ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ




TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ


Η ανθρώπινη ψυχή είναι το ανθρώπινο θεϊκό γένος, (πνεύμα του πυρός Νους και ψυχή), εισερχόμενη στον πιο κατωφερή κόσμο της Ύλης των πλανητών και των δια-χωρισμένων σωμάτων, (πλανήτης Γη), ενώνεται με την ατμόσφαιρα την ενέργεια (πνεύμα) που περικλείει τους πλανήτες, μεταβάλλεται σε νοερό πνεύμα από φωτιά και αέρα, (αστρικό σώμα των πλανητών) το οποίο συνεργάζεται με τα άλογα στοιχεία από γη-νερό, και γεννιέται το θνητό είδος του ανθρώπου, ο άνθρωπος της Γης, σύμφωνα με την ταυτότητα των αριθμών που εμπεριέχει η ανθρώπινη ψυχή στην μήτρα της, αλλά η ίδια δεν ανήκει σε κανέναν αριθμό και σε καμιά ταυτότητα, ώστε να ζήσει και κατανοήσει την πιο κατωφερή φύση.

Αυτή η ατμόσφαιρα-ενέργεια της γήϊνης φύσης είναι πληροφορία, είναι το νοερό πνεύμα της γήϊνης φύσης από φωτιά και αέρα, έχει ως πρότυπο της το πνεύμα της Αρμονίας του πυρός, (των Α-πλανών Νους και ψυχή), και επιφέρει την ισορροπία στην σύνθετη φύση που γεννιέται από φωτιά, αέρα, γη, νερό, μαζί με τις δικές της ψυχές δημιουργεί την ζωή των άλογων έμβιων όντων που δεν έχουν ελεύθερη επιλογή αλλά οδηγούνται από την φύση..morfeas sky

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ 
ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Όλα μας οδηγούν πλέον στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης μας καλύπτεται από ένα αόρατο ενεργειακό πλέγμα, και θα επικεντρωθώ σε μια άλλη ιδιότητα του συγκεκριμένου αυτού ενεργειακού πεδίου.






Το ενεργειακό πλέγμα δέχεται όλες τις κατωφερείς ενέργειες της Ύλης και από αυτές οδηγείται, των τεσσάρων κατωφερή στοιχείων, και μέσω των ενεργειών της Αρμονίας - αγαθό φως του δικού μας άστρου, (Α-πλανής αστέρας), που εκπέμπονται μέσα στην κατωφερή ατμόσφαιρα της Γης, (πλάνη-της γης), ενεργούν στις καθολικές ενέργειες επιφέροντας την Αρμονία (των αντιθέτων) στην φύση του πλανήτη, και διοχετεύονται μέσω του ομφάλιου λώρου (πύλες) από το άστρο μας τον ήλιο μέσα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.

Έχει σχεδιαστεί το πλέγμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μορφοποιείται η ενέργεια σε ύλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ο άνθρωπος από την επιφάνεια του πλανήτη, και να μην χάσει την πραγματικότητα γύρω του, εκεί έξω δεν υπάρχουν διαστάσεις, ούτε όσα γνωρίζουμε πάνω στην Γη, διότι εκεί έξω, εκπέμπουν άλλες πληροφορίες.
Το σώμα της σάρκας είναι σχεδιασμένο μόνον για να ζει πάνω στον χώρο από γη-νερό-αέρα-φωτιά.


Η Γη, ο πλανήτης, δέχεται από το ενεργειακό πλέγμα, συχνότητες των 7,8 χερτζ. Με την ίδια ακριβώς συχνότητα, είναι στην τέλεια υλική υπόσταση του το ανθρώπινο υλικό σώμα, και λειτουργεί σε αρμονία με την Γη.


Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος του θνητού σώματος στην καλύτερη κατάστασή του (τα λεγόμενα εγκεφαλικά κύματα Alpha).

Γύρω μας, και παντού στον πλανήτη, κυκλοφορούν αυτά τα ενεργειακά ποτάμια, τα οποία διαχωρίζονται, τέμνονται, διασταυρώνονται, ώστε να παρατηρείται σε αυτές τις περιοχές οι άνθρωποι να συντονίζονται με αυτή την ένέργεια, και να έχουν νοητική ευμάρεια, και σε άλλες περιοχές να βελτιώνεται η σωματική κατάσταση και υγεία των ανθρώπων. Και σε άλλες να αρρωσταίνουν.

Συμπερασματικά, ο πλανήτης μας έχει ένα αόρατο ενεργειακό πλέγμα γύρω του, όπου εκπέμπει συχνότητες, το οποίο είναι έτσι διαρυθμισμένο, ώστε να υπάρξει ο υλικός κόσμος που βλέπουμε εμείς.


Όλες οι υλικές οντότητες και όλος ο υλικός μας κόσμος γενικά που ζούμε καθημερινά, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ. Την λεγόμενη ζωϊκή ενέργεια-νοερή ζωή.
Όπως διοχετεύεται και όλη η απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το οικοσύστημα της Γης.

Σήμερα η σκοτεινή ελίτ που κυβερνά την ανθρωπότητα, αλλά και από το παρελθόν, πειραματίζονται πάνω στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη, για να ελέγξουν την πληροφορία, να ελέγξουν αυτή την ενέργεια.

Είναι διεφθαρμένα άλογα μυαλά, που έχουν σκοπό  μέσα από τον έλεγχο της πληροφορίας που διανέμεται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, να ελέγχουν την ανθρωπότητα με την υποταγή της στις ακόρεστες σκοτεινές επιθυμίες τους.

Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, το Πλέγμα, είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής και την εξέλιξη όλων των ζωντανών οργανισμών. Το Πλέγμα καθορίζει τη διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, και την κατανομή της συνείδησης στον πλανήτη. 


Αν η γνώση αυτή εξελιχθεί και παραμείνει στα χέρια μιας ανεύθυνης και εγωιστικής μειονότητας, αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό, και επιπλέον κανείς άλλος δεν θα μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει για να το αντιμετωπίσει.

Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. 

Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού πεδίου του σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες. 

Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και με μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξής μας.

morfeas sky



Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Θα σας αποδείξω τι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.
Ποιος θέλει να αποκόψει την επικοινωνία μας με τις υπερβατικές σκέψεις αλλοιώνοντας τα κύτταρα μας;

Όπως έχουμε πει, ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.
Αυτός ο συναισθηματικός αισθητός κόσμος, δέχεται τις ενέργειες- συχνότητες, αλλά και εκπέμπει.

Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες.
Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, για παράδειγμα  τα συναισθήματα μας εκπέμπουν ανάλογες συχνότητες στην ατμόσφαιρα, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε ενεργεί γύρω μας εκπέμπει ενέργειες, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες-ενέργειες από το ενεργειακό πλέγμα, από το πνεύμα της φύσης του πλανήτη (ατμόσφαιρα) που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν.

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.
Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

Πλέον στην σημερινή εποχή, οι συχνότητες που θεωρούμε φυσικές, και σε αρμονία με το περιβάλλον, και τον άνθρωπο, έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας ριζικά.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι είναι συνήθως καταστροφικές για τον άνθρωπο, λόγω ελέγχου του μυαλού και της σκέψης των ανθρώπων μέσω των αισθήσεων και συναισθημάτων γενικότερα.

Πλέον εκπέμπουν συχνότητες αρνητικές, ώστε να ελέγχουν την σκέψη μας, και οτιδήποτε θεωρούμε φυσιολογικό, όπως τον πόνο την λύπη τον φόβο, κτλ, στην ουσία είναι σκέψη άλλων.
Της σκοτεινής Ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

Για παράδειγμα, σε επιστημονικές έρευνες ελεγχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το DΝΑ ,(μορφή DΝΑ διπλή έλικα) παράγει ενέργειες-συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες (δηλαδή τεχνητές-αρνητικές) έχουν την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο DΝΑ.

Ο Ρώσος επιστήμονας στο τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος.

Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να επιβάλλουν τις δικές τους σκοτεινές σκέψεις σε εμάς, και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα για την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μή προστασία μας.

Να μην πω για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας από τους ανθρώπους της Ελίτ, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.

Και να σκεφτείτε ότι τα "θαύματα" μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα!
Οι ενέργειες-συχνότητες αυθυποβολή με όμορφες σκέψεις, μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό.

Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου (αρμονία),  πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα όλα τα αρνητικά.

ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ όπου είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέποντας τέτοιες ενέργειες-συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. 
Λέγεται δέ ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. 

Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος ενώ η ταυτόχρονη παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση στη χρήση φαρμάκων. Πέθανε στη φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βίβλίων του κάηκε.

Καταλάβατε τώρα; Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε. Τι να πω, πολύ μεγάλο θέμα. Καλή δύναμη. 
Ανοίχτηκαν οι Ασκοί του Αιόλου, και το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι είναι ανόητοι για να χειριστούν αυτή την ενέργεια.

morfeas sky


Ξεκαθαρίζεται πλέον, τι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα, αρνητικά και θετικά, και γίνεται κατανοητό ότι η ψυχή έχει μόνον τέλεια "συναισθήματα - αισθήσεις" που επιφέρουν την αρμονία των αντιθέτων αρνητικό-θετικό.

Είχαν δίκιο οι πρόγονοι μας και μάλιστα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος όταν αναλύοντας τι είναι η ψυχή, διαχώρησε το θνητό μας σώμα ως δέκτη και σωματοποιητή των 
θετικών και αρνητικών ενεργειών-συχνοτήτων. (κατωφερείς ενέργειες της Ύλης).

Και η ψυχή, μας είπε, ότι έχει από μόνη της, τις δικές της τέλειες ενέργειες της Αρμονίας, και στην οποία ψυχή, δεν μπαίνουν άλλες ενέργειες από έξω, αλλά ούτε και βγαίνουν από την ψυχή, άρα δεν επηρεάζεται ποτέ από κανένα πλέγμα. 


Σε αντίθεση με εμάς εδώ, που έχουμε σώματα θνητά και επηρεάζονται από όλες τις διττές κατωφερείς ενέργειες σωματοποιώντας τες, και φθείρονται τα σώματα μας, και ζουν σε μία συνεχή σύγκρουση των δύο αντιθέτων. 

Εμείς που είμαστε Νους και ψυχή και ενδυθήκαμε όλες τις κατωφερείς ενέργειες της Ύλης, γίναμε ένα με το άλογο σώμα της σάρκας, και πρέπει να επανασυνδεθούμε άμεσα με την νοητή ουσία της ψυχής μας, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην αληθινή μας θεϊκή υπόσταση, και να μην παραμείνουμε θνητοί σε μια αέναη επανάληψη γέννησης και θανάτου εδώ στην Γη υπομένοντας ταυτόχρονα όλα τα θνητά.

 morfeas sky



Μιλούσε ο Ερμής για τις "ενέργειες", και έψαχνα να βρω τι είναι, και τελικά ως εκ θαύματος βρέθηκε η λύση. 
Οι "ενέργειες" είναι οι "συχνότητες" "πληροφορίες".

Ερμητικά Κείμενα
Οι ενέργειες, καθώς αυτές είναι ασώματες βρίσκονται μέσα στα σώματα και ενεργούν μέσω αυτών.

Από τις ενέργειες, άλλες ανήκουν στα θεϊκά σώματα και άλλες στα φθαρτά.

Θεικές δε, είναι εκείνες που κατοικούν στα αθάνατα σώματα (ψυχές), και οι οποίες είναι και τέλειες, αφού λειτουργούν σε τέλειο σώμα.

Σε ένα σώμα υπάρχουν πολλές φορές και μια και δεύτερη και τρίτη ενέργεια, χωρίς τις καθολικές που τις ακολουθούν.

Καθολικές ενέργειες λέω τις αποκλειστικά σωματικές, (σώμα θνητό της σάρκας), δηλαδή αυτές που γίνονται με τις αισθήσεις και τις κινήσεις και χωρίς τις οποίες δε μπορεί να λειτουργήσει το σώμα. 
Διότι, τις ενέργειες τις συνοδεύουν οι αισθήσεις και οι αισθήσεις είναι αποτέλεσμα των ενεργειών.
(που σωματοποιεί το θνητό σώμα της σάρκας). 
Είναι και σωματικές και θνητές, (διττές, τα δύο αντίθετα) μένοντας τόσο όσο και το σώμα. (το θνητό σώμα της σάρκας).
....
...............
Και οι αισθήσεις είναι αποτέλεσμα των συχνοτήτων!!(ενεργειών).
Αλλά και οι κινήσεις!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..