AΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ



AΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Πως να προσδιορίσω την αλήθεια όμως αν πρώτα δεν γνωρίσω τον εαυτό μου; ποιος είμαι; τι είμαι; γιατί βρίσκομαι εδώ;

Έτσι κι εμένα άρχισαν να με βασανίζουν αυτές οι ερωτήσεις από την νεανική μου ηλικία, γιατί οι αλήθειες που μου προσέφεραν οι θρησκείες και η επιστήμη είχαν και έχουν πολλά κενά, και επίσης πως ότι δεν γίνεται κατανοητό και απλά το προσπερνάμε για να ζήσουμε με την ψευδαίσθηση της αλήθειας είναι ότι χειρότερο, το να ζει ένας άνθρωπος μέσα στην λήθη.

Έτσι κι εγώ άρχισα να αναζητώ την αλήθεια με οδηγό το ένστικτό μου μέσα από την ενημέρωση που μπορούσα να έχω πρόσβαση από διάφορα έντυπα που τα είχαν γράψει άνθρωποι που είχαν τις ίδιες ανησυχίες με μένα. 

Το ένα έφερε το άλλο, πολλά έμαθα, αλλά, τίποτα δεν με ικανοποιούσε, ούτε μου έλυνε τις απορίες μου, απεναντίας αυτή η αναζήτηση μου με έσπρωξε για πρώτη φορά στην σκέψη, για πρώτη φορά ένιωσα ότι δεν πρέπει να αποδέχομαι τίποτα απολύτως αν πρώτα δεν το αναλύσω μόνος μου, αν έχει λογική αυτή η σκέψη μου και συνδιάζεται αρμονικά με το ένστικτό μου, αυτό που ένιωθα μέσα μου την αρνητική ενέργεια η την θετική ενέργεια, ή το όμορφο συναίσθημα σε οτιδήποτε ανέλυα αναζητώντας να γνωρίσω τον εαυτό μου. 

Στο πέρασμα του χρόνου έμαθα να εμπιστεύομαι απόλυτα την νοητή ορθή λογική μου, αλλά και αυτό το αμετάβλητο αγαθό που νιώθω μέσα μου και με οδηγεί, όπου τα αμετάβλητα νοητά είναι ο Αγαθός Νοητός Λόγος που οδηγεί αυτά τα αγαθά όμοια συναισθήματα της καρδιάς, η οποία πάντα μου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα, μια όμορφη νοερή και νοητή ζωή, μέσα από πολλές βέβαια αντιξοότητες στο πέρασμα της ζωής, εξαιτίας του άλογου σύνθετου μεταβαλλόμενου γεμάτο ανάγκες σώματος μου, το οποίο αποτελείται από τα άλογα στοιχεία την γη και το νερό, και γεννούν την κακία δηλαδή  την λύπη και την χαρά από ηδονή (πάθος και επιθυμία) τα οποία είναι η αιτία όλης της κακίας πάνω στην Γη, όπου έπρεπε να επιλέξω ποιον δρόμο θα ακολουθήσω, την κακία αυτής της άλογης φύσης; ή τα αμετάβλητα νοητά και τα όμοια της καρδιάς; 

Και πλέον είμαι σίγουρος ότι το σύμπαν ή ο θεός ή όπως θέλουμε να αποκαλούμε την όλη εδώ ζωή μας που ζούμε και κατανοούμε ως αλήθεια και πραγματικότητα, εξαρτάται από δύο επιλογές, την ορθή λογική μαζί με αυτό το όμορφο συναίσθημα που νιώθουμε μέσα μας να μας οδηγεί, ή οι ανάγκες του σώματος μας οι οποίες μας οδηγούν πάντα στην κακία.

Συνήθως οι άνθρωποι εδώ στην Γη οδηγούνται από το ατομικό συμφέρον και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο, οπότε αυτή η επιλογή δεν έχει καμιά σχέση με τα της ψυχής, διότι τους οδηγεί το σώμα, τα ζωώδη ένστικτα και οι άλογες ανάγκες.

Όλα λοιπόν είναι θέμα επιλογής...το αν θα μας οδηγεί το άλογο σώμα, ή ο Νους και η ψυχή.

Κάθε ψυχή είναι και ένας διαφορετικός σύνθετος κόσμος εδώ στην Γη και υπάρχουν επτά ψυχές του κτιστού κόσμου. επτά άνθρωποι,  που ενδύεται ο Αγαθός Άνθρωπος Νους. 

Είμαστε εικόνα της εικόνας του Αληθινού μας εαυτού, ψυχή=σώμα, μέσα σε κατώτερη ψυχή-σώμα.

Και όλα γεννήθηκαν από τον Ανθρωπο, τον Αγαθό Νου (Φως και Ζωή)..όπου στο γίγνεσθαι του υλικού σύμπαντος το ελαφρύτερο στοιχείο της Ύλης είναι το ελαφρύτερο σώμα, ενώ το βαρύτερο στοιχείο της ύλης είναι το γήινο δια-χωρισμένο σώμα σε αρσενικό και θηλυκό.

Όπου πνεύμα του πυρός, ο Νους και ψυχή, ο Νους που έχει ως δικό του σώμα την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια το ελαφρύτερο και πιο ισχυρό στοιχείο της Ύλης (φωτιά)..όπου η φωτιά είναι άλλη μια ιδιότητα του πυρός στην πιο κατωφερή ύλη, την οποία οδηγεί το πνεύμα της ψυχής, όπως το κατώτερο πνεύμα του ανθρώπινου σώματος, το γήινο πνεύμα, το οποίο συνεργάζεται με την άλογη φύση της Γης, και αφομοιώνεται από την κακία της, γι'αυτό και οι άνθρωποι δημιουργούν συνεχώς την κακία.

Διαβάζουμε στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ

Τοῦτό ἐστι τὸ κεκρυμμένον μυστήριον μέχρι τῆσδε τῆς ἡμέρας. 

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·

ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

Το κατανοήσατε; πριν εκπέσει η γήινη φύση από το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα τα πάντα ήταν αρρενόθηλυς σε πλήρη αρμονία και συμβατά με τις ανθρώπινες ψυχές.

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Ώσπου...

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.


(το φωτισμένο εκπεσών πνεύμα-μάτριξ ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός με τα επτά δικά του δημιουργήματα τους επτά Διοικητές, είναι ο αισθητός θεός των επτά ουρανών ο οποίος δια-χώρισε όλα τα αρρενόθηλυς γήϊνα σώματα σε αρσενικό και θηλυκό, μαζί και των ανθρώπων, ώστε να χάσουν οι ενσαρκωμένοι άνθρωποι την επαφή με το ανώτερο πνεύμα τους, την Ιερή Δεκάδα Ζωή και Φως).

(ο δεύτερος Νους δημιουργός για να εγκλωβίσει στη Λήθη και την Άγνοια τις ανθρώπινες ψυχές, και να τις εξουσιάζει χωρίς να έχουν ελεύθερη επιλογή, διαχώρισε όλα τα αρσενικοθήλυκα σώματα που ενσαρκωνόταν όλες οι ανθρώπινες ψυχές με το αιθερικό τους σώμα στο σκίασμα επί της γης, σε αρσενικό και θηλυκό.

Συνέχεια:


ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, 
καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 

– Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.


morfeas sky



Και όλοι ως ΔΊΑ-χωρισμένα ΣΏΜΑΤΑ καταντήσαμε να αναζητάμε το άλλο μας μισό..και οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβίστηκαν στην Γη..στο Κύτος, στο στυγνόν σκότος της πιο κατωφερής άλογης φύσης, όπου αναζητούμε συνεχώς την αγάπη που χάσαμε..και γίναμε μισοί..με μια ψυχή χαμένη στο σκοτάδι της Γης.

When You Tell Me That You Love Me
Οταν μου λες, ότι με αγαπάς


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ