Ζούμε σε ένα όνειρο;




Ζούμε σε ένα όνειρο; 



Αλήθεια τι είναι η ζωή; αναρωτηθήκατε ποτέ; οι αισθήσεις, τα συναισθήματα, η λογική του σώματος; το ίδιο το σώμα μας; ο χώρος; ο χρόνος; το σύμπαν; και τι ακριβώς είναι όλα αυτά, και από που προέρχονται; από το πνεύμα; την ψυχή; και τι είναι το πνεύμα; η ψυχή; αλλά και τι είναι το σώμα; ποια είναι η πηγή τους; από τον Θεό; και τελειώσαμε την αναζήτηση της ύπαρξης μας; εύκολη απάντηση δεν σας  φαίνεται; αλλά και ακατανόητη; και τόσο εύκολα να υποπέσουμε σε σοβαρά λάθη, πιστεύοντας σε ότι δεν κατανοούμε; ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε;



Αλλά τι είναι η αντίληψη; αυτό που βλέπουν οι πέντε αισθήσεις μας, μέσα από τα συναισθήματα, και την λογική του σώματος, που κινείται πάνω σε ένα μεγαλύτερο σώμα που ονομάζουμε πλανήτη, έναν κόσμο υλικό, ο οποίος περιβάλλεται από τις δυνάμεις ενός Αστέρα, που ενεργεί και συγκροτεί τον κόσμο και την ζωή, μέσα από άπειρες άλλες ιδιότητες αυτών των δυνάμεων, που ενεργούν πάνω σε ενέργειες, οι οποίες μπορούν να εκδηλώσουν διάφορες αμέτρητες μορφές, όπως τον χώρο, τον χρόνο, τα σώματα, την φθορά των σωμάτων, , την λογική, την ίδια την ζωή, από ένα άτομο ως έναν ασύλληπτο αριθμό ατόμων, συγκροτώντας έναν οργανισμό, ένα σώμα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, που περιβάλλεται από άλλες ενέργειες, όπως ο αέρας, η φωτιά, η γη, το νερό, και συγκροτούν άπειρους άλλους κόσμους σαν τον δικό μας, παρόμοιους, ή διαφορετικούς, ανώτερους, και κατώτερους, που και αυτοί, όπως ο δικός μας κόσμος, περιβάλλονται από τις ίδιες δυνάμεις και ενέργειες, που σχηματίζουν ολόκληρους γαλαξίες, φέροντας την πληρότητα μέσα σε έναν άλλο χώρο που ονομάζουμε σύμπαν, το οποίο σύμπαν πληρείται κι αυτό από τις δυνάμεις που ονομάζουμε Αιθέρα, και τις ενέργειες που ονομάζουμε πνεύμα, όπου ο Αιθέρας είναι ο Θεός, και οι ενέργειες οι άγγελοι και δαίμονες; 



Και οι ψυχές; τι είναι; δυνάμεις ή ενέργειες; ή και τα δύο μαζί;



Δυνάμεις είναι η ουσία ενός Νου, ο Λόγος, η Ζωή, που εμπεριέχει μέσα του και όλες τις άλλες ενέργειες, κινεί τις ενέργειες, και σχηματίζει τον κόσμο, την ζωή.

Δυνάμεις επίσης είναι οι ψυχές, από την ίδια ουσία του Νου, ενός Νου που είναι μία θάλασσα, και οι ψυχές μία σταγόνα αυτής της θάλασσας, από την ίδια νοητή ουσία, και αυτή η νοητή ουσία είναι ο Λόγος, Ουσιωδώς όμοια με την θάλασσα του Νου, και η θάλασσα οι αμέτρητες δυνάμεις, που ενώνονται με όλες τις ενέργειες, και σχηματίζουν τον κόσμο, το "πνεύμα της φύσης" του δικού μας κόσμου, ενός από τους άπειρους που υπάρχουν, και το "πνεύμα της φύσης" είναι κι αυτό μία θάλασσα δυνάμεων, που ενεργούν πάνω στις ενέργειες υπό την οξύτητα του πυρός, όπου το "πνεύμα της φύσης" γεννά από την δική του θάλασσα, που είναι δυνάμεις και ενέργειες αναμεμιγμένες, τις δικές του ψυχές, τις δυνάμεις που έχουν νοητική ουσία, και κινούνται με τις ειδικές ενέργειες του πυρός  μέσα στο σύμπαν.



Και όταν οι ψυχές ενώνονται με τις καθολικές ενέργειες (αισθήσεις-συναισθήματα, των αγγέλων και των δαιμόνων), και με τις ειδικές ενέργειες (λογική του κόσμου, που ενεργεί μέσα από την οξύτητα του πυρός  πάνω στις καθολικές ενέργειες - αισθήσεις-συναισθήματα),  σχηματίζουν το αισθητό σώμα, με αμέτρητα γένη και είδη έμβιων πλασμάτων και οργανισμών, όπου ένα από αυτά τα έμβια όντα συμβαίνει να είναι και ο άνθρωπος της Γης, που μέσω των δυνάμεων της ψυχής του, ενεργεί πάνω σε όλες τις ενέργειες, και σχηματίζει την δική του πραγματικότητα, μια παγκόσμια πραγματικότητα, όπου όλοι οι άνθρωποι αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, και δημιουργούμε τον κόσμο, και την πραγματικότητα μας, πάνω στον πλανήτη Γη.



Ο Άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, από τον Πατέρα όλων των δημιουργημάτων, που γέννησε αμέτρητους, άπειρους κόσμους, για τον Άνθρωπο, διότι ο Άνθρωπος είναι η Ζωή, ο Λόγος, και ο Πατέρας είναι ο Κόσμος, ο Νους, το Φως, και το Φως γέννησε τον Φωτεινό του Λόγο και ενώθηκε μαζί του, και έγινε ο Πατέρας της Ζωής, Φως και Λόγος Αδιαίρετος, και ο Λόγος κοσμοποίησε τον Πανάγαθο κόσμο του Φωτεινού Νου, και  γεννήθηκε ο Αρχέτυπος κόσμος  του Φωτός, και η Ζωή με τον εαυτό του, τον Λόγο, που είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, Φως και Ζωή Υπάρχων.



morfeas sky

..........

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;

..........
....................


Πέντε; χρόνια μελέτης σε ένα κείμενο!

Εμένα εννοείς; ήδη πέρασα στον έκτο χρόνο, και χάρην σε εσένα με τις πολύ εύστοχες ερωτήσεις σου, μπόρεσα να συλλέξω το σύνολο της πληροφορίας που ενυπάρχει μέσα στο νου μου, να συνδιαλλαγώ μαζί τους, και να κατασταλάξω σε ένα αποτέλεσμα, του εν λόγω κειμένου.
........


Βέβαια, αφού μου έγινε κατανοητή η αλήθεια της ζωής, στον βαθμό που μπορεί να διανοηθεί μια ανθρώπινη ψυχή της Γης, έρχονται ως συνέχεια πολλές άλλες απαντήσεις, σε ερωτήματα όπως, "αν υπάρχει ζωή και σε άλλους γαλαξίες", αλλά και στον δικό μας, διότι απ'ότι φαίνεται ακόμη και το κατωφερές υλικό σύμπαν, μάλλον σφύζει από ζωή, με νοήμονα όντα, τα οποία, ακόμη και αν διαφέρουν στα χαρακτηριστικά του σώματος τους από τα δικά μας, δεν παύει ποτέ μα ποτέ να είναι και αυτοί άνθρωποι σαν εμάς, όμοιοι στην ουσία, και διαφορετικοί στις ενέργειες, ανάλογα την σύσταση του κάθε κόσμου στον οποίο ζούμε, και ζουν, και δεν μπορώ να μην συμπεριλάβω και την διαπίστωση μου ότι, όπως εμείς κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε σε άλλους πλανήτες και να τους αποικίσουμε φέροντας την ζωή εκεί, με τον ίδιο τρόπο κάποιοι άνθρωποι πιο εξελιγμένοι από εμάς, θα μπορούσαν ήδη να έχουν αποικίσει την Γη, κι εμείς να είμαστε οι απόγονοι τους, λίγο διαφορετικοί στο σώμα βέβαια, και την λογική που μας διακατέχει, αλλά με τον ίδιο Νου της ψυχής..αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.



Δεν το ξέρω καθόλου το καινούργιο θέμα. Δεν έτυχε να αφήσω τον νου μου να κινηθεί σ' αυτήν την κατεύθυνση. Όταν ο άνθρωπος διέρρηξε την περιφέρεια των κύκλων και μπήκε στον τελευταίο της πιο πυκνής ύλης δεν είχε μόνο τον πλανήτη Γη να επιλέξει αλλά αναρίθμητους Γαλαξίες. Ανάλογα με τις συνθήκες και την εκεί φύση απέκτησε και το αντίστοιχο υλικό σώμα. (Βέβαια δεν ξέρουμε και τι υπάρχει στις υπόλοιπες σφαίρες, αν κατοικεί κανείς). 

Έγραψες χθες "Μα δεν υπάρχουν θεοί! μόνον οι άνθρωποι θεοί υπάρχουν! οι υπόλοιποι που θεωρούμε θεούς και δαίμονες είναι δυνάμεις και ενέργειες."

Επομένως το σημερινό σου σχόλιο δίνει μία εξήγηση για το ποιοι ίσως να ήταν οι θεοί του παρελθόντος των Ελλήνων και των άλλων λαών. Άνθρωποι κι αυτοί με προηγμένο πολιτισμό που ήρθαν, έφτιαξαν και κατέστρεψαν Ατλαντίδες και πολιτισμούς και όλα. 

Δεν τα κατάφεραν. Ήταν προφανώς Άνθρωποι από διαφορετικούς γαλαξίες, ίσως και σύμπαντα, γιατί και τα σύμπαντα φημολογείται πως μπορεί να είναι πολλά και συνεχώς αναπαραγόμενα. Πολέμησαν για την επικράτηση, χάθηκαν στην λήθη και οι μεν και δε. Άφησαν όμως απογόνους. Κάποιοι από μας έχουν κληρονομήσει δικά τους γονίδια στο DNA, κι άλλοι είναι καθαροί άνθρωποι της γης.

Να διαβάσουμε για τους Υπερβορείους. Είναι μία άκρη για την οποία υπάρχουν ιστορικές πηγές.
Όχι βέβαια από Βικιπαίδεια, χαχα, οτιδήποτε άλλο.



Ναι, δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί έξω, μπορούμε όμως να γνωρίζουμε έστω και υποτυπώδες από την ιστορία των προγόνων μας, όση μας απέμεινε, διότι χάθηκε για "κάποιον" λόγο το 98% της Ελληνικής γραμματείας, κάποια θέματα τα οποία αφορούν αυτό το οποίο μας απασχολεί και συζητάμε. 

Και βέβαια μέσα από την παγκόσμια ιστορία των ανθρώπων στην Γη, η οποία μας άφησε μεγάλη παρακαταθήκη σχετικά με γεγονότα που αφορούν την επίσκεψη στον πλανήτη μας ανώτερων όντων, (Ανθρώπων), που εμείς τους ονομάσαμε "θεούς" και κτίσαμε ολόκληρες θρησκείες πάνω τους....άρα έχουμε αποδείξεις για την ύπαρξη τους, και όχι θεωρίες.

Κάποιοι λοιπόν από αυτούς τους Ανθρώπους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας, μέσα από την δεδομένη τεχνολογική εξέλιξη τους, σίγουρα θα είχαν εξελιχθεί και στην κατανόηση του εαυτού τους, τις δυνάμεις,  αυτό που ονομάζουμε εμείς ψυχή, και Θεό, όπως και σίγουρα κάποιοι άλλοι άνθρωποι, θα είχαν γίνει ένα με τις ενέργειες, αυτό που εμείς ονομάζουμε ως δαίμονες.

Ίσως να  έπαιξε ρόλο και ο κόσμος που επέλεξαν οι άνθρωποι να ζήσουν εισερχόμενοι στον κατωφερή κόσμο της Ύλης,, και ο  μεν πρώτος πολιτισμός των ανθρώπων ανέδειξε τις δυνάμεις, ο δε άλλος ανέδειξε τις ενέργειες, ανάλογα με την σύσταση του γαλαξία στον οποίο εισήλθαν, ή του Αστερισμού του ίδιου γαλαξία.

Έτσι εξηγείται και το φαινόμενο να εισήλθαν από διαφορετικούς Αστερισμούς, στην Γη, Άνθρωποι, που οι μεν γνώρισαν τις δυνάμεις, και δημιούργησαν έναν τεράστιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που στηρίζεται στις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ , οι δε γνώρισαν τις ενέργειες, και δημιούργησαν έναν πολιτισμό όπου κυριαρχεί η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ.

Κατέφθασαν κάποια χρονική περίοδο στο παρελθόν, αυτές οι δύο ανθρώπινες φυλές, που οι μεν γνώρισαν το Φως, οι δε γνώρισαν τους δαίμονες, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία διαμάχη μεταξύ τους σχετικά με το ποιος θα εποικίσει τον πλανήτη Γη και θα τον εξουσιάζει..και από τότε εναλλάσσονται την εξουσία πάνω στην ανθρωπότητα της Γης, αφήνοντας οι μεν, και οι δε, τους δικούς τους απογόνους!

Και ανά χρονικές περιόδους επικρατούν οι Δυνάμεις του Φωτός, και πότε οι Δυνάμεις του σκότους που έγιναν ένα με τις ενέργειες..μέχρι και σήμερα, που βλέπουμε να επικρατούν οι Άνθρωποι ενός άλλου Αστερισμού που έγιναν ένα με τους δαίμονες και το σκότος....καιρός να αλλάξει αυτό και να επανέλθουν στην Γη οι Δυνάμεις του Φωτός.


Διπολικοί και οι δικοί τους γαλαξίες, όπως όλη η κτιστή Δημιουργία της σφαίρας μας, του ουρανού μας. Άλλοι χρησιμοποιούν τις ενέργειες των Δυνάμων θετικά, άλλοι αρνητικά. Οι ενέργειες είναι οι ίδιες. Η αλήθεια είναι οτι ξέχασα πάλι ποιες είναι οι ενέργειες αν και μου το εξήγησες. Αλλά θα πάρω αυθαίρετα την πυρηνική ενέργεια ή κάποια άλλη, άγνωστη σε μας. . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί θετικά αλλά και αρνητικά. Κάποιοι από αυτούς τους αποίκους την χρησιμοποιούσαν αρνητικά, για κυριαρχία επί των άλλων. Οι άλλοι αμύνθηκαν φτιάχνοντας προστατευτικούς θόλους/ασπίδες. Έγιναν λάθη, έγινε καταστροφή. Πάντα είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια με τις ενέργειες όταν δεν σέβεσαι τους Νόμους/Δυνάμεις.
Η ανθρωπότητα ξανάρχισε από το μηδέν. Όμως με έναν τρόμο κρυμμένο μέσα της.




ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Έχουμε δηλαδή τις δυνάμεις (θεοί=άνθρωποι) που εξουσιάζουν τους δαίμονες (ενέργειες), και οι δαίμονες-ενέργειες, ενεργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες των θεών=ανθρώπων.

Τα πάντα πάνω στη Γη εξαρτώνται από αυτές τις Δυνάμεις=ψυχές των ανθρώπων που ενεργούν πάνω στα Τέσσερα στοιχεία-ενέργειες, επιφέροντας την ΑΡΜΟΝΙΑ ή την ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ.





ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!! Η ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

Η πυρηνική διάσπαση επιταχύνει την γήρανση όλων των υλικών σωμάτων.
Και ο Ερμής Τρισμέγιστος είπε... Ο ήλιος γεννά όλα τα σώματα και η Σελήνη βοηθά στην φθορά όλων των σωμάτων.

Τα αποτελέσματα πειραμάτων δύο φυσικών πάνω στην σχάση των πυρήνων απέδειξαν ότι η εκπομπή της ραδιενέργειας εξαρτάται από τον ήλιο και την ανάλογη απόσταση του από την Γη.

Ακολουθούν δηλαδή οι εκπεμπόμενες ενέργειες από την σχάση του πυρήνα μια αρμονική αλληλουχία μεγίστων και ελαχίστων αποδόσεων ανάλογα με την απόσταση της Γης από τον Ήλιο.

Όλα εξαρτώνται από τον Ήλιο, διότι ο ήλιος φέρει τις δυνάμεις που θα γεννήσουν τα υλικά σώματα, αλλά και τις δυνάμεις που θα φθείρουν τα υλικά σώματα..(σελήνη).

Οπότε δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο ήλιος καθορίζει την γέννηση και την φθορά όλων των σωμάτων ανάλογα με την έκληση της ραδιενέργειας (μικρής ή μεγάλης) στον πλανήτη.

Ο ήλιος όχι μόνο επιταχύνει και επιβραδύνει την πυρηνική διάσπαση όλων των υλικών, αλλά και αυτή η συνθήκη διατηρείται και συντηρείται από τον τεράστιο μακρόκοσμο των πλανητών.
"Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.


Να γιατί εκπέμπουν στον πλανήτη μας οι κοσμοεξουσιαστές καθημερινά την ραδιενέργεια! διότι αυτή η τεχνολογία βοηθά στην επιτάχυνση της φθοράς όλων των σωμάτων και με αυτόν τον τρόπο να παραμένουμε θνητοί και ολιγόχρονοι.

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

"ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ"


Τι είναι η πυρηνική διάσπαση σχάση των ατόμων; Τι είναι η ραδιενέργεια; ΓΙΑΤΙ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ




Ώστε το είχες έτοιμο το θέμα!! Όποιος ελέγχει τις δυνάμεις του Αστέρα μας ελέγχει την ζωή των ανθρώπων!!!
Υπάρχει μία δυσκολία στο πώς η Σελήνη βοηθά στην φθορά.


Η Σελήνη συμβολίζει την φθορά των υλικών σωμάτων!!!!!!
Κάποιος έβαλε την σελήνη στην Γη!!!! 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ!!!!!!

ΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ;



Το πιστεύω πως κάποιο ρόλο παίζει η Σελήνη.

Η σελήνη είναι τεχνητή! δεν μπήκε τυχαία!!
Άλλωστε γι'αυτό σκαρφίστηκαν την προσελήνωση στο φεγγάρι! για να μην ασχοληθεί η ανθρωπότητα μ'αυτό!! και να τρώει τα παραμύθια των σκοτεινών κοσμοεξουσιαστών!!
....

Είχα καταλάβει πως Δυνάμεις είναι οι Νόμοι σύμφωνα με τους οποίους λειτουργούν οι επτά σφαίρες.

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!!
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ!!!!

ο Ερμής, μας λέει ότι το σύμπαν είναι γεμάτο ενέργειες, όχι μία αλλά πολλές!!
Η εκδήλωση τους είναι ανάλογη με τις ιδιότητες της καθεμιάς.


Ο ηλεκτρισμός, ας πούμε, είναι ενέργεια.
Μηχανική ενέργεια
Ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, που συνδυάζει την ηλεκτρική και τη φωτεινή ή ενέργεια ακτινοβολίας,
Πυρηνική ενέργεια
Θερμική ενέργεια
Χημική ενέργεια
Υλο-ενέργεια
Τέτοιες ενέργειες ή κάτι άλλο;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Η ΡΑΔΙΕΝΈΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ!! ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ!!

Οι αισθήσεις και τα συναισθήματα τι είναι;
ο πόνος τι είναι; είτε σωματικός είτε συναισθηματικός;(ψυχικός πόνος)
Η χαρά τι είναι; η απόλαυση τι είναι; ενέργειες δεν είναι; που εκδηλώνονται στο σώμα μας;
Ενέργειες είναι!..χημικές διεργασίες που σωματοποιεί το σώμα.
Και τι είπαμε ότι είναι το σώμα μας; το σκότος!


Καμία σχέση δεν έχει η Δεκάδα με την Δωδεκάδα.

Η μεν Δωδεκάδα ανήκει στα Δώδεκα ανίερα στοιχεία του γαλαξία.(ενέργειες - Τέσσερα στοιχεία).

Η μεν Ιερή Δεκάδα ανήκει στο Φως και τον Άγιο Λόγο. (Δυνάμεις).




Γι'αυτό και η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή έγινε θνητή, διότι πλέον δεν συμμετέχει στο σώμα, αλλά εμείς πρέπει να αναζητήσουμε την θεϊκή μας υπόσταση, την θεϊκή μας ψυχή μέσω της Δεκάδας ώστε να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό.

Συμπερασματικά έχουμε τις δυνάμεις (θεούς) που εξουσιάζουν όλες τις ενέργειες, και οι ενέργειες, ενεργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες των θεών επιφέροντας την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.

Δυνάμεις και ενέργειες βρίσκονται παντού μέσα στον γαλαξία μας.
Οι δυνάμεις εξουσιάζουν, και οι ενέργειες υπακούν, ενεργούν.
Οι δυνάμεις έχουν νόηση, άρα έχουν Νου, (Νοητική ουσία των δυνάμεων της Αρμονίας δηλαδή είναι ο πνευματικός λόγος μέσα στον γαλαξία που εξουσιάζουν τις ενέργειες.(πνεύμα-δαίμονες ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).


Οι δυνάμεις του πυρός (ειδικές ενέργειες) εξουσιάζουν όλες τις (καθολικές ενέργειες) δαίμονες, και όλα είναι υποταγμένα στις Δυνάμεις των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΩΝ.(Πνευματικός Λόγος).

Η πηγή του διπολισμού όλων των ενεργειών -Τεσσάρων στοιχείων ενωμένα, η Ανίερη Δωδεκάδα, τα Ζώδια του Ζωδιακού κύκλου, από τις οποίες αυτές ενέργειες αποτελείται και το σώμα της σάρκας.

Η δημιουργία και η καταστροφή, η ζωή και ο θάνατος, η χαρά και η λύπη, όλα τα διττά συναισθήματα, οι διττές αισθήσεις, το πάθος, οι επιθυμίες, οι ανάγκες των ανθρώπων, όλα είναι έργο αυτών των διπολικών ενεργειών, που είναι τα Τέσσερα στοιχεία ενωμένα.

οι Δέκαρχοι δημιουργούν τους Αστέρες (ήλιους) μέσα στον γαλαξία που είναι κι αυτοί ΔΥΝΑΜΕΙΣ ώστε να μην μένει κανένας χώρος μέσα στο σύμπαν κενός από δυνάμεις!!.

Όλοι οι Αστέρες έχουν σώμα του πυρός (ειδικές ενέργειες) οι οποίες εξουσιάζουν όλες τις καθολικές ενέργειες-δαίμονες.

Οι ειδικές ενέργειες είναι Ομοούσιες με τις δυνάμεις και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ στις Δυνάμεις-Δέκαρχους.


Με τους Αστέρες (ήλιους) ενεργούν πάνω στα Τέσσερα στοιχεία της φύσης, επιφέρουντας την φθορά και τον θάνατο σε όλα τα έμβια έμψυχα όντα, (την φθορά της σάρκας), αλλά και στα άψυχα, όπου στα πάντα ενυπάρχει η φθορά. (έμψυχα και άψυχα σώματα). ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!.

Φτάνουν αυτά;


Φτάνουν και περισσεύουν. Θα τα κρατήσω στις σημειώσεις μου για να μην ξαναρωτήσω τα ίδια. 



Αν τα συναισθήματα είναι ενέργειες που υπακούουν στις Δυνάμεις, τους συμπαντικούς νόμους δηλαδή, άρα είναι απαραίτητα και αναγκαία για να υπάρξει η ζωή στην γη, για να λειτουργεί το εκκρεμές, για να υπάρχει μεταβολή και αλλαγή. 

Αν όμως κάποιοι που ξέρουν να χειρίζονται τις ενέργειες, επιδεινώνουν με τεχνάσματα τον συναισθηματικό μας κόσμο, επιταχύνοντας την ταλάντωση, τότε η ζωή για τον άνθρωπο γίνεται εφιαλτική. 

Ίσως κάποιοι ξέρουν να παίζουν με τις ενέργειες, αλλά έτσι παίζουν και με την ψυχική υγεία και των οικογενειών τους, των παιδιών τους, αφού είμαστε όλοι στον ίδιο πλανήτη. 

Και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αυτό, ότι είναι τόσο αδίστακτοι. Κι έπειτα τι είναι αυτοί; Γιατί άνθρωποι είναι σίγουρα, όπως είπαμε. Τρελαμένοι ανθρωποι που θέλουν να γίνουν κοσμοκράτορες;


Για ποιον λόγο νομίζεις διαβάζουμε καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ εκατό αρνητικές ειδήσεις και κάνα δυο ας πούμε καλές;

Εξάλλου υπάρχουν τόσες εκπεμπόμενες ενέργειες γύρω μας!! που εκπέμπουν υποσυνείδητα αρνητικά μηνύματα!
Φαντάσου τώρα τι μας στέλνει η σελήνη πάνω στο ενεργειακό πλέγμα της Γης!

Όσον για τους ηλίθιους και αδήμονες που έγιναν ένα με τους σκοταδιστές δεν έχουν ιδέα τι κάνουν!! απλά επιζητούν το χρήμα! και την δόξα!
Οι αληθινοί κοσμοεξουσιαστές να είσαι σίγουρη ότι έχουν λάβει μέτρα προστασίας τους!


Ο,τι μέτρα και να πάρουν, όσες μεταγγίσεις αίματος νεανικού και να κάνουν, όσα όργανα κι αν αλλάξουν, ούτε το γήρας μπορούν να αποφύγουν ούτε τον θάνατο. Απλώς παρατείνουν την ζωή. Στο τέλος πεθαίνουν αλλά αφήνουν στην θέση τους τα παιδιά τους που τα έχουν γαλουχήσει με την τρέλα τους και έτσι η φρίκη στον πλανήτη διαιωνίζεται.


Έχουν γίνει πλέον άφρονες και ένα με την αρνητική φύση όλων των ενεργειών της, με αποτέλεσμα να επικρατεί στην σκέψη τους η άκρατη επιθυμία για εξουσία χρήμα ώστε να εξουσιάζου ολόκληρη την ανθρωπότητα...την έχουν δει θεοί των ανθρώπων και το παίζουν διάβολοι και τραχανάδες.


Αυτοί είναι τα βαμπίρ που εξαφανίζουν 250.000 παιδιά κάθε χρόνο και κυριολεκτικά τους πίνουν το αίμα. Άνθρωποι θεότρελοι και 
είμαστε πιασμένοι στα δίχτυα τους.

Όχι απλά θεότρελοι, αλλά επικίνδυνοι πλέον για την ανθρωπότητα!! και πρέπει να εξαλειφθούν από τις εξουσίες που κατέχουν!! όσο για την τιμωρία τους; δεν ξέρουν τι τους έρχεται από την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ μετά τον θάνατο του σώματος τους!



Χαχαχα "τα ψωμιά τους είναι λίγα" ; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Πού ποντάρεις και το λες; 

Το πιστεύω ακράδαντα! χαχα πλέον ήρθε η ώρα !!
Α, εννοείς μετά τον θάνατο του υλικού σώματος.

Δεν θα γίνουμε σαν αυτούς!..αφήνουμε η ΝΕΜΕΣΙΣ να επιφέρει στις ψυχές τους την Δικαιοσύνη!

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για γήινη τεχνολογία. Δικά τους είναι κι αυτά. χαχα 

Σιγά μην μας δείξουν την κρυμμένη τους τεχνολογία.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι δυνάμεις στο ηλιακό μας σύστημα.


Έχουν καιρό να ραντίσουν, ε;

Κάπως σταμάτησαν το ψέκασμα..όντως!!

Κυκλοφορούν συνέχεια, απλώς ο άνθρωπος δεν σηκώνει το κεφάλι του να δει τον ουρανό τις νύχτες.
Εδώ δεν έβλεπαν το δίχτυ που κάλυπτε τον ουρανό τη μέρα, αυτά θα δουν;


Οι άνθρωποι κοιμούνται στην κοσμάρα των κοσμοεξουσιαστών!!
Θα ξυπνήσουν τελευταίοι! και ίσως απότομα!! άλλα θα περιμένουν και άλλα θα δουν!!


Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Θέλουν την ησυχία τους με όποιο κόστος. Φοβούνται. 

φοβούνται τους δαίμονες τους

............
.........................

Πως φυλακίζεται λοιπόν μια ανθρώπινη θεϊκή ψυχή σε μια επανενσάρκωση στην Γη; ερώτηση που ζητά απάντηση.


Αναρωτιέμαι, πως μια θεϊκή ψυχή ελέγχεται και από ποιους..ειδικά μια ανθρώπινη θεϊκή ψυχή που δεν γνωρίζει τον φόβο, και είναι Άνθρωπος θεός. Ποιος έχει το δικαίωμα να εξουσιάσει μια ανθρώπινη θεϊκή ψυχή;

Μόνον ο ανώτερος εαυτός μας μπορεί να τιμωρήσει τον θνητό του εαυτό. Αυτό ξέρω από όσα κατανόησα.

Διότι η ψυχή όταν αφήνει το σώμα της σάρκας, αυτόματα παύουν να υπάρχουν οι αισθήσεις και τα συναισθήματα όλων των καθολικών ενεργειών όπως και η λογική που ξέρουμε (ειδικές ενέργειες) , και μένει η ψυχή μόνη της με τις δικές της τέλειες δυνάμεις, και το δικό της θεϊκό σώμα του πυρός.

Μόνον ο ίδιος ο θεϊκός εαυτός μας μπορεί να τιμωρήσει τις ανομίες που έπραξε στην Γη ο θνητός μας εαυτός....άρα εδώ είναι η κόλαση των αρνητικών αισθήσεων και συναισθημάτων διότι όλες οι ενέργειες εκδηλώνονται στα σώματα και μόνον, 

και το θεϊκό σώμα του πυρός της ψυχής έχει τις δικές της τέλειες αισθήσεις προερχόμενες από τις δυνάμεις, κλεισμένες στον εαυτό της, και ποτέ δεν επηρεάζεται από τις καθολικές ενέργειες και τις ειδικές ενέργειες του σώματος της σάρκας.

Πάρτε και την απάντηση στο ερώτημα:


"Πως φυλακίζεται λοιπόν μια ανθρώπινη ψυχή σε μια επανενσάρκωση στην Γη;"

Άρα ως αποτέλεσμα, αυτός που εξουσιάζει τον πλανήτη επιδιώκει τις ανομίες των ανθρώπων πάνω στην Γη!! πουλώντας τις θρησκείες που είναι γεμάτες από ανομίες, και μέσα από τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, όλοι γίνονται ατομιστές μην γνωρίζοντας καμιά αλήθεια, για να επιστρέψει ο θεϊκός άνθρωπος στην φυλακή της Γης με το θνητό σώμα, μένοντας εγκλωβισμένος για πάντα στο σκοτάδι, αυτών, που με τρόμο φοβάται η ανθρώπινη κοινωνία και προσκυνά τα πάντα!!


...............



Θα κάνω μια εντελώς πρόχειρη ανακεφαλαίωση για να φτάσω στο μήνυμα του σημερινού σου θέματος.
Ο Πατέρας Νους με την σκέψη του που γίνεται Λόγος, δημιουργεί τον Αιθέρα και τον κινεί και τον στροβιλίζει ώστε να γίνει η Δημιουργία. Η Δημιουργία περιλαμβάνει τα πάντα. Όλες τις δυνατότητες, όλες τις πυκνώσεις. Κόσμους από τον πιο λεπτεπίλεπτο και πνευματικό μέχρι τον πυκνό κόσμο της βαριάς ύλης. Όλα λειτουργούν με αυστηρή και αμετάβλητη Νομοτέλεια. Νόμοι καθορίζουν την λειτουργία της Δημιουργίας και εξασφαλίζουν την ανεμπόδιστη διάρκεια της. Παραδίδει την Δημιουργία στον Υιό του, τον Άνθρωπο Θεό. Κι αυτός επιλέγει τον δυσκολότερο άθλο. Να ζήσει στον κόσμο της πυκνής ύλης που λειτουργεί με τον νόμο του δυισμού και των συνεχών εναλλαγών, των κόσμο των άκρων. Θεός ων, πιστεύει οτι θα τα καταφέρει. Ίσως ήταν εγωιστική απόφαση, απόφαση έπαρσης. Πίστεψε οτι μπορούσε να ελέγξει τις αισθήσεις, τα πάθη, τα συναισθήματα. Αποδείχθηκε δυσκολότερο από ό,τι φαινόταν. Η φύση "τον έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά της". Ήταν αναμενόμενο να διαχωριστεί σε αρσενικό και θηλυκό στον κόσμο που λειτουργεί με τον νόμο του δυισμού. Κι αυτό το ήξερε. Ή πλανήθηκε; Μήπως νόμιζε οτι θα μπορεί να μπαινοβγαίνει χωρίς εμπόδιο; Τότε τι Θεός ήταν; Υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Ή υπάρχει μια αλαζονεία οτι και πέφτοντας στην λήθη, πάλι θα είναι πιο δυνατός από την φύση, ή κάτι που αγνοούμε πλήρως, άλλαξε την δόνηση, πράγμα που είναι αστήρικτο προς το παρόν με τα ως τώρα στοιχεία μας από τον Ερμή.
Βγαίνοντας από το σώμα μας με τον θάνατο του, κουβαλάμε ωστόσο το βάρος των υπόλοιπων σωμάτων, που αποκτήσαμε κατεβαίνοντας, ένα σε κάθε κύκλο, κι έτσι ανάλογα με το πόσο επιβαρύναμε το κάθε σώμα, δεν είναι εύκολη η άνοδος. Μας κρατάνε πίσω. Υπόθεση κάνω. 

Γι' αυτό επιβάλλεται η κάθαρση και η αναγέννηση μας στον Νου να γίνει εδώ ώστε να ανεβούμε χωρίς εξαρτήσεις και εμπόδια.
Και έρχονται οι θρησκείες στο σημείο αυτό. Που θα έπρεπε να μας βοηθούν στην Κάθαρση. Αντί γι' αυτό, μας γεμίζουν με φόβο, με μίσος, με αρνητικότητα. Είτε αυτό γίνεται εσκεμμένα και καθοδηγούμενα από τα οικονομικά Ιερατεία των παρανοϊκών που αναφέραμε, είτε όχι, πάντως κάνουν μεγάλη ζημιά. 

Ενδεχομένως να συμβαίνει αυτό που λες. 
Η ψυχή βγαίνει από το σώμα πεντακάθαρη, κάνει απολογισμό των πράξεων της στην επίγεια ζωή και σύμφωνα με την Νομοτέλεια ή ανεβαίνει ή επιστρέφει για να διορθώσει τα λάθη της.


  • Τι είναι ο Αιθέρας; Δεύτερος Νους δημιουργός και Άγιος Λόγος, Νους και Λόγος Αδιαίρετος η ΑΡΜΟΝΙΑ.

    Τι είναι ο κτιστός κόσμος των ΕΠΤΑ κόσμων; ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ όπου το κάθετι έχει και το αντίθετο του..διάσπαση του Ανθρώπου σε αρσενικό-θηλυκό.

    ΔΙΠΟΛΟ όπου οι θρησκείες θεοποίησαν τον ένα πόλο ως καλό, και δαιμονοποίησαν τον αντίθετο πόλο, θεός-διάβολος, αλλά και οι δύο πόλοι φέρουν πάντα ως αποτέλεσμα το κακό.

    1 ω
  • ..........



  • Διάβασε και αυτό εδώ που σου δίνω..
    ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ  ΤΟΥ ΕΡΜΗ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ

    1 ω
  • oneirosky.blogspot.gr - ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ


..........


Ώστε δύο φίδια το καλό και το κακό που παλεύουν άγρια μεταξύ τους! 
Είναι το ίδιο μας το DNA, η μοίρα μας, η γενετική μας προδιάθεση.
Πολύ καλό!!!
Και πώς καταπαύουμε την διχόνοια; Αυτήν την αέναη εναντίωση και διαμάχη μεταξύ τους;
Επιφέροντας την αρμονία μεταξύ τους με την Δικαιοσύνη;
Επομένως άλλο το καλό και άλλο το Δίκαιο, ε; 


Εννοείται! άλλο είναι το καλό, και άλλο το δίκαιο!!
Το μεν καλό-κακό ανήκει στο δίπολο το σκότος του διπολισμού.
Το μεν δίκαιο στην ΑΡΜΟΝΙΑ στον Άγιο Λόγο.

Το ΔΙΚΑΙΟ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ η ΑΡΜΟΝΙΑ των αντιθέτων πόλων καλό-κακό.
..........

Αυτό πάλι να αναλύω συνεχώς το πως επιφέρεται η ΑΡΜΟΝΙΑ μου είναι αδιανόητο. .διότι οι άνθρωποι ξέχασαν να σκέφτονται, σε σύγκριση με τους προγόνους μας, οι οποίοι στα πάντα είχαν οδηγό τους την λογική, επιφέροντας με αυτόν τον τρόπο την ΑΡΜΟΝΙΑ στην ζωή τους και στον Ελλάνιο πολιτισμό.

....


Πολυ πάρα πολύ σχετικό όμως το καλό και διαφέρει απο θρησκεία σε θρησκεία...

Οταν θα εχω χρόνο θα το κάνω 


Φίλε Χρήστο δεν είναι δυνατόν να πολεμάμε το κακό κάνοντας ταυτόχρονα κακό, νομίζοντας ότι πράττουμε το καλό.
και να τρομοκρατούν τους πιστούς με τον φόβο!

Ο φόβος για παράδειγμα όπως η οργή, η όπως το ρητό "να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι" ανήκει στους δύο αντίθετους πόλους, όπου βρίσκονται σε μια αέναη διαμάχη με το ποιος πόλος θα επικρατήσει.

Αυτό δεν είναι ΑΡΜΟΝΙΑ.




Συμφωνώ μαζί σου
Ομως οι λαοί που εχουν την τιμωρία στη θρησκεία τους προοδεύουν....
Βλ. Προτεστάντες...
Οπως και οι Χριστιανοί ηγούμαστε των άλλων αφού και 1 δευτερόλεπτο πριν πεθάνεις δηλώνοντας πραγματική μετάνοια... πας στον παράδεισο...
Αν τώρα δεν μας αρέσουν αυτά αλλάζεις το είναι σου (γιατι η θρησκεία σου πλάθει το νου... απο μωρό...) και δρας αλλά και σκέπτεσαι αλλιώς και διαφορετικά...




Η Ορθοδοξία όμως προσπαθεί να διδάξει την Αρμονία μέσα από τον φόβο! εντελώς λάθος τρόπος! και αυτό υποδηλώνει πονηριά! και με αυτόν τον τρόπο διατηρεί το αγελαίο πλήθος των πιστών της στην πλήρη αδράνεια!! ή στην οργή για την επικράτηση του "καλού" και όχι του δικαίου!

Εντελώς λάθος τρόπος που σε απομακρύνει από την ΑΡΜΟΝΙΑ άρα αυτόματα οδηγεί τους ανθρώπους σε τιμωρία της ψυχής τους και σε μια νέα επανενσάρκωση τους εδώ στην Γη με το ανάλογο σώμα που τους αξίζει ανάλογα τις ανομίες που έχουν διαπράξει ενόσω ζούσαν με σάρκινο σώμα.



Η Ορθοδοξία (βλ. Ορθόδοξο τόξο) γεννήθηκε για να διατηρήσει και το πέτυχε, τα σύνορα Ανατολής Δύσης
Δες που εκτείνεται το Ορθόδοξο τοξο...
Τίποτα δεν έφτιαξε τυχαία ο άνθρωπος...
Γι' αυτό και οι διαφορές...



Για να διατηρήσει η παρακμάζουσα Ρωμαϊκή αυτοκρατορία την εξουσία της η οποία διοικούσε νομάδες ανθρώπων με εκατοντάδες θρησκείες, δημιούργησε τον Χριστιανισμό, όπου με τον φόβο για τον Θεό και την κόλαση, κράτησε την Αυτοκρατορία για άλλα ,1500 χρόνια. Έχοντας ταυτόχρονα αποκτήσει έναν φανατικό υπάκουο στρατό Χριστιανών.


Θα πω ναι

Και μην ξεχνάς ποτέ το μίσος τους ενάντια στον Ελληνισμό! όπου εξαφάνισαν όλη την Ελληνική γραμματεία, και κατέστρεψαν όλα τα Ελληνικά ιερά!! και τα υπόλοιπα σε ολόκληρη την Μεσόγειο τα "βάπτισαν" Ρωμαϊκά.

Το έκανε σε μεγάλο βαθμό και ο Χριστιανισμός αυτό...
Αν το έκανε λέει!! για παράδειγμα η Παναγιά της Τήνου!! έκτισαν πάνω στα Ελληνικά ιερά!!! και τα δήθεν θαύματα ίασης, δημιουργούνται από τον δίαυλο ενέργειας που ενυπάρχει σε εκείνο το σημείο, όπου οι ιδιότητες αυτής της "ειδικής" ενέργειας που εκπέμπεται είναι η ίαση! Αντιθέτως όλες οι καθολικές ενέργειες προκαλλούν την φθορά σε όλα! είτε στις αισθήσεις είτε στο σώμα.
..........


Ένα από τα μειονεκτήματα των σημερινών Ελλήνων είναι να πιστεύουν ότι βλέπουν και να μην το ψάχνουν παραπέρα.

Κανένας δεν αμφισβητεί ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει μία πολύ «θαυματουργή» θα λέγαμε γεωδαισία. Λίγοι είναι εκείνοι όμως που έψαξαν τι προϋπήρχε πριν το κτίσμα της εκκλησίας της Τήνου.

Ο Ναός της Παναγίας, η οποία συμβολίζει την θηλυκή δημιουργική αρχή στην Γη, είναι κτισμένος επάνω σε αρχαίο θέατρο του Μεγάλου Θεού Διονύσου. Αυτός ο Θεός που τρεις φορές γεννήθηκε, δέσποζε στην αρχαιότητα ακριβώς στο συγκεκριμένο σημείο όπου πολλοί άνθρωποι παρακολουθούσαν τις παραστάσεις στο θέατρο του.

Στα προ Χριστού χρόνια, πριν ακόμα βρεθεί η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η Τήνος είχε ακριβώς την ίδια φήμη που έχει σήμερα. Και μάλιστα όχι μόνο σε όλο το Αιγαίο αλλά και από όλα τα μέρη της Μεσογείου έφταναν άνθρωποι για να επισκεφτούν όχι μόνο το θέατρο του Διονύσου αλλά και τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης στην θέση Κιόνια, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την σημερινή Παναγία της Τήνου. Για τον Ναό αυτό θα αναφερθώ σε διαφορετική ανάρτηση.

Οι αρχαίοι προσκυνητές που έφταναν από μακρινούς και κοντινούς τρόπους, πρώτα έκαναν μία στάση στο θέατρο του Διονύσου. Εκεί βρισκόταν εκτός από το θέατρο και ένας μικρός βωμός του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Λίγο παραδίπλα υπήρχε η «Ιερή Κρήνη της Αμφιτρίτης», όπου όποιος έπινε νερό από αυτήν και έπασχε από μία ασθένεια γινόταν καλά. Η Πηγή αυτή υπάρχει ακόμα και σήμερα, και μάλιστα θεωρείται η θαυματουργή Πηγή της Παναγίας.

Έτσι λοιπόν η νέα εισαγόμενη θρησκεία στον Ελλαδικό χώρο αντικατέστησε την «παλαιά». Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η «παλαιά» δεν ήταν θρησκεία. 

Ήταν ένα φιλοσοφικό σύστημα που οδηγούσε τον ήρωα – άνθρωπο στα μονοπάτια της αναζήτησης και του «γνώθι σε αυτόν». 
Αυτή η αναζήτηση τον έφερνε σε επαφή με τον πραγματικό του εαυτό που στην αρχαία Ελλάδα ονομαζόταν Δαίμων ή Δαιμόνιο.


Καταλάβατε τώρα γιατί το μίσος τους για την Αρχαία Ελλάδα;

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν μέχρι σήμερα!



Γράφεις:
"Άλλο είναι το καλό, και άλλο το δίκαιο!!
Το μεν καλό-κακό ανήκει στο δίπολο το σκότος του διπολισμού.
Το δε δίκαιο στην ΑΡΜΟΝΙΑ, στον Άγιο Λόγο.

Το ΔΙΚΑΙΟ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ η ΑΡΜΟΝΙΑ των αντιθέτων πόλων "καλό-κακό."

Επομένως δεν είναι δίκαιη η συνεχής επιλογή του καλού. 
Γιατί μπορεί έτσι να γίνει κανείς αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους τυχοδιώκτες. 
Αλλά πάντα να ζυγίζει τις καταστάσεις και να δίνει στον καθένα αυτό που του αναλογεί. 
Βέβαια θα υπάρχει και φιλευσπλαχνία και έλεος αλλά μέχρι κάποιον βαθμό; 
Μέχρι εκεί που ο καθένας το αξίζει; 



Η επιλογή του καλού είναι ο Έρωτας, που από μόνος του πάντα επιφέρει ως τελικό αποτέλεσμα το κακό.

Αγάπη είναι Αρμονία.

Δικαιοσύνη είναι το να ενώσουμε τον Έρωτα με την Αγάπη μέσω του ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η ψυχή είναι Αγάπη και Δίκαιο..η Συνείδηση!

Η ανιδιοτελής Αγάπη για τα πάντα.
Το Δίκαιο μέσω της Ανδρείας της ψυχής, που δεν υπομένει την αδικία.

Προσθέτουμε την Ιερή Δεκάδα και την συνδιάζουμε στην ζωή μας.
Αφαιρούμε την Ανίερη Δωδεκάδα από την ζωή μας.



Μόνη σου τα γράφεις, δικά σου λόγια είναι, άρα γνωρίζεις την αλήθεια!! αναζήτησε μέσα σου στην ψυχή σου το Αγαθό πάντα να σε οδηγεί και αυτό θα έλξεις στη ζωή σου.

Η μυρωμένη αυτή Άνοιξη που ζούμε, ευχή μου είναι να μας εμπνεύσει τον θεϊκό έρωτα.
Έναν έρωτα που θα μας μυήσει και θα μας οδηγήσει στην προσωπική μας μεταμόρφωση και αναγέννηση.
Έναν έρωτα για την Αλήθεια και την Γνώση της αληθινής φύσης των όντων. 




"Το Δίκαιο μέσω της Ανδρείας της ψυχής, που δεν υπομένει την αδικία." !!!!!

Σκέφτηκα οτι από την μια έχουμε το οφθαλμόν αντί οφθαλμού, από την άλλη το περίφημο: " Μην αντισταθείτε σε αυτόν που είναι πονηρός· αλλά όποιος σε χαστουκίζει στο δεξί σου μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο».—Ματθαίος 5:39.
Και ψάχνοντας βρήκα την εξής ενδιαφέρουσα ερμηνεία:

Η διδασκαλία του Ιησού στην Επί του Όρους Ομιλία που προτρέπει να “γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο” αντανακλά το αληθινό πνεύμα του Νόμου που έδωσε ο Θεός στον Ισραήλ. Ο Ιησούς δεν εννοούσε ότι, αν οι ακόλουθοί του δεχτούν ένα χτύπημα στο ένα μάγουλο, πρέπει να προσφέρουν και το άλλο μάγουλο. Στους Βιβλικούς χρόνους, όπως συμβαίνει συχνά και σήμερα, το χαστούκι δεν αποσκοπούσε σε τραυματισμό αλλά αποτελούσε προσβλητική χειρονομία που αποσκοπούσε στο να προκαλέσει αντίδραση, να οδηγήσει σε φιλονικία.

Προφανώς, λοιπόν, ο Ιησούς εννοούσε ότι, αν κάποιο άτομο προσπαθούσε να εξωθήσει κάποιο άλλο σε φιλονικία με ένα κυριολεκτικό χαστούκι—ή με δηκτικό σαρκασμό—το θύμα δεν θα έπρεπε να ανταποδώσει τα ίσα. Αντ’ αυτού, θα έπρεπε να προσπαθήσει να αποτρέψει το σχηματισμό ενός φαύλου κύκλου ανταπόδοσης του κακού.—Ρωμαίους 12:17.

Δηλαδή γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο με την έννοια ότι δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας εξαναγκάσουν σε «αναμέτρηση».

Ο Χριστός δεν εννοούσε ότι δεν πρέπει ποτέ να αμυνόμαστε, αλλά εννοούσε ότι δεν πρέπει ποτέ να ενεργούμε επιθετικά, ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να εξωθείται σε εκδικητικές πράξεις.


Επομένως η απάντηση είναι να αντιπαρατεθούμε με ανδρεία, χωρίς φόβο και πάθος. Χωρίς οργή και εκδικητικότητα. Αλλά για την υπεράσπιση του Δικαίου. ;;


Ένας άνθρωπος που ζει μέσα στην άγνοια του, πάντα βλέπει τον συνάνθρωπο ως "θήραμα" του, και με αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζει.

Μας πλησιάζει με σκοπό όχι να μάθει την αλήθεια, αλλά να αποδείξει την κυριαρχία του απέναντι στο θήραμα του.
Έχεις πολλούς τρόπους για να το πράξει, όπως με την πονηριά, και αν δε του περάσει θα περάσει στην επίθεση μέσα από ολοένα και περισσότερες ανομίες.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
με σκοπό να "καταβροχθίσει" την λεία του, και να χορτάσει το Εγώ του.

Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους αφήνουμε να εκτονωθεί η επίθεση τους..ώστε να επέλθει η αδράνεια.

Αν όμως το συνεχίσει να μας επιτίθεται πρέπει να το σταματήσουμε αυτό...πως όμως;

Αν δειλιάσουμε τρέφουμε τον εγωϊσμό του, και συνεχίζει με πολύ χειρότερο τρόπο να τρέφεται με την κακία του σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, αλλά και σε εμάς!! διότι αποδειχτήκαμε ΔΕΙΛΟΙ!!

Η Ανδρεία όμως που πηγάζει από την ψυχή γνωρίζει πάντα το Δίκαιο!! την Ισορροπία!! την ΑΡΜΟΝΙΑ.



.........
.........................


Διάβασα αυτό που μου υπέδειξες
Το δισυπόστατο του ανθρώπου είναι σώμα και ψυχή
Η διπολικότητα που αναφέρεις είναι θέμα του τι σε έχουν γαλουχίσει απο μωρό να θεωρείς καλό και κακό

Για δε την Παναγία της Τήνου δεν υπάρχει τίποτα το παράδοξο αφού ο Χριστιανισμός όπως και ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΕΡΗ θρησκεία καταστρέφει ΟΣΟ μπορεί την προϋπάρχουσα...
Οπου δεν μπορεί ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ αποδεχόμενη...

Κάθε θρησκεία είναι ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ...
Αρα πιστεύεις γιατί υπάρχει και δεν ερευνάς
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους 12 Θεούς ?



Φίλε Χρήστο σώμα είναι ο διπολικός κόσμος του έρωτα.
Ο έρωτας για τα πάντα γύρω μας αλλά και για το σώμα μας προσωπικά.

Ψυχή είναι η ανιδιοτελή Αγάπη για τον εαυτό μας και τα πάντα, μέσα από την Δικαιοσύνη.
Για να επέλθει η δικαιοσύνη χρειάζεται την Ανδρεία.

Η Αδράνεια επιφέρει πάντα το κακό, όπως ο έρωτας από μόνος του.

Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε θρησκεία.

Ήταν ένα φιλοσοφικό σύστημα που οδηγούσε τον ήρωα – άνθρωπο στα μονοπάτια της αναζήτησης και του «γνώθι σε αυτόν».

Αυτή η αναζήτηση τον έφερνε σε επαφή με τον πραγματικό του εαυτό που στην αρχαία Ελλάδα ονομαζόταν Δαίμων ή Δαιμόνιο.


ΛΑΘΟΣ
Εχεις γνωρίσει άτομα που λόγω αναπηρίας ή προβλήματος σωματικού ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ?
Αυτά τα άτομα που ανήκουν ?
Δεν υπάρχουν ?

Οσο για την ψυχή είναι δική σου άποψη




Όταν μιλάω για έρωτα δεν αναφέρομαι στον σωματικό έρωτα μόνον, από εδώ φαίνεται η άγνοια σου για την σημασία της έννοιας του έρωτα στην αρχαία Ελλάδα, (θεϊκός έρωτας), διότι τον συνέδεσες αποκλειστικά με τον σωματικό. (ζωώδες έρωτας χωρίς αγάπη).

Ο Έρωτας όμως έχει να κάνει με το ΔΙΠΟΛΟ στην ζωή σου αλλά και στο σώμα σου προσωπικά, τα διττά συναισθήματα σου, τα διττά πάθη, τις διττές επιθυμίες, τον πόνο την απόλαυση, την χαρά το μίσος, κτλ.



ΟΚ
Ως με αγνοια δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε

Οπως βλέπεις δεν θα θρέψω τον εγωϊσμό σου.
Επιχειρήματα ζητάω από εσένα, και όχι απλά να διαφωνείς.
....

Ήταν μια παρένθεση με έναν άλλο σχολιαστή.
..............
.................................



Μόνη σου τα γράφεις, δικά σου λόγια είναι, άρα γνωρίζεις την αλήθεια!! αναζήτησε μέσα σου στην ψυχή σου το Αγαθό πάντα να σε οδηγεί και αυτό θα έλξεις στη ζωή σου.

"Η μυρωμένη αυτή Άνοιξη που ζούμε, ευχή μου είναι να μας εμπνεύσει τον θεϊκό έρωτα.
Έναν έρωτα που θα μας μυήσει και θα μας οδηγήσει στην προσωπική μας μεταμόρφωση και αναγέννηση. 
Έναν έρωτα για την Αλήθεια και την Γνώση της αληθινής φύσης των όντων.

....

"Το Δίκαιο μέσω της Ανδρείας της ψυχής, που δεν υπομένει την αδικία." !!!!!

Σκέφτηκα οτι από την μια έχουμε το οφθαλμόν αντί οφθαλμού, από την άλλη το περίφημο: " Μην αντισταθείτε σε αυτόν που είναι πονηρός· αλλά όποιος σε χαστουκίζει στο δεξί σου μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο».—Ματθαίος 5:39.
Και ψάχνοντας βρήκα την εξής ενδιαφέρουσα ερμηνεία:

Η διδασκαλία του Ιησού στην Επί του Όρους Ομιλία που προτρέπει να “γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο” αντανακλά το αληθινό πνεύμα του Νόμου που έδωσε ο Θεός στον Ισραήλ. Ο Ιησούς δεν εννοούσε ότι, αν οι ακόλουθοί του δεχτούν ένα χτύπημα στο ένα μάγουλο, πρέπει να προσφέρουν και το άλλο μάγουλο. Στους Βιβλικούς χρόνους, όπως συμβαίνει συχνά και σήμερα, το χαστούκι δεν αποσκοπούσε σε τραυματισμό αλλά αποτελούσε προσβλητική χειρονομία που αποσκοπούσε στο να προκαλέσει αντίδραση, να οδηγήσει σε φιλονικία.

Προφανώς, λοιπόν, ο Ιησούς εννοούσε ότι, αν κάποιο άτομο προσπαθούσε να εξωθήσει κάποιο άλλο σε φιλονικία με ένα κυριολεκτικό χαστούκι—ή με δηκτικό σαρκασμό—το θύμα δεν θα έπρεπε να ανταποδώσει τα ίσα. Αντ’ αυτού, θα έπρεπε να προσπαθήσει να αποτρέψει το σχηματισμό ενός φαύλου κύκλου ανταπόδοσης του κακού.—Ρωμαίους 12:17.

Δηλαδή γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο με την έννοια ότι δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας εξαναγκάσουν σε «αναμέτρηση».

Ο Χριστός δεν εννοούσε ότι δεν πρέπει ποτέ να αμυνόμαστε, αλλά εννοούσε ότι δεν πρέπει ποτέ να ενεργούμε επιθετικά, ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να εξωθείται σε εκδικητικές πράξεις. 


Επομένως η απάντηση είναι να αντιπαρατεθούμε με ανδρεία, χωρίς φόβο και πάθος. Χωρίς οργή και εκδικητικότητα. Αλλά για την υπεράσπιση του Δικαίου. ;;


Ένας άνθρωπος που ζει μέσα στην άγνοια του πάντα βλέπει τον συνάνθρωπο ως "θήραμα" του, και με αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζει.

Μας πλησιάζει με σκοπό όχι να μάθει την αλήθεια, αλλά να αποδείξει την κυριαρχία του απέναντι στο θήραμα του.
Έχεις πολλούς τρόπους για να το πράξει, όπως με την πονηριά, και αν δε του περάσει θα περάσει στην επίθεση μέσα από ολοένα και περισσότερες ανομίες.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

με σκοπό να "καταβροχθίσει" την λεία του, και να χορτάσει το Εγώ του.

Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους αφήνουμε να εκτονωθεί η επίθεση τους..ώστε να επέλθει η αδράνεια.

Αν όμως το συνεχίσει να μας επιτίθεται πρέπει να το σταματήσουμε αυτό...πως όμως;

Αν δειλιάσουμε τρέφουμε τον εγωϊσμό του, και συνεχίζει με πολύ χειρότερο τρόπο να τρέφεται με την κακία του σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, αλλά και σε εμάς!! διότι αποδειχτήκαμε ΔΕΙΛΟΙ!!

Η Ανδρεία όμως που πηγάζει από την ψυχή γνωρίζει πάντα το Δίκαιο!! την Ισσορροπία!! την ΑΡΜΟΝΙΑ.


Ο εγωισμός πολλές φορές τα χαλάει όλα χωρίς να υπάρχει από την αρχή κακή πρόθεση! Το τονίζω. Δεν υπάρχει πάντα από την αρχή κακή πρόθεση. Απλώς κάποια στιγμή το διογκωμένο εγώ δεν αφήνει τον άνθρωπο να δεχτεί την άγνοια του σε ορισμένα θέματα. 


Μα γίνεται να τα ξέρουμε όλα; Είναι φυσικό να έχουμε άγνοια σε πολλά θέματα. Επιστημονικά, φιλοσοφικά, οικονομικά, διάφορα. Αντί να μάθουμε από τον άλλον, το εγώ γιγαντώνεται και μας εμποδίζει. 

Γι αυτό σου λέω, ότι σε αυτόν τον κόσμο ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει η Αρμονία στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Μόνον αποκλειστικά σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει η Αρμονία, όταν ομάδες ανθρώπων ενώνοντσι από την ανιδιοτελή πρόθεση της αγάπης προς τον συνάνθρωπο χωρίς ατομικό συμφέρον αλλά που πάντα επικρατεί η αγάπη σε όλα, και απομακρύνει όλα τα δυσάρεστα.

Αλλωστε νιώθουμε την ενέργεια που μας εκπέμπει ο συνάνθρωπος!! Είναι Νόμος!! Η ψυχή νιώθει τις δυνάμεις!! Αλλά και τις ενέργειες!!

Τα όμοια είναι πάντα φίλοι με τα όμοια (Δυνάμεις).

Τα ανόμοια πάντα έχουν φίλο τους τα ανόμοια (ενέργειες)

και ποτέ τα όμοια. (Δυνάμεις).

Ερμής Τρισμέγιστος

Λες: 

Τα ανόμοια δεν είναι ποτέ φίλοι μεταξύ τους.
Κάνουν πάντα "φιλίες" για το προσωπικό τους εγώ.
Θα χρειαστώ βοήθεια.

Εκτός αν το ότι:

 "Τα ανόμοια πάντα έχουν φίλο τους τα ανόμοια και ποτέ τα όμοια", 
εννοεί ότι:
τα ανόμοια πάντα έχουν φίλο τους τα όμοια μ' αυτά.

Μα το ίδιο είναι, τα ανόμοια ποτέ δεν αγαπούν! 

Άπλα επιδιώκουν να αποκτήσουν αυτό που ποθούν!

Τα ανόμοια πάντα έλκονται από τα όμοια επίσης! 

Και έχουν σκοπό να τα εκμεταλλευτούν!

Τα ανόμοια είναι φίλοι με τα ανόμοια χάριν της λυκοφιλίας τους!!


ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 


αλλά πάντα επιδιώκουν αυτό που ποθούν! 
Κι ας καταστρέψουν τον συνάνθρωπο τους! 
Αρκεί να πάρουν αυτό που θέλουν!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..