ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ "Α-ΛΟΓΑ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ




ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ "Α-ΛΟΓΑ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ 

"Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι η λήθη." (η παύση της μνήμης όλων όσων βιώσαμε πάνω στην Γη) .

Ένα νομοτελειακό σύμπαν, που από την μια δημιουργεί ανάγκες και από την άλλη τιμωρεί με ανταπόδοση την ικανοποίηση τους. Κάθε ηδονή και κακία τιμωρείται και ο άνθρωπος, δεσμώτης της ύλης και του πεπρωμένου, πρέπει να κινηθεί με τον Ηνίοχο Νου βάσει του ωραίου, του αγαθού και του δικαίου και όχι βάσει των αισθήσεων που γεννούν τις άλογες επιθυμίες, τα πάθη και την κακία. Να αρθεί πάνω από το πεπρωμένο, να μετουσιώσει με τη βούληση, την ανδρεία και την ελεύθερη σκέψη, το υλικό κομμάτι της προσωπικότητας του και να ενεργοποιήσει την αληθινή του φύση. 

 morfeas sky


Ποια η σχέση του Αγαθού και της Αρμονίας;

Το Αγαθό υπάρχει μόνο στο Άπλετο Φως.
Η Αρμονία συνυπάρχει με το σκότος.


Η αρμονία είναι η εξισορρόπηση των αντιθέτων; 
Ενώ το Αγαθό είναι ας πούμε το δίκαιο; 

Όχι βέβαια, το Αγαθό δεν έχει αντίθετα, ώστε να φέρει το δίκαιο, αφού όλα είναι όμοια Πανάγαθη ουσία. τα όμοια με τα όμοια, ενώ τα ανόμοια δεν είναι ποτέ φίλοι μεταξύ τους, διότι τα ανόμοια πάντα φέρουν το δίπολο μέσα από την εναντίωση και διαμάχη σαν το εκκρεμές, όπου αυξομειώνει συνεχώς τα άκρα, και ανάλογα την αιτία που ενεργούμε πάνω στον υλικό κόσμο, θα πάρουμε το αντίστοιχο αιτιατό αποτέλεσμα από το αντίθετο άκρο.


Η Αρμονία επιφέρεται με το δίκαιο, είναι η Ειμαρμένη που επιβάλλεται στους ανθρώπους, που ενεργούν πάνω στην άλογη φύση της ύλης.

Και είναι ωφέλιμο να επιφέρουμε την αρμονία στα δύο άκρα; Κι αυτό αφορά μόνο τα ανθρώπινα θέματα; Γιατί στα φυσικά φαινόμενα δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Χρειάζεται ένας βαρύς χειμώνας για να έχουμε ένα ζεστό καλοκαίρι. 

«Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές.Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)




"Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι λήθη."


Γιατί ο θάνατος είναι λήθη;

Γιατί ο πατέρας έχει την επιθυμία αυτό να είναι ζωντανό, για όσο καιρό είναι αυτό οργανωμένο.

Eρμής Τρισμέγιστος:
Γιατί μέσα στον κόσμο τίποτα δεν έχει, γίνει ούτε, είναι ούτε θα γίνει νεκρό. Γιατί ο πατέρας έχει την επιθυμία αυτό να είναι ζωντανό, για όσο καιρό είναι αυτό οργανωμένο, γι'αυτό είναι ανάγκη να είναι και Θεός.

Πως λοιπόν, θα ήταν δυνατόν, παιδί μου, να είναι νεκρά μέσα στο Θεό, μέσα στην εικόνα του σύμπαντος, μέσα στη συμπλήρωση της ζωής; Γιατί η νέκρωση αποτελεί φθορά, και η φθορά απώλεια. Πως είναι δυνατόν, λοιπόν, να φθαρεί ένα μέρος από το άφθαρτο ή να χαθεί κάποιο  μέρος του Θεού;


Δεν πεθαίνουν λοιπόν,  πατέρα, οι ζωντανοί οργανισμοί που ενυπάρχουν μέσα σ'αυτόν επειδή αποτελούν μέρη του;

Πρόσεξε τι λες, παιδί μου, επειδή πλανήθηκες από την ονομασία αυτού που γίνεται.

(σημ: ο ζωντανός οργανισμός γεννιέται μέσα από μια ένωση διαφορετικών στοιχείων - κατωφερών ενεργειών των πλανητών και της ουσίας).

Γιατί, δεν πεθαίνουν, παιδί μου, αλλά ως σύνθετα σώματα διαλύονται, και η διάλυση δεν αποτελεί θάνατο, αλλά χωρισμό της σύνθεσης.

Διαλύονται, λοιπόν, όχι για να χαθούν, αλλά για να γεννηθούν νέα, επειδή τι είναι ενέργεια στη ζωή; Δεν είναι η κίνηση; 
(η κίνηση των αριθμών-ύλης)

Τι είναι λοιπόν στον κόσμο ακίνητο; Τίποτα παιδί μου.

(σημ: η απάντηση του Ερμή είναι σαφής: τα σώματα δεν πεθαίνουν αλλά διαλύονται. 

(Αυτό είναι απόλυτα ορθό, αφού τα μόρια από τα οποία αποτελούμαστε μένουν στη φύση και  ξαναχρησιμοποιούνται).

Ο κόσμος (ο υλικός κόσμος ή αλλιώς ο αισθητός θεός ή αλλιώς  το πνεύμα του πυρός ή αλλιώς το φωτισμένο εκπεσών πνεύμα ή αλλιώς ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, ή αλλιώς το ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΑΤΡΙΧ) ως σύνολο παιδί μου, είναι αμετάβλητος, ενώ τα μέρη από τα οποία αποτελείται, είναι όλα μεταβλητά, κανένα όμως δεν είναι φθαρτό ή μπορεί να χαθεί, αλλά οι ονομασίες μπερδεύουν συχνά τους ανθρώπους.

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι λήθη.

Όλα αυτά, λοιπόν, έτσι έχουν, όλα είναι αθάνατα, η ύλη, η ζωή, το πνεύμα, η ψυχή, ο νους, από τα οποία αποτελείται κάθε ζωντανό πλάσμα.

Άρα κάθε ζωντανός οργανισμός είναι αθάνατος λόγω αυτού, και περισσότερο απ'όλα τα ζωντανά ο άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να δεχθεί το Θεό (Νοητή Ουσία) και να συνευρεθεί μαζί του.

Γιατί απ'όλα τα ζωντανά πλάσματα μόνο αυτός μιλά με το Θεό, τη νύχτα μέσω των ονείρων, την ημέρα μέσω των συμβόλων και με όλα όσα του φανερώνει το μέλλον, μέσω της έμπνευσης.

Και να αντιληφθούμε το Θεό δεν είναι καθόλου δύσκολο παιδί μου.

Αν όμως θέλεις να τον παρατηρήσεις κοίταξε την τάξη και την ευπρέπεια που ενυπάρχει στον κόσμο, κοίταξε την αναγκαιότητα που συνοδεύει τα ορατά και την πρόνοια που συνοδεύει τα γεγονότα και αυτά που γίνονται, κοίταξε την ύλη, που σφύζει από ζωή, και τον τόσο μεγάλο Θεό που κινείται μαζί με όλα τα αγαθά και τα ωραία, μαζί με τους θεούς τους δαίμονες και τους ανθρώπους.

-Αυτές όμως πατέρα είναι ενέργειες.

-Αν, λοιπόν, είναι γενικώς ενέργειες, παιδί μου, από ποιον εκτελούνται; 

Η αγνοείς ότι, όπως ακριβώς ο ουρανός, (ο αισθητός θεός), το νερό, η γη, και ο αέρας, είναι μέρη του κόσμου, (μέρη του αισθητού θεού, μέρη του φωτισμένου πνεύματος), έτσι μέρη του Θεού αποτελούν η ζωή, η αθανασία, το πεπρωμένο, η ανάγκη, η πρόνοια, η φύση, η ψυχή και ο νους, και η διασφάλιση όλων αυτών δηλαδή το Αγαθό; 

Και δεν υφίσταται πλέον κανένα από αυτά που γίνονται, και από αυτά που έχουν γίνει, στο οποίο να μην ενυπάρχει ο Θεός.

-Και στην ύλη, λοιπόν πατέρα;

- Αν ύλη είναι χωρίς Θεό σε ποιον τόπο θα την κατατάξεις παιδί μου; Τι άλλο θα πίστευες ότι είναι αυτή, εκτός από ένα σωρό, αν δεν ενεργούσε πάνω της ο Θεός;

Και αν δεν ενεργεί πάνω της ο Θεός τότε ποιος ενεργεί; 
Γιατί οι ενέργειες είπαμε είναι μέρος του Θεού.

Από ποιον, λοιπόν, παίρνουν ζωή όλα τα ζωντανά πλάσματα; Ποιος οδηγεί στην αθανασία τα αθάνατα όντα;

Από ποιον μεταβάλλονται αυτά που μπορούν να μεταβληθούν;

Είτε ύλη είτε σώμα είτε ουσία το πεις, ξέρεις ότι και αυτές αποτελούν ενέργειες του Θεού, και η υλικότητα αποτελεί ενέργεια της ύλης, και η σωματικότητα ενέργεια του σώματος, και η ουσιότητα της ουσίας. Και αυτό είναι ο Θεός το παν.

Και στο σύμπαν αυτό, δεν υφίσταται κάτι που να μην υπάρχει.

Γιατί ούτε μέγεθος, ούτε τόπος, ούτε ποιότητα, ούτε σχήμα, ούτε χρόνος, προσδιορίζουν το Θεό.


Γιατί το σύμπαν είναι τα πάντα και περιβάλλει τα πάντα και ενυπάρχει στα πάντα.

Αυτά τα λόγια παιδί μου να τα προσκυνάς και να τα έχεις σαν θρησκεία, και η θρησκεία του θεού είναι να μην είναι κακός.



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι λήθη.

Με λίγα λόγια όλα όσα ζούμε εδώ απλά σταματούν να υπάρχουν, τα ξεχνούμε σαν να μην υπήρξαν ποτέ!

Είμαστε Νους και Λόγος, που ενδυόμαστε με το πύρινο σώμα της ψυχής όλες τις κατωφερείς σύνθετες ανόμοιες ενέργειες της ύλης των πλανητών , και επειδή το σώμα που γεννιέται είναι θνητό παύει να υπάρχει και διαλύεται, οπότε παύουν να υπάρχουν και όλα όσα ζήσαμε και βιώσαμε..σαν να μην υπήρξαμε ποτέ!!

Διότι πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό που δεν υπάρχει!!

Διότι το σώμα είναι μία συννένωση πολλών ενεργειών, μαζί με την νοητική ουσία της ψυχής, όπου δίνει την ζωή στις ενέργειες που ενώνονται με τους αριθμούς στην μήτρα! και γεννιέται το θνητό σώμα που ότι κατανοεί είναι οι αισθήσεις και όχι η ζωή.

Και όταν το σώμα διαλύεται επανέρχονται όλες οι ενέργειες στις πηγές τους..το ίδιο και η νοητική ουσία επανέρχεται στην ψυχή.

Αυτή είναι η πραγματικότητα εδώ στη Γη, μια ανύπαρκτη ζωή. 


Απλά εγκλωβιστήκαμε στην άλογη φύση από έρωτα γι'αυτή, και για το ΘΝΗΤΟ σώμα...δεν δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος για τον άνθρωπο!αλλά μόνον για άλογες οντότητες.

Γι'αυτό δεν θυμόμαστε τίποτα! διότι η Λήθη των προηγούμενων ζωών είναι ο θάνατος..σαν να μην υπήρξαμε ποτέ στο παρελθόν διότι τα ξεχάσαμε όλα!! διότι από την στιγμή που διαλύεται το σώμα χάνεται και η προσωπικότητα μας που ζήσαμε σ'αυτή την ζωή.

Η ψυχή όμως είναι η αλήθεια της ζωής!! και όχι το ψέμα που θεωρούμε ως ζωή εδώ στην Γη.

Γι'αυτό είπε ο Ιησούς ότι θεωρούμαστε ήδη νεκροί!!
διότι στην ουσία ότι ζούμε δεν υπήρξε ποτέ!! 

Υπάρχει μόνον ο εγκλωβισμός της ανθρώπινης ψυχής στην ανυπαρξία! μέσα από τα άγχη και τις ανάγκες του θνητού σώματος.
  

Προσέξτε την διαφορά εννοιών
Αλλο είναι το υπάρχω, άλλο είναι το προϋπάρχω, και άλλο είναι αυτό που δεν υπάρχει.

Διότι. πως είναι δυνατόν να υπάρχει 
αυτό που δεν υπάρχει!
(ότι γεννιέται υπάρχει)

Με λίγα λόγια όλα όσα βιώνουμε αισθητά εδώ με το σώμα απλά παύουν να υπάρχουν για πάντα τα ξεχνούμε (λήθη) σαν να μην υπήρξαν ποτέ!

Ερμής Τρισμέγιστος:

Η αγνοείς ότι, όπως ακριβώς ο ουρανός, (ο αισθητός θεός), το νερό, η γη, και ο αέρας, είναι μέρη του κόσμου, (μέρη του αισθητού θεού, μέρη του φωτισμένου πνεύματος), έτσι μέρη του Θεού αποτελούν η ζωή, η αθανασία, το πεπρωμένο, η ανάγκη, η πρόνοια, η φύση, η ψυχή και ο νους, και η διασφάλιση όλων αυτών δηλαδή το Αγαθό; 

Ερμής Τρισμέγιστος:

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, (η βιωματική εμπειρία των όντων που γεννιούνται), ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι η λήθη αυτών των αισθήσεων.

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, ο θάνατος είναι η λήθη αυτών των αισθήσεων.

Γι αυτό και δεν θυμόσαστε τίποτα DELETE

morfeas sky
 

-Αυτές όμως πατέρα είναι ενέργειες.

Αν, λοιπόν, είναι γενικώς ενέργειες, παιδί μου, από ποιον εκτελούνται;

Η αγνοείς ότι, όπως ακριβώς ο ουρανός, το νερό, η γη, και ο αέρας είναι μέρη του κόσμου, (της γήινης σύνθετης φύσης του πλανήτη), έτσι μέρη του Θεού αποτελούν η ζωή, η αθανασία, το πεπρωμένο, η ανάγκη, η πρόνοια, η φύση, η ψυχή και ο νους, και η διασφάλιση όλων αυτών δηλαδή το Αγαθό;


Σημ: ο γήινος κόσμος-πραγματικότητα είναι μέρη του κόσμου, είναι μέρη της γήινης σύνθετης φύσης του πλανήτη

Ενώ μέρη του Θεού είναι η ζωή, η αθανασία, το πεπρωμένο, η ανάγκη, η πρόνοια, η φύση, η ψυχή και ο νους, και η διασφάλιση όλων αυτών δηλαδή το Αγαθό.

.......... 

Αυτά! 

Σαν να μην υπήρξαμε ποτέ. Τα διάβασα.
Ωστόσο τι είναι αυτό που καθορίζει την 
εκ νέου ενσάρκωση όσων έζησαν ερωτευμένοι με την ύλη;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ!!

Επιλέγουν όσοι ερωτεύτηκαν αυτόν τον κόσμο να ξαναενσαρκωθούν στην Ύλη.

Η προηγούμενη ζωή μου δεν είναι αυτή που καθόρισε την τωρινή, άσχετα αν δεν θυμάμαι;

Η προηγούμενη ζωή σου καθόρισε το πεπρωμένο αυτής της ζωής σου, διότι επέλεξες να ενσαρκωθείς ξανά στην Γη.


Ως τι επιλέγουν; 
Τι από τον γήινο άνθρωπο που είμαι σήμερα, επιλέχτηκε από την προηγούμενη ενσάρκωση μου που  επέλεξε να ενσαρκωθεί ξανά;

Όσοι άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν σ'αυτόν τον κόσμο είναι ασέβεια προς τον Θεό.
Διότι ενεργούμε σύμφωνα με την άλογη φύση, και γινόμαστε άνθρωποι που δεν απέχουμε από καμιά κακία.
Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ασέβεια προς το Θεό.


Οπότε επειδή δεν μας εξουσιάζει κανείς ως ψυχές, αν επιλέξουμε να ζήσουμε στην άλογη φύση, τότε πρέπει και σε εμάς να καθοριστεί το μέλλον μας μέσα από την Δικαιοσύνη, όπου σύμφωνα ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΑΞΑΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.


Ποιος είμαι εγώ που επέλεξα να ξαναέρθω; Η ψυχή; Τι μετέφερα στην τέταρτη διάσταση, αφού άφησα το σώμα και τι πήρα μαζί μου; Η στην πέμπτη; Δεν θυμάμαι ακριβώς. 


Είσαι η ψυχή που δεν γνώρισες τον εαυτό σου ενόσω ζούσες στην ΓΗ, οπότε ανεβαίνοντας πριν ακόμη αφήσεις όλες τις θνητές ενέργειες πίσω σου, τρόμαξες για τον αόρατο κόσμο της ψυχής και επέλεξες να ξαναγυρίσεις πίσω στη Γη.


Άρα κρατάμε τις θνητές ενέργειες και τις αφήνουμε ανεβαίνοντας. Αν φοβηθούμε τον αόρατο κόσμο ή μας άρεσε πολύ η ζωή στην γη, επιστρέφουμε.


Σωστά!
ενέργειες είναι και το πνεύμα, οπότε αν σου δίδαξε τον φόβο την ανασφάλεια, πως είναι δυνατόν να μην γυρίσεις πίσω στην "προστασία" της Γης;


Επομένως δεν μας εμποδίζουν άλλες οντότητες να ανέβουμε αλλά η άνοδος ή η επιστροφή μας καθορίζεται από εμάς τους ίδιους και το επίπεδο αυτογνωσίας μας

Ακριβώς! 

και ο Ιησούς είπε..μην γίνεσαι ένα μ'αυτόν τον κόσμο!
ο Ιησούς είπε: Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς!


Κατάλαβες λοιπόν γιατί ενόσω ζούμε πρέπει να αναπτύξουμε την ανδρεία της ψυχής μέσα από την ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη επιλογή σύμφωνα με την ορθή λογική της ψυχής;


Κατάλαβα

Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε τον εαυτό μας από την έλξη της γης και να επιστρέψουμε στον κόσμο του Φωτός.

Ή το πάμε τέρμα ή καθόμαστε εδώ και κλαίμε τη μοίρα μας με όμορφα ποιηματάκια.


Σωστή!! ή θα περιμένουμε από το Θεό να έρθει να μας σώσει! χαχα
Να ξυπνάμε ρε!! ελεύθερη επιλογή έχουμε!! και αν έρθει ο Θεός στη Γη να μας σώσει θα τον σταυρώσουμε ξανά!!

Γνώθι σ'αυτόν

Είσαι πολύ καλός, morfeas sky. Χαχαχαα σαν να μιλάω με τον Ερμή αυτοπροσώπως. 

παιδί μου! τι είπαμε; είμαι ο βασιλιάς φιλόσοφος χα χα


morfeas sky


Σχόλια

  1. Η ζωή είναι μικρή λέει ο άλλος.

    Μικρό είναι το επίπεδο κεφάλι σου ανόητε που νομίζει ότι αυτή την στιγμή ζεις.

    Ερμής Τρισμέγιστος:

    Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά η γέννηση είναι η αίσθηση, (η βιωματική εμπειρία των όντων που γεννιούνται), ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά είναι η λήθη αυτών των αισθήσεων. (η λήθη της βιωματικής εμπειρίας που ονομάζουν οι ανόητοι ζωή).

    Γι αυτό και δεν θυμόσαστε τίποτα όταν γεννιεστε ....DELETE

    Προσέξτε την διαφορά εννοιών
    Αλλο είναι το υπάρχω, άλλο είναι το προϋπάρχω, και άλλο είναι αυτό που δεν υπάρχει.

    Διότι. πως είναι δυνατόν να υπάρχει
    αυτό που δεν υπάρχει!
    (ότι γεννιέται υπάρχει)

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..