μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του σώματος μας για τον έρωτα, αλλά ταυτόχρονα εγκλωβιζόμαστε στην συναισθηματική μας φυλακή, διότι δεν επιλέξαμε τον σύντροφο μας με κριτήριο την ψυχή, αλλά επιλέξαμε με κριτήριο τις ανάγκες του σώματος μας, άρα επιλέξαμε από ανάγκη του θνητού μας σώματος.

Πάντα λοιπόν επέλεγα και επιλέγω με οδηγό αυτό που νιώθω στην ψυχή μου, και ποτέ αυτό που αισθάνομαι να με οδηγεί η λογική του σώματος. Αν και οι πιέσεις μερικές φορές είναι ανυπόφορες από την αλληλεπίδραση των ανθρώπων γύρω μου που ζουν με την λογική του σώματος, όπως για παράδειγμα δούλεψε για να έχεις οικονομική ευμάρεια όπου βρεις, δηλαδή για να καλύψεις τις ανάγκες σου γίνε σκλάβος. 
Πράγμα που δεν το αποδέχομαι ποτέ! και αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, και να σας πω την αλήθεια πάντα είχα οικονομική ευμάρεια παρότι δεν έγινα σκλάβος κανενός, αλλά ούτε ελεύθερος είμαι όπως θα ήθελα ώστε να νιώθω ανεξάρτητος, δηλαδή βρίσκομαι πάντα σε μία μέση κατάσταση.
Αυτά όσον αφορά το υλικό κομμάτι της ζωής και τις ανάγκες για την επιβίωση.

Στον συναισθηματικό θνητό τομέα ο έρωτας είναι το δεύτερο βασικό μέρος της ζωής ενός ανθρώπου, αλλά κι εδώ ο ο δικός μου οδηγός πάντα είναι η ψυχή, και μετά ο έρωτας, ώστε να μην πληγώσω ποτέ τον άνθρωπο που αγαπώ, διότι ο έρωτας πάντα πληγώνει από μόνος του. 
Το κατάφερα αυτό στον βαθμό που το κατανοώ, αλλά και τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ, διότι η αγάπη και η αληθινή έννοια της αγάπης ξεκινά από τον έρωτα και φτάνει στο άπειρο Φως.

Ο έρωτας λοιπόν είναι η κατώτερη μας φύση σ'αυτόν τον κόσμο που ζούμε, και είναι ο οδηγός για όλους σχεδόν τους ανθρώπους. Το καλό και το κακό πάντα από τον έρωτα πηγάζουν, είτε όσον αφορά τα υλικά αγαθά μας, είτε τον έρωτα στη ζωή μας για το άλλο φύλο, είτε τον έρωτα για τον θεό, που βλέπουμε να πολεμά η μία θρησκεία την άλλη, και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε, πόλεμοι και δυστυχία παντού εις τους αιώνες μέσω του διαίρει και βασίλευε. 

Όλα σ'αυτόν τον κόσμο είναι λάθος, διότι παντού επικρατεί η δυσαρμονία, μέσα από την ατομικότητα της διαφορετικότητας του ενός. είτε αφορά έναν άνθρωπο, είτε μια ομάδα ανθρώπων, είτε μια κοινωνία ανθρώπων, είτε τον κόσμο ολόκληρο.

Αναζητώντας λοιπόν την αληθινή αγάπη μέσα από τον έρωτα, διότι είναι αδύνατον σ'αυτόν τον κόσμο να υπάρξει αληθινή αγάπη δίχως τον έρωτα μαζί, έκανα πάντα όμορφα όνειρα ψυχής, και δημιουργούσα καταστάσεις και γεγονότα μέσα στα όνειρα μου, ώσπου με το πέρασμα του χρόνου εντελώς ξαφνικά τα όνειρα μου μπήκαν και γεννήθηκαν στο υλικό πεδίο.

Ευτυχώς που έβαλα δικλείδες ασφαλείας, και σε αυτό με βοήθησε η αγαθή πρόθεση της  ψυχής που πάντα είναι οδηγός μου.
Η ψυχή δεν κάνει ποτέ λάθος όταν την έχουμε οδηγό μας, αλλά ποιος άνθρωπος γνωρίζει τι είναι η ψυχή θα μου πεις; ακόμη κι εγώ την μαθαίνω.

Και έφτασα στο σήμερα, να ζω το όνειρο στην εδώ πραγματικότητα μου, όπου έχω παντού εχθρούς από την μια, και παντού ανθρώπους που με αγαπούν από την άλλη. Τι να πω, μια κατάσταση ονειρεμένη από την μια, και ταυτόχρονα το χάος από την άλλη, όπου αν κάνω ένα λάθος θα αναγκαστώ να πληγώσω τους ανθρώπους που αγαπώ και δημιούργησα στα όνειρα μου.
Στην ουσία δεν δημιούργησα τίποτα, απλά έριξα την δόνηση της αγάπης στο πεδίο, και απάντησαν στο κάλεσμα μου.

Τι γίνεται όμως όταν το πεδίο που δημιούργησα μου επιφέρει πέραν του ενός ανθρώπου; διότι από το πεδίο της αγάπης έλκονται ταυτόχρονα και κατώτερες ψυχές, που δεν κατανοούν την αληθινή έννοια της αγάπης, οπότε οδηγούνται από την διττότητα, και έρχονται οι πιέσεις, και δημιουργούν πρόβλημα στην ατομική μου ελευθερία οπότε αναγκάζομαι να τους διώξω με τον τρόπο μου, δημιουργώντας ταυτόχρονα την διχόνοια για το άτομο μου διότι τους απέρριψα.

Είδατε τι ωραία που περνάω; ζω το όνειρο μου εδώ στην υλική μου υπόσταση, και να σας πω το βρήκα, και μου έμεινε να απελευθερωθώ από τα δεσμά της ανασφάλειας μου, που δεν με αφήνει να απελευθερωθώ, αυτή η οικονομική ευμάρεια που θα μου εξασφαλίσει την ατομική μου ελευθερία. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν, είτε δεν νίκησα ακόμη τους φόβους μου, είτε κάποιος με πολεμά για να υποκύψω στους φόβους μου και να τα παρατήσω, οπότε θα με  σκλαβώσει μια για πάντα. Και να είσαι σίγουρος matrix ότι από την στιγμή που ανακάλυψα την αληθινή υπόσταση της ψυχής μου πλέον είναι αδύνατον να με νικήσεις, διότι αργά ή γρήγορα θα ξεφύγω από τα δεσμά σου, και αν είναι δυνατόν θα το αλλάξω μια για πάντα ώστε να το κάνω Φως.

morfeas sky




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ