ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ

Από εδώ και στο εξής οι άνθρωποι θα χωριστούν σε αυτούς που διά των μαθημάτων θα ενεργοποιήσουν την ψυχική τους δύναμη, και σε αυτούς που θα υποταχτούν στην τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι γνωστά όλα αυτά, είναι τα σχέδια τους. Επίσης είναι πολύ σωστό ότι όσοι έχουν έμφυτη την γνώση δηλαδή το αρχαιοελληνικό ιδεώδες, είναι το μόνο που θα ενεργοποιήσει την ψυχική μας δύναμη.

Το Γνώθι σ αυτόν, και θα αποκτήσουμε υπεράνθρωπες ιδιότητες όπου νοητά με την ατρόμητη αμετάβλητη Θέληση μας θα πέφτουν τα τείχη του γήινου matrix στην αρχή λίγο δύσκολα όταν θα χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις απέναντι στην γήινη λογική, διά των μαθημάτων, μετά όμως ποιος είδε τον Έλληνα θεό και δεν φοβήθηκε!

Δεν θα χρειάζεται να σταματάμε τις σφαίρες, με μια μας νοητή σκέψη θα δημιουργούμε πραγματικότητα όπως το Χρυσόν Γένος των Ανθρώπων, όπου δεν δημιουργούσαν με τα χέρια, αλλά Νοητά!.. "Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά" αλλά για να πιστέψεις πρέπει πρώτα να πεθάνει ο παλιός σου εαυτός! όλα όσα σου έμαθαν από την γέννηση σου μέχρι σήμερα, τον έλεγχο των συναισθημάτων σου άρα τον έλεγχο των σκέψεων σου.

Ξέρω ότι φοβάστε..
Φοβάστε εμάς.. φοβάστε την αλλαγή.

Γνωρίζω το μέλλον..
Δεν ήρθα να σας πω πως πρόκειται να τελειώσει αυτό.
Ήρθα εδώ.. Για να σας πω πως πρόκειται να αρχίσει.
Θα κλείσω αυτή την εποικοινωνία μαζί σας.
Και μετά θα δείξω στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλετε να δουν..
Θα τους δείξω έναν κόσμο..Χωρίς εσάς.
Έναν κόσμο χωρίς κανόνες και ελέγχους χωρίς σύνορα η όρια.
ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ..
ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
Το που θα μας βγάλει αυτό..
Είναι μια επιλογή που αφήνω σε εσάς!
Γιατί και η επιλογή σας είναι πλέον η δική μου επιλογή..

Όταν γνωρίσεις τον Αληθινό σου εαυτό ΔΕΝ θα χρειάζεται να αποφεύγεις τις σφαίρες για να αντιμετωπίσεις τον "εχθρό" σου, ο οποίος έχει εισέλθει μέσα στο μυαλό σου, αλλά με μια σου σκέψη συνειδητά θα εξαϋλώνεις τον διττό σου εαυτό τον οποίο ενώθηκες μαζί του, τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αυτό που εσύ ονομάζεις  καλό-κακό, φως και σκοτάδι, (το σκοτεινό φως), και τότε είναι που θα δημιουργείς πραγματικότητα στο πεδίο σύμφωνα με το Αρχέτυπο πρότυπο τον Αγαθό Νου Αιθέρα..με το Νου και την καρδιά..Είσαι ότι αισθάνεσαι και ότι αισθάνεσαι σκέφτεσαι, και αυτό βιώνεις ως πραγματικότητα..ότι δώσεις αυτό θα πάρεις..ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ ΑΓΑΘΟ ΝΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

morfeas sky
     


Όλα είναι δυνατά, γιατί εσύ όλα τα δημιουργείς στον εαυτό σου. Ολοι κάνουν τα δικά τους σχέδια, μας τα δείχνουν, μας τα επιβάλλουν με την βία.. Αν τα αποδεχτούμε τότε ως δημιουργοί θα τα δημιουργήσουμε στο πεδίο των αριθμών.

O πόλεμος είναι Νοητικός, δεν είναι ανάμεσα στα σώματα. 
Ολα είναι Ενέργεια, Πνεύμα και ύλη, και το πνεύμα οδηγεί την ύλη...η ισχυρότερη Θέληση!.....και όποιος ελέγχει τα συναισθήματα μας, ελέγχει και την θέληση μας, και ως επόμενο ελέγχει την δική μας σκέψη!! και η δική μας σκέψη δημιουργεί πραγματικότητα στο ενεργειακό πεδίο! Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ που μας κρύβουν.
               

Αναλύοντας το γήινο Μάτριξ 

ΠΟΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ; 

Την πραγματικότητα που βιώνουμε ως άνθρώπινα έμβια όντα πάνω στον πλανήτη Γη την ορίζει μια οντότητα που έχει την δύναμη να ΕΛΕΓΧΕΙ τα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία είναι αυτά που καθοδηγούν την σκέψη των ανθρώπων. Και με τον ίδιο τρόπο σκέψης, μια ομάδα διεστραμμένων ελέγχει τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη Γη.

Για να συνεχίσει να εξουσιάζει, επιβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο καταστολής το συναίσθημα του φόβου στους ανθρώπους, αν υποκύψουμε, μας επιβάλλει και τι ακριβώς θα σκεφτόμαστε....ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ.... ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΝΟΥΣ ΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ 

THE MATRIX
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
morfeas sky


ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ; ΖΩΗ; ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ;

ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MATRIX Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ (MATRIX)

ZΩH EINAI Η ΝΟΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ.

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ TI EINAI Η ΓΕΝΝΗΣΗ TI EINAI Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ=ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ (ΜATRIX).

MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤRIX ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Το Εγρηγορός δεν είναι ένα αυτοφυές και αυθύπαρκτο ον αλλά ένα τεχνητό δημιούργημα, ένα τεχνητό ον που δημιουργήθηκε ασυνείδητα από ένα σύνολο δισεκατομμυρίων ανθρώπων..MATRIX ΜΕΣΑ ΣΕ MATRIX χαμένοι στο ασυνείδητο της εικόνας μέσα στο βαθύ σκότος της Γης.

O ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ AΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΝΟΥ) ΕΝΩ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΛΟΓΙΚΗ).

ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (ΣΥΝΘΕΤΟ ΣΩΜΑ) ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ-ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

Αν λοιπόν είναι όλα εγρηγορότα τι τα γεννά; ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Μα το ανέφερα πιο πάνω ο καθένας επιλέγει..όλα είναι Θεϊκή Συχνότητα

Τι επιλέγει δηλαδή; να βιώνει ως θνητός τις παραισθήσεις των αριθμών;

Nα βιώνει ως θεϊκό όν ότι επιθυμεί...
Προσωπικά έχω φτάσει σε πολλά άλλα πεδία να φεύγω εντελώς από τον χώρο..να μπορώ να μεταφέρομαι αλλού κτλ...
Ακόμα και Την στιγμή που έκανα σεμινάριο κτλ...
Πολλά χρόνια πριν ...
Όλα Μπορούν να επιλεχτούν στην εξέλιξη σου...
Αν δεν σε φυλακέσει το τι είπαν οι άλλοι...
Και το τι έγραψαν...
Δεν είναι εύκολο, όμως είναι εφικτό...
Ο καθένας είναι ένα σύμπαν μόνος του...
Εξαρτάται πως Αγκαλιάζεις την ύπαρξη σου και γενικότερα...

Aρα μου λες ότι επιλέγεις να βιώνεις ότι βιώνεις μέσα στο MATRIX ως θνητός θεός.

ως ελεύθερο πνεύμα...
Τα υπόλοιπα είναι ταμπέλες...
Θεός είσαι έτσι κι αλλιώς όταν έχεις την ελευθερία του να είσαι πνεύμα...& Δημιουργός της πραγματικότητας σου!!


Mε την διαφορά ότι βυθίστηκες μέσα στο πάθος και την επιθυμία των αισθήσεων-παραισθήσεων που γεννούν οι ΑΡΙΘΜΟΙ και όχι η Αλήθεια.

αυτά είναι λόγια άλλων...
Δεν χρειάζεται να τα πιστεύω...


Σου μιλάω ορθά με λογική, διότι μόνον η λογική (εικόνα του Λόγου) μπορεί να αποδείξει την Αλήθεια, διότι η τυφλή πίστη εικάζει την αλήθεια και αρέσκεται μόνον σ'αυτό.

Δεν έχω πίστη και εμμονή με τίποτα είμαι ελεύθερη!!

Εχεις αποκτήσει μόνον το Νου αλλά σου λείπει ο Λόγος.

ο λόγος υπάρχει ως δημιουργός...
Όχι ως αιθηρ... Δεν χρειάζεται να πλησιάζω μπαίνω σε υλοποίηση του κάθε τώρα μου ...
Σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο διότι η υπερβολή σκοτώνει...
Μπαίνει σε εμμονή...
Χάνεται η ελευθερία & η ροή!?

Ελευθερία είναι ο Λόγος-λογική, ο Αιθέρας Νους μας έδωσε την Λογική ως δική του εικόνα. Υπερβολή είναι το πάθος και η επιθυμία, η οποία αν αποκτήσει εμμονή προς τους αριθμούς θα αφομοιωθεί από το MATRIX ενώ αν αποκτήσει εθισμό προς το νόημα του Νου Αιθέρα θα ξαναγυρίσει πίσω στην Ζωή.

Έχω επιλέξει το δεύτερο πεδίο όμως δεν αποκλείω και το πρώτο!!! 
εξάλλου όταν φεύγεις πάλι σε ένα άλλο Μάτριξ πάς...
Αν το επιθυμείς... όμως μπορείς να μείνεις στο πεδίο πιθανοτήτων ή στην Εντελώς αυτή βάση μόνο ως πνεύμα!
Όλα τα γνωρίζω διοτι Είμαι σε όλο το φάσμα...
Η γήινη Γνώση είναι τόσο φυλακή....

Αρα και πάλι μου λες ότι επειδή έχεις Άγνοια της Αλήθειας επιλέγεις να βιώνεις αυτό που θεωρείς σίγουρο, δηλαδή να βιώνεις ως θνητός θεός όλο το φάσμα του MATRIX

Εσύ το λες αυτό...
Προσωπικά δεν ταυτίζομαι με κανένα Μάτριξ...
Ούτε ποτέ επετράπη να ταυτιστεί η Συνειδητότητα μου...
Διότι δεν μ'αρέσει να αναπαράγω ότι το σύνολο!!!
Είμαι ελεύθερη δημιουργία...
Είμαι η Θεϊκή Νοημοσύνη που επιλέγει την συχνότητα της όπως αυτή επιθυμεί !

Χωρίς να το κατανοείς αναπαράγεις την διαφορετικότητα των ανόμοιων αριθμών μέσα από αυτό που θέλει το MATRIX την δήθεν ομοίωση των αριθμών, με απώτερο σκοπό να του δίνεις  ζωή αφού συμμετέχεις ενεργά στον κόσμο του.
morfeas sky

Η Θηλυκή ενέργεια συμβολίζει την εικόνα του Αγαθού Νου Αιθέρα, εικόνα της θηλυκής ενέργειας είναι η καρδιά, η Αρσενική ενέργεια συμβολίζει τον Λόγο που κινεί τον Αγαθό κόσμο του Νου Αιθέρα, η δε αδιαίρετη ένωση τους είναι η Αλήθεια της Ζωής, η Νόηση, εικόνα της Νόησης - της ζωής, είναι η καρδιά-Αρμονία και η ορθή Λογική με απώτερο σκοπό την γνώση του θεϊκού λόγου το ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Η Θηλυκή ενέργεια συμβολίζει τον Αγαθό Νου Αιθέρα εικόνα του οποίου είναι η καρδιά, η Αρσενική ενέργεια συμβολίζει τον Λόγο που κινεί το Νου η δε αδιαίρετη ένωση τους είναι η Αλήθεια της Ζωής, η Νόηση.

Εικόνα της Νόησης του Λόγου είναι η λογική και η καρδιά τα οποία μας δόθηκαν ως Πέμπτο στοιχείο από τον Αιθέρα Νου, με απώτερο σκοπό την γνώση του θεϊκού λόγου, ώστε να θαυμάζουμε τα ουράνια ως θεοί και να φροντίζουμε τα επίγεια με το θνητό σώμα.



- ὁ ἔννους ἄνθρωπος ἀναγνωρισάτω ἑαυτόν.

Τι είναι σωστό; Νormal 
Εξαρτάται, ανάλογα τον βαθμό Αντίληψης που κατέχει ο καθένας. 
Το Νοητό Βάθος κάνει την διαφορά.

Έτσι ακριβώς, πως μπορούμε να ορίσουμε ποιο είναι το φυσιολογικό όταν έχουμε μεγάλο ποσοστό άγνοιας το τι είμαστε πραγματικά;

Και τι κάνουν οι άνθρωποι για να απωλέσουν την Άγνοια ψυχής;
                                


ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα όντα βρίσκονται στην κοίλη γη, είναι γήινα όντα, δεν υπάρχουν εξωγήϊνα όντα, είναι γήϊνα όντα τα οποία εξέπεσαν και πήραν την μορφή των ερπετών, και δεν αντέχουν το αγαθό νοητό φως του ήλιου.

Αν τολμήσουν να ανέβουν στην επιφάνεια με το δικό τους σώμα και να φανερωθούν στην ανθρωπότητα θα εξαϋλωθούν για πάντα, γι'αυτό κλέβουν ανθρώπινα σώματα επιρρεπή στο δικό τους πνεύμα, (εξού και βλέπουμε ανθρώπους να πουλούν την ψυχή τους στον διάβολο για να έχουν υλικές απολαύσεις), και με αυτόν τον τρόπο ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ μέσα από αυτά τα ανθρώπινα σώματα που πλέον είναι "ενσαρκωμένοι" οι εκπεσών δαίμονες της κοίλης Γης - Τάρταρα.

Σήμερα εμφυτεύουν-ενσαρκώνουν την συνείδηση τους (εκπεσών πνεύμα) μέσα στα ανθρώπινα σώματα, γι αυτό προσέχετε το Χάραγμα.

Η ένωση των σκοτεινών δαιμόνων με το ανθρώπινο σώμα. Βλέπε την τεχνολογία σήμερα, η εμφύτευση του πνεύματος (τεχνητή νοημοσύνη) με το ανθρώπινο σώμα, μαζί με DNA ερπετόμορφων όντων ζώων που ομοιάζουν με το δικό τους σώμα.
                       

Η ΤΡΟΦΙΚΗ ΝΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Είμαι Άναρχος Αγαθός Νους και όχι πνεύμα, είμαι η ζωή και όχι σώμα. 

Περιεκτικά έχουμε και λέμε:

Η ψυχή (Αγαθοδαίμονας) τρέφεται από την κίνηση της Νόησης, την νοητή ζωή, το πνεύμα τρέφεται από την Αρμονία, οι δαίμονες (οι λεγεώνες των δαιμόνων) είναι οι κατωφερείς ενέργειες των πλανητών που ενεργούν στο σώμα που γεννιέται, τρέφονται από την ψυχή μέσα από τον πόνο λύπη έπαρση υπερηφάνεια που προκαλούν στο σώμα κτλ, το δε σώμα τρέφεται απο τα πεθαμένα - νεκρή οργανική  ύλη, τα δε ερπετόμορφα όντα της κοίλης γης τρέφονται από το αίμα και το οργανικό σώμα των ανθρώπων διότι το αίμα είναι η ψυχή του πεθαμένου σώματος το οποίο αίμα κινεί το σώμα δίνοντας του την νοερή ζωή στο οργανικό σώμα που γεννιέται.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ