Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Μνήμη του νερού είναι η βιωματική εμπειρία των ανθρώπων, όπου το παρελθόν της βιωματικής εμπειρίας του θνητού σώματος είναι αυτό που γεννά το παρόν και το μέλλον του, αλλά και το πεπρωμένο της ανθρώπινης ψυχής όσον αφορά αν θα συνεχίσει να είναι σκλάβος του σώματος ή αν θα ελευθερωθεί από το σώμα.

Οι ανθρώπινες ψυχές, κατεβαίνοντας βαθιά μέσα στην κατωφερή σύνθετη φύση των πλανητών, (η άβυσσος του Αδη) ενώνονται με το πνεύμα της σελήνης, από φωτιά και ελαφρύ αέρα, και δίνουν την νοητή ζωή και την νοερή ζωή στο αστρικό ανθρώπινο πνεύμα της σελήνης ψυχρό-θερμό, και επειδή το πνεύμα της σελήνης εκδηλώνεται στα θνητά σώματα από Ανάγκη, έτσι και οι ανθρώπινες ψυχές που αποκτούν εθισμό για τον ζωντανό ανθρώπινο οργανισμό, και επειδή έχουν ελεύθερη επιλογή, επιλέγουν τις συνεχείς ενσαρκώσεις.
Ερμής Τρισμέγιστος :
Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.
Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 


(η παύση, η λήθη, της βιωματικής εμπειρίας  αυτών των μεταβαλλόμενων αισθήσεων του θνητού ανθρώπινου ζωντανού οργανισμού που γεννιέται αυξάνεται μειώνεται και πεθαίνει).


Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Αγάπη βγαίνει σε τρία αρμονικά εξάεδρα. Όπως και όλα τα όμορφα συναισθήματα βγαίνουν σε εξάγωνα....όπως και ο Αγιασμός υλοποιείται ως κρύσταλλο σε εξάγωνα..το 666 είναι το σώμα μας σε πλήρη Αρμονία, καλό; αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που έχει σχέση με την Αρμονία των Αριθμών, όπου οι αριθμοί γεννούν τα σχήματα και τις μορφές όλων των σωμάτων...the matrix



Η μνήμη του νερού έχει σχέση με την αποθήκευση των εμπειριών που αποκτά ο εγκέφαλος από το αισθητό σύνθετο μεταβαλλόμενο και θνητό ανθρώπινο σώμα, και αυτές οι αισθητές μεταβαλλόμενες εμπειρίες γεννούν τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα (Αντίθεσις) τα οποία οδηγούν την σκέψη των ανθρώπων.

Οταν αποδεχτείς μια πληροφορία ως πραγματικότητα, αμέσως γίνεται συναίσθημα, και αυτά τα συναισθήματα οδηγούν την σκέψη, και η σκέψη δημιουργεί στην Ύλη.
Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρώπινη ψυχή τα Αμετάβλητα Νοητά και όμοια αισθητά της καρδιάς. 


Δι(α)ίσθηση. η διανόηση που αναλύει την μεταβαλλόμενη αίσθηση της καρδιάς του σύνθετου σώματος, με οδηγό την αμετάβλητη αίσθηση της καρδιάς-ψυχής.

Αυτό είναι Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ διαισθάνομαι το λάθος σε αυτό που διαβάζω νιώθω ή βλέπω, και το αναλύω μετέπειτα με ορθή λογική σε συνδιασμό με την αίσθηση μου της αγαθής μου πρόθεσης για την αλήθεια.




Τα κατωφερή άλογα στοιχεία της Ύλης: η γη και το νερό, είναι οι πεποιθήσεις που αποκτά το ανθρώπινο έμβιο σώμα που γεννιέται.

Το νερό έχει αποδειχτεί ότι έχει μνήμη.


Το νερό, δηλαδή η μνήμη του νερού, αντιγράφει τα συναισθήματα του σώματος μας, τα οποία γεννιούνται μέσα από την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους και ολόκληρη την φύση γύρω μας.

Και αυτά τα συναισθήματα (λύπη-χαρά) οδηγούν το πνεύμα, δηλαδή τον αέρα και την φωτιά, όπου αέρας η καρδιά, και φωτιά η Νοητή σκέψη, ο διανοητικός ορθός λόγος, η λογική που μας δίνεται από τον Αιθέρα Νου.

Ο Αέρας και η Φωτιά είναι τα ανώτερα στρώματα της ατμός-σφαιρας που δεν υγροποιούνται από το νερό. Και το νερό (αέρας και νερό) στην κατώτερη υγροποιημένη ατμόσφαιρα, όπου ενώνεται με την γη και την φωτιά, αποκτά τον εγκέφαλο-μνήμη επεξεργαστή του ανθρώπινου σύνθετου σώματος, μαζί και τα συναισθήματα της καρδιάς αυτού του σώματος.

Και με την εμπειρία του παρελθόντος λειτουργεί αυτό το ανθρώπινο σώμα, δηλαδή τα όσα κατανόησε μέσα από τις πέντε αισθήσεις του σώματος, οι οποίες γεννούν τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα του σώματος, και οδηγούν την όποια σκέψη.

Και όλα αυτά γεννούν την βιωματική εμπειρία του σώματος, τις πεποιθήσεις, οι οποίες απλά κατανοούν ως πραγματικό και αληθινό αυτή την πραγματικότητα αυτού του ανθρώπινου έμβιου σώματος, (ανθρώπινος ζωντανός οργανισμός), και αυτή είναι η μεγαλύτερη πλάνη.


ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΑΜ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.

Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΔΑΜ ΚΙ ΕΥΑ.

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΓΗΙΝΟΣ ΑΔΑΜ : ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΔΑΜ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΖΩΟ , ΚΙ ΕΥΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΖΩΟ

ΚΑΙ ΕΞΕΠΕΣΕ Η ΦΥΣΙΣ ΟΛΗ ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ

Ερμητικά κείμενα Λόγος Θ
καθόσον κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι άδειο από δαίμονες, κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο, δηλαδή μοιχείες, φόνους, άσχημη μεταχείρηση των γονέων, ιεροσυλίες, ασέβειες, αυτοκτονίες με αγχόνες, καταγκρεμίσματα και όλα τα υπόλοιπα, που αποτελούν έργα των δαιμόνων.


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.


ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, (η εικόνα του θεού), Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 

....

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα....οι γυναίκες διαχωρίστηκαν από τον Αδάμ και πήραν την καρδιά του, ενώ οι άντρες πήραν την λογική του;

Και ο Μεν Αγαθός Νους και ο Ορθός Νοητός Λόγος είναι η Αλήθεια της Ζωής, το δε νοητό πνεύμα και η καρδιά είναι το πνεύμα της κάθε φύσης που ενδύεται η Ανθρώπινη ψυχή. (ο Νοητός Άνθρωπος).

Οι άντρες τώρα, οδηγούνται είτε από τον Νοητό ορθό λόγο, την διανόηση, (διαίσθηση), όπου η διανόηση οδηγεί στην Νόηση, την σοφία της ψυχής. 


Είτε από την ρεαλιστική λογική του σώματος, όπου ο ρεαλιστής άντρας είναι κυνηγός εξουσιάζει και αγαπά σαν τα υπόλοιπα ζώα, οπότε είναι σκληρός και άπονος.

Οι γυναίκες....οι γυναίκες μετά τον διαχωρισμό του Αδάμ, σε Αδάμ κι Εύα, έχουν μόνον τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα της καρδιάς αυτού του σώματος και αυτά τις οδηγούν, είτε η καρδιά της Αμετάβλητης ψυχής.

Η ορθή λογική τώρα, είναι αντίθετη στην φύση της γυναίκας, η οποία είναι συναισθηματική οντότητα αποκλειστικά, την οδηγούν τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, είτε του σώματος, είτε της ψυχής.


Οι γυναίκες από την άλλη αντιγράφουν την ομορφιά ή την σκληρότητα του άντρα, και αν η σκληρότητα επικρατήσει τότε γίνονται κι αυτές λόγω της σωματικής αδυναμίας τους απέναντι στον άντρα συναισθηματικά πολύ σκληρές, είτε με τον εαυτό τους, είτε με τους άλλους, είτε και με τα δυο.


Τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης γη, νερό, αέρας, φωτιά και ο ...

Οι ιερείς τι μας λένε; κάνε τον σταυρό σου πρώτα και μετά φάγε, και δηλητηριασμένο να είναι το φαγητό δεν θα πάθεις τίποτα!

Για να κατανοήσετε τι είναι η δύναμη του σταυρού, τι είναι ο Αγιασμός, για να μην σας κοροιδεύουν οι επιστήμονες, αλλά και όλες οι θρησκείες για δικό τους όφελος.

Απλά δεν δέχομαι να εκμεταλλεύονται προς δικό τους όφελος οι θρησκείες το Άγιο Πνεύμα, το οποίο το φέρουν στα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Διότι είναι πολύ εύκολο όποιος γνωρίζει να κατανοήσει πως και με ποιον τρόπο μπορεί ένας άνθρωπος να είναι υγιής μέσα από τα όμορφα συναισθήματα αγάπης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πνεύμα, αυτό των πιστών της Ορθοδοξίας, διότι ούτε και οι ίδιοι το γνωρίζουν, πόσο δε να το κατανοήσουν, αλλά και όλοι οι άνθρωποι το μπορούν, αν πρώτα γνωρίσουν το πνεύμα που ενυπάρχει στην ψυχή τους.


Διαβάζω κάτι παχυλούς τίτλους:

"Κάντε το Σταυρό σας για να είστε υγιείς λένε οι επιστήμονες - Σοκαρισμένοι οι Άθεοι"!


Όλα εξηγούνται, και βέβαια κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει Θεός. Αλλά σε ποιον θεό πιστεύουμε δεν ξέρω.
Μόνον οι επιστήμονες που ακολουθούν τα χνάρια του εκπεσών δημιουργού αυτού του κόσμου είναι άθεοι.


Εμείς τα δημιουργούμε όλα ανάλογα με τα συναισθήματα μας και τις σκέψεις μας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με όλα τα φυτά, όλη την φύση, διότι παντού υπάρχει στην σύνθεση τους και το νερό.

Οταν αποδεχτείς μια πληροφορία ως πραγματικότητα, αμέσως γίνεται συναίσθημα, και αυτά τα συναισθήματα οδηγούν την σκέψη, και η σκέψη δημιουργεί στην Ύλη.


Υπάρχει ένα πείραμα με σπόρους ρυζιού!
Σε 3 γλάστρες με ίδια ποιότητα νερού φυτεύτηκαν ίδιοι ακριβώς σπόροι ρυζιού. Πριν ακόμα αναπτυχθούν οι σπόροι σε φυτά (από την πρώτη μέρα φύτευσης τους δηλαδή) στην πρώτη γλάστρα έλεγαν "σ'αγαπώ" στην δεύτερη έβριζαν και την τρίτη απλώς την προσπερνούσαν. 


Το αποτέλεσμα ήταν η πρώτη γλάστρα να βγάλει φυτά ρυζιού και μάλιστα με ένα αιθέριο άρωμα, η δεύτερη γλάστρα να μην βγάλει φυτά και να σαπίσουν οι σπόροι, και το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η τρίτη γλάστρα!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ !!

Και αυτό τι σημαίνει;

Ότι θεοποιούμε ότι δεν κατανοούμε, ενώ στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την μοίρα μας.

Το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας!


ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΣΏΜΑ ΕΙΝΑΙ 70% ΝΕΡΟ



Δείτε στο 3:00 λεπτό, ότι δηλαδή ο τρόπος που σκεφτόμαστε και ενεργούμε στη ζωή μας, μας απομακρύνει από την θεϊκότητα της ψυχής μας, ή μας ενώνει με την ψυχή μας.

Για αυτόν τον λόγο βλέπουμε σε ακανόνιστη μορφή και μη συμμετρική την εικόνα της  ψυχής. Διότι όλοι γίναμε ένα με τον υλικό κόσμο.




Σκοπός να κατανοήσουμε την λειτουργία του κόσμου τούτου. 
Όταν κατανοήσουμε όλα αυτά τότε θα αλλάξουμε και τον τρόπο σκέψης μας.

Τι να πρωτοπώ. Σκεφτείτε μόνο την μνήμη του νερού.

Ότι συναισθήματα κάνουμε γεννούν τις ανάλογες σκέψεις και έτσι δημιουργούμε τους ανάλογους κρυστάλλους του νερού. 
Οι κρύσταλλοι αποθηκεύουν αυτές τις σκέψεις μας που γεννιούνται από τα συναισθήματα μας ως πληροφορία στην μνήμη του επεξεργαστή εγκεφάλου, Αυτή την μνήμη εμείς την ονομάζουμε ως την βιωματική εμπειρία της ζωής μας, και αυτό το πρότυπο μας οδηγεί.

Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. 
Ειδικά όταν ξέρουμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70% από νερό, φανταστείτε τι προκαλλεί ο συναισθηματικός μας κόσμος και ως προέκταση στις σκέψεις μας, οι οποίες δημιουργούν στην ύλη με την οποία αλληλεπιδρούν....αλλά και το πιο σημαντικό στο ίδιο μας το σώμα, στην υγεία μας, αλλά και στην φύση γύρω μας. "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"

Αν λοιπόν οι σκέψεις μας, το πάθος μας, οι επιθυμίες μας, τα συναισθήματα μας, προκαλούν αυτό στο νερό, τότε σκεφτείτε τι προκαλούν σε εμάς τους ίδιους, αλλά και εμείς οι ίδιοι τι προκαλλούμε στους συνανθρώπους μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε, όταν το 70% της εκατό του σώματος μας αποτελείται από νερό.

Όλοι οι άνθρωποι συνέχεια εκπέμπουν ενέργεια προς το περιβάλλον γύρω τους και εκτός των άλλων και μέσω των συναισθημάτων τους. 

Ανάλογα με το αν είναι θετική ή αρνητική η όποια ενέργεια μας, έχει ως αποτέλεσμα να μεταβάλλει την ύλοενέργεια που δημιουργούμε μέσα στο ίδιο μας το σώμα, αλλά και στους άλλους σε όλα τα έμβια έμψυχα όντα ανάλογα με το πόσο επιρρεπή και στον βαθμό που είναι ευαίσθητα να δεχτούν αυτές τις αντίθετες ενέργειες, αλλά και από το περιβάλλον γύρω μας, και όλα ενεργούν σαν ένα εκκρεμές, σαν ένα δίπολο των αντιθέτων συναισθημάτων, όπου κάθε τι ενεργεί με την ανάλογη ένταση - δόνηση του, και αντιμετωπίζεται από εμάς ανάλογα με τον βαθμό του Νοητού ορθού λόγου ή όχι του πνεύματος που μας οδηγεί.

Όταν λοιπόν ενεργούμε με οδηγό την καρδιά και την ορθή λογική, δημιουργούμε ένα όμορφο ισορροπημένο αισθητό περιβάλλον γύρω μας.

Αυτό αποδεικνύεται με το πείραμα του νερού. 

Όταν έχουμε όμορφα συναισθήματα αληθινής ανιδιοτελής αγάπης, (Αιτία), όπου δίνουμε αγάπη χωρίς να ζητάμε, οι κρύσταλλοι του νερού έχουν τέλεια δομή, (Αποτέλεσμα). Θέσις.

"Θέσις και Αντίθεσις"

Η θετική σκέψη όμως ανήκει τους δύο πόλους του ίδιου νομίσματος,  που ναι μεν φέρει την πρόσκαιρη ευχαρίστηση στη ζωή μας, αλλά πάντα την ακολουθούν οι αρνητικές αισθήσεις, όπως η έπαρση του εγώ και η λύπη με οδύνες, σε ένα αέναο πάρε-δώσε του ακραίου θετικού-αρνητικού πόλου, οι δύο αντίθετοι πόλοι που ανήκουν στο ίδιο νόμισμα, το δοχείο της Ύλης, διότι και το θετικό αλλά και το αρνητικό θέλουν μόνον να παίρνουν και ποτέ να δίνουν.

Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουμε όμορφα αισθήματα μπορούμε να ενισχύουμε τον ψυχικό μας εαυτό, και να συγκροτούμε το υλικό μας σώμα, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας, μέσω της ανιδιοτελής μας αγάπης, μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο την ζωτική ενέργεια της ψυχής μας στο σώμα μας, και διαχέοντας την αύρα της ψυχής μας στο περιβάλλον γύρω μας  αλλά και στην αλληλεπίδραση μας με τους ανθρώπους.

Αν όμως μας οδηγεί η αντίθεσις τότε γινόμαστε σαν τα ενεργειακά βαμπίρ, που απορροφούμε ή μας απορροφούν την ενέργεια της ψυχής, μέσα από την έπαρση της χαράς του εγώ, αλλά και μέσα από την υδονή της λύπης, που φέρει δυσβάσταχτους λυγμούς και πόνους.

..........

Επίσης παρατηρήθηκε ότι το απλό νερό όταν συγκρίθηκε με τον Αγιασμό, ενώ το πρώτο είχε μαύρους ακανόνιστους κρυστάλλους, ο Αγιασμός είχε κατάλευκους κρυστάλλους σε τέλεια δομή.

Αυτό όμως σημαίνει ότι και το περιβάλλον γύρω μας εκπέμπει ενέργειες "πληροφορίες" οι οποίες δεν είναι γνωστές σε εμάς, οι οποίες ναι μεν φέρουν την φαινομενική Αρμονία στην φύση, αλλά αυτή η Αρμονία του πνεύματος αυτής της φύσης συνεργάζεται με αυτό το δίπολο, (θετικό-αρνητικό) τον αρνητικό και θετικό πόλο, οπότε αυτός ο κόσμος οδηγείται αρμονικά μεν αλλά μέσα από την ισόποση ανταπόδωση των αντιθέτων! 

Η ανθρώπινη ψυχή όμως δεν συμβιβάζεται, και έτσι όταν μας οδηγεί, τότε το ανώτερο πνεύμα ανεβάζει την κορυφή της Αρμονίας σε υψηλότερες δονήσεις.
                

Το βίντεο μας ξεκαθαρίζει και μας δείχνει φωτογραφίες από τους κρυστάλλους του νερού, μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνουμε, και από ηχητικά μουσικά κομμάτια που προκαλλούν τα ανάλογα συναισθήματα,  όπως Μπετόβεν  Heavy Metal κτλ. 

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.

Και τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας, ότι αν οι σκέψεις μας μπορούν να το κάνουν αυτό στο νερό, φανταστείτε τι κάνουν σε εμάς!! όταν το 70% του σώματος μας αποτελείται από νερό! αλλά και τι μπορούν να κάνουν στα πάντα γύρω μας.


Σοκαριστικό: Το νερό έχει μνήμη, λένε οι επιστήμονες (Βίντεο)

Tο νερό έχει μνήμη. Με κάποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να "αποθηκεύσει" πληροφορίες, σχεδόν όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!
Μία σειρά από επιστημονικά πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου απέδειξαν ότι το νερό "δέχεται" και "αποθηκεύει" κάθε εξωτερική επιρροή. "Συγκρατεί" και "θυμάται" οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το "σημάδι" του σε αυτό αλλά είναι ικανό να επηρεάζεται και ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Τα πειράματα του δόκτορος Masaru Emoto με δείγματα νερού τα οποία εκτέθηκαν σε μουσική, λέξεις που γράφτηκαν στα δοχεία που περιείχαν το νερό, σε εξ αποστάσεως σκέψεις, σε ομιλίες και φωτογράφισαν τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν (ακολουθώντας πάντα επιστημονική μεθοδολογία), έρχονται να επιβεβαιώσουν με την σειρά τους ότι το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! 

Άλλη θέση παίρνουν τα μόρια του νερού όταν αλληλεπιδρούν με θετικά συναισθήματα και άλλη με αρνητικά. Η δομή του είναι πιο σημαντική από τη σύστασή του.

Αναρρωτηθείτε τι κάνει η Αρμονία, η Ανιδιοτελής Αγάπη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης στα οποία καταγράφεται όλο το ιστορικό της αλληλεπίδρασής του με τον έξω κόσμο σαν μαγνητοταινία. (μιλάμε για έναν νοητό κόσμο matrix των αντιθέτων θετικό-αρνητικό που ανήκουν στο ίδιο νόμισμα).


Τι έχετε να πείτε γι'αυτό; η σκέψη, το συναίσθημα, η μουσική, η αγάπη, η αρμονία, το μίσος, η αντίθεση, η μη αγαθή πρόθεση, η αγαθή πρόθεση, όλα τα πάντα που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε με συναίσθημα αυτό δημιουργούμε ως την υλική πραγματικότητα και ψυχική διάθεση μας.
Η υγεία μας έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε τα ανάλογα συναισθήματα αφοβίας η φόβου με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει ύλη.""Αυτό που oνομάσαμε ύλη είναι υλοενέργεια, μέσα στο νου, νοητή, όπως ένας εικονικός κόσμος σε έναν προγραμματισμένο υπερνοήμων υπολογιστή που λειτουργεί με νόμους, οι οποίες δονήσεις της υλοενέργειας αυτής έχουν χαμηλώσει τόσο στον δικό μας κόσμο, ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις μας στην πιο ακραία της μορφή. (δίπολο αρνητικό - θετικό).


Ο Ιάπωνας Δρ Masaru Emoto, πραγματοποίησε πολλές μελέτες που αποδεικνύουν πως ο ήχος , τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την σύσταση του νερού.
Το σώμα μας είναι περίπου 70% νερό.

Ετσι μια ορισμένη συχνότητα μας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά στα συναισθήματα μας , στην υγεία μας, κλπ.

Η μουσική σε όλο τον κόσμο έχει ρυθμιστεί A = 440 Hz, από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), το 1953. 

Τωρινές μελέτες όμως έδειξαν ότι στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ, ο κώδικας του DNA και η συνείδηση μας.

Σ αυτήν την συχνότητα είχαν οι πρόγονοι μας συντονισμένα τα μουσικά τους όργανα. Σ αυτήν την συχνότητα αποδείχτηκε ότι χαλαρώνουμε, (γαλήνη), ο ήχος είναι ξεκούραστος . 
Δείτε τις εικόνες.
Στην συχνότητα 432hz το σχήμα έχει συμμετρία, Αρμονία.  
Ενώ στην συχνότητα 440hz το σχήμα είναι ακανόνιστο, ασύμμετρο έχει δυσαρμονία.



https://www.facebook.com/333057810178112/photos/pcb.697654293718460/697654233718466/?type=3&theater

morfeas sky

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΝΟΥΣ - ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν το στυγνόν σκότος το σώμα, την γη, και γυρούν όλη τους την ζωή μεθυσμένοι από Λήθη και Άγνοια, και αν δεν σηκώσουν ψηλά το κεφάλι τους στον ελαφρύ Αέρα (πνεύμα της Αρμονίας αυτής της γήινης φύσης) που ενώνεται με την Φωτιά, το Αγαθό Νοητό Φως του Ήλιου που απλώνεται και μας σκεπάζει ως ακτίνες σε εμάς, ΔΕΝ θα μπορέσουν ποτέ να δουν πέρα από το κάτω γήινο κεφάλι τους, την ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ η οποία οδηγεί την αθάνατη θεική ψυχή τους στην σκλαβιά του σώματος, με τα άλογα συναισθήματα που δημιουργεί συνεχώς σαν μια σούπα που βράζει συνεχώς από άλογα πάθη και άλογες επιθυμίες του ανθρώπινου σαρκίου...The Bot..! το χοϊκό δοχείο που φοράτε και κινδυνεύετε να το φοράτε για πάντα αιωνίως ως γνήσιοι σκλάβοι αυτού του σώματος, ως γνήσιοι δεσμώτες του σπηλαίου, όπου χάσατε το πνεύμα και σας οδηγεί το στυγμόν σκοτάδι, ο νεκρός που έδωσε ζωή η ψυχή σας στην πιο κατωφερή και πιο πυκνή άβυσσο του Άδη, και γεννήθηκε ο ζωντανός νεκρός..διότι φως είναι μόνον όποιος άνθρωπος κατέχει την Νόηση, ο φωτισμένος Άνθρωπος, αυτός που σκέφτεται ορθά με το Νου και την καρδιά.

Η Ανάμνηση της ανθρώπινης ψυχής 
Και η μνήμη του νερού

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το αισθητικό μέρος της ψυχής (θνητού σώματος) είναι θνητό, ενώ το λογικό είναι αθάνατο.

Το λογικό είναι αθάνατο, Νους και ψυχή, επτά άνθρωποι, επτά ψυχές, ο επτάψυχος Ανθρωπος στην κάθοδο του βαθιά μέσα στον Άδη - υλικό σύμπαν

Δεν κινούνται όλα από την ψυχή αλλά η ψυχή κινεί κάθε ον. 

Αγαθός Νους και αδιαίρετος Αγιος Λόγος που κινεί τον Αγαθό Νου-τον αγαθό νοητό κόσμο, η δε ένωση τους είναι η κίνηση αυτού του νοητού αγαθο΄ύ κόσμου, η Νοητή Ζωή, εικόνα του οποίου εδώ σε εμάς είναι η ορθή λογική με οδηγό την καρδιά, διότι πρώτα αισθάνεσαι αυτό που βλέπεις και μετά νοήσαι σύμφωνα με αυτές τις αισθήσεις. 

Οτι πάσχει αισθάνεται (σύνθετο θνητό σώμα),  και ότι αισθάνεται πάσχει. (γήινο σώμα-διττότητα).

Κάθε τι που λυπάται και ευχαριστιέται (και είναι ον θνητό), 
ενώ κάθε τι που ευχαριστιέται δε λυπάται (και είναι ον αθάνατο)
Το αμετάβλητο πνεύμα του πυρός ο αθάνατος Άνθρωπος, ο θείος έρωτας για το Αγαθό.

(οι θεοί μόνον χαίρονται κι ευχαριστιούνται - πνεύμα του πυρός)


Δε νοσεί το κάθε σώμα αλλά κάθε σώμα που νοσεί είναι και διαλυτό. (σύνθετο θνητό γήινο σώμα).

Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό μέσα στα σώματα. 
Τα σύνθετα μεταβαλλόμενα θνητά σώματα των πλανητών

Κάθε τι αληθινό βρίσκεται μέσα στα ασώματα. 

Το πνεύμα του πυρός ο αμετάβλητο νοητός κόσμος.

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι δυνατόν να τολμήσει και να μιλήσει για την αλήθεια ο άνθρωπος, που είναι ον ατελές, και αποτελείται από ατελή μέλη, και το σώμα του είναι φτιαγμένο από άλλα, και πολλά ξένα στοιχεία. Λέω μόνο ότι είναι δυνατό και δίκαιο, ότι δηλαδή, η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα αθάνατα όντα, των οποίων και τα σώματα είναι αληθινά, φωτιά από μόνη της και τίποτα άλλο, γη μόνη και τίποτε άλλο, αέρας μόνος και τίποτε άλλο, νερό μόνο και τίποτε άλλο.

Τα δε δικά μας σώματα από όλα αυτά τα παραπάνω έχουν σχηματισθεί, όμως, αν και έχουν και λίγο από φωτιά και από γη και από νερό και από αέρα, ούτε φωτιά είναι, ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρας, ούτε τίποτα αληθινό.

Το οποίο υλικό σώμα από παντού πιέζεται από την κακία και τους μόχθους και τους πόνους και τις επιθυμίες και οργές και τις απάτες και τις ανόητες φιλοδοξίες. (Ερμητικά κείμενα).
..........
....................

morfeas sky


Δείτε στο συγκεκριμένο τραγούδι πότε εκπέμπονται ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και πότε όχι.

Το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! Το ίδιο ισχύει για τα Τέσσερα στοιχεία του πλανήτη. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Εκπληκτικό! Και είμαστε νερό, οπότε να προσέχουμε τι σκέψεις κάνουμε.. για να παραμένουμε υγιείς.. Ε;

Εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς τι συχνότητες πλέον εκπέμπονται γύρω στο περιβάλλον μας το οποίο κινούμαστε εμείς ως ζωντανοί οργανισμοί. Πλέον η Ελίτ ελέγχει τα συναισθήματα μας.

Μόλις παρακολούθησα, και το βιντεάκι με την μουσική.. εντυπωσιακή επίδραση, είχε ο ήχος επίσης. Οπότε.. είμαστε έρμαια άλλων; Καθοδηγούμαστε σαν υπνωτισμένοι σε συμπεριφορές, και με αυτό το σκεπτικό, είμαστε και δικαιολογημένοι, αν φερόμαστε με κακία και λοιπα;

Οταν μιλάω για το πνεύμα της φύσης εννοώ την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον χώρο του πλανήτη. 
Κι εμείς αλληλεπιδρούμε με αυτή την πληροφορία. 
Πλέον οι άνθρωποι (επικυρίαρχοι του πλανήτη) ελέγχουν αυτή την πληροφορία εκπέμποντας υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής της συνείδησης μας.

Αυτοί είναι οι δαίμονες..οι αμμόρφωτοι τους φαντάζονται όπως τους κατέβει στο κεφάλι τους ανάλογα με την μόρφωση που κατέχει ο καθένας. Αλλωστε κανείς δεν σκέφτεται πλέον.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι αμαρτωλός, άρα κανένας άνθρωπος δεν θα κριθεί. Αμαρτωλός άνθρωπος είναι η ανθρώπινη φύση (άνθρωπος της Γης-είδωλο) που ενδύθηκε η ψυχή του (Νους και ψυχή).


Χθες κάπου διάβασα, ότι η λέξη αμαρτία σημαίνει λάθος.. και όχι οι βλακείες που η εκκλησία υποστηρίζει.

Ακόμη και ο Χριστός είπε ότι δεν υπάρχει αμαρτία. Αμαρτία είναι το ανθρώπινο σώμα και όχι ο Άνθρωπος.

Λάθος είναι η ενσάρκωση μας σε αυτόν τον κόσμο. 
Δεν δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος για τον Άνθρωπο.


Κατάλαβα. Εάν εκπέμπονται υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής, της συνείδησης μας, πως εμείς θα καταφέρουμε να τα ακυρώσουμε;

Για ποιον δημιουργήθηκε; Κι εμείς γιατί βάλαμε σε τέτοια δοκιμασία τον εαυτό μας;

Δημιουργήθηκε για τα άλογα κτιστά ζώα.
Ο Άνθρωπος εισήλθε στον κτιστό κόσμο για να δημιουργήσει.
Αλλά εξέπεσε η μηχανή και εγκλώβισε τον άνθρωπο στην λήθη των διασπασμένων πλέον σωμάτων.

Όλοι είμαστε άλογα κτιστά ζώα; Ή υπάρχουν και άλλα "είδη";

Φυσικά! ο άνθρωπος της Γης δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλογα ζώα του πλανήτη. Απλά έχει λογική, αλλά την χρησιμοποιεί για να γίνει ακόμη πιο κακός.

Δηλαδή; Για αναλυσε το μου, αυτό με τα 4 στοιχεία και τις μεταβολές τους, με παράδειγμα για να το καταλάβω.. πως μεταβάλλονται;

Η φωτιά είναι η λογική που σου δίνεται, δηλαδή ο εγκέφαλος το υποσυνείδητο η αποθήκη πληροφοριών που θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες του αέρα.

Αέρας είναι η πληροφορία που ενυπάρχει μέσα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.


Φωτιά και αέρας είναι το πνεύμα της σάρκας, το αστρικό σώμα που ενώνεται με την γη και το νερό.

Το νερό αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του αέρα και τις κάνει αισθήσεις της σάρκας δηλαδή αισθήσεις της γης.

Και όλα τα τέσσερα στοιχεία είναι μία σύνθεση τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων, το νοερό πνεύμα, εγκέφαλος λογική, όπου η αέναη μεταβολή του ψυχρού θερμού, ιδιότητες  της φωτιάς και του αέρα, δημιουργούν τους δύο αντίθετους πόλους, που εκδηλώνονται σε ακόμη πιο βαριά στοιχεία με τις πιο κατωφερείς αισθήσεις το νερό, αλλά και το σκότος την γη.


Άριστη επεξήγηση, κατάλαβα τώρα. Όσο για το τι ζώα είμαστε, έχεις μεγάλο δίκιο. Τα χειρότερα, τα λέγαμε και προχθές, ότι το χειρότερο θηρίο του κόσμου, είναι ο άνθρωπος της γης. Όλα τα καταστρέφει και τίποτα δεν σέβεται. Κι αυτά τα σημάδια δεν είναι καθόλου ευοίωνα, γιατί κάπου θα ξεσπάσουν. 
Ως διορατική, βλέπω μεγάλους κατακλυσμούς, τα εγγύς χρόνια.

Όταν λέω ότι είμαστε όλοι ανθρωπόζωα αν δεν έρθουμε σε επαφή με το Νου της ψυχής μας κάτι ξέρω παραπάνω. Την αλήθεια λέω.

Απλά όσο αφήνουμε την ταλάντωση του διπόλου στο ένα άκρο θετικό ή αρνητικό να ταλαντώνεται όλο και πιο πολύ, τόσο ακραία θα είναι η αντίστοιχη μεταβολή του πνεύματος της Φύσης ενεργώντας με τον αντίθετο πόλο για να φέρει την Αρμονία.

Κι εμείς τα ζώα δεν αντιδρούμε, παραμένοντας αδρανείς στην κακία αυτού του κόσμου, περιμένοντας από τον θεό να μας σώσει λόγω ανυπέρβλητης βλακείας. Διότι εμείς οι ίδιοι είμαστε ο θεός.

Νερό/Γη είμαστε εμείς οι άνθρωποι, πλαστήκαμε από λάσπη.

Είμαστε νερό και γη δηλαδή το απολύτως τίποτα, ένα άψυχο κορμί-δοχείο του νοερού πνεύματος από φωτιά-αέρα, όπου η λογική του νοερού πνεύματος εκδηλώνεται με τις αισθήσεις του νεκρού σώματος που οδηγεί και την λογική.


Πρέπει τελικά να αντιδρούμε ή να δρούμε; Η δράση δεν είναι το αντίδοτο της αδράνειας;

Και τα δύο διότι εφόσον ζεις σ'αυτόν τον κόσμο πάντα ενεργείς.

Aν δεν αντιδράσουμε με δράση απέναντι στην κακία θα υπομένουμε ακόμη τα πιο χειρότερα.
Φαντάσου τον χθεσινό συνομιλητή που ήρθε και μας έβριζε, αν τον αφήσεις θα κάνει τα χειρότερα, οπότε τον συνετίζεις με ΑΡΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ.

Με λίγα λόγια δεν τον αφήνεις να επηρεάζει την ζωή σου! Τον αποβάλλεις γιαν πάντα!! έτσι πρέπει να αποβάλλουμε και την κακία των επικυρίαρχων του πλανήτη που εισέρχεται στην ζωή μας με τους νόμους που μας επιβάλλει συνεχώς η Νέα παγκόσμια τάξη μέσα από τους προσκυνημένους ανθρωπίσκους που για λίγα λεφτά ξεπουλούν την ψυχή τους στο σκότος της Υλης.


Κατανόησε τα νοήματα:
Aν δεν αντιδράσουμε με δράση απέναντι στην κακία, τότε πως θα επιφέρουμε την Αρμονία απέναντι στην ολοένα και πιο ακραία ταλάντωση του διπόλου


Γι'αυτό χρειάζεται το ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ειδάλλως τα ανθρωπόζωα θα θεωρούν ως καλό το ατομικό συμφέρον.
Και όχι την ανιδιοτελή αγάπη.

Καλά τα λες.. όμως, τα Αμερικανάκια όπου βρίσκεται και η βάση τους, ως επί το πλείστον, είναι όλα ρομποτάκια του συστήματος, και η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί. Από την άλλη οι Έυρωπαίοι, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Οι Έλληνες πάλι είναι τόσο απασχολημένοι με το να τραβάνε τα μαλλιά τους, για το κακό που τους βρήκε και τους ξεπουλάνε τα σπιτια τους, σε πληστειριασμούς... που δεν έχουν τώρα μυαλό και Νου για επικυρίαρχους..

Κάνεις λάθος, οι Έλληνες παίρνουμε αυτό που μας αξίζει αυτή τη στιγμή.
Είμαστε τα πιο άλογα ήμερα ζώα, οπότε τα άγρια θηρία αμερικάνοι γερμανοί μας κατασπαράσσουν.


Αντιδρούμε με δράση απέναντι στην κακία, ωραία.. με ποιο συναίσθημα γίνεται, ώστε να επέλθει η Αρμονία στην ακραία ταλάντωση.. και μην μου πεις με αγάπη απαντάμε στην ύβρη και την μοχθηρία, γιατί θα τραβήξω τις κοτσίδες μου. Χαχα!

χα χα μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό αλλά κανένας δεν με κατανοεί.


Είπα αυτός ο κόσμος είναι γεννημένος μέσα στην κακία μέσα στην ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
Οποιαδήποτε ενέργεια μας πάντα επιφέρει την ΚΑΚΙΑ.
Αν μένουμε ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ είναι σαν να μας σφάζουν ως ήμερα ΖΩΑ.

Τα πρόβατα δεν τα σφάζουμε καθημερινά; έτσι ακριβώς σφάζουν και εμάς, ένα-ένα καθημερινά, μέχρι να έρθει και η δική μας σειρά...Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πρόβατα είναι μέσα στην αγάπη! και ότι απέχουν από την κακία, απεναντίας και τα πρόβατα καθημερινά αλληλοσφάζονται μεταξύ τους για το ποιο θα φάει πρώτο το χορταράκι!



Xα!χα!χα!χα! άσε κάτω το χορταράκιιιι.. σε είδααα είναι δικό μου! Μου ανήκει σου λέω! Κάτω τα χέρια από το χορταράκι μου, γιατί θα γίνει της.. σφαγής! :p

Και με ποιο άλλο τρόπο/συναίσθημα επιφέρεται η Αρμονία, σε μια παρόμοια περίπτωση, δεν μου είπες;

Το να ενεργούμε με "κακία" για να επιφέρουμε την ΑΡΜΟΝΙΑ είναι σαν να έχουμε κάνουμε κακό. Έχει μεγάλη διαφορά να ενεργείς με κακία, και να χαίρεσαι με αυτή, από το να ενεργείς με κακία ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΠΡΌΘΕΣΗΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ για να επιφέρεις την ΑΡΜΟΝΙΑ.


Ζωγράφισες τώρα.. Ορθότατον.

Και τι.. θα κάτσουμε και θα περιμένουμε, να έρθει και η σειρά μας; Τρεχάτε ποδαράκια μουουου!!!! Μακριάάάάά! Σιγά μην κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, να μας λιανίσουν. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.


ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΌ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ;

ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!


Οπότε μην περιμένεις να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Πάντα μέσα στην κακία θα είναι. Πλάστηκε η ζωή από το αντίθετο της Ζωής το σκότος. (δοχείο της Ύλης).
Απλά πότε πάνω πότε κάτω σαν το εκκρεμές και ξανά από την αρχή τα ίδια. Μια υποτυπώδη ζωή και ο θάνατος να κυριεύει τα πάντα. Και ο Άνθρωπος ερωτεύτηκε τον θάνατο, το σκίασμα επί της Γης.



Αναγκαστικά με βαριά την καρδίαν, θα χρειαστεί να τους λιανίσουμε και εμείς για να προστατευτούμε. Είμαι αυτή την στιγμή πάνω στο εκκρεμές και κάνω κούνια. Βιώνω και παρατηρώ τα συναισθήματα που εναλλάσσονται, ανάλογα την σκέψη, εικόνα, συζήτηση που κάνουμε, αυτή την στιγμή. Τραμπολίνο θα έλεγα.. τι σου είναι η φύση της άλογης σάρκας.

Κατάλαβες λοιπόν πως νιώθω γνωρίζοντας τον αληθινό μου εαυτό ολοένα και περισσότερο; και ταυτόχρονα να ζω μέσα στο ΣΚΟΤΟΣ;
Ολοι έγιναν ένα με την Υλη, και κανείς δεν μ'ακούει. Τι δουλειά έχω εγώ εδώ; να κάνω τι; να αφυπνίσω τους τυφλούς; απορώ κι εγώ με εμένα.



Την σάρκα και τα καπρίτσια της λες.. Ε; 
Κι αν αγαπάμε το φως μέσα μας περισσότερο και δεν μας αφήνει η σάρκα και το μυαλό μας να φωτιστούμε, βάζοντας μας συνέχεια τρικλοποδιές;

Όποιος άνθρωπος αποδέχεται την θνητή του φύση, τότε για πάντα μα για πάντα θα υπομένει την θνητότητα της σάρκας, και μάλιστα με ροπή προς το χειρότερο πεπρωμένο και μια χειρότερη μοίρα.


Παρατήρησε την πραγματικότητα που επικρατεί στον πλανήτη...έχει ροπή προς το χειρότερο, συνεχώς κατεβάζουμε δονήσεις, και η κορυφή της Αρμονίας των αντιθέτων πλέον βρίσκεται πολύ χαμηλά, μέσα βαθιά στο σκότος, ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην Υλη.


Γιατί απορείς με σένα, αφού ενεργείς, με βάση αυτά που σου λέει, ο Νους της ψυχής σου. Κάνεις αυτό που ελάχιστοι κάνουν.. εκ της αγαθής σου πρόθεσης.. προσπαθείς να βοηθήσεις τους γύρω σου, όσο κι αν αυτοί αδιαφορούν ή προσπερνούν. Εσύ κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Όσοι είναι έτοιμοι θα λάβουν το μήνυμα. Οι άλλοι σε επόμενες ζωές. Εξάλλου δεν είναι όλοι, για όλα. Είναι και οι αναλώσιμοι εδώ, που είναι κι οι περισσότεροι..


Απλά προσπαθώ να καταλάβω, αν βρίσκομαι σε αποστολή, ή αν απλά ήρθε ο καιρός να την κάνω για πάντα από εδώ.


Μόλις είπες μια πολύ μεγάλη αλήθεια.. δεν είναι όλοι, για όλα. Είναι και οι αναλώσιμοι εδώ, που είναι κι οι περισσότεροι..


Μου πέρασε από το μυαλό..το βλέπω, το νιώθω. με βάζει σε σκέψεις, η όλη κατάσταση. Κάπου διάβασα ότι το 2020 θα γίνει οικονομική κατάρρευση, με βάση τις θέσεις των Πλανητών, (Ο Κρόνος στον Αιγόκερω) βλέπουν, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην δραχμή.. Θα υπάρξει Οικονομικοπολιτική κρίση Παγκοσμίως.. Αλλά και περιβαλλοντική κρίση που θα έχει επιπτωσεις πάνω στην γη.


Μην τα πιστεύεις αυτά, διότι είναι η πληροφορία που θα κατευθύνει την σκέψη σου!! και ως δημιουργός Νους αυτό που πιστεύεις αυτό θα δημιουργείς.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να ελέγξουν την παγκόσμια συνείδηση!! Μέσα από την τεχνολογία θα μπορέσουν να ελέγχουν όλες σου τις σκέψεις!! οπότε πλέον μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή!! διότι ως δημιουργός Νους θα έχεις εγκλωβιστεί στο σκότος της Υλης και θα δημιουργείς ότι θελήσει η υπεροντότητα αυτού του κόσμου!! ο εκπεσών κτιστός Νους δημιουργός.

Ακριβώς.. το μέσο (Ίντερνετ) είναι για να το χρησιμοποιούμε και όχι το ανάποδο. Θα έχω το νου μου,σχετικά με την υπεροντότητα, τι θα επιλέγω να διαβάζω και να μην επηρεάζομαι άμεσα, από όσα μας σερβίρουν. Όχι αμάσητα τουλάχιστον.


Εγώ έχω πάντα οδηγό την συνείδηση μου τι θα διαβάσω και τι θα απορρίψω.


Καμιά φορά το ραντάρ μου, χάνει σήμα.. και μετά καταλαβαίνω τι διάβασα. Έχεις δίκιο. Με διάκριση και προσοχή όλα να επιλέγονται, χρειάζεται.



Είσαι σε αποστολή και το ανέφερες προχθές μάλιστα, ο ίδιος σε μένα. Το ξέχασες; Πάντως εγώ το πιστεύω. Μην αποκαρδιώνεσαι, με όσα γίνονται εδώ μέσα. Είναι απλά το μέσο.. για να μεταφέρεις τις αναλύσεις σου, κι όχι ο τόπος που θα γίνει η αφύπνιση των Ελλήνων. Όχι η G+ Ας το δεις σαν ένα πρόχειρο σημειωματάριο σου, για όσα ανακαλύπτεις.

Ναι σωστό αυτό, την G+ όντως πλέον την χρησιμοποιώ ως σημειωματάριο, που με βοηθά μέσα από τον διάλογο να εκφράσω τις σκέψεις μου αναλύοντας τες, κάτι που βοηθά στο μέγιστο προσωπικά εμένα να κατανοήσω τον εαυτό μου.


Καλά το λες. Αλλά από την άλλη.. Οι θέσεις των Πλανητών, έχουν κάποια σημασία. Πάντως το κοντέρ πρεπει να μηδενισει για να γίνει επανεκκίνηση. Είναι οι νόμοι αυτοί.

Και ποιος ελέγχει τις θέσεις των πλανητών; που ενεργούν σύμφωνα με τους αριθμούς; σύμφωνα με το πεπρωμένο;;;;
ο εκπεσών κτιστός δημιουργός.

Άραααα..... ο εκπεσών παλιοδημιουργός, μας τοποθετεί έτσι, τους Πλανήτες. σε συγκεκριμένες θέσεις, όχι τυχαίααα........... ετοιμάζει το σκηνικό του θεάτρου........

Εκτός..κι αν..απλά το ενεργειακό πλέγμα της Γης είναι το εναπομείνασα σκότος, το ηλιακό μας σύστημα!! το οποίο πρέπει πλέον να καθαρίσει μια για πάντα!!!!


Πρέπει να φύγω, οπότε τα ξαναλέμε κάποια στιγμή. Καλή συνέχεια. Χάρηκα που τα είπαμε και ξεδιπλώσαμε κι άλλο το πεδίο.

 Με πρόλαβες.Κι εγώ επίσης. Καλή συνέχεια.
Έχω αντιγράψει τον σημερινό μας διάλογο εδώ:

Έχει το νερό συνείδηση; Η ο άνθρωπος υλοποιεί την ενέργεια μέσω των συναισθημάτων του;
oneirosky.blogspot.be


Ωχ Παναγίτσα μου........οκ.

Αλλη φορά να ξέρεις πάντως ότι δεν θα αναδημοσιεύσω κανέναν διάλογο μας στο μπλογκ. Εντάξει; χα χα να'σαι καλά.

Δεν πιστεύω να σε απογοήτευσα... Ε; Απλά νιώθω άβολα.
Δεν φτιάχνεις καλύτερα ένα φόρουμ που είναι για να κάνεις συζητήσεις και διαλόγους εκεί.. Ε; Νομίζω, ότι χαλάς το άρθρο σου. Για καλό στα λέω αυτά.

Σου είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου.
Αλλωστε δεν αναφέρω το όνομα σου. Απλά ήθελα να υπάρχει ο διάλογος μας για να τον διαβάζουν μετά από χρόνια όσοι χρειαστεί να τον διαβάσουν.
Και σε ευχαριστώ γι'αυτό εκ των προτέρων.

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα. Βοηθιέμαι πολύ και η ίδια, μέσα από αυτά που λέμε. Κάνε ότι σου αρέσει, εξάλλου δικό σου είναι το μπλογκ. Χοχοχο!

Τα συνδέω όλα!! δεν με ενδιαφέρουν όσοι είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τον εαυτό τους, και θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση προς ατομικό τους συμφέρον.
Γι'αυτό πρόσθεσα τον διάλογο..για τους λίγους που μπορούν να δουν, και θα το διαβάσουν στο μέλλον.

Στην ερώτηση που έχεις προσθέσει: Κατάλαβα. 
Εάν εκπέμπονται υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής, της συνείδησης μας, πως εμείς θα καταφέρουμε να τα ακυρώσουμε; Δεν έχεις δώσει απάντηση..χαχα.

Με την δική σου θέληση που υπερνικά τον φόβο, την ζωή εδώ.
χα χα όταν θα κατανοήσεις τον εαυτό σου απλά θα γελάς με όλα αυτά που σε φοβίζουν σήμερα.
Όχι απλά θα αποφεύγεις τις σφαίρες, αλλά τότε πλέον ....ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ - ΤΗE ΜΑΤRIX



Καλά-καλά εντάξει. Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Άντε τώρα την βόλτα σου φίλε μου. Πάω κι εγώ.. καλό σου βράδυ! Τα λέμε.


Σχόλια

  1. Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση
    https://oneirosky.blogspot.com/2020/10/blog-post_26.html?fbclid=IwAR3Ov3EhmL19vz9mvVzYbx_f4BkxmqbKdgZvrnbgB95Bwl9GFi4hPPtOXY8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..