ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;


ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ-

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΤRΙX 
ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Ερμητικά κείμενα: 


Η δε Φυση ολοκληρη πηρε στην αγκαλια της τον αγαπημενο της κι ενωθηκαν αφου ηταν ερωτευμενοι.


Και γι αυτο το λογο ο ανθρωπος εν αντιθεσει με ολα τα ζωα της γης - εχει διπλη φυση, δηλαδη ειναι θνητος οσον αφορα το σωμα, και αθανατος δε οσον αφορα την ουσια του.

Διοτι, αν και αθανατος κι εξουσιαζει τα παντα, εντουτοις υποφερει απ όλα τα θνητα, καθως υποκειται στην Ειμαρμενη.

Ειμαρμένη είναι το Μάτριξ, ΦΥΛΑΚΗ, η μοίρα που μας δίνεται, οι νόμοι που ισχύουν, όλα όσα ζούμε είναι προδιαγεγραμμένα από πριν. (κάρμα).

Αν και ηταν, λοιπον, ανωτερος απ την Αρμονια των κυκλων, (τους Επτά Ουρανούς που εμπεριέχουν τις Επτά φύσεις) εγινε δουλος της και ενώ δεν ειχε φυλο, (αφού ο Νοητός Άνθρωπος είναι Νους και Αδιαίρετος Λόγος, που γίνεται στον έβδομο Ουρανό ο αισθητός θεός, το πνεύμα του πυρός) αφου προερχοταν από πατερα διχως φυλο, και ενώ ηταν αυπνος, αφου προερχονταν από πατερα αυπνο εγινε ομηρος τους. (όμηρος της Αρμονίας των αντιθέτων διότι αυτό είναι ο σύνθετος κόσμος των πλανητών, ο κόσμος των αντιθέτων).

Αυτά λοιπόν έτσι να τα γνωρίζεις, παιδί μου, ότι δηλαδή, και αυτές οι ψεύτικες ενέργειες εξαρτώνται από την άνωθεν αλήθεια και γι'αυτό υποστηρίζω ότι και το ψέμα είναι έργο της αλήθειας. 



(Τι είναι η ιερή γεωμετρία. Οτι έχει σχήμα και μορφή είναι αριθμοί. Πες το αφού έτσι σ'αρέσει Ιερό Μάτριξ αλλά πάλι μέσα σε μάτριξ βρίσκεσαι...σε ένα βιντεο παιχνίδι ολόγραμμα...εκείνο το ανθρωπάκι υποδύεσαι εκεί μέσα..το είδωλο..

Βρισκόμαστε έξω από το Θεό, και μέσα στην εικόνα του Θεού. Ένας Νους συνέλαβε την ιδέα να δημιουργήσει την εικόνα του με αριθμούς. Εδώ στην Γη σίγουρα δεν μας οδηγεί η χρυσή αναλογία, δηλαδή ο Νους.
Η σπείρα είναι οι αριθμοί που γεννούν όλα τα σχήματα και τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί



Επέλεξα από τα ερμητικά κείμενα πολύ περιεκτικά κάποια σημαντικά κομμάτια..αν και ΟΛΑ είναι σημαντικά στα ερμητικά κείμενα...

Ερμητικά κείμενα: 

Η Ψυχή λοιπόν είναι ουσία ασώματη, και όντας μέσα στο σώμα δε χάνει την ουσία της, διότι συμβαίνει να είναι αεικίνητη στην ουσία της, κινείται μόνη της κατά τη διαδικασία της νόησης χωρίς να κινείται μέσα σε κάτι ούτε προς κάτι ούτε χάρη σε κάτι. Προέχει στη δύναμη και ότι προέχει δε χρειάζεται αυτά που έπονται.

Χαρακτηριστικό της ίδιας της ψυχής είναι η κατ'ουσίαν νόηση.
Προσέξτε! όχι η σκέψη που γεννά το αισθητό σώμα.

Επειδή λοιπόν η νοηματική ουσία μας είναι αυτεξούσια, 
δηλαδή ο νοηματικός λόγος, (της ψυχής), και αυτή πάντα ίδια μένει, (αμετάβλητη), γι'αυτό και η μοίρα δεν την επηρεάζει.

Η ψυχή, επικοινωνώντας με αυτά επικοινωνεί και με τα πεπρωμένα αυτών και ας είναι αμέτοχη στη φύση των όσων γεννιώνται.

Η ψυχή είναι αθάνατη νοητική ουσία έχοντας ως νόημα τον δικό της λόγο, όσο βρίσκεται μαζί με το ανθρώπινο σώμα έλκεται από τη σκέψη της Αρμονίας. 

Όταν η ψυχή παραλάβει το σώμα όπως ορίζεται από το πεπρωμένο, του δίνει ζωή σύμφωνα με το έργο της φύσης. (και εκεί που εξουσιάζαμε την Αρμονία, γίναμε δούλοι της Αρμονίας).

Το υπερούσιο λοιπόν είναι στην κορυφή όλων των όντων.

Είναι λοιπόν το υπερούσιο,  εκείνο μέσω του οποίου η ουσία που λέγεται καθολική νοείται κοινή των πραγματικών όντων και των όντων όπως νοούνται ως καθαυτό τέτοια. (το πνεύμα του πυρός, των Απλανών, Νους και ψυχή, η Νόηση, η Νοητή Ζωή)

Τα αντίθετα με αυτά, (αντίθετα με την Νόηση - Νοητή Ζωή), από την άλλη, είναι φύση, ουσία αισθητή, η οποία περιέχει όλα τα αισθητά. 
(τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα του σύνθετου ανθρώπινου σώματος των πλάνη-των που έδωσε την νοερή ζωή η ψυχή μας ο Νους και αδιαίρετος Νοητός Λόγος).

Για το λόγο αυτό (η Νόηση ο Νους τα Νοητά η Νοητή Ζωή το ασώματο) και είναι όμοιο με τον εαυτό του κι ανόμοιο με όλα τα υπόλοιπα. (τα αισθητά σώματα). Διότι είναι αδύνατον το ασώματο (το Νοητό) να γίνει ορατό με σώμα (αισθήσεις) κι εδώ έγκειται η διαφορά του όμοιου με το ανόμοιο κι η υστέρηση του ανόμοιου με το όμοιο.

Διότι η Μονάδα, (Νους και ψυχή-αδιαίρετος Λόγος), η οποία αποτελεί την αρχή και τη ρίζα των πάντων, βρίσκεται σε όλα σαν να ήταν ρίζα κι αρχή. Και χωρίς την αρχή τίποτα δεν υπάρχει, και η αρχή δεν προέρχεται από πουθενά αλλού, παρά μόνον από τον εαυτό της. (Τα Νοητά).



Αυτή λοιπόν, η εικόνα του Θεού, περιγράφτηκε για σένα, όσο ήταν δυνατόν. Αυτήν αν την εξετάσεις με ακρίβεια και την κατανοήσεις με τα μάτια της καρδιάς σου, πίστεψε με παιδί μου, θα βρεις το δρόμο, που οδηγεί προς τα πάνω.


Μάλλον δε η ίδια η εικόνα θα σε οδηγήσει, διότι το αντίκρυσμα της έχει μια κάποια ιδιαιτερότητα: όσους πρόλαβαν να την αντικρύσουν, τους κρατά και τους τραβά προς τα πάνω, όπως ακριβώς λένε ο μαγνήτης τραβά το σίδηρο.





ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΤΟ MATRIX 

ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

morfeas sky

................
..............................
.
Η ΕΙΚΟΝΑ

Το φως που φτάνει πάνω στην Γη από τα αστέρια έρχεται από το παρελθόν στο μέλλον στο παρόν! και εμείς το βλέπουμε τώρα! 
Όταν βλέπουμε έναν αστέρα που βρίσκεται 100.000 έτη φωτός μακριά από την Γη, τον βλέπουμε όπως ήταν πριν 100.000 έτη.
Πως γίνεται αυτό;
Να βλέπουμε το παρελθόν στο μέλλον; στο παρόν;

Ταξιδεύει το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον;
Με το ίδιο σκεπτικό ότι ζούμε μένει καταγεγραμμένο!
και δεν διαγράφεται!
και ταξιδεύει σε ολόκληρο το σύμπαν ως εικόνες και στιγμές μέσα από το παρόν που δεν υπάρχει!

Με το ίδιο σκεπτικό αυτό κάνουν οι μαύρες τρύπες, απορροφούν όλες τις στιγμές! Όπου παρελθόν παρόν και μέλλον ζούν όλα μαζί!
Είναι το τούνελ που περνούν οι ψυχές για να ανέβουν τους κύκλους ΥΠΟΤIΘΕΤΑΙ, αλλά ξαναγυρνούν πίσω στο matrix.

Πως θα περάσουν αυτό το χάος οι ψυχές αν δεν προγνωρίζουν την αλήθεια;

Ότι όλα είναι ένα ολόγραμμα στο οποίο κινείται ο Νους! 
ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο όνειρο! κινείται μέσα σε έναν κυκλικό χωροχρόνο σε επανάληψη, σε μια ψευδαίσθηση του μυαλού του! και αν δεν ξυπνήσει θα ζει για πάντα εδώ! φυλακισμένος, σε ένα όνειρο διπολικό,  όπου είτε η δράση είτε η αντίδραση μας απέναντι στις στιγμές που ονομάζουμε ζωή, μας κάνουν ένα με αυτόν τον ονειρικό κόσμο.

Άρα πως γίνεται να ονομάζουμε παρόν πραγματικότητα και ζωή αυτό που βρίσκεται ήδη στο μέλλον η στο παρελθόν; 
Όλα είναι νοητά, και όχι πραγματικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε εδώ. είναι θέμα ορθής λογικής, διαίσθησης, και..πιστεύω!

Με αυτόν τον τρόπο αντίληψης, δεν σκεφτόμαστε θετικά, ούτε αρνητικά, διότι, η μεν θετική σκέψη πάντα θα πολεμά την αρνητική σκέψη, (δράση-αντίδραση - διπολική δημιουργία), αλλά αδιαφορούμε για τα δύο αντίθετα και τις αγωνίες της ζωής, 
διότι πιστεύουμε στο όμορφο, στην ομορφιά της ζωής, ούτε στην δράση ούτε στην αντίδραση, αλλά στις όμορφες σκέψεις! και τότε θα έλξουμε την ομορφιά της ζωής επάνω μας! αλλά πάντα με αγαθή πρόθεση και μακριά από το εγώ μας, διότι θα έλξουμε το αντίθετο, και ότι πιστεύουμε αληθινά όπως είπε και ο Χριστός θα μετακινούμε βουνά διότι αυτό κάνουμe, έλκουμε πάνω μας αυτό που πιστεύουμε! αυτό που νιώθουμε και σκεφτόμαστε!

Αν λοιπόν κινούμαστε μέσα στον χώρο ζούμε την στιγμή ακαριαία που ήδη την έχουμε προσπεράσει και έγινε παρελθόν, δηλαδή όνειρο. Με λίγα λόγια κινούμαστε συνεχώς "τα πάντα ρει" και δεν μένουμε σταθεροί πουθενά, αλλά μέσα στο όνειρο! στην πραγματικότητα είμαστε ο Ιδεατός μας εαυτός κάπου ακίνητος σε στάση!! εγκλωβισμένος!!

 Αυτή η ψευδαίσθηση της κίνησης, αυτή  η συνεχόμενη ροή γεγονότων και καταστάσεων, είναι στην ουσία μια ψευδής κατάσταση η οποία γίνεται αισθητή μέσα από τις αισθήσεις μας, και αυτό ονομάζουμε πραγματικότητα. 

Μόνον που η πραγματικότητα αυτή αν το σκεφτείς είναι παρελθόν,
το έχουμε ξαναζήσει, διότι κάνουμε συνεχώς κύκλους μέσα σε ένα χωροχρονικό κυκλικό τούνελ που ονομάζουμε σύμπαν,  και ορίζουμε ως αληθινό το δεδομένο των ονείρων μας, των σκέψεων μας, που μας πληροφορούν ότι ζήσαμε η ζούμε αυτό το γεγονός.
Όλα δηλαδή εξαρτώνται από την πληροφορία που αποδέχεται ο Νους μας! 

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, έχουμε και άλλα όνειρα, αυτά  της ψυχής, και μπορούν να γίνουν αληθινά αν πιστέψουμε σε αυτά, τις σκέψεις της ψυχής, οι οποίες μας μιλούν για τις υπεράνθρωπες δυνατότητες που έχουμε ως αθάνατα όντα που είμαστε. 

Αυτές οι σκέψεις, αυτά τα όνειρα, δεν είναι δυνατόν να προήλθαν από το πουθενά. Αλλά είναι οι στιγμές που περάσαμε στο παρελθόν ως Παραδείσια όντα, και έχουν μείνει στην μνήμη της ψυχής. 

Διότι και η ψυχή όπως το μυαλό μας έχουν μνήμη. 
Απλά η ψυχή μας θυμίζει πως ζούσαμε πριν, με ένα άλλο αθάνατο σώμα όταν το είχαμε, πριν ενδυθούμε το υλικό μας σώμα. 
Σκεφτείτε αν τα όνειρα που βλέπετε είναι πιο αληθινά από αυτό που ζείτε τώρα!

Έχουμε δύο μνήμες λοιπόν, της ψυχής και του υλικού μας σώματος. 


Και μία ροή γεγονότων αυτή την στιγμή που ονομάζουμε ζωή, μέσα από το υλικό μας σώμα..στον ξύπνιο μας! η κοιμόμαστε και βλέπουμε ένα όνειρο;
.
Αυτή η ροή είναι η ζωή του υλικού μας σώματος, που ήδη έγινε παρελθόν από το μέλλον, που και το μέλλον είναι το παρελθόν που έχουμε ξαναζήσει!

Ακόμη και αν υπήρχε το παρόν, θα ήταν οι στιγμές που έχουμε ξαναζήσει στον ίδιο χρόνο απλά με παραλλαγές ανάλογα τον χώρο και τον τόπο όπου ζούμε..και πλέον ότι ζούμε είναι ένα όνειρο αισθητό και διπολικό! με αρνητικά και θετικά συναισθήματα.

Όπως σαν όνειρο θυμόμαστε και τον υπερβατικό μας εαυτό τον παραδείσιο εαυτό. 
Αν λοιπόν η κάθε στιγμή ανήκει στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον ταυτόχρονα τότε και το παρόν γίνεται ένα και με του δύο άλλους χρόνους. 

Αυτό σημαίνει ότι πλέον με μαθηματικές αποδείξεις, ζούμε ένα όνειρο! 

Και αυτό το όνειρο το ονομάζουμε αληθινή ζωή. 
Στην ουσία, οι σκέψεις μας είναι αυτές που δίνουν οντότητα στην ζωή μας, είτε μέσα από τον αρνητικό τρόπο σκέψης, είτε από τον θετικό τρόπο σκέψης. 

Η ζωή λοιπόν, είναι ότι σκεφτόμαστε. 

Έτσι κι αλλιώς το όνειρο αυτό που ζούμε έχει αρχή και τέλος, άρα είναι θνητό, άρα είναι ένα ψέμα η ζωή αυτή που ζούμε. οπότε μην γινόμαστε ένα τον χώρο, αλλά ένα με την ψυχή.
Μια εικονική πραγματικότητα μέσα από τις σκέψεις μέσω των αισθήσεων.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΠΟΥ ΔΕΧOΜΑΣΤΕ


Όλοι έχουμε ακούσει για το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι μια αποθήκη πληροφοριών από την οποία αντλούμε εικόνες ήχους κτλ για να αποκωδικοποιήσουμε κάτι. Π.χ. σπάει ένα γυαλί, τα ηχητικά κύματα τα οποία λαμβάνουν τα αυτιά μας τα στέλνουν στον εγκέφαλο για αποκωδικοποίηση, ο εγκέφαλος τρέχει στην αποθήκη (υποσυνείδητο) βρίσκει τον ίδιο ήχο ή παραπλήσιο από την data base και σχηματίζει την εικόνα ότι είναι ένα γυαλί που έσπασε. Ο Σωκράτης στον «Φαίδωνα» μας δίνει ένα ανάλογο παράδειγμα με την όραση και την οπτική ισότητα.

Αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο αισθητού δηλαδή ύλης, τι γίνεται όμως σε επίπεδο νοητού, δηλαδή καταστάσεων, γεγονότων κτλ;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος άνθρωπος ζει και αντιδρά 95% με το υποσυνείδητο και 5% με το συνειδητό, αυτό δημιουργεί μια καλή ερώτηση: τελικά ζούμε σε έναν υποσυνείδητο κόσμο; (δηλαδή σε ένα Matrix?), επίσης τι θα συνέβαινε αν κάποιοι οι οποίοι γνώριζαν τον μηχανισμό αυτόν, δημιουργούσαν και γέμιζαν με συγκεκριμένες ασύμμετρες εικόνες το υποσυνείδητο μας με σκοπό την επιβολή των σχεδίων τους...; θα συνέβαινε αυτό που ήδη συμβαίνει...

ΣΕ ΕΝΑ MATRIX ΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝEIΔΗΤO ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ




Σαν κάτι να λείπει από τα τέσσερα στοιχεία, Έ; Τι λέτε; Διότι όλα πληρούν τον χώρο, μα για να τον πληρούν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κενό, άρα τι πληρεί τον χώρο; Ανάμεσα στην φωτιά το νερό το χώμα τον αέρα; Μα αν το δούμε αλλιώς, μήπως αυτά τα τέσσερα στοιχεία αποτελούν τον δικό μας γήϊνο κόσμο;


Χώμα, γη υπάρχει στο διάστημα; Μόνο σε στερεά σώματα. 
Φωτιά; Το ίδιο. 
Αέρας; Πάλι προκαλλείται από τα στερεά σώματα.
Νερό; Πάλι μόνο σε στερεά σώματα ή σε υγρή μορφή.

Άρα τι υπάρχει ανάμεσα στα στερεά σώματα; ο αέρας; Μα ο αέρας υπάρχει μέσα στα στερεά σώματα. Και δημιουργείται από την κίνηση τους. Εδώ μιλάμε τι υπάρχει ανάμεσα στις αποστάσεις που χωρίζει τους πλανήτες, τα αστέρια, τους γαλαξίες, και στο σύνολο τι υπάρχει και καλύπτει το κενό μέσα στην Δημιουργία.
Το τίποτα; Αποκλείεται! ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και αυτό είναι το διπολικό Πυρ! Η ενέργεια που πληρεί τα πάντα!! μαζί με το Πνεύμα! (Αιθέρας).

Παντού λοιπόν υπάρχει η ενέργεια, και το πνεύμα της ενέργειας, θετικό-αρνητικό, σε σύγκρουση, και όχι μόνον έξω ανάμεσα στα σώματα, αλλά και μέσα στα έμβια σώματα! 
Διότι σώμα εννοούμε την ανάλογη συμπύκνωση της ενέργειας! 

Άλλωτε λοιπόν την βλέπουμε σε πολύ αραιά πύκνωση, τόσο όσο να θεωρείται άυλη για εμάς. 
Και άλλοτε τόσο πυκνή, ώστε να την θεωρούμε σώμα σύμφωνα με τις αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος μας.
Όλα λοιπόν είναι θέμα το πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας.

Όταν λοιπόν δεν ξέρουμε τι βλέπουμε, πως να το χειριστούμε; 
Απεναντίας θα γίνουμε έρμαιο των τυχόν άλλων οντοτήτων που θα το εκμεταλλευτούν για να μας έχουν τυφλούς.
Διότι σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε είμαστε φυλακισμένοι! Κάποιος μας έχει κλειστά τα μάτια, κι εμείς πιστεύουμε ότι βλέπουμε! 

Αλήθεια τι βλέπουμε;



Βλέπουμε το σύνολο των πληροφοριών που εκπαιδευτήκαμε να βλέπουμε!! 
Από την στιγμή που γεννιόμαστε μαθαίνουμε ποιο είναι τι, ποιο είναι καλό και ποιο κακό, τι είναι επικίνδυνο, και τι αληθινό. 
Και όλα όσα μάθαμε ως σήμερα στην ζωή μας ως αλήθεια. 

Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος μας δηλαδή η αποθήκη πληροφοριών μας, από την στιγμή που γεννιόμαστε είναι άδειος!Και ότι πληροφορία μαζέψουμε κατ'αυτόν τον τρόπο θα αντιλαμβανόμαστε την ζωή.

Ότι πιστεύεις αυτή την στιγμή ως δεδομένο κι αληθινό, αυτό είναι αλήθεια για εσένα! 

Υπάρχουν μερικά στάνταρ! Και αυτό αφορά τις κοινές μας σκέψεις όσον αφορά την ύλη (πέντε αισθήσεις). γιατί έχουμε το σώμα, την σάρκα, αλλά και τον εγκέφαλο της σάρκας το διπολικό πνεύμα.

morfeas sky


Σήμερα δεν σκεφτόμαστε, αλλά πιστεύουμε ως αλήθεια τις αλήθειες άλλων!! Αυτό μας οδηγεί στο να ζούμε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι δική μας, αλλά δική τους!! 

Και αν το συνδιάσουμε με τα υποσυνείδητα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά, στην ουσία μας οδηγούν σε έναν τρόπο ζωής όπως επιθυμούν άλλοι και όχι εμείς!! 

Αφού ακολουθούμε τον δικό τους τρόπο σκέψης διπολικό, η θετικά η αρνητικά, μέσα από την αντίδραση της αντιθέτου σκέψεως, μέσα από τα ΜΜΕ από την σημερινή τεχνολογία!!..Είπα τεχνολογία;; Αλήθεια γιατί έχουμε την ηλεκτρική τεχνολογία ;;;; Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μια άλλη;

Διότι ως γνωστόν ο άνθρωπος είναι ένα ηλεκτρικά σκεπτόμενο Όν, σε άμεση σχέση με την διπολική φύση στα 6 - 8 χερτζ. Αυτό σημαίνει πως για να λειτουργούμε όπως πλαστήκαμε, δεν πρέπει να αλλοιωθεί αυτός ο τρόπος επαφής μας με την φύση.


Σήμερα; Ζούμε σε μια δεύτερη φυλακή μέσα στην ήδη φυλακή μας, σε μια ηλεκτρική κόλαση!! Παντού είμαστε τυλιγμένοι από ηλεκτρικά καλώδια που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Να πούμε για τις παντός είδους κεραίες που εκπέμπουν σήματα; Να πούμε για τα πλέον υποσυνείδητα μηνύματα που μας στέλνουν σε παλμούς στα 6 - 8 χερτζ; 


Ζούμε εγκλωβισμένοι σε μια ηλεκτρική κόλαση όπου δεν σκεφτόμαστε, διότι είμαστε συνεχώς βραχυκυκλωμένοι!! Σκεφτείτε για λίγο μέσα στην ηρεμία σας για μια στιγμή αν έχετε καθαρή σκέψη!! Να σας πω; Καθόλου!! Νιώθετε το κάψιμο ήδη στον εγκέφαλο σας!! Γι'αυτό πήγαιναν μέσα στις σπηλιές να προσευχηθούν οι υπερβατικοί άνθρωποι, διότι όπως και τώρα, έτσι και τότε υπήρχε αυτή η εκπομπή αυτών των εκπεμπόμενων κυμάτων γύρω μας!! Φανταστείτε σήμερα!!

morfeas sky



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..