ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Bρέθηκα σε αθάνατο σώμα και τώρα δεν είμαι αυτός που ήμουν πριν, αλλά ξαναγεννήθηκα μέσα στο νου.

Ούτε μπορεί να δει κανείς με το πλαστό υλικό στοιχείο
γι'αυτό και περιφρονώ την πρώτη σύνθετη φύση μου.

Τώρα μπορεί να με βλέπεις με τα μάτια σου, αλλά δεν κατανοείς τι είμαι όταν με κοιτάζεις με το σώμα και την όραση σου.

Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες θεός,
και γιος του Ενός, όπως και 'γω;
                  

ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

Άλλο είναι ο Παντόμορφος, ΤΟ ΜΑTRIX , TO TEXNHTO ΠNEYMA που δημιουργεί και οδηγεί όλες τις αισθητές μορφές της ύλης (τα όντα) που γεννούν οι αριθμοί-matrix και είναι ενωμένος μαζί τους ο Ένας, και άλλο είναι ο Παν-αγαθος Θεός Φως και Ζωή. Οπως άλλο είναι ο Άνθρωπος που βρίσκεται έξω από το Μάτριξ και είναι Ομοούσιος με το Θεό Φως και Ζωή, και άλλο είναι ο Άνθρωπος μέσα στο MATRIX. (Νους και ψυχή).

Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες θεός, και γιος του Ενός, όπως και 'γω;
                  

Ερμής Τρισμέγιστος

Εσύ ως παν (Πανάγαθος) που βρίσκεσαι μέσα μας, σώζε μας ως ζωή και φώτιζε μας ως φως, Θεέ, γιατί ο νους καθοδηγεί το λόγο σου.

Δημιουργέ, εσύ που φέρεις το πνεύμα.  Εσύ είσαι ο θεός, ο άνθρωπος που εσύ δημιούργησες, αυτά σου κραυγάζει μέσω της φωτιάς, του αέρα, της γης, του νερού, μέσω του πνεύματος, μέσω των δημιουργημάτων σου.

Τα ανθρώπινα γήινα σύνθετα διαλυτά αισθητά σώματα των πλανητών από φωτιά, αέρα, γη, νερό, είναι τα σώματα που δόθηκαν στις ανθρώπινες ψυχές οι οποίες φέρουν την ίδια νοητή ουσία του Ανθρώπου δεύτερου θεού Φως και Ζωή, και είναι Ομοούσιες με τον Πανάγαθο Θεό Πατέρα Όλων, Φως και Ζωή όμοούσιες ανθρώπινες ψυχές με τις Δυνάμεις μέσα στο Παν το Πανάγαθο Φως και Ζωή.

Δημιουργέ, εσύ που φέρεις το πνεύμα. (το ΜΑΤRΙΧ το τεχνητό εκπεσών 'φωτισμένο' πνεύμα, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, ο Ένας). 

Εσύ είσαι ο (αισθητός) θεός, ο άνθρωπος που εσύ δημιούργησες, (δημιούργησε τα Επτά ανθρώπινα σύνθετα σώματα για να υποδεχτούν τις ανθρώπινες ψυχές μέσα στις Επτά φύσεις της Ύλης που γεννούν οι Αριθμοί βλέπε ο αισθητός θεός αεί γεωμετρεί), αυτά σου κραυγάζει μέσω της φωτιάς, του αέρα, της γης, του νερού, μέσω του πνεύματος, μέσω των δημιουργημάτων σου.
morfeas sky
.................................
.............................................................


ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Όλη η φύση ας υποδεχτεί αυτόν τον ύμνο.
Ας ανοίξει η γη, ας ανοίξει για μένα κάθε μοχλός της βροχής και τα δέντρα ας μην κουνιούνται. 

Πρόκειται να δοξάσω ως κύριο της κτήσης, το παν και το ένα.

.........

Ας ανοίξουν οι ουρανοί και οι άνεμοι ας σταθούν. 
(οι επτά φύσεις που περικλείουν οι Επτά Ουρανοί Διοικητές, μέσα στις οποίες συμβαίνει το γίγνεσθαι με το σύνθετο δοχείο της Υλης των αριθμών)

Ο αθάνατος κύκλος του θεού ας δεχτεί τα λόγια μου. 
(ο Ένας, ο κύκλος της αιωνιότητας των απλανών, το καθαρό της φύσης δημιούργημα, το πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός που περικλείει με τα επτά δημιουργήματα του, τους Επτά Ουρανούς-Νους Διοικητές τις επτά φύσεις της ύλης, τις οποίες καθοδηγεί με το δικό του πνεύμα, και είναι ενωμένος μαζί τους) 

Γιατί πρόκειται να δοξάσω αυτόν που έκτισε τα πάντα, αυτόν που στερέωσε τη γη και κρέμασε τον ουρανό και ξεχώρισε το γλυκό νερό από τον ωκεανό να βρίσκεται στην κατοικημένη και ακατοίκητη γη για τη διατροφή και τη δημιουργία των ανθρώπων, αυτόν που έδωσε εντολή να φανερωθεί η φωτιά (η λογική) στους θεούς και στους ανθρώπους και να μετέχει σε κάθε πράξη τους. 

(το Πέμπτο στοιχείο που μας δόθηκε η Λογική από το Νου Αιθέρα και είναι η δική του εικόνα).

 ""και να μετέχει σε κάθε πράξη τους.""
(το Πέμπτο στοιχείο που μας δόθηκε με οδηγό το νου και την καρδιά).

Ας τον εξυμνήσουμε όλοι από κοινού, αυτόν που βρίσκεται στα ουράνια, τον κτίστη ολόκληρης της φύσης. Αυτός είναι το μάτι του νου (Το Εκπεσών φωτισμένο πνεύμα ο Ένας) και ας δεχτεί τη δοξασία των δυνάμεων μου.

..........

Δυνάμεις που βρίσκονται μέσα μου (οι Δυνάμεις μέσα μας είναι ο Αγαθός Νους Αιθέρας της ανθρώπινης ψυχής, ο οποίος Νους Αιθέρας βρίσκεται μέσα μας ως δική του εικόνα, (ο νους και η καρδιά), αλλά και είναι Ομοούσιος με την Ζωή και το Φως με τα οποία μας συνδέει μαζί τους), δοξάστε το ένα και το παν. Όλες οι δυνάμεις που βρίσκεστε μέσα μου μαζί με τη θέληση μου, ψάλλετε.

Άγια γνώση φωτισμένος από σένα, δοξάζοντας μέσω εσού και το νοητό φως (την Όγδοη Μονάδα ο Αγαθός Νους και ο αδιαίρετος Άγιος Λόγος η εικόνα του Θεού και η εικόνα της Ζωής), χαίρομαι με τη χαρά του νου μου.

Όλες οι δυνάμεις (όλες οι βαθμίδες του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας που κατέχει η ανθρώπινη ψυχή) δοξάστε μαζί μου. Και συ εγκράτεια, δόξασε μαζί μου. Δικαιοσύνη μου, δόξασε το δίκαιο μέσα από την υμνωδία μου, δόξασε το παν μέσα από μένα. Ελεημοσύνη μου δόξασε το παν μέσα από μένα, αλήθεια δόξασε την αλήθεια, αγαθό δόξασε το αγαθό, ζωή και φως η δοξασία αυτή από σας και προς εσάς απευθύνεται.

Σε ευχαριστώ πατέρα, Θεέ, δύναμη  των ενεργειών μου.

Ο δικός σου Λόγος (ο πνευματικός Λόγος η Ιερή Δεκάδα των Δυνάμεων του πνεύματος που θα μας φέρει σε επαφή με την Ζωή και το Φως) μέσα από μένα σε δοξάζει. Δέξου από μένα το παν μέσω των λόγων μου, τη θυσία του λόγου.

Αυτά κραυγάζουν οι δυνάμεις 
(Ιερή Δεκάδα) που βρίσκονται μέσα μου, υμνούν το παν, εκτελούν το θέλημα σου, η βούληση σου πηγάζει από σένα και ξαναγυρνά σε σένα, που είσαι το παν.

Δέξου από όλα τη θυσία του λόγου.
Εσύ ως παν που βρίσκεσαι μέσα μας, σώζε μας ως ζωή και φώτιζε μας ως Φως, Θεέ.
Γιατί ο νους καθοδηγεί το λόγο σου. 

..........

Δημιουργέεσύ που φέρεις το πνεύμα. 
( ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο Ένας, ο αισθητός θεός των Επτά Ουρανών, το εκπεσών πνεύμα).

Εσύ είσαι ο θεός, ο άνθρωπος που εσύ δημιούργησες, 
(τα αισθητά ανθρώπινα σώματα της Ύλης μαζί και το πέμπτο στοιχείο το πνεύμα που τους δίνεται, και που ενσαρκώνονται οι θεϊκές ανθρώπινες  μονάδες ψυχές) αυτά σου κραυγάζει μέσω της φωτιάς, του αέρα, της γης, του νερού, μέσω του πνεύματος, μέσω των δημιουργημάτων σου. 

Εσύ μου χάρισες τη δοξασία της Αιωνιότητας (την κατανόηση του αισθητού κόσμου-σύμπαντος) και αποκτώ την αταραξία χάρη στη βούληση σου, πράγμα το οποίω αναζητώ. Χάρη στο δικό σου θέλημα άκουσα τη δοξασία αυτή που ψάλλεται.

(μέσω της κατανόησης του κτιστού κόσμου και του εαυτού μου-γνώθι σ'αυτόν αποκτώ την βεβαιότητα ότι είμαι αθάνατο θεϊκό ανθρώπινο ον και πάνω απ'όλα Αγαθός Νους,  Φως και Ζωή)

- Την έβαλα και στον δικό μου κόσμο πατέρα.

-"Στον νοητό κόσμο" να λες παιδί μου. 
(ο αμετάβλητος νοητός κόσμος της ανθρώπινης ψυχής),

-Στον νοητό, πατέρα, μπορώ. Από τον ύμνο και τη δοξασία σου φωτίστηκε ο νους μου. Θέλω και'γω πλέον να απευθύνω δοξασία στο θεό μέσα από το δικό μου νου.
 

-Όχι άσκοπα παιδί μου.

-Αυτά που υπάρχουν στο νου μου λέω, πατέρα.

Σε σένα, γενάρχη της δημιουργίας, εγώ, στέλνω θυσίες του λόγου.  

Θεέ, (Φως και Ζωή), εσύ πατέρα, εσύ κύριε, εσύ νου, δέξου τις θυσίες του λόγου που θέλεις από μένα, γιατί, όταν το θέλεις εσύ, όλα πραγματοποιούνται.

- Και συ παιδί μου, στείλε αποδεκτή θυσία στο θεό, τον πατέρα του σύμπαντος αλλά πρόσθεσε, παιδί μου, στα λόγια σου, "μέσω του Λόγου".

(Νους και Αδιαίρετος Λόγος Ομοούσιος με την Ζωή και το Φως)

- Σε ευχαριστώ, πατέρα, που με συμβουλεύεις, κατά την προσευχή μου.

- Χαίρομαι, παιδί μου, που απολαμβάνεις μέσω της αλήθειας τα αγαθά, τους αθάνατους καρπούς.

Αυτό αφού έμαθες από μένα, υποσχέσου ότι θα κρατήσεις κρυφή την αρετή, σε κανέναν δεν θα αποκαλύψεις, παιδί μου, την παράδοση της αναγέννησης, ώστε να μην θεωρηθούμε βεβηλωτές της. 

Γιατί πρόσεξε ο καθένας από μας, και εγώ που μιλούσε και εσύ που άκουγες μέσω του νου σου, γνώρισες τον εαυτό σου (Φως και Ζωή), και τον πατέρα μας. (τον Ένα).

 ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ
morfeas sky

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ;

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;
Ή
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;

Γιατί πρόσεξε ο καθένας από μας, και εγώ που μιλούσε και εσύ που άκουγες μέσω του νου σου, γνώρισες τον εαυτό σου (Φως και Ζωή), και τον πατέρα μας. (τον Ένα).

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

                                 


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΠΛΑΣΕ;

Πρόσεχε, παιδί μου, και συνέλαβε την έννοια του Θεού Πατέρα, την έννοια της εικόνας του τον κόσμο δηλαδή τον αισθητό θεό, την έννοια του αθάνατου όντος την έννοια του διαλυτού όντος κι ακόμα πως ο μεν κόσμος ο αισθητός θεός προέρχεται από τον πατέρα θεό, και βρίσκεται μέσα στον πατέρα θεό, ο δε (αθάνατος αλλά και ο θνητός διαλυτός) άνθρωπος προέρχεται από τον κόσμο τον αισθητό θεό, και βρίσκεται μέσα στον αισθητό θεό.

Ενώ αρχή και συγκρότηση των πάντων αποτελεί ο πατέρας θεός, ο οποίος εμπεριέχει τα πάντα μέσα του.

Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες Θεός, και γιος του Ενός, όπως και 'γω; (μίξη-ενωμένα εφόσον υπάρχει η γέννηση).

Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες Θεός, και γιος του Ενός;

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

Και μην ξεχνάτε το κυριότερο:
ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς,
ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·

παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ)
παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα

morfeas sky

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ;

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;
Ή
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;

Γιατί πρόσεξε ο καθένας από μας, και εγώ που μιλούσε και εσύ που άκουγες μέσω του νου σου, γνώρισες τον εαυτό σου (Φως και Ζωή), και τον πατέρα μας. (τον Ένα).
ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ

Τι θέλετε να γνωρίσετε; τον πατέρα σας; ή τον εαυτό σας;

(Ο εαυτός μας είναι το γνώθι σ αυτόν).

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς (Ιησούς Χριστός).
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 8:32 BYZ04 καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

Άλλο είναι τα όντα και άλλο τα μη όντα.

Άλλο είναι η ενέργεια και άλλο οι Δυνάμεις.

Άλλο είναι το Ον και άλλο το Μη Ον.

Διότι άλλο είναι ο φανερός ορατός παντόμορφος δημιουργός και άλλο ο άμορφος Θεός.

Διότι άλλο είναι ο δημιουργός και άλλο είναι ο Θεός.

Ερμητικά κείμενα

Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες θεός, και γιος του Ενός, όπως και 'γω;


ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

morfeas sky

ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ;

ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ MATRIX
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ 

ΕΝΩ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ

γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.




Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

    Όλα είναι ένα έτσι; δεν γνωρίζετε όμως ολοκληρωμένη την αλήθεια οπότε σας οδηγεί το ΨΕΜΑ γι'αυτό και όπου υπάρχει το ΕΝΑ (ο Ένας) εκεί τίποτα δεν είναι αληθινό.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΨΕΜΑ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΑ (βλέπε όλα είναι ένα - δηλαδή αναμεμειγμένα)

    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

    Μπορούν να αγιαστούν τα νερά;

    Μπορεί να αγιαστεί ή σάρκα; (σώμα).

    (στυγνόν σκότος είναι η γη - νερό τα δύο άλογα στοιχεία από τα οποία αποτελείται το σώμα μας)

    Μόνον η φωτιά και ο αέρας (στοιχεία της Ύλης) μπορούν να δεχτούν το ανώτερο πνεύμα και να πάρουν την νοερή ζωή και να οδηγεί το πνεύμα αυτό το σώμα, και όχι το σώμα να οδηγεί το πνεύμα.

    Όχι λοιπόν, δεν μπορεί να αγιαστεί η γη και το νερό, θα παραμένουν πάντα άλογα στοιχεία, και με αυτόν τον τρόπο γεννιέται η αταξία δηλαδή η κακία.

    (βλέπε "ουδείς αναμάρτητος").
    (βλέπε η γη και τα νερά (το σώμα) που είναι αναμεμειγμένα με τον πνευματικό λόγο).

    ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

    Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..