ΕΝΔΥΘΗΚΑΜΕ ΤΟ "ΦΙΔΙ" ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ



Ξέρω ότι ξέρεις τι σημαίνει το δίπολο αυτού του κόσμου.
Πως το νικάς; με το να γίνεις ένα με αυτόν τον κόσμο; το καλό εναντίον του κακού;
Μήπως όμως αυτός ο τρόπος μας κάνει το ίδιο κακούς;
Μόνον η αλλαγή πλεύσης θα φέρει τα σωστά αποτελέσματα..η ΑΡΜΟΝΙΑ.
Κατανοείς τι εννοώ.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε όλοι, και όχι την αντιπαλότητα μέσα από την διαμάχη των δύο αντίθετων πόλων.


Είναι οι δαίμονες των δαιμονόπληκτων θρησκειών, που ότι δεν είναι δικό τους θαύμα από αγγέλους του θεού είναι των δαιμόνων. Όποιος ασχολείται με δαίμονες όπως οι θρησκείες είναι δαιμονόπληκτος. 

Από εκεί και πέρα στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία που εξαφάνισαν τα δαιμονόπληκτα ιερατεία, μας γίνεται ξεκάθαρο ότι οι ψυχές ενσαρκώνονται το φίδι, δηλαδή το δίπολο, όπου κάθε τι έχει το αντίθετο του. 


Η Αρμονία επαναφέρει τις ανθρώπινες ψυχές στην θεϊκή τους κατάσταση, ενώ αν οι ενσαρκώμενες ψυχές γίνουν ένα με το δίπολο επανέρχονται με ένα καινούριο σώμα ανάλογο με αυτό που έπραξαν στην προηγούμενη ζωή τους. 

Μόνον οι δαιμονόπληκτοι βλέπουν παντού δαίμονες λόγο της άγνοιας τους για την αλήθεια. 


Η ΑΡΜΟΝΙΑ, που ειναι η ομογενοποίηση του Δίπολου 
αρσενικό/θηλυκό, φως/σκοτάδι, φωτιά/πάγος- εδώ είναι το Κλειδί αλλά δεν είναι εύκολη η Διάκριση… Το Καλό/Κακό ειναι παραπλανητική ορολογία γιατί η Αρμονία ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ, στην Αρμονία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ. Οι "Ερπετοειδεις" μάς παίζουν ΤΕΛΕΙΑ στο δίπολο Καλό/Κακό! Και τα ελέγχουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ… Εδώ μπερδεύεται ο αρχάριος και παγιδεύεται πολύ εύκολα…. Πολύ πολύ λακωνικά: στην Αρμονία είτε προσφέρεις Αγάπη, είτε τραβάς το σπαθί και κόβεις, ξέρεις και μπορείς να τα κάνεις ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ, κι αυτή η διαγραφή ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΟΥ!!



Στο δείχνουν ΤΟ ΦΙΔΙ (δίπολο) που ενδύθηκες μπροστά στα μάτια σου αλλά δεν το βλέπεις, και προσκυνάς το φίδι.




Η "αιτία και το αποτέλεσμα" εξαρτάται από την δομή του κόσμου.
Όταν ζούμε σε ένα δίπολο, που ο ένας πόλος ενεργεί ως εκρεμές, είναι φυσικό κάθε θετική αντιμετώπιση μας, μιας καταστάσεως, να έρθει αντιμέτωπη με την ισόποση αρνητική ενέργεια.

Μόνον όταν απέχουμε από το δίπολο μέσω της Αρμονίας δηλαδή αδιαφορούμε, διότι ζούμε μέσα μας το όμορφο, τότε πλέον βλέπουμε διαφορετικά τον κόσμο γύρω μας, αλλάζουμε την πραγματικότητα του, αλλά και την δική μας.




Στο δείχνουν συνεχώς, αλλά δεν το βλέπεις.
Σε όποια μεριά και να πας (καλό-κακό, θετικό-αρνητικό) το ίδιο φίδι θα αντικρύσεις έτοιμο να σε δαγκώσει με την κακία του.





Το ότι οι άνθρωποι που τους αρέσει ο υλικός κόσμος, και έχουν γίνει ένα με αυτόν τον κόσμο, και θέλουν να έχουν δύναμη και εξουσία, τους οδηγεί στο να απευθύνονται και να ενώνονται με κατώτερες οντότητες που τις ονομάζουμε δαίμονες, οπότε πλέον δεν είναι άνθρωποι αλλά κάτι άλλο, αφού πλέον ενώθηκαν με τις μορφές του διπολικού σύμπαντος, δηλαδή  τα είδη των δαιμόνων του πνεύματος.





ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ
Κατεβαίνοντας, όμως, προς τα κάτω, δημιουργούν σχέσεις με τα υπόλοιπα γένη, περισσότερο από ανάγκη. Γι'αυτό, αυτός που μέσω του νου του, με τον οποίο ο άνθρωπος επικοινωνεί με τους θεούς, πλησιάζει τους θεούς και ενώνεται μ'αυτούς με μια θεϊκή λατρεία, και ακόμα πλησιάζει τους δαίμονες.

σημ: και όλα τα είδη αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με όλα τα είδη και τα γένη αφού αλληλοσυνδέονται-αναμιγνύονται-ενώνονται μεταξύ τους, διότι ο άνθρωπος (είδος), πήρε από το ανθρώπινο γένος του το ίδιο σώμα με τους θεούς, και την μορφή του πνεύματος του σώματος από τους δαίμονες, και έτσι ο άνθρωπος της Γης ως είδος του γένους των ανθρώπων γίνεται κάτι άλλο (εικόνα) από αυτό που είναι, αφού ενώνεται και με τους θεούς, και με το πνεύμα, (δαίμονες).
Και επειδή έχει ανάγκες το ανθρώπινο σώμα του ως είδος, επικοινωνεί με τους θεούς για να τον βοηθήσουν και ενώνεται με αυτούς με μια θεϊκή λατρεία.
Και ακόμη πλησιάζει τους δαίμονες ζητώντας την βοήθεια τους.

Οι άνθρωποι, όμως, που είναι ευχαριστημένοι στην μεσαία τάξη του γένους τους, και όλα τα υπόλοιπα επιμέρους άτομα του ανθρώπινου γένους, είναι όμοιοι με τα γένη αυτά, στα οποία θα ανήκουν τα άτομα με τα οποία θα ενώσουν τους εαυτούς τους.


σημ: οι άνθρωποι  της Γης ως είδος που είναι,  όταν γίνονται ένα με τον κόσμο το σώμα και το πνεύμα τους, και είναι ευχαριστημένοι από την ζωή τους, είναι επειδή ενώθηκαν με τους θεούς και τους δαίμονες, και ζητούν την βοήθεια τους, γίνονται όμοιοι με αυτά τα γένη και τα είδη τους, και ξεχνούν την αληθινή ουσία του ανθρώπινου γένους τους από την οποία και προέρχονται.


...........





Η ψυχή..ξέρει αυτή, δεν κάνει ποτέ λάθος!
.....ξέρει αυτή !!!! Μεγάλη κουβέντα ..... ξέρεις το μυστικό είναι να αφήσεις αυτήν την φωνή να σε οδηγήσει να νοιώθεις το εγώ σου βαθιά μέσα στην τρύπα ..... στο άλλο άκρο και σε αυτό το άκρο κοντά μας να ακούς όλο και ποιο δυνατά αυτήν την φωνή..
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι συνήθως ξυπνάνε και αρχίζουν να δίνουν σημασία σε αυτήν την φωνή αυτοί οι οποίοι έχουν δεχτεί κάποιο γεγονός σοκ στην ζωή τους αλλά δεν αντέδρασαν όπως επιβάλει η μάζα ..... 
έκατσαν και άκουσαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές αυτήν την φωνή και αποφάσισαν να την ακολουθήσουν για πάντα ..... επέλεξαν το δικό της μονοπάτι .... δύσκολο αλλά και εύκολο ταυτόχρονα..... σίγουρα όμως είναι το σωστό μονοπάτι ..... διότι αυτή η φωνή είναι η ασύρματη σύνδεση με την ψυχή σου ..... έχεις δηλαδή άμεση επικοινωνία με την ψυχή σου ..... μπορείς να συζητήσεις, να ρωτήσεις, να κάνεις ότι θέλεις μαζί της ..... και τι κάνεις ;;;; Κλείνεις τα αυτιά σου...;;;;;!!!!!!
Δύσκολο να καταλάβω πως γίνεται αυτό, γιατί γίνεται αυτό....;;;!!!! Επιλογή!!!!!!;;;;;;; 

ΆΠΤην στιγμη που βρίσκεσαι σε αυτό το μονοπάτι δεν σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι η αν θα σε χλευάσουν η όχι ......είναι χωρίς σημασία....αν με θεωρούν τρελό η όχι .... μπορεί και να είμαι αλλά αν δεν ΕΙΜΑΙ τότε τι γίνεται;;; Ας μας πει η άλλη πλευρά τι θα γινόταν αν τελικα δεν είμαι εγώ ο τρελός.
Είναι καιρός πλέον που πολλοί έχουν ξεπεράσει αυτό το στάδιο .... Πλέον ο καθένας από εμάς κάνει αυτό που πρέπει και αρχίζει και φαίνεται ,αρχίζει και υλοποιείται αρχίζει να αλλάζει η κατάσταση .... Το όνειρο που ζω μέσα σε αυτό που ζω είναι η αρμονία ...






Αυτό το μονοπάτι της ψυχής, είναι το όμορφο, το αγαθό, και είναι πολύ δύσκολο να το περπατήσουν όσοι άνθρωποι ζουν με το δίπολο του υλικο-συναισθηματικού τους κόσμου.
Το δίπολο πάντα επιλέγει με το εγώ, εγωϊστικά, από ατομικό συμφέρον.
Το αγαθό βρίσκεται μακριά από το εγώ, τον εγωϊσμό.

Το δίπολο επιθυμεί να πάρει, να εξουσιάσει.
Το αγαθό επιθυμεί το όμορφο, χωρίς να θέλει να το αποκτήσει, αλλά να ενωθεί με την ομοούσια ενέργεια.

Η ψυχή δεν κάνει λάθος διότι η νοητική της ουσία είναι υπεράνω της ύλης και της διπολικότητας αυτής.
Απλά σε οδηγεί το αγαθό, το όμορφο, ότι άλλο είναι θνητό διπολικό.
Απλά νιώθεις την ενέργεια. το Αγαθό.
Την θετική και αρνητική ενέργεια την ζητάμε μεν, αλλά από συμφέρον εγωϊστικό, για να έχω, να πάρω, να αποκτήσω.
Αλλά για να πάρω την θετική ενέργεια αναγκαστικά θα αντιμετωπίσω την ισόποση αρνητική ενέργεια, ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΒΡΩ μπροστά μου.
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΌ ΣΎΜΠΑΝ.

Η μάζα των ανθρώπων σήμερα ακολουθεί το μονοπάτι του διπολισμού, από τις θρησκείες που διχάζουν τους ανθρώπους σε αντίπαλες ομάδες, έως τα πάντα.

Πλέον είναι καιρός να αφήσουμε το Αγαθό να μας οδηγεί..δεν κάνει ποτέ λάθος.


ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


morfeas sky 
+

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..