Κατασκεύασμα του μυαλού οι επιθανάτιες εμπειρίες, λένε ερευνητές επιστήμονες - κάντε μπέ¨έ¨έ¨έ


ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος των επτά Ζωδιακών Ζωφόρων κύκλων

Οι αρχές της Αλήθειας είναι επτά: εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια, κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι Πύλες του ναού θα ανοίξουν.

«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)
........

Οι ερευνητές επιστήμονες επίσης μας λένε ότι η υλική πραγματικότητα που ζούμε και ονομάζουμε ζωή είναι μέσα στο Νου μας..με ότι συνεπάγεται αυτό.
Είμαστε ότι σκεφτόμαστε και συναισθανόμαστε..αυτόνομες αυτόβουλες συνειδητότητες δηλαδή ανθρώπινες ψυχές.


Και αν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε την επιστήμη την αποδοκιμάζουμε με τα ίδια της τα λόγια, που ενώ μας λένε ότι όλα είναι κατασκεύασμα του μυαλού, με τον ίδιο τρόπο μας λένε ότι ο υλικός κόσμος το υλικό μας σώμα και το "μυαλό-εγκέφαλος" είναι νοητό, αφού γι'αυτούς όλα τα υλικά σώματα είναι ενέργεια, και η ενέργεια δεν είναι ύλη, άρα όλα όσα ζούμε σύμφωνα και με τους ερευνητές επιστήμονες είναι συνειδητότητα, άρα είμαστε ανθρώπινες ψυχές, και όπου ψυχή η νοητική ουσία-συνειδητότητα.

Άρα αποδεικνύεται ότι οι επιστήμονες ή είναι τόσο βλάκες που προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι όλα είναι υλικά σώματα και η λογική γεννιέται από το σώμα που πεθαίνει, ή πανέξυπνοι αφού από την άλλη μας λένε ότι όλα είναι νοητά, διότι όλα είναι ενέργεια κι εμείς νοητές συνειδητότητες που κινούμαστε μέσα στην ενέργεια-πληροφορία.

Αντέγραψαν δηλαδή τους Έλληνες προγόνους μας όταν πριν δύο χιλιάδες χρόνια μας είπαν ότι όλα είναι νοητά κι εμείς ψυχές, δηλαδή νοητικές συνειδητότητες των δυνάμεων της Αρμονίας που ενωθήκαμε με το διττό πνεύμα και το διττό πυρ, δηλαδή εισήλθαμε ως ψυχές σε ένα εικονικό νοητό ολόγραμμα-σύμπαν, που εμπεριέχει μέσα του ως πληροφορία τον διττό διπολικό εικονικό νοητό κόσμο, όπου όλα είναι νοητά, τα οποία ενώθηκαν με την ανθρώπινη ψυχή (νοητική ουσία).

Όταν φεύγει η ανθρώπινη ψυχή αφήνει πίσω της το διττό σώμα-πυρ και το διττό πνεύμα-λογική-αισθήσεις συναισθήματα πάθη επιθυμίες που εκδηλώνονται στο σώμα,  και η ψυχή συνεχίζει να ζει μόνη της απελευθερωμένη από το πυρ και πνεύμα στον δικό της νοητό κόσμο των δυνάμεων της απόλυτης Αρμονίας.



Πρέπει να μας γίνει κατανοητό ότι ο κόσμος όποιος κι αν είναι αυτός σε όποιον κόσμο και να ζούμε είναι νοητός.
Όλα τα κύτταρα είναι αισθητήρια όργανα δηλαδή πληροφορίες που αποδέχεται ως πραγματικότητα ο νους της ψυχής που ενώθηκε με τον "υλικό αισθητό κόσμο" το πυρ και πνεύμα.



Τι είναι όμως η νευρο-φυσιολογική ή ψυχολογική βάση» όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες και θέλουν να αποδείξουν την βλακεία που τους οδηγεί το στραβό μυαλό τους;??


Νεύρο είναι η δόνηση της διττής πληροφορίας την οποία "διαβάζει" και αποδέχεται το μυαλό, το οποίο συναισθάνεται την λογική του σώματος μέσω των διττών αισθήσεων συναισθημάτων τα πάθη τις  επιθυμίες, και αυτή την πληροφορία που μεταφέρεται από τα κύτταρα και τα νεύρα στο διττό  μυαλό οι βλάκες την ονομάζουν ψυχή, δηλαδή την διττή πληροφορία, ενώ είναι το διττό πυρ και διττό πνεύμα, και αυτό θεωρούν οι πανίβλακες ως φυσιολογικό! τον διττό διπολικό κόσμο! όπου το καθετί έχει το αντίθετο του μέσα από την αντίθεση εναντίωση και διαμάχη, ενώ η ψυχή είναι η νοητική ουσία των δυνάμεων της Αρμονίας..δεν είναι ούτε σώμα ούτε πνεύμα αλλά ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ.

morfeas sky



.........................

Κατασκεύασμα του μυαλού οι επιθανάτιες εμπειρίες, λένε ερευνητές

Οι παράξενες επιθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι, όπως ότι αισθάνονται να βγαίνουν από το σώμα τους και να το κοιτούν από ψηλά, ότι μιλούν με πεθαμένους συγγενείς τους ή ότι βλέπουν έντονο φως στο βάθος ενός σκοτεινού τούνελ, δεν προέρχονται παρά από διαταραχές στην φυσιολογική λειτουργία του νου, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι επιθανάτιες εμπειρίες δεν είναι πραγματικές, αλλά κατασκεύασμα του μυαλού, σύμφωνα με νέα έρευνα

Οι ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Κέμπριτζ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό γνωσιακής επιστήμης «Trends in Cognitive Science», κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι διηγήσεις δεν είναι παρά «τρικ» του μυαλού και όχι αυθεντικές περιηγήσεις στο υπερπέραν. «Ο εγκέφαλός μας είναι πολύ ικανός στο να μας εξαπατά», δήλωσε χαρακτηριστικά η ερευνήτρια δρ Caroline Watt.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πολλές από τις συνήθειες επιθανάτιες αναφορές μπορούν να εξηγηθούν με βάση την προσπάθεια του νου να βγάλει νόημα από τις ασυνήθιστες αισθήσεις και αντιλήψεις που λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια ενός τραυματικού συμβάντος. «Πολλοί άνθρωποι που βιώνουν μια επιθανάτια εμπειρία, δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο να πεθάνουν, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όλες οι όψεις μιας επιθανάτιας εμπειρίας έχουν βιολογική βάση», δήλωσε η Watt.

Σε μία τυπική περίπτωση επιθανάτιας εμπειρίας, όσοι τη βιώνουν, έχουν την (εσφαλμένη) επίγνωση πως έχουν πεθάνει, κάτι όμως που συμβαίνει επίσης και σε μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το «σύνδρομο Cotard», στην οποία ένας άνθρωπος νιώθει σαν πτώμα που περπατάει, καθώς πιστεύει ότι είναι ήδη νεκρός.
Συνηθισμένες είναι και οι αναφορές για εξωσωματικές εμπειρίες, στις οποίες συνήθως οι άνθρωποι νιώθουν να «πλέουν» στον αέρα πάνω από τον εαυτό τους και τους άλλους μέσα σε ένα χώρο. Όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τέτοιες εντυπώσεις μπορούν επίσης να δημιουργηθούν στο νου τεχνητά μέσω διέγερσης μιας συγκεκριμένης περιοχής του εγκεφάλου, η οποία ρυθμίζει την αντίληψη και την επίγνωση.
Όσο για το περίφημο «φως στην άκρη του σκοτεινού τούνελ»’, το οποίο μερικοί έχουν συσχετίσει με την πρόγευση του επέκεινα και του παραδείσου, είναι κάτι που επίσης είναι δυνατό να προκληθεί τεχνητά στο εργαστήριο, ενώ κάτι ανάλογο βιώνουν καμία φορά και οι πιλότοι αεριωθουμένων, όταν υφίστανται μεγάλες επιταχύνσεις βαρύτητας (το φαινόμενο της «υπερτασικής συγκοπής»). Αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι το «τούνελ» προκαλείται από την ελλιπή τροφοδοσία αίματος και οξυγόνου στα μάτια.
Εξάλλου, τα δυνατά αισθήματα ευδαιμονίας και ευφορίας, επίσης κοινά στις επιθανάτιες εμπειρίες, είναι δυνατό να προκληθούν μέσω διαφόρων φαρμάκων. Μεταξύ άλλων, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι η ορμόνη νοραδρεναλίνη, που απελευθερώνεται από τον εγκέφαλο, μπορεί να δημιουργήσει έντονα θετικά συναισθήματα, ψευδαισθήσεις και άλλες ψυχικές εμπειρίες παρόμοιες με αυτές των επιθανάτιων.
Εν κατακλείδι, κατά τους επιστήμονες, «η επιστημονική εμπειρία δείχνει ότι όλες οι όψεις μιας επιθανάτιας εμπειρίας έχουν νευρο-φυσιολογική ή ψυχολογική βάση» .
Πηγή: ΑΠΕ – BBC
sciencearchives
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..