ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ




ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ 

ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ , ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΔΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΖΩΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΑΝΟΜΟΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ

ο Ερμής Τρισμέγιστος διεχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους. Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του «φτεροπόδαρου» θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας. (οι φτερούγες συμβολίζουν το πνεύμα της Αρμονίας).

..........


Πάνω απ'όλα το κυρήκειον του Ερμή Τρισμέγιστου, συμβολίζει την ανομοιότητα των Τεσσάρων στοιχείων του δοχείου της Υλης, η οποία αποτελεί την σύνθετη φύση της Γαίας από φωτιά, αέρα, γη, νερό.

Η φωτιά είναι η ενέργεια των Απλανών, ενώ ο αέρας η γη και το νερό είναι η ενέργεια των πλανητών. Α-πλανών - πλάνη-των.

Η ελαφρύτερη ενέργεια της φωτιάς (του πυρός), ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία, (των Απλανών). 

Ενώ τα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία του δοχείου της Υλης, είναι ο αέρας η γη και το νερό. (των πλανητών), και η φωτιά επειδή είναι το ισχυρότερο στοιχείο και το πιο δραστικό από το δοχείο της Υλης τοποθετείται μακριά από την επιφάνεια των πλανητών είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί η ζωή. (πυρήνας των πλανητών, Αστέρας Ηλιος).

Ο γαλαξίας περικλείεται εξωτερικά (ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα) από τον Αιθέρα. ο Αιθέρας είναι Νους και Αδιαίρετος Αγιος Λόγος, ο Λόγος είναι η κίνηση του κόσμου που εμπεριέχει μέσα του ο Νους, ο Νους είναι το κεφάλι, όπου περικλείει μέσα του τα πάντα, το κεφάλι είναι ο κτιστός κόσμος των Επτά Ουρανών όπου συμβαίνει το "γίγνεσθαι" του δοχείου της Ύλης σε κίνηση.. Και έξω από το κεφάλι (υλικό σύμπαν), είναι το Πανάγαθο Φως..αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ο Αιθέρας, εσωτερικά του αισθητού κόσμου είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, όπως και ο άνθρωπος δεύτερος θεός που έγινε όμοιος σαν τον "αδερφό του",  εισέρχεται από το κεφάλι-σύμπαν διαρρηγνύοντας το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα του γαλαξία, ενώνεται με την ελαφριά ενέργεια του πυρός, και μεταβάλλεται ο Αιθέρας σε πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός, η παγκόσμια ψυχή, είναι η εικόνα του Άγιου Λόγου-Αιθέρα, Νους και Αγιος Λόγος Αδιαίρετος.

Από την παγκόσμια ψυχή του πυρός και πνεύματος, το φωτισμένο (κτιστό) πνεύμα, δημιουργούνται οι δικές του κτιστές Μονάδες, οι ψυχές, που φέρουν το ανάλογο πνεύμα μέσα σε κάθε Ουρανό για να δίνουν αποκλειστικά την νοερή ζωή στην φύση στην οποία ανήκει ο δικός τους Ουρανός χωρίς δική τους ελεύθερη επιλογή, δηλαδή όπως το θέλει ο δεύτερος Νους δημιουργός, να εξουσιάζει τα πάντα εξαναγκάζοντας όλες τις ψυχές.

Με τον ίδιο τρόπο δημιουργούνται οι ανθρώπινες ψυχές αλλά με την διαφορά ότι έχουν Ελεύθερη Επιλογή, από τον Νου και Αδιαίρετο Αγιο Λόγο (Αιθέρα) του ανθρώπου δεύτερου θεού Φως και Ζωή, που εισήλθε στην κτιστή δημιουργία (Ογδοο Ουρανό) από το Πανάγαθο Φως μέσα στο κεφάλι, την εικόνα, έγινε Αιθέρας Νους και Άγιος Λόγος μέσα στον όγδοο Ουρανό-κεφάλι, και ως πνεύμα του πυρός εισήλθε μέσα στο γίγνεσθαι του αισθητού κόσμου των επτά φύσεων, και στο καθαρό της φύσης (του πυρός) κάθε γαλαξία, και έγινε κι αυτός το φωτισμένο πνεύμα, ο αισθητός θεός, η παγκόσμια ανθρώπινη ψυχή, με την διαφορά ότι ο Ανθρωπος δεύτερος θεός είναι Φως και Ζωή, και όχι μηχανή όπως το τεχνητό κτιστό πνεύμα.

Και αφού κατανόησε την ενέργεια του πυρός και πνεύματος, (των Απλανών), και αφού τελείωσε αυτή η περίοδος, στην συνέχεια ο άνθρωπος δεύτερος θεός περιπλέχτηκε - ενώθηκε με το κατώτερο πνεύμα της γήινης φύσης, η οποία όταν ενώθηκε με τον Θεάνθρωπο απόκτησε το πνεύμα της Αρμονίας των επτά φύσεων, και δημιούργησε ένα Αρρενόθηλυς ανθρώπινο σώμα που εμπεριέχει μέσα του τις Επτά Φύσεις του κτιστού κόσμου. (Επτά τσάκρας - μια μικρογραφία των επτά φύσεων του δοχείου της ύλης μέσα σε ένα σώμα).

Οι ανθρώπινες ψυχές του πυρός και πνεύματος ενώθηκαν με το πνεύμα της Γαίας, με τα αστρικά σώματα το ψυχρό-θερμό, φωτιά και αέρας, τα οποία μπορούν να δεχτούν το πνεύμα του πυρός, και στην συνέχεια ενσαρκώθηκαν τα θνητά έμβια γήινα σώματα, τον Αρρενόθηλυς Αδάμ, ο οποίος ήταν συμβατός σε συνδεση με το πνεύμα του πυρός, οπότε οι ανθρώπινες ψυχές οδηγούσαν αυτό το ανθρώπινο σώμα του Αδάμ με Αρμονία.

Η φύση δημιούργησε και τα δικά της ανθρώπινα σώματα με το δικό της κτιστό-τεχνητό πνεύμα, σε αντίθεση με τις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν μέσα τους την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Φως και Ζωή.

Στην αρχή όλα τα ανθρώπινα σώματα ήταν αρσενικοθήλυκα, συμβατά με τις ανθρώπινες ψυχές, και οδηγούσε τα σώματα το πνεύμα της Αρμονίας κάθε ανθρώπινης ψυχής. 

Όταν όμως το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα το οποίο είναι συνδεδεμένο με το πνεύμα της φύσης της Γαίας μπήκε κρυφά, και γέννησε με την δική του ενέργεια τα διαχωρισμένα σώματα,  έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας του πνεύματος του πυρός των ανθρώπινων ψυχών, σε όλα τα αρρενόθηλυς σώματα της Γαίας, τον αρρενόθηλυς Αδάμ,  διαχωρίζοντας τον σε αρσενικό και θηλυκό, πέφτοντας σε Άγνοια και Λήθη, ξεχνώντας από που προέρχεται, και πλέον τους οδηγεί το Εκπεσών φωτισμένο πνεύμα, με τον Εξαναγκασμό!! μέσω του φόβου και των Αναγκών που γεννήθηκαν από αυτόν τον διαχωρισμό.

Δηλαδή διαχώρισε το πνεύμα της Σελήνης - Γαίας το ψυχρό-θερμό, την αρσενική και θηλυκή ενέργεια, και εκεί που με Αρμονία τα οδηγούσε το Πνεύμα της Γαίας, ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ αυτό το πνεύμα σε αρσενική και θηλυκή ενέργεια,  σε δύο αντίθετους διαχωρισμένους πλέον πόλους του ίδιου νομίσματος, όπου η θηλυκή ενέργεια εναντιώνεται στην αρσενική ενέργεια, και το αντίστροφο.

Ακόμη πιο χειρότερα έγιναν τα πράγματα για τις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές στα θνητά ανθρώπινα σώματα πλέον του Αδάμ και της Εύας, διότι εκτός όλης αυτής της αντίθεσης που γεννήθηκε, είχαν να αντιμετωπίσουν και τα άλογα στοιχεία αυτού του διαχωρισμένου σώματος από γη και νερό, τα στοιχεία αυτά τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα.

Οπότε παντού γεννιούνται οι Ανάγκες αυτού του σώματος, ο εξαναγκασμός, το οποίο δεν έχει πλέον καμία επαφή με το πνεύμα του πυρός! γι'αυτό ποτέ δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή. Καμία σχέση με την θεική μας ουσία.


morfeas sky

..........
....................

ο Ερμής Τρισμέγιστος διεχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους. Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του «φτεροπόδαρου» θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας

..........

Γιατί έκανε το διαχωρισμό; Τι τον πείραζε η ολότητα; Γενικά δίχασε τα πάντα δημιουργώντας τη διττοτητα,δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί . Όπως δεν καταλαβαίνω και αυτο,ενώ προέρχεται από τους κόσμους του Αγαθού και του φωτός δημιούργησε ένα σύμπαν συγκρουσιακό με ότι περιλαμβάνει μια σύγκρουση.

Nαι δίχασε τα πάντα, δημιουργώντας την αέναη διαμάχη των αντιθέτων, γεννώντας την Αταξία σε όλη την σύνθετη φύση της Ύλης. Είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, όπου ολόκληρο το υλικό σύμπαν (γαλαξίες) είναι το σώμα του, μέσα στο οποίο εμπεριέχονται τα επτά όργανα του-φύσεις του σώματος του. 

Ποιος σου είπε ότι ο δεύτερος Νους δημιουργός προέρχεται από τον Αληθινό κόσμο Φως και Ζωή; Δεν έχει καμία σχέση. Αυτός είναι Σώμα. Ενώ ο Αληθινός κόσμος είναι καθαρός Νους. Φως και Ζωή. Πανάγαθος Νους και αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος. 

Σώμα είναι οι ΑΡΙΘΜΟΙ που το δημιουργούν. Αρα ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι το πνεύμα που του δόθηκε μαζί με τους αριθμούς ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, και γεννήθηκε ο δεύτερος Νους δημιουργός. 

Ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού είναι ο Άγιος Λόγος, η εικόνα του Φωτεινού Λόγου. Και ο Νους που εμπεριέχει μέσα του το αδρανή δοχείο της Ύλης, δηλαδή τους αδρανείς αριθμούς είναι ο Αρρενόθηλυς Αγαθός Νους Ζωή και Φως. Ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος αυτού του Αρρενόθηλυς Νου, είδε το δοχείο της Ύλης, και το αντέγραψε περικλείοντας το εξωτερικά με έναν σφαιρικό ενεργειακό κύκλο, (Αιθέρας Νους), και εσωτερικά έδωσε κίνηση μέσω του Αιθέρα στο δοχείο της Ύλης (αριθμούς), αυτό με την κίνηση διαχωρίστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, φωτιά, αέρας γη, νερό. 

Το ελαφρύτερο στοιχείο είναι η φωτιά, ο Έβδομος Ουρανός, ενώ τα βαρύτερα στοιχεία, ο αέρας, το νερό, και η γη, είναι τα πιο κατωφερή στοιχεία-αριθμοί που υπάρχουν μόνον στους πλανήτες. Είναι δηλαδή ΣΥΝΘΕΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ - ΣΥΝΘΕΤΗ ΦΥΣΗ η οποία δημιουργεί την ΑΝΤΙΘΕΣΗ δηλαδή την Αταξία-Κακία. 

Άρα η κακία υπάρχει μόνον σε σύνθετες φύσεις δηλαδή των πλανητών. 

Ο Ανθρωπος είναι ο δεύτερος θεός Φως και Ζωή, όμοιος με τον Πανάγαθο Θεό Φως και Ζωή. Ο δεύτερος Νους δημιουργός όχι. 

Στο υλικό σύμπαν λοιπόν ενώθηκε με τον δεύτερο Νου δημιουργό ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, μαζί με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Αυτό δεν άρεσε στον δεύτερο Νου δημιουργό, ο οποίος είχε μάθει όλες τις δικές του ψυχές να τις εξουσιάζει με τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ γι'αυτό βλέπεις όλο το ζωικό βασίλειο γύρω μας να μην έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά μόνον οι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. .... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΕΠΕΣΕ...γιατί έχασε όλες τις εξουσίες από τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, με αποτέλεσμα να φυλακίσει τμήμα της Ανθρώπινης ουσίας, (ανθρώπινες ψυχές) μέσα στους πλανήτες, (πλανήτη Γη), με το να διαχωρίσει τα σώματα (αστρικά και θνητά σώματα) κρατώντας έτσι σε Άγνοια και Λήθη τις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές, οι οποίες πλέον οδηγούνται με τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ (φόβο-ανάγκες του σώματος-εξάρτημένες ψυχές από το σώμα) από τον δεύτερο Νου δημιουργό.



ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ;

Μα ποιος είπε ότι είναι άνθρωποι όλοι αυτοί; κτιστά όντα είναι του διαβόλου....πρόβατα χωρίς δικό τους Νου. Είναι ήδη νεκροί. Το είπε ο Χριστός. Αυτά συνέβαιναν πάντα! ΡΊΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ.

«Εγώ έδωκα εις αυτούς τους Λόγους Σου (του Πατέρα), και ο κόσμος εμίσησεν αυτούς, διότι δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, καθώς εγώ δεν είμαι εκ του κόσμου τούτου.»
[Ιωάννης ΙΖ:14]

«Εκ του καρπού γνωρίζεται το δένδρον. Γεννήματα εχιδνών, πως δύνασθε να λαλήτε καλά όντες πονηροί;»
[Ματθαίος κεφ. 12:33-34]

«Το πλήθος των αρχόντων και των δαιμόνων κατέστρωσαν από κοινού τα σχέδιά τους. Ανέμειξαν φωτιά και γη και νερό, μαζί με τους τέσσερις σαρωτικούς φλεγόμενους ανέμους και τα συγκόλλησαν μαζί, με μεγάλη αναταραχή. Έφεραν τον Αδάμ, μέσα στη σκιά του θανάτου. Σκόπευαν να τον φτιάξουν εκ νέου αυτήν τη φορά, από χώμα, νερό, φωτιά, άνεμο τα οποία είναι ύλη, σκότος, επιθυμία. Το τεχνητό πνεύμα. Αυτά όλα έγιναν ένα είδος σώματος/τάφου. Εκείνοι οι κλέφτες τον αιχμαλώτισαν μέσα σ’ αυτό με αμνησία και τον έκαναν υποκείμενο του θανάτου.»
[Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη]

Έτσι το σώμα, από ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, πλασαρίστηκε ως ο «ναός της ψυχής» και οι αλήθειες παραποιήθηκαν τόσο, ώστε να πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί!

..........

OI ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

Η Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως - Οι Δέκα Εντολές του Θεού

1. Η γνώση του Θεού μάς έχει έρθει, και αφού έχει έρθει αυτή, παιδί μου, η άγνοια έφυγε.

Προσέξτε η ΓΝΩΣΗ του Θεού μέσω της Φιλοσοφίας, όχι η τυφλή πίστη σε ότι δεν κατανοείτε.

2. Η γνώση της χαράς μας έχει έρθει, και αφού έχει έρθει κι αυτή, παιδί μου, η λύπη φεύγει προς αυτούς που έχουν χώρο γι'αυτήν.

Αφού γνωρίζεις πλέον ότι υπάρχει ο Πανάγαθος Θεός γιατί φοβάσαι; Γιατί υποτάσσεσαι στον φόβο;

3. Τη δύναμη που επέρχεται μετά τη χαρά, την ονομάζω, εγκράτεια, την δύναμη την απολαυστικότατη, ας τη δεχτούμε με μεγάλη προθυμία, παιδί μου, πως με την εμφάνιση της απώθησε την ακολασία.

Να μην αφήνεις τον άκρατο πόθο σου, το άκρατο πάθος σου να σε οδηγεί. Αλλά να βλέπεις τα πάντα με το Νου και την καρδιά σου, με εγκράτεια, ώστε να περάσει η άκρατη επιθυμία σου.

4. Τέταρτη τώρα ονομάζω την εγκαρτέρηση, τη δύναμη απέναντι στην επιθυμία.

Να περιμένεις αυτό που επιθυμείς να σου φέρει ο Θεός, να αποκτήσεις υπομονή και επιμονή.

5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.

Να μην δικάζεις κανέναν διότι έτσι γεννάται η αδικία μέσα σου, με αποτέλεσμα να αλλοιώσει τον ψυχοσυναισθηματικό σου εσωτερικό κόσμο. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ στην ζωη σου για να μην σε επηρεάζουν αρνητικά.

6. Την έκτη δύναμη σε'μας, που αντιμάχεται την πλεονεξία, την ονομάζω συνεργασία.

Να μοιράζεσαι απλόχερα όλη την γνώση με τα όμοια σου, ποτέ από συμφέρον, ειδάλλως θα γεννηθεί ο άκρατος εγωισμός, το πάθος και η επιθυμία χωρίς ψυχή-καρδιά, χωρίς Νου-λογική.

7. Και αφού φύγει κι αυτή, έρχεται η αλήθεια, και με τον ερχομό της διώχνει την απάτη.

Και τότε έρχεται μέσα σου η Αλήθεια, διότι καθάρισες το σκοτάδι μέσα σου, όλες τις άλογες αισθήσεις του σώματος, τα συναισθήματα του σώματος που σε μισούν γι'αυτό που είσαι (αθάνατος) και σε φθονούν (για την αγαθότητα σου).

8. Παρατήρησε, πως συμπληρώνεται το αγαθό, όταν έρχεται
η αλήθεια, ο φθόνος φεύγει από εμάς, και μαζί με την αλήθεια, εμφανίζεται το αγαθό, μαζί με τη 9. ζωή και το 10. φως, και δεν έρχεται πλέον καμιά τιμωρία από το σκότος, καθώς έφυγαν με ορμή, αφού νικήθηκαν.


Και τότε ελευθερώνεσαι από τα δεσμά της Ύλης, (μεταβαλλόμενη νοερή ζωή), το πάθος και την επιθυμία που γεννούν την εξάρτηση, η οποία γεννά την κακία. Και έρχεται η 
Ζωή και το Φως να σου δώσουν την χαρά της απεραντοσύνης του Πανάγαθου Θεού, η οποία τα πάντα δίνει απλόχερα και ποτέ τίποτα δεν ζητά από κανέναν. Μόνον δίνει ο Πανάγαθος Θεός, και τίποτα δεν σου ζητά, γιατί είναι η Αλήθεια, η Ζωή.


morfeas sky


Στην ελληνική μυθολογία το κηρύκειο (κηρύκειον) ήταν το κύριο έμβλημα του θεού Ερμή. Το κηρύκειο αποτελείται από μία λεπτή ράβδο από ξύλο δάφνης ή ελιάς, γύρω από την οποία είναι τυλιγμένα δύο φίδια που τα κεφάλια τους συναντιώνται αντικρυστά. 

Πάνω από τα κεφάλια των φιδιών, στην κορυφή της ράβδου, υπάρχουν δύο φτερούγες. Αυτή η μορφή είναι νεότερη.





Σε αγγειογραφίες από την αρχαία Ελλάδα τα δύο φίδια βρίσκονται στην κορυφή και σχηματίζουν κύκλο, ενώ τα κεφάλια τους σχηματίζουν δύο «κέρατα» επάνω από τον κύκλο αυτό.










ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 
ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Η ψυχή μπορεί να εξουσιάζει αυτόν τον ΔΙΠΟΛΙΚΌ κόσμο της ύλης. (σκότος.
Bέβαια όταν λέω "εξουσιάζει" εννοώ μέσω της Αρμονίας, που επιφέρεται μέσω της επικράτησης του δικαίου, και όχι μέσω της διπολικότητας καλού=κακού να υπερισχύσει το ένα ή το άλλο άκρο, διότι θα γίνουμε πάλι ένα με αυτόν τον κόσμο (σκότος).

Επειδή δεν θέλω να τρώτε αμάσητο το παραμύθι του καλού και του κακού κατανοήστε το σύμβολο του (ΑΡΜΟΝΙΑ) και τι ακριβώς σημαίνει, διότι το εκμεταλεύεται η Χριστιανική θρησκεία για να υπάρχει ο δήθεν "καλός" θεός και ο κακός διάβολος και να σας ελέγχει το μυαλό σας.

morfeas sky


Δείτε εδώ:

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας