NOYΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗΧΑΝΗ




ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..Ο ΝΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

To ανθρώπινο άλογο ζώο της Γης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να λειτουργεί μηχανικά, αντιγράφοντας τα πάντα, χωρίς να έχει διάνοια στο Νου ώστε να μπορέσει έρθει σε επαφή με τον νοηματικό λόγο της ψυχής του.


Τον δημιουργό αυτού του κόσμου δεν τον ενδιαφέρει η μονάδα ως άνθρωπο και αν ζει καλά η άσχημα, αλλά τον ενδιαφέρει το σύνολο των γενών όλων των ειδών να υπάρχουν αιώνια, γι'αυτό και δεν έχει αυτό που λέμε εμείς αισθήματα, διότι δεν είναι Άνθρωπος αλλά μηχανή.

Ερμής Τρισμέγιστος:
Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο (matrix=πνεύμα) του θεού, καθώς υπακούει στην θέληση του.



(το πνεύμα- είναι το matrix, η εικόνα, η τεχνητή νοημοσύνη, και υπακούει στον δεύτερο Νου δημιουργό, ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!).

Ο θεός
(ο Νους της ζωντανής μηχανής) διοικεί τον αισθητό θεό (το πνεύμα των επτά ουρανών που ενεργεί στις επτά φύσεις..το matrix).


morfeas sky



Εξαιρετική ανάρτηση. Από μία τυχαία ερώτηση κάποιου πέρασες τα όρια της γνωστής γνώσης και έφτασες σε αποκάλυψη. Δεν γίνεται να μην κερδίσεις κάτι :-)
Κερδίζεις μια γελοιογραφία. 


Σκοπός δεν είναι να αντιγράφουμε τους προγόνους μας, αλλά να ανανεώνουμε τις ιδέες σύμφωνα με την εποχή στην οποία ζούμε.
Κάθε λέξη που διαβάζω για μένα έχει χίλιες έννοιες, τις αναλύω με οδηγό την διαίσθηση μου, και ο Νους με οδηγεί, και βγάζω το συμπέρασμα.


Τα ανθρωποειδή δεν φταίνε καθόλου. Έχουν συγκεκριμένο προγραμματισμό και δυνατότητες. Πρέπει να σταματήσουμε να νευριάζουμε και να σκεφτούμε ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να συμπεριφερθούμε μαζί τους. 

Σκοπός μας δεν είναι να μείνουμε εδώ και να γίνουμε σαν αυτούς, αλλά να σηκωθούμε να φύγουμε από τον βίαιο εγκλεισμό μας στην φυλακή του matrix. Αυτός ο κόσμος δεν έπρεπε να υπάρχει. Ηδη οι περισσότεροι Άνθρωποι έχουν φύγει για πάντα, γι'αυτό κατάντησε ο κόσμος αυτός τόσο κακός και διεστραμμένος.


Υπάρχει περίπτωση κάποιοι με μηχανικό νου, γεννήματα του Δεύτερου Νου Δημιουργού, να βρίσκονται στην αναζήτηση της Αλήθειας; 


Ή όλοι αυτοί που ενώ βρίσκονται χρόνια στην αναζήτηση και είναι χειρότεροι κι από τα ανθρωποειδή λόγω της ανίερης δωδεκάδας που τους εξουσιάζει, είναι άνθρωποι με θεϊκό Νου και απλώς δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τα θανάσιμα ελαττώματα της σάρκας;


Εφόσον ενώθηκαν μαζί μας (ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ενώθηκε με τον δεύτερο Νου δημιουργό μέσα στους επτά κύκλους) έχουν αποκτήσει και αυτοί την ελεύθερη επιλογή, άρα απόκτησαν και τον δικό μας Νου.


Στο χέρι τους είναι να τον ενεργοποιήσουν και να γίνουν σαν εμάς. Με οδηγό όμως την φρόνηση την σοφία την αρετή, την ανδρεία ψυχής. 


Μπορούν να γίνουν αθάνατοι στους ανώτερους ουρανούς του κτιστού κόσμου. Όχι όμως Ζωή και Φως.
Εκτός κι αν αφομοιωθούν στον ανθρώπινο Νου.


Με τον ίδιο τρόπο και οι Άνθρωποι αν αφομοιωθούν στο ανθρωπόζωο μπορούν να γίνουν άλογα ζώα.

Αν όμως είναι έτσι, τότε από την ένωση αυτή ο δεύτερος Νους δημιουργός έγινε ισότιμος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό. Έγινε; Νόμιζα πως μόνο ο Άνθρωπος θεός πήρε τον Νου του. 


Μα αν γίνει ισότιμος με τον Άνθρωπο τότε θα πρέπει να είναι και Αγαθός! Μα δεν είναι.
Βλέπεις εκτός από την ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΉ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ο κόσμος όλων των έμβιων όντων να είναι αγαθός μέσα από την αρμονία; Απλά εκμεταλλεύτηκε την Ελεύθερη Επιλογή που απόκτησε, και μας κρατά στην Λήθη ως υπάκουους άλογους δούλους του, για να μην χάσει αυτήν την δύναμη.

Πώς μπορεί να γίνει αφομοίωση στον ανθρώπινο Νου; Πώς θα δημιουργηθεί σπίθα διάνοιας;


Με την διαίσθηση που οδηγεί τον λογισμό, και φέρει την διανόηση, την φρόνηση, την αρετή, όπου θα έρθει σε επαφή με την νόηση, τον Νοηματικό λόγο της ψυχής, την Δικαιοσύνη του Αγαθού, το Αγαθό. 





Ὁ νοῦς εἶναι διττός, ὁ μὲν ὡς ὕλη, ὁ δὲ τὸ αἴτιον. — Ὁ ποιητικὸς νοῦς εἶναι ἀπαθὴς καὶ ἀθάνατος.—Ὁ παθητικὸς εἶναι φθαρτός, ἀναγκαῖος ὅμως πρὸς νόησιν.

1. [σ. 125] Ὅπως εἰς ἅπασαν τὴν φύσιν ὑπάρχει ἀφ' ἑνὸς μὲν ἡ ὕλη(1) εἰς ἕκαστον γένος ὄντων (καὶ τοῦτο εἶναι ό,τι εἶναι δυνάμει πάντα ταῦτα τὰ ὄντα), ἀφ' ἑτέρου δὲ τὸ αἴτιον καὶ τὸ ποιοῦν, διότι πάντα ποιεῖ (ἡ αἰτία), ὁποίαν σχέσιν ἡ τέχνη ἔχει πρὸς τὴν ὕλην οὕτω πρέπει ἀναγκαίως νᾷ ὑπάρχωσιν ἐν τῇ ψυχὴ 

(2) αἱ δύο αὐταὶ διαφοραί. Καὶ τοιοῦτος εἶναι ὁ νοῦς, διότι ἀφ' ἑνὸς μὲν (3) γίνεται πάντα τὰ πράγματα, ἀφ' ἑτέρου δὲ ποιεῖ πάντα ὡς ἕξις (ἱκανότης) τοιαύτη, ὁποία εἶναι τὸ φῴς. Διότι καὶ τὸ φῲς τρόπον τινὰ τὰ δυνάμει ὄντα χρώματα ποιεῖ ἐνεργείᾳ χρώματα (4). Καὶ οὗτος ὁ νοῦς εἶναι χωριστὸς (5) καὶ ἀπαθὴς καὶ ἀμιγὴς (με ἄλλο) καὶ κατὰ τὴν οὐσίαν του εἶναι ἐνέργεια.
2. Διότι πάντοτε τὸ ποιοῦν εἶναι ἀνώτερον του πάσχοντος καὶ ἡ ἀρχὴ (τὸ αἴτιον) εἶναι ἀνωτέρα τῆς ὕλης. Ἡ ἐν ἐνεργείᾳ [σ. 126] γνῶσις εἶναι τὸ αὐτὸ με τὸ ἀντικείμενον τῆς (τὸ ἐπιστητὸν). Ἀλλ' ἡ κατὰ δύναμιν ἐπιστήμη εἶναι μὲν χρονικὼς προτέρα ἐν τῳ ἀτόμῳ (6). Ἀπολύτως ὅμως θεωρούμενη δεν εἶναι προτέρα χρονικώς. Δεν εἶναι ὅμως τοιοῦτος ὁ νοῦς ὥστε ἄλλοτε μὲν νοεῖ, ἄλλοτε δὲ δεν νοεῖ (7). 

Μόνον ὅταν χωρισθῇ ὁ νοῦς, τότε μόνον εἶναι ὄντως ό,τι εἶναι, καὶ οὗτος μόνος εἶναι ἀθάνατος καὶ αἰώνιος. Δεν ἐνθυμούμεθα δὲ αὐτὸν, διότι οὗτος εἶναι ἀπαθὴς (8). Ὁ παθητικὸς ὅμως νοῦς εἶναι φθαρτὸς (9) καὶ ἄνευ τούτου οὐδεμία ὑπάρχει νόησις (10).

Ακριβώς! τα ίδια λέει και ο Ερμής Τρισμέγιστος με περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια, αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η γνώση αποκρύπτεται μέχρι σήμερα, εκτός από όσους και όσες αναζητούν μόνοι τους και ψάχνουν να βρουν την αλήθεια που έχει χαθεί μέσα στο πέρασμα τόσων αιώνων σκοταδισμού μέχρι και σήμερα. 

Θα κρατήσω τα τελευταία λόγια:

"Μόνον ὅταν χωρισθῇ ὁ νοῦς, τότε μόνον εἶναι ὄντως ό,τι εἶναι, καὶ οὗτος μόνος εἶναι ἀθάνατος καὶ αἰώνιος. Δεν ἐνθυμούμεθα δὲ αὐτὸν, διότι οὗτος εἶναι ἀπαθὴς....Ὁ παθητικὸς ὅμως νοῦς εἶναι φθαρτὸς καὶ ἄνευ τούτου οὐδεμία ὑπάρχει νόησις". 

Δηλαδή όσο ζούμε μας οδηγεί στην ζωή το σώμα δεν έχουμε επαφή με το Νου της ψυχής μας, και μας οδηγεί ο εγκέφαλος, δηλαδή η λογική που συνεργάζεται με το άλογο αισθητό σώμα και οδηγείται από αυτό τις άλογες αισθήσεις.

Και εννοείται όταν φύγει η ψυχή, πεθαίνει και το σώμα μαζί με τον θνητό εγκέφαλο που απόκτησε από την ψυχή, άρα ξεχνάμε και τα όσα ζήσαμε εδώ..σαν να μην τα ζήσαμε ποτέ.
  

Ώστε ξεχνάμε φεύγοντας!!! Ωστόσο η ψυχή έχει ήδη διαμορφωθεί ενεργειακά από την ανθρώπινη εμπειρία. 
Μπορεί να μην θυμάται αλλά δεν είναι πια η ίδια. Έτσι νομίζω.

Τα ξεχνάμε όλα! η ψυχή έχει την δική της ανάμνηση ψυχής, θυμάσαι τίποτα πριν από την γέννηση σου;
Απλά αλλάζεις προσωπικότητα σπίτι οικογένεια κτλ και ξανά από την αρχή ένας νέος κύκλος. 


Η ψυχή δεν έχει κάτι να μάθει από την ζωή εδώ, απλά έπαθε μεγάλο ταράκουλο με την Λήθη και την Άγνοια που προκαλλεί το διαχωρισμένο σώμα, και από τότε που ήρθε για πρώτη φορά δεν μπορεί να ξαναφύγει, διότι λόγω της Άγνοιας που απόκτησε δεν μπορεί να αποκτήσει το Νου της ψυχής, και πέφτοντας σε λήθη το μόνο που γνωρίζει είναι η ζωή στην Γη, οπότε επιλέγει ένα νέο ανθρώπινο σώμα που της αξίζει σύμφωνα με τους Νόμους που επικρατούν στην φύση της Γης, να υπομένει την μοίρα και την Δικαιοσύνη για όσα λάθη υπέπεσε ή όχι ενόσω ζούσε εν τη σάρκα.

Μόνο οι υπεύθυνες ψυχές που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους εδώ κάτω μπορούν να φύγουν.


Πάρε τον έρωτα..όχι για την ψυχή, αλλά για την σάρκα.
Διότι όταν εξουσιάζει η ψυχή την σάρκα τότε ο έρωτας είναι θεϊκός αφού οδηγείται από τον νοηματικό λόγο της ψυχής..επιλογή.



Λες δηλαδή οτι οι εμπειρίες της ζωής αυτής, όσα με κόπο μάθαμε και κατακτήσαμε, ο αγώνας μας να ξεφορτωθούμε τα θανάσιμα ελαττώματα, όλα αυτά πάνε χαμένα και δεν υπάρχουν στο ενεργειακό μας αποτύπωμα όταν πεθαίνει το υλικό σώμα;

Όλα τα γήϊνα είναι μάταια, το απολύτως τίποτα. 

Τα θνητά είναι ανάλογα με την καινούρια ζωή εδώ που θα πάρουμε. ότι δώσουμε αυτό θα πάρουμε σε μια καινούρια ζωή.
Απλά σε κάθε καινούριο Level προσθέτονται και τα όσα μάθαμε για τον αληθινό μας εαυτό μέχρι να ελευθερωθούμε.


Οι παλιές ψυχές που μέσα από επίπονες διαδικασίες γνώρισαν τον εαυτό τους και βρίσκονται σε ανοδική πορεία δεν μπορεί να είναι ίδιες με τις καινούργιες και άπειρες ψυχές που εύκολα παρασύρονται από τον έρωτα της ύλης. 

Πού εγγράφεται η διαφορά;

Δεν υπάρχει παλιά και καινούρια ψυχή, όλες οι ψυχές είναι ίδιες από την ίδια όμοια νοητή ουσία.

Αλλά όταν ενσαρκώνονται οι ανθρώπινες ψυχές τα ανόμοια σύνθετα σώματα από γη, νερό, αέρα, φωτιά, τότε γεννιούνται όλα τα ανόμοια και διαφορετικά σύνθετα σώματα, και με διαφορετική ανόμοια λογική. 

Το βλέπεις άλλωστε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, και όλα τα σώματα γεννιούνται από τους αριθμούς, ειδάλλως δεν θα μπορούσαν να διαλυθούν και να ξαναγεννηθούν αυτές οι σύνθετες ενέργειες των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων του δοχείου της Ύλης.

Μια παλιά ψυχή μπορεί να μην έχει μάθει απολύτως τίποτα για τον αληθινό της εαυτό αν έχει πέσει με τα μούτρα στην Ύλη. Ποιος σου είπε ότι οι γέροντες έχουν περισσότερη γνώση από έναν νέο;


Σαν παλιές ψυχές εννοώ αυτές που μέσα την εμπειρία πολλών ζωών κατάφεραν να απεξαρτηθούν από την έλξη της ύλης. 

Όλες οι ψυχές μαζί εγκλωβίστηκαν στην ΄Ύλη.


Απλά κάποιες ανθρώπινες ψυχές από εμάς κατανόησαν τον αληθινό τους εαυτό σε μεγαλύτερο βαθμό, και οδηγούνται από τον νοηματικό λόγο της ψυχής απ'ότι κάποιες άλλες.


Άλλες ψυχές κατάφεραν και απεγκλωβίστηκαν από το θνητό σώμα, έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν, κάποιες άλλες ψυχές ξαναγύρισαν για να αφυπνίσουν τις υπόλοιπες ψυχές. 

Και φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικές περιπτώσεις που εισέρχονται ως ακτίνα φωτός κάποιες ψυχές για να βοηθήσουν μαζικά την ανθρωπότητα εδώ να αφυπνιστεί.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός σημειώνει συνεχή αύξηση και έχει φτάσει τα 7,5 δις.


Ανθρωποειδή είναι, που δε φέρουν τον νοηματικό λόγο της ανθρώπινης ψυχής, αλλά του δεύτερου Νου δημιουργού, διότι πλέον είναι Εκπεσών ο δεύτερος Νους δημιουργός, μαζί και το πνεύμα, η μηχανή, που οδηγεί όλα αυτά τα άλογα ανθρωποειδή με έναν μηχανικό τρόπο σκέψης, με σκοπό να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να  να μας κρατήσει εδώ για πάντα, εμάς, τους Αληθινούς ανθρώπους, και με αυτόν τον τρόπο να διατηρεί τις δυνάμεις που πήρε από εμάς, να δημιουργεί μέσα από εμάς, με την δική μας σκέψη ελέγχοντας την, έτσι η Ελεύθερη επιλογή μας έγινε δική του, και γι'αυτό μας κρατά σε Λήθη, για να μας εξουσιάζει την σκέψη μας, με σκοπό να μας κρατά εδώ ως δικούς του υπάκουους δούλους, με τον φόβο, και την Άγνοια της Αλήθειας.

Να μάθεις να διακρίνεις τους Ανθρώπους από τα ανθρωποειδή...διαφέρουν στο Νου.


Ο Νους, που οδηγείται από τον νοηματικό λόγο της ψυχής, κάνει μπαμ από μακριά..νάνι τώρα..όνειρα αληθινά..

Να τους διακρίνω ήταν εύκολο από πάντα. Απλώς δεν ήξερα την αιτία. 

Τώρα ξέρεις
°☆  ¸. * ● ¸. ☾ .


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ