ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

Ποιοι άνθρωποι αναζητούν την Αλήθεια
Ποιοι αδιαφορούν για την αναζήτηση της αλήθειας.
Και ποιοι εναντιώνονται στην αναζήτηση της αλήθειας
..........




ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
                                 


ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ MATRIX

OΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

O Νοητός Άνθρωπος, (δεύτερος θεός), προγνωρίζει όπως έχω πει τα πάντα, όλα όσα συμβαίνουν μέσα στον κάθε κύκλο, από την αρχή έως και το τελευταίο είδωλο του, και στο τέλος κάθε ψυχή ενώνεται μαζί του, αφού κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει τμήμα της δικής του νοητής ουσίας, και μόνον αυτό το τμήμα κατέχει το πνεύμα της αρμονίας των επτά κύκλων και είναι αυτό που ανέρχεται σε μια ανώτερη διάσταση. (θεϊκή νοητή ουσία - συνείδηση).

Μετά τον έβδομο κύκλο εξαγνίζονται οι ψυχές από την κάθαρση και πλέον η νοητή ουσία επιστρέφει στην πηγή της τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.

Το τελευταίο είδωλο λοιπόν, επειδή έχει ζήσει ήδη και κατανοήσει τον κύκλο, στην ουσία βρίσκεται και ζει ήδη έξω από τον κύκλο, και ενώνεται με τον Αληθινό Ιδεατό του Εαυτό, γι'αυτόν τον λόγο μέσα στον κύκλο όσο ζει, ως τελευταίο είδωλο αυτού του κύκλου, αναζητά συνεχώς την αλήθεια, και μιλά για πράγματα που φαίνονται τρελά στους άλλους, πράγματα που ήδη βλέπει ενώ δεν βλέπουν οι άλλοι.

Έτσι, οι μεν ψυχές που τελικά καταφέρνουν να δραπετεύσουν ‒σύμφωνα με την πλάνη του χρόνου‒ έχουν ήδη μεταβεί στην Πνευματική τους Πηγή, έλκονται από Αυτή (Νοητό βάθος) και αποδέχονται και την Αλήθεια που την περιγράφει.

Οι δε ψυχές που χάνονται, αδιαφορούν και για την Πνευματική Πηγή και για την Αλήθεια, επειδή δεν έχουν καμία σχέση και με τα δύο.

morfeas sky


Fred Hoyle: «Ότι υπήρξε στο παρελθόν και ότι θα υπάρξει στο μέλλον, ενυπάρχει ήδη στο παρόν. Μόνο η συνείδησή μας κάνει τον διαχωρισμό και μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση του περάσματος του χρόνου.»

Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας (η μοίρα που μας δίνεται), χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν.

Ολόκληρος ο έναστρος ουρανός που βλέπουμε καθημερινά έρχεται από το παρελθόν εδώ σε εμάς στο παρόν. Τότε τι στιγμές είναι το παρόν όταν παρόν είναι το μέλλον και ταυτόχρονα το παρελθόν ; Στιγμές είναι η ζωή στον χώρο και όχι χρόνος, διότι το Νοητό βάθος είναι ο χωροχρόνος.

Δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας είναι το matrix το οποίο ζούμε. 

Κινούμαστε ως είδωλα του αληθινού μας εαυτού μέσα σε έναν χώρο, άρα υπάρχουμε ως είδωλα. Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον χώρο και τον αληθινό μας εαυτό, και όχι να γίνουμε ένα με τον χώρο και να μας οδηγεί ο χώρος.

morfeas sky



Παρελθόν παρόν και μέλλον δεν υπάρχει, διότι όπως έχει ήδη αποδειχθεί, ο χρόνος είναι "ενιαίος χωροχρόνος", δηλαδή υπάρχει ένας κύκλος, (τούνελ), όπου ο Νους-ψυχή-Άνθρωπος,  ως ανώτερη συνειδητότητα που είναι, πρέπει να διέλθει το κύκλο σύμφωνα με τους νόμους που επικρατούν μέσα σε αυτόν.

Αν δεν καταφέρει η ψυχή (είδωλο),να ανέλθει σε ανώτερους κύκλους, θα περιστρέφεται συνέχεια, μαζί με το σύνολο της συνείδησης από τις προηγούμενες ζωές, στον ίδιο κύκλο, ζώντας την ζωή μέσα από το σύνολο της εμπειρίας που κατανόησε από τις προηγούμενες ζωές αλλά και την τωρινή.
Ζούμε το τώρα, συγχρόνως με τις προηγούμενες ζωές που έχουμε ενσαρκωθεί, μέσα από την αντίληψη της αλήθειας που έχουμε συλλέξει και κατανοήσει.
Χωρίς όμως να θυμόμαστε το παρελθόν μας μα ούτε και το μέλλον μας συνειδητά, διότι και το μέλλον γεννιέται από το παρελθόν.

Το παρόν δεν υπάρχει διότι βρισκόμαστε σε κίνηση και ότι κινείται δεν έχει σταθερό σημείο άρα δεν έχει παρόν, αλλά κινείται από το παρελθόν στο μέλλον κι από το μέλλον στο παρελθόν.

Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν. 
                                    Η γνώση είναι ανάμνηση


Όταν ο Άνθρωπος ο δεύτερος θεός, που είναι Φως και Ζωή στα Φωτεινά Πεδία, θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την θνητή διπολική δημιουργία, τότε, διέρρηξε τους κύκλους της, και εισήλθε στον κατώτερο κύκλο.

  Σκοπός του Ανθρώπου, να ανέλθει από τον κατώτερο κύκλο στον ανώτερο.

 Ο Νοητός  Άνθρωπος πριν εισέλθει μέσα στον τελευταίο κύκλο της πυκνής ύλης, δεσμεύεται να τον διέλθει σύμφωνα με τους νόμους που επικρατούν μέσα στον κύκλο.

Του δόθηκε ένα πλαίσιο χρονικό, μιας ζωής μέσα από τον θάνατο, όπου μέσα από αυτή την κατάσταση πρέπει να αναγνωρίσει το θνητό πεδίο και τον ουσιώδη εαυτό του, για να ανέλθει τον κύκλο.

Αλλά μια ζωή δεν είναι αρκετή για να κατανοήσει την αλήθεια, πρέπει να ζήσει πολλές ενσαρκώσεις μέσα από την ζωή και τον θάνατο....μέσα από πολλά είδωλα του!!.αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.

......

Αυτό το πλαίσιο από την αρχή έως το τέλος του κύκλου και την άνοδο από αυτόν, ξεδιπλώθηκε αμέσως μπροστά στον Ιδεατό Άνθρωπο,τον δεύτερο θεό, όπως βλέπουμε μια ταινία, αλλά το είδωλο, του Νοητού ανθρώπου, που ζει μέσα στον κύκλο, ζει και αισθάνεται ως πραγματικότητα μόνον το παρόν, δίχως να γνωρίζει για τις προηγούμενες ζωές του, αλλά ούτε και το μέλλον του.


Ώς αποτέλεσμα, ο άνθρωπος που ζει μέσα στον κύκλο, είναι το είδωλο του Νοητού Ανθρώπου, (δεύτερος θεός), ως άθροισμα των προηγούμενων ενσαρκώσεων του,  και ο Αληθινός Ιδεατός Άνθρωπος, βρίσκεται έξω από τον κύκλο.

Στην ουσία εμείς που ζούμε τώρα μέσα στον κύκλο της πυκνής ύλης, είμαστε το είδωλο του αληθινού μας εαυτού!!

Εδώ βλέπουμε τον γραμμικό κώδικα, όπου οι λευκές γραμμές είναι η ζωή μέσα στον κύκλο, και οι μαύρες η εναλλαγή με τον θάνατο των ζωών που χρειάζεται να ενσαρκωθεί το είδωλο-άνθρωπος για να ανέλθει.





Στην συνέχεια βλέπουμε ένα φίδι να τρώει την ουρά του, σχηματίζοντας έναν κύκλο να μικραίνει ως 
δίνη, και συμβολίζει το τέλος του κύκλου των ζωών, στον οποίο διέρχετο τα είδωλα του Ιδεατού Ανθρώπου, και επέρχεται μέσα από την δίνη το τέλος του κύκλου και η άνοδος των κύκλων. Ανέρχεται η ψυχή τον κύκλο και βαίνει σε μια ανώτερη διάσταση.



Πριν όμως συνεχίσω, να πω ότι ο Νοητός Άνθρωπος, (δεύτερος θεός), προγνωρίζει όπως έχω πει τα πάντα, όλα όσα συμβαίνουν μέσα στον κάθε κύκλο, από την αρχή έως και το τελευταίο είδωλο του, και στο τέλος κάθε ψυχή ενώνεται μαζί του, αφού κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει τμήμα της δικής του νοητής ουσίας, και μόνον αυτό το τμήμα κατέχει το πνεύμα της αρμονίας των επτά κύκλων και είναι αυτό που ανέρχεται σε μια ανώτερη διάσταση. (θεϊκή νοητή ουσία - συνείδηση).

Μετά τον έβδομο κύκλο εξαγνίζονται οι ψυχές από την κάθαρση και πλέον η νοητή ουσία επιστρέφει στην πηγή της τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.

Το τελευταίο είδωλο λοιπόν, επειδή έχει ζήσει ήδη και κατανοήσει τον κύκλο, στην ουσία βρίσκεται και ζει ήδη έξω από τον κύκλο, και ενώνεται με τον Αληθινό Ιδεατό του Εαυτό, γι'αυτόν τον λόγο μέσα στον κύκλο όσο ζει, ως τελευταίο είδωλο αυτού του κύκλου, αναζητά συνεχώς την αλήθεια, και μιλά για πράγματα που φαίνονται τρελά στους άλλους, πράγματα που ήδη βλέπει ενώ δεν βλέπουν οι άλλοι.

Έτσι, οι μεν ψυχές που τελικά καταφέρνουν να δραπετεύσουν ‒σύμφωνα με την πλάνη του χρόνου‒ έχουν ήδη μεταβεί στην Πνευματική τους Πηγή, έλκονται από Αυτή (Νοητό βάθος) και αποδέχονται και την Αλήθεια που την περιγράφει.

Οι δε ψυχές που χάνονται, αδιαφορούν και για την Πνευματική Πηγή και για την Αλήθεια, επειδή δεν έχουν καμία σχέση και με τα δύο.

morfeas sky
                         

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΩΜΑ: «§51. Οι μαθητές Του, Του είπαν:
-Ποια ημέρα θα έρθει η ανάπαυση εκείνων που είναι νεκροί;


Και ποια ημέρα θα έρθει ο καινούριος κόσμος;

Εκείνος είπε: Εκείνο που περιμένετε έχει ήδη έρθει, αλλά εσείς δεν το γνωρίζετε».


Επειδή το τέλος της χωροχρονικής «ταινίας» είναι προκαθορισμένο, γι’ αυτό και οι αληθινές προφητείες (και όχι οι κατασκευασμένες), επιβεβαιώνονται!

Αυτό λοιπόν που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι κάποιοι μέσα στο χρόνο ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ, επειδή..

«Ούτοι ηγοράσθησαν από των ανθρώπων, απαρχή εις τον Θεόν και εις το Αρνίον. [Αποκάλυψη ΙΔ:4]».


Αυτοί αποδέχονται και αγαπούν την Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την Λύτρωσή τους. Η κοινοποίηση της Αλήθειας προετοιμάζει και καθιστά σε ετοιμότητα, τις Ψυχές που πρόκειται ήδη να σωθούν.


....

Κάποιοι άλλοι ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΧΑΘΕΙ,


«…των οποίων τα ονόματα δεν εγράφησαν εν τω βιβλίω της ζωής από καταβολής κόσμου [Αποκάλυψη ΙΓ:8]».

Αυτοί αποστρέφονται και απορρίπτουν την Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την απώλειά τους.


....

Μια τρίτη κατηγορία επιτίθεται στην Αλήθεια, την κυνηγάει και την διαστρεβλώνει. Αυτή περιλαμβάνει τους διαχειριστές του Matrix…Αυτοί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Είναι οι εχθροί της Αλήθειας. Η κοινοποίησή της, τους προκαλεί ταραχή και κυριολεκτικά τους καίει!

…«Και εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και κατατρώγει τους εχθρούς αυτών.[Αποκ. ΙΑ:5]»

morfeas sky

ΕΡΩΤΗΣΗ

- Πολλές φορές αυτά περί ενσαρκώσεων για να κατανοήσει η ψυχή τον θνητό κόσμο, μου ακούγονται ως καλοσχεδιασμένες δικαιολογίες για να τρέχει το μάτριξ....Και που το ξέρουμε εμείς μετά την αναχώρηση μας από αυτόν τον κόσμο, ότι εκεί που θα είμαστε δεν θα τρέχει άλλο πρόγραμμα μάτριξ, απλά με διαφορετικά αναβαθμισμένα γραφικά να το πούμε.....Δηλ θέλω να καταλήξω μήπως όλα τελικά είναι ένα καλοστημένο ψέμα σε όποιο επίπεδο και αν είσαι, να καταλαβαίνεις πάντα μόνο κατά πόσο τρέχει η βάση του συστήματος. Γιατί τελικά που βασίζουμε την όποια συναρμολόγηση του πάζλ για αυτό που ζούμε; Σε πληροφορίες που άφησαν κάποιοι πρίν απο εμάς....τρέχα γύρευε.Πραγματική γνώση απο την(πηγή)δεν έχουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Την αλήθεια την νιώθουμε μέσα από τον νοηματικό ορθό λόγο της ψυχής που μας οδηγεί. Ακούμε την ηχώ (Δι(α)ίσθηση) της ψυχής, ο νους της ψυχής που έρχεται σαν ηχώ εδώ σε εμάς.. Και μέσω του λογισμού αυτής της ιδεατής εικόνας φτάνουμε κάποια στιγμή στην νόηση του Λόγου της ψυχής - σοφία της ψυχής.

Από την άλλη υπάρχει η ρεαλιστική λογική των άλογων συναισθημάτων του σώματος που οδηγούν την σκέψη - εγκέφαλο..

Τίποτα άλλο.

Επιλογή λοιπόν ποιον οδηγό θέλουμε να έχουμε στην ζωή μας. Διότι ο Νους είναι η ζωή, η νοητή ζωή, και η ύλη η νοερή ζωή που αντιλαμβάνεται το σώμα-matrix. Και δίχως την ελάχιστη νοημοσύνη είναι αδύνατον να αντιληφθεί ένα ον ότι βιώνει την ζωή. Αρα Ζωή είναι η Νόηση η Νοητή Ζωή,και όχι το σώμα που γεννά τα άλογα συναισθήματα και οδηγούν τον ρεαλιστή εγκέφαλο.

morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;