ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ - "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" -ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ).

Ερμής Τρισμέγιστος:
Το σώμα αυτό, (είδωλο), συντέθηκε από το ζωδιακό κύκλο, ο οποίος συγκροτήθηκε από δώδεκα στον αριθμό στοιχεία, 
τα οποία όμως έχουν μία μόνο φύση, και μπορούν να πάρουν κάθε μορφή προκειμένου να παραπλανήσουν τον άνθρωπο.

12 ήταν οι άθλοι του ημίθεου Ηρακλή ο οποίος μάλιστα σε έναν από τους άθλους του κατέβηκε στον άδη και μετά επέστρεψε
12 ήταν οι μαθητές του θεανθρώπου χριστοί
12 είναι οι φυλές του Ισραήλ
12 ώρες έχει το ρολόι σου
12 είναι οι μήνες του χρόνου
12 είναι τα ζώδια σε δυτικό και κινεζικό ζωδιακό κύκλο
12 αστέρια έχει η σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης

Όλα είναι μπροστά στα ματιά σου
12 σε καθρέπτη 21 => 12+21=33 . 33 είναι οι βαθμίδες της μασονίας , και 33 είναι και οι σπόνδυλοι.


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ VORTEX ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:







Ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο που μας αποδεικνύει ότι το υλικό σύμπαν λειτουργεί άκρως μαθηματικά, ότι "όλα είναι διπλά", "όλα έχουν δύο πόλους", "όλα έχουν το ζεύγος των αντιθέτων τους", όπου το καθετί δρα και αντιδρά με την ισόποση αντίθετη ενέργεια, (αιτία και αιτιατό αποτέλεσμα), και έχουν ένα κέντρο μια κορυφή η οποία ισορροπεί αυτούς τους δύο αντίθετους πόλους, ανάλογα με την την ανοδική πνευματική πορεία της κορυφής, ή την ανάδρομη καθοδική πορεία της Αρμονίας των αριθμών του διπόλου ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην άλογη Ύλη.

Αυτή η κορυφή του τριγώνου, φέρει την Αρμονία των αριθμών του διπόλου, όπως το σύμβολο του διαβήτη των επικυρίαρχων (μασόνων κτλ) που επιθυμούν την ανάδρομη πορεία.

Με το ανάποδο-ανάδρομο δίπολο του τριγώνου, και την ανάποδη-ανάδρομη κορυφή της Αρμονίας του τριγώνου, οδηγούν το δίπολο ξεκάθαρα ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην άλογη Ύλη, στην κακία, στο σκότος.



Όλα αυτά τα κάνουν οι επικυρίαρχοι που κρατούν κρυφή την γνώση, για να μας εξουσιάζουν σώμα και ψυχή, χωρίς να μπορούμε εμείς να φέρουμε καμιά αντίσταση, αφού πλέον πάψαμε να σκεφτόμαστε βυθιζόμενοι ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην άγνοια του διπόλου, την άλογη φύση των μεταβαλλόμενων αισθήσεων και λογικής.

Με αποτέλεσμα να μας οδηγούν μόνον οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του ανάδρομου διπόλου, που οδηγούνται από την ανάδρομη πορεία της λογικής μας η οποία φέρει την Αρμονία στο δίπολο με το οποίο συνεργάζεται μαζί του.
Με αυτόν τον τρόπο μας εξουσιάζουν μέσα από τον φόβο της άγνοιας μας για την αλήθεια, που φέρει την λύπη, τον ψυχικό και σωματικό πόνο, την αδράνεια της θέλησης μας, που μας προκαλλούν συνεχώς, με αποτέλεσμα η κακία να περιβάλλει τις ζωές μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, λόγω της μεγάλης Άγνοιας μας η οποία άγνοια μας οδηγεί ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην άλογη Ύλη-σκότος.

Οι επικυρίαρχοι ελέγχουν την ανάδρομη πορεία της κορυφής της Αρμονίας μαζί με το δίπολο, αφού γνωρίζουν την Αλήθεια.

Και η Αλήθεια είναι ότι η ανώτερη κλίμακα της κορυφής της Αρμονίας, επιφέρεται από την πνευματική μας άνοδο, που επιφέρει την ανδρεία της ψυχής μας η οποία οδηγείται από την ορθή λογική της ψυχής μας, απ'όπου πηγάζει η θέληση μας, και η θέληση είναι αυτή που εξουσιάζει τα πάντα, και υπερισχύει του διπόλου, και όχι η αδράνεια που προκαλλείται από τον φόβο που μας προκαλλούν συνεχώς.

Η δική μας θέληση λόγω της άγνοιας μας για την Αλήθεια, συνεχώς μεταβάλλεται, μια πάνω μια κάτω, και μας υποδουλώνουν με την δική τους θέληση που υπερισχύει της δικής μας, και μας κάνουν σκλάβους της ύλης, σκλάβους της κακίας, χωρίς πλέον να έχουμε ελεύθερη δική μας επιλογή, διότι υποτασσόμαστε στον φόβο που μας προκαλλεί η Άγνοια.



Είπαμε λοιπόν, ότι η κορυφή της Αρμονίας του τριγώνου που καθοδηγεί το δίπολο των αντιθέτων που δημιουργεί, και ανάλογα με την πορεία της, ανοδική ή ανάδρομη καθοδική, φέρει την Αρμονία την ισορροπία στα δύο αντίθετα άκρα θετικό-αρνητικό που εξουσιάζει, στους δύο αντίθετους πόλους, οι οποίοι κινούνται συνεχώς σαν εκκρεμές με ισόποση ενέργεια.



Ανεβαίνοντας προς τα πάνω η κορυφή της Αρμονίας, μας εξελίσσει πνευματικά και σωματικά. Η ζωή μας βελτιώνεται συνεχώς και εξελίσσεται,  διότι όσο περισσότερο ανεβαίνει η κορυφή της Αρμονίας,  τόσο περισσότερο απομακρύνονται από την βαθιά πυκνή Ύλη και την κακία της οι δύο αντίθετοι πόλοι, θετικό-αρνητικό, οπότε τόσο λιγότερη και η κακία στον κόσμο αλλά και στην ζωή μας.

Αν όμως η κορυφή της Αρμονίας κατεβαίνει ολοένα και περισσότερο προς τα κάτω, (αυτό που συμβαίνει σήμερα), τότε βρισκόμαστε σε ανάδρομη πορεία ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην κακία της Ύλης=σκότος.

Με λίγα λόγια οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, με τα σύμβολά τους αυτό ακριβώς μας δείχνουν, την επέμβαση τους στο matrix το υλικό σύμπαν των αριθμών, ελέγχοντας την κορυφή της Αρμονίας με την δική τους θέληση που υποδουλώνει την δική μας θέληση,  με αποτέλεσμα η ροπή του διπόλου Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ  να οδηγείται ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην κακία της Ύλης, και ταυτόχρονα να μας κρατούν μακριά από την πνευματική μας άνοδο κρατώντας μας μέσα στην άγνοια συνεχώς.


Αυτό το καταφέρνουν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, διότι μας εξουσιάζουν μέσα από τις κυβερνήσεις, την ισχύ της δύναμης των όπλων, και το χρήμα, μέσα από τον φόβο, με το να δημιουργούν συνεχώς αρνητικές καταστάσεις στην ζωή μας και το περιβάλλον, και να καταπατούν ολοένα και περισσότερο την ελευθερία μας, σε συνδιασμό με την αρνητική πληροφορία που μας δίνουν συνεχώς βλέπε ΜΜΕ κτλ, και κανείς δεν αντιδρά μένοντας αδρανής στην θεωρία και όχι στις ενεργές πράξεις, και αποδέχεται τα πάντα διότι φοβάται, και έτσι οι επικυρίαρχοι με την δύναμη της θέλησης τους, την δύναμη που τους δώσαμε για να μας διοικούν και να μας εξουσιάζουν, παρεμβαίνουν στην κορυφή της Αρμονίας, στην ροή του διπόλου, και εξουσιάζουν την πνευματική εξέλιξη μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ψεύτικες θρησκείες, ψεύτικες γνώσεις, ώστε  να επικρατεί στην ανθρωπότητα ο σκοταδισμός της ύλης, και της μη πνευματικής εξέλιξης των ανθρώπων.

Τα πάντα είναι ενέργεια, τα πάντα είναι συνείδηση , τα πάντα είναι ψευδαίσθηση, ένα δίπολο, όπου ανεβαίνουμε πνευματικά φέροντας την κορυφή της Αρμονίας ολοένα και πιο ψηλά, ή πέφτουμε ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην ύλη, στην διπολικότητα της ύλης που φέρει την κακία, ολοένα και περισσότερο, κατεβάζοντας την κορυφή της Αρμονίας, και αυτό επιδιώκει η ελίτ, η Νέα τάξη πραγμάτων αλλά και η παλιά.


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ 
ΕΝΑΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

H Ομόνοια στο κέντρο της έχει το πεντάγωνο το οποίο αν τραβήξουμε τις ευθείες θα δούμε το πεντάλφα.
Το πεντάλφα σαν σύμβολο δεν είναι το γνωστό που μας έμαθαν, αλλά είναι πολύ αρχαίο σύμβολο και έχει να κάνει με την προστασία.

Σκεφτείτε όταν  υπήρχε η παλιά πλατεία, τότε που στην Ελλάδα δεν είχαμε προβλήματα, μια εποχή ανέμελη και όμορφη, όπου η κεντρική πλατεία της Ομόνοιας ήταν το στολίδι της πρωτεύουσας.



ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ














«Θέλουμε η Ομόνοια από έμβλημα του “κακού” να επανέλθει ως έμβλημα του “καλού”», επισημαίνει ο συντονιστής της ΚΙΠΟΚΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος.
ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Την συμμετρία την Αρμονία την ονομάζουν έμβλημα του.."κακού"
Όπως πάνω στους κύκλους, έτσι και κάτω, όλα ανεστραμένα



morfeas sky

OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΛΑ ΕΝΑΙ ΝΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ MATRIX

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ