ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Από την καταγραφή που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το βιβλίο του Πλάτωνα τον Τίμαιο βρήκαμε πολλά στοιχεία για την κρυμμένη αλήθεια που συνοδεύει την πατρίδα μας την φιλοσοφία και την καταγωγή μας , και όλο αυτό έχει να κάνει με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τα Κλασσικά κείμενα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ
ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ότι γράφω σε αυτές τις γραμμές δεν είναι μια δική μου μετάφραση

αλλά κείμενα που πολλές φορές τα έχετε διαβάσει και εσείς αλλά
δεν τους έχετε δώσει την ανάλογη προσοχή.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΗ : 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.


Αυτή είναι μια αλήθεια που δεν αλλάζει, αλλά μέσα από αυτήν
την αλήθεια βγαίνει το πιο όμορφο συμπέρασμα!!!

Ο κόσμος που ζούμε είναι ένα αντίγραφο του πραγματικού κόσμου και επίσης άλλο ένα συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάτω από όποιεςδήποτε συνθήκες και να βρεθήκαμε εδώ, η ουσία είναι ότι το σώμα πεθαίνει, και εμείς που είμαστε από ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΙΗΜΕΝΟΙ δεν πρόκειται να πεθάνουμε ΠΟΤΕ.

Μόνον στον κόσμο της ύλης υπάρχει θάνατος.
Αυτοί που είναι ποιημένοι από την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ δεν μπορεί και δεν θα πεθάνουν ποτέ.

Επίσης το κείμενο Ο ΤΙΜΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, λέει μέσα πως
Αυτός που έκανε τον ΚΟΣΜΟ (και ΚΟΣΜΟΣ είναι και ο ΟΡΑΤΟΣ αλλά ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ) τον ΕΚΑΝΕ μέσα από το δικό του ΠΡΙΣΜΑ, βλέπουμε ότι σύμφωνα με την δική ΤΟΥ αντίληψη ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.



ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ
Άλλη μια μεγάλη αλήθεια που πρεπει σημερα να αποκαλύψουμε μέσα από τον ΤΙΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ είναι η εξής: είναι πρώτη φορά στην ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο που ανακαλύπτω πως το κείμενο μέσα μιλάει για δύο και παρά πάνω ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο ΠΛΑΤΩΝ.

Όχι πως έχω πρόβλημα να το πω εγώ άλλωστε ποτέ δεν αρνήθηκα να αναλάβω και τις ευθύνες των πράξεών μου , αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλα αυτά που σας γράφω σήμερα, είναι εδώ και 3000 χιλιάδες χρόνια γραμμένα και κανείς δεν τους δίνει την ανάλογη προσοχή, και από την άλλη πλευρά μας θεωρούν και τσιράκια τους κάποιοι επιτήδειοι που θέλουν να μας χώσουν κάτω από το άρμα τους.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Αυτός Ο ΠΟΙΗΤΗΣ που Δημιούργησε τους κόσμους σύμφωνα με την δική του ΟΥΣΙΑ είναι ένας κόσμος ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

Άρα εδώ έχουμε ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ αυτός είναι φτιαγμένος από την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ και δεν αλλοιώνεται ούτε πεθαίνει ΠΟΤΈ.

Μέσα στην Δική του Αντίληψη δεν υπάρχει το φθαρτό και το ατελές. Μάλιστα το λέει καθαρά μέσα το κείμενο στην 59 σελίδα τουΤΙΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ πως:
Αν αυτός ο κόσμος που βλέπετε είναι άδικος και βίαιος τότε σε καμιά περίπτωση δεν τον έφτιαξε Ο ΠΟΙΗΤΗΣ αλλά κάποιος Δημιουργός που γεννήθηκε από τον ΠΟΙΗΤΗ και είναι καταδικασμένος να πεθάνει. 

Σίγουρα εδώ μιλάμε για ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ και ο άλλος είναι ο δημιουργημένος Δημιουργός.


Ακόμη εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα στην ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ τον Μονοθεϊσμό αλλά που σαν παράγωγο του έχει και συνεργάτες έναν οι περισσότερους. 

Καθώς διαβάζουμε και εμείς το κείμενο αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που το εξετάζει βλέπουμε πως:

ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ δεν χρειάζεται ΔΟΞΑΣΙΕΣ 
γιατί ΖΕΙ από την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ. Εν αντιθέσει με τον δημιουργημένο Δημιουργό ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και να τον δοξάζουν και να τον υμνούν.

Μπορούμε επίσης να δώσουμε πλειάδα από παραδείγματα
που θα μας οδηγήσουν στο ίδιο συμπέρασμα πως: δεν χρειάζεται δόξα ο ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ.


ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΑΣ.



ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ότι πούμε από εδώ και κάτω είναι βέβαια γραμμένο αλλά έχει μέσα του τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Δεν είναι σε καμιά περίπτωση λάθος ότι Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ή για άλλους Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, να είναι μέσα στον Δημιουργημένο κόσμο και από την άλλη πλευρά να προβάλει συνεχώς ΑΙΤΙΕΣ που θα παράγουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Τον κόσμο τον σκέφτηκε τον έκανε και κατόπιν τον έκλεισε μέσα στον δικό του ΝΟΥ για να έχει πάντα την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ με δικαιοσύνη απέραντη αθανασία και αφθαρσία.

Ότι πεθαίνει προέρχεται από έναν κόσμο ψεύτικο και γεννημένο από έναν που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

Και επειδή εδώ μιλάμε για ΘΕΟΥΣ θα πω κάτι που ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Κάποιος στην δική μας περίπτωση ήθελε να γίνει ΘΕΟΣ στην θέση του ΘΕΟΥ.

Ο Κόσμος αυτός ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ



Εδώ έχουμε και μια άλλη ανάλυση.

Έχουμε μια δυαδικότητα :Από την μια είναι η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ που δεν δημιουργεί αποτελέσματα και είναι κλεισμένη μέσα στην δική της κατάσταση, και από την άλλη έχουμε μια γεννημένη αιτία μικρή που λειτουργεί σύμφωνα με τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ και είναι αυτό που ο κόσμος ονομάζει:
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΜOΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.

Από εδώ και πέρα ξεκινά ο δικός μας ο κόσμος που είναι βουτηγμένος μέσα στην αδικία τον πόνο την ανισότητα και την κυριαρχία του ψεύδους.

Αυτός είναι ο κόσμος μας που απέχει από την ΑΛΗΘΕΙΑ και έχει μέσα του πόνο, ανισότητα,κακίες και αντιπαλότητα. 

Αυτός ο κόσμος είναι αντίγραφο του κανονικού που θα ήθελε πολύ να μοιάζει με τον κανονικό κόσμο μόνο που πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :
«ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ»

ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜATRIX ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.




Δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλό να λέμε πως στον κόσμο που ζούμε δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο έκτος από κάποιους που θα μας αποκαλύψουν ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.

Τώρα που κάναμε την αρχή και ξεμπλέξαμε τον ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ είναι καλό να μην πιστεύουμε αλλά να γνωρίζουμε για το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ και να προχωράμε για να επιστρέψουμε στο δικό μας ΜΕΛΛΟΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Άκης Ρούσσος Δημοσιογράφος – Ερευνητής
Πηγή: 
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/08/blog-post_121.html?m=1


morfeas sky





Σχόλια

  1. Η διδασκαλία των Μαθημάτων Θαυμάτων που στην ανάπτυξή της είναι πλατωνική, προχωράει όμως ένα βήμα πιο πέρα από τους πλατωνιστές και ακόμα και από τους Νεοπλατωνιστές απαντώντας στο αιώνιο ερώτημα του ποιός Αθάνατος θεός θα μπορούσε να φτιάξει ένα θνητό σύμπαν; (Οι πλατωνιστές ενώ αναγνωρίζουν ότι ο Θεός δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μόνο αθάνατα σαν και Αυτόν όντα και σύμπαντα, ωστόσο δεν μπορούσαν να απαντήσουν ποιός τότε δημιούργησε όλα αυτά τα θνητά σύμπαντα της ύλης, είπαν ότι αν και Αυτός δεν τα δημιούργησε ωστόσο όμως αυτά βρισκόντουσαν μέσα στο Κεφάλι του Θεού και όχι σε κάποιου άλλου θεού, και αυτό γιατί αν έλεγαν κάτι τέτοιο, θα έφερνε μεγάλη σύγχυση και θα άφιναν να εννοηθεί ότι υπάρχουν δύο Θεοί.Τα Μαθήματα Θαυμάτων λοιπόν λένε βέβαια ότι αυτός ο κόσμος είναι ψευδαισθησιακός και άρα δεν μπορεί ναδημιουργήθηκε από τον Ένα Θεό αλλά ''φτιάχτηκε''και όχι δημιουργήθηκε από τον Μονογενή Υιό Του τον Χριστό όταν ένα μέρος από τον κοινό Νου που ο Θεός και ο Υιός Του χρησιμοποιούν, διαχωρίστηκε,(Επαναστάτησε;) από την Πηγή του από τον Πατέρα του και έτσι έφτιαξε έναν κόσμο και κατ'επέκταση και ένα σώμα θνητό όμως για να οικείσει τον νέο εαυτό που ήθελε να έχει για να είναι ''αυτόνομος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΑΡΙΔΗΣ
    Η δική μου άποψη είναι ότι βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο διότι όλα αυτά συνδιάζονται άριστα με τα όσα μας έχει πει ο Ερμής Τρισμέγιστος στα ΕΡΜΗΤΙΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ σε συνδιασμό με τον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ στον οποίο αναλύει με τον καλύτερο τρόπο τι είναι ο Προϋπάρχων και Αγέννητος Πατέρας Νους Θεός τι είναι ο Υιός Λόγος, και τι είναι η Ζωή Υπάρχων στα Φωτεινά Πεδία.

    Επίσης μας αναλύει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η θνητή διττή δημιουργία των επτά κύκλων που εμείς ζούμε σήμερα.
    Μας λέει επίσης ότι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα, και αφού έζησε και κατανόησε τα φωτεινά πεδία ως Υπάρχων με τα γεννήματα τις ψυχές που είναι η Ζωή, και αφού μας ανέλυσε ο Ερμής τι είναι οι ψυχές, στην συνέχεια ο Άνθρωπος δεύτερος θεός αφού είχε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την νέα δημιουργία του "αδερφού" του δεύτερου Νου δημιουργού που καθόταν πάνω στο πυρ και πνεύμα.
    Τα έχω αναλύσει λεπτομερώς όλα αυτά και πολλά άλλα, και αν κάποιος δεν παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου είναι πολύ δύσκολο να του γίνει κατανοητή η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε morfeas sky.Εγώ ανέφερα τι λένε τα Μαθήματα Θαυμάτων και σεις μου λέτε ότι βρίσκομαι σε λάθος δρόμο διότι αυτά...κλπ.Νομίζω ότι αυτός που βρίσκεται σε λάθος δρόμο θα έλθει ο καιρός να μας το πει. Όσο για τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη από όσα αναφέρεστε και δεν θέλω να σας προσβάλω με αυτό που λέω.Απλά ο καθένας κάνει μια ανάρτηση και εκφράζει μια άποψη.Δεν είναι ζήτημα αν κάποιος κάνει λάθος ή όχι.!! Αυτό ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.Ή
    όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορει να κατανοηση καποιος αυτου του επιπεδου σκεψης του Ερμη αν δεν εχει διαβασει πρωτα ολη την υπολιπη γνωση που υπαρχει. Ειτε την βιβλο ειτε την μυθολογια ειτε την αρχαια φιλοσοφια. Ομως αν εχει μελετιση τοτε μονο ανοιγουν οι θυρες της δεκτηκοτητας του εαυτου. Εαν καποιος σταθει σε ενα καθρεπτη κ κοιταχτει καταματα για λιγα λεπτα θετοντας ενα απλο ερωτιμα στον εαυτο του. Μα ποιος εισαι τελικα; τοτε τοτε ο νους τις λογικης θα συνηδητοποιηση οτι αυτη η ενεργεια ειναι η ψυχη που την βλεπη στον καθρεπτη αλλα δεν αντανακλατε στο σωμα! Οι περισοτεροι κλαινε γιατι δεν αντεχουν τον Θεο τους καταματα κ θα διακοψουν αμεσως. Αλοι κλαινε κ ζητουν συνχωρεση απο εαυτον. Η ψυχη ηταν χρυση αρχικα κ αυθαρτη κ οταν λεμε χρυση εννοουμε φωτεινη λαμπερη ατοφια. Ηταν η πνοη του Θεου κ οχι ο λογος του! Ο εμ βαδον ηταν ενα πλασμα που διερεθηκε διο δυο. Κ τα στοιχια αλλαξαν ο αδαμ ας πουμε ηταν το φως του χρυσου ο νους κ η ευα ας πουμε η ψυχη αυτη ειχε το αδαμαντινο χρωμα κ οταν βρισκοταν κοντα με τον νου ελαμπε κ αυτη. Αυτο που δεν γνωριζουμε ομως ειναι πως η ψυχη πολαπλασιαστηκε? Γιατι η ψυχη πολλαπλασιαστηκε συγουρα δια νου κ οι καρποι που επεσαν στη γη ηταν δυο ο αρνητικος κ ο θετηκος. Ο αρνητικος ηταν ο Θεικος του νου κ ο θετικος ηταν της ψυχης η ψυχη εφερε εναν χαρακτηρα οπως του Καιν ας πουμε.. Αμα θελουμε.. Κ ο νους υιος ο Αβελ. Αρα το χρυσο γενος του Αδαμ ως πρωτη δημιουργια του Θεου ειναι ο δευτερος Θεος που δημιουργη. Πολυ σωστο με του Ερμη την Ερμηνεια. Μα κ αν ακομα ολα αυτα εχουν βασεις ο ανθρωπος τα βλεπει αναποδα. Σαν τις πυραμηδες της κοιταμε αναποδα εφοσον αυτες ειναι στραμενες στον ουρανο. Ετσι κ εμεις βλεπουμε αναποδα τα πραγματα σαν κοιτουμε μεσα απο εναν καθρεπτη γιατι ναι μεν ειμαστε Θεοι αλλα σε φυλακη υλικη μεσα απο εναν καθρεπτη βιωνουμε την πραγματικοτητα. Αυτα που διαβαζουμε στον γραπτο λογο εινακ σαν να μην υπαρχει ο καθρεπτης μα οταν ακους καποιον ομιλιτη αλλλιως αντιλαμβανεσε παλι την πραγματικοτητα. Κ ολα αυτα τι σημασια εχουν οταν δεν μπορεις να σπασεις τα δεσμα που σε κρατανε εγκλωβησμενο στον πυρινο κοσμο της κολασης; θυμαμε τον εαυτο μου απο πολυ μικρο παιδι με κοιτουσα απο ψηλα με λαχταρα να γινω καποιος σπουδαιος ανθρωπος. Μα οσα μαθαινα για τους ανθρωπους κ την ιστορια τους θυμωνα κ με επιανε αιδια. Εγω μπορουσα να δω τον παραδεισο εδω στη γη μα εβλεπα τους δαιμονες να περπατουν επι γης κ εβλεπα κ τους αγγελους του Θεου συμβηβασμενους με την πραγματικοτητα κ ανυμπορους κ σκεφτομουν πως οι χρυσες ακτινες χαθηκαν κ μηναν ελαχηστες; τι εχει τραβηξει η φυλη μου απο την φυλη του Καιν η αλλιως του Βουδα. Γιατι ο καιν πολαπλασιαστηκε με τον πολαπλασιασμο της βουλας(•) ενω ο τα υπολιπα παιδια προηλθαν απο τον πολαπλασιασμο (×) του χρισμενου του φωτεινου Θεου. Η αληθεια ειναι πως γνωριζουν πολυ καλα οι εχθροι μας πως λιγοστεψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει σύγχυση και ο καθένας έχει μια γνώμη .που πιστεύει ακράδαντα και δεν είναι διατεθειμένος να εξετάσει αν αυτό που έμαθε η που θα μάθει στέκει απο λογικής άποψης τουλάχιστον.Παράδειγμα....ο τάδε διδάσκαλος-φωτισμένος-γκουρού-μπουρού,είπε τα τάδε μεγάλα λόγια.....μάλιστα,ωραία ως εδώ. Εμείς πριν τα καταπιούμε αμάσητα και τα δεχτούμε η τα απορρίψουμε τελικά,εξετάσαμε αν αυτός ο μπουρού-γκουρού-δάσκαλος,υπήρξε στην πραγματικότητα,αποδεικνύεται απο ιστορικά ευρήματα που μπορούμε να διασταυρώσουμε; Αυτοί που τα έγραψαν τι καπνό φουμάραν στην εποχή τους; Αν κάπου μπάζει η βάρκα και διαθέτουμε λογική τα βάζουμε τουλάχιστον στην άκρη αυτά που μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ - Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ - ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ - ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
    https://oneirosky.blogspot.gr/2016/08/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

      ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ.

      ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ..

      ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΚΤΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

      oι άνθρωποι (τα είδωλα) οδηγούνται από το πνεύμα της φύσης του κτιστού Νου δημιουργού, το οποίο πνεύμα συνεργάζεται με τα τέσσερα άλογα και ανόμοια στοιχεία της φύσης και οδηγείται από αυτά. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

      Διαγραφή
  7. Αυτός ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον ΘΕΟ ΜΑΣ τέλειος ,σοφός δίκαιος και αθάνατος για όλα τα πλάσματα του.Καποια στιγμή γίνετε μία ανταρσία που ο ΘΕΟΣ την επιτρέπει. Αυτός που φεύγει θέλει να γίνει Θεός και ο θεος το επιτρέπει, αλλά δεν έχει ενέργειά αγνής αγάπης είναι σχεδον κενός γιατι εχει μεσα του μονο την ενεργεια του φεβγιου του,θυμο ζήλεια άγνοιά ταπείνωση και τρέλα.Δημιούργησε με αυτήν την ενέργεια τα δημιουργήματά του γι αυτο και εχουμε τους ερπετομορφους,οι τους δαίμονες ,διαλέξτε ονόματα που προτιμάτε να πιστεύεται .Κάποια στιγμή ο τέλιος άνθρωπος πέφτει μεσα στον δεύτερό ΨΕΎΤΙΚΟ κοσμο του σφετεριστη από λάθος που επελεξε να κανει ο ανθρωπος με ελεύθερη βούλησή του και ο ΘΕΟΣ το επιτρεπτή λογο ελεύθερης βουλισης μας.Γιατί σκεφτείτε τούτου το ερώτημά . Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο κόσμος να είναι φτιαγμένος από τον ΘΕΟ ΜΑΣ.;;;;;;; ρυθμούς Ειναι μια παρανια αυτη η ζωη γιατί δεν λειτουργεί με Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ΘΕΪΚΗΣ ενεργειακής δονήσεις. Αντίθετα υπερδονουμαστε σε αρνητηκους ρυθμούς καθιζήσεις κακοδεμονικης ενέργειας αφανισμού μας. Στο πέρασμα τον χιλιάδων χιλιετιών που έχουν περάσει έχουν πεχτει πολλά σενάρια μέσα σε τούτων τον ψευτικο κόσμο ,και ο ΘΕΟΣ μ ας έχει στήλη πολλές βοήθειες με φιλοσοφους οι αγιους,με Ολύμπιους η ασκητές με τον ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΣΑΜΕ ΣΑΝ ΓΝΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΤΩΝ ΣΩΚΡΆΤΗ ΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΔΥΨΑΣΜΕΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΕΣ ΣΑΒΡΕΣ .Ολοι όσοι ζήτησαν δικαιοσύνη σε αυτών των κόσμο θανατώθηκαν. ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. Αναρωτιέμαι γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτημα: Αυτός ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον ΘΕΟ ΜΑΣ τέλειος, σοφός, δίκαιος, και αθάνατος για όλα τα πλάσματα του.


      Απάντηση:
      Η Υλη είναι αίσθηση, και η αίσθηση είναι σώμα, είτε ασώματο μόνον με την ενέργεια των Α-πλανών, είτε σύνθετο σώμα με την ενέργεια των πλανητών.

      Τέλειος κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στην σύνθετη Ύλη των πλανητών, (πλάνη-τη-ς γη-ς), αλλά μόνον στον κόσμο των Α-πλανών, όπου ο Αγαθός Νους δημιουργός, ενώνεται μόνον με ένα όμοιο στοιχείο της Ύλης, το ελαφρύτερο και ισχυρότερο στοιχείο του δοχείου της Ύλης, την ελαφρύτερη ενέργεια της φωτιάς.

      Την ενέργεια της φωτιάς των Απλανών, η οποία περιβάλλει εσωτερικά ολόκληρο το υλικό σύμπαν, (Έβδομος Ουρανός), και το υλικό σύμπαν περιβάλλει εξωτερικά και εσωτερικά όλους τους γαλαξίες, και περικλείει εσωτερικά του γαλαξία όλους τους αστέρες, και όλους τους πλανήτες, δίνοντας τους κίνηση μέσα από την σταθερότητα όπως το θέλει ο Νους δημιουργός.

      Και εσωτερικά των αστέρων (Απλανών), ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς αυτού του Αστέρα ήλιου, και γεννιέται ο αισθητός θεός δημιουργός, το πνεύμα του πυρός που διοικεί τον Ζωδιακό κύκλο των πλάνητών...μαζί και οι δικές του Μονάδες τα θεικά όντα των Απλανών Αστέρων.

      Και όταν ο αισθητός θεός το πνεύμα του πυρός, ενώνεται στην ατμόσφαιρα των πλανητών ενώνεται με τον ελαφρύτερο ξηρό αέρα της σελήνης των πλανητών, (γι'αυτό όλοι οι πλανήτες που φέρουν τη ζωή έχουν δορυφόρο), από την ένωση αυτή γεννάται το πνεύμα της σελήνης, το πνεύμα της Αρμονίας της γήινης φύσης, από φωτιά και ελαφρύ αέρα.

      Και το πνεύμα της σελήνης, αυτής της γήινης φύσης συνεργάζεται με την γήινη ενέργεια της φωτιάς, και του υγρού αέρα, την ατμός-σφαιρα, και γεννιέται το γήινο πνεύμα που έχει ως δικό του σώμα τον πλανήτη.

      Άρα αυτό το γήινο πνεύμα αυτής της φύσης, Αναγκαστικά, και από Ανάγκη, αφού έχει δικό του σώμα τον πλανήτη, συνεργάζεται μαζί του, για να συνεχίσει να Υπάρχει.

      Και με την σειρά του γεννά τις δικές του Μονάδες, τις γήινες ψυχές που έχουν το δικό της πνεύμα, οι οποίες θα δώσουν την νοερή ζωή σε όλα τα έμβια όντα, όπως ακριβώς το πνεύμα της γήινης φύσης δίνει την ζωή στο δικό της σώμα που είναι ο πλανήτης Γη.

      Και όλα πάνω στην Γη συνεργάζονται από Ανάγκη με τα άλογα στοιχεία που δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, αυτά του νερού και της γης, το στυγνόν σκότος, τα οποία γεννούν σώματα θνητά που μπορούν να δεχτούν όλες τις ενέργειες των Τεσσάρων αυτών στοιχείων, και να τις εκδηλώσουν ως αισθήσεις και συναισθήματα, ως πάθη και επιθυμίες, ως λύπη με λυγμούς, και χαρά από ηδονή-έπαρση, από τα οποία γεννιέται όλη η κακία αυτής της άλογης φύσης των πλανητών.

      Η Ανθρώπινη ψυχή όμως ΔΕΝ συνεργάζεται ποτέ με αυτή την άλογη φύση του σώματος που ενώθηκε μαζί του, διότι αν συνεργαστεί θα αφομοιωθεί από αυτό το κατώτερο γήινο πνεύμα, και θα μείνει για πάντα εγκλωβισμένη στον πλανήτη, βυθισμένη στην Λήθη και την Άγνοια.

      Διαγραφή
    2. Δημιούργησε με αυτήν την ενέργεια τα δημιουργήματά του γι αυτό και έχουμε τους ερπετόμορφους, ή τους δαίμονες, διαλέξτε ονόματα που προτιμάτε να πιστεύετε.

      Γιατί σκεφτείτε τούτο το ερώτημΑ . Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο κόσμος να είναι φτιαγμένος από τον ΘΕΟ ΜΑΣ.;;;;;;;

      Είναι μια παράνοια αυτή η ζωή γιατί δεν λειτουργεί με Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ΘΕΪΚΗΣ ενεργειακής δόνησης.
      Αντίθετα υπερδονούμαστε σε αρνητικούς ρυθμούς καθιζήσεις κακοδεμονικής ενέργειας αφανισμού μας.

      Στο πέρασμα τον χιλιάδων χιλιετιών που έχουν περάσει έχουν παιχτεί πολλά σενάρια μέσα σε τούτον τον ψεύτικο κόσμο, και ο ΘΕΟΣ μας έχει στείλει πολλές βοήθειες με φιλόσοφους οι αγίους, με Ολύμπιους ή ασκητές, με τον Χριστό.

      Ολοι όσοι ζήτησαν δικαιοσύνη σε αυτόν των κόσμο θανατώθηκαν. ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. Αναρωτιέμαι γιατί;

      Νομίζω απαντήθηκε και αυτό το ερώτημα.

      Διαγραφή
  8. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πλασμένη από τον ΘΕΟ ΜΑΣ με περίσσια δύναμη γιατί ήρθαμε έτοιμη σαν ψυχές να πολεμήσουμε για την απελευθέρωση του σύμπαντος κόσμου από το μίσος του κλέφτη Άρχοντα .Εμείς οι Έλληνες πιθανών είμαστε η δυνατότερες ψυχές που παγιδευτικαν μέσα στην αιώνιοτια εδώ απο λάθη της βουλισης μας αλλα καποια στιγμη ενωθυκαμε ψυχικά σε άλλον χώρο η πλανήτη η διάσταση και ζητήσαμε από το ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΉΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΜΗΟΥΡΓΙΑ Ενωμένους σε ένα έθνος για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη .Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΆ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΙΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΠΛΑΝΙΤΙΚΟΙ . Στην γη ερχωταν Φτε σταδιακά όλο και μεγαλύτερη βοήθεια σε διάφορα μέρη της ,όμως παράλληλα το κακό από την εποχή του Κρόνου που μας έτρωγε σαν πρόβατα έως τώρα αν και δουλεύει υπόγεια το ρεύμα του είναι μεγάλο.Τις πτεει; Σαν άνθρωποι χαθήκαμε μέσα στον εγωισμό του ποιος έχει δίκιο για την καταγωγή του Θεού. Σαν άνθρωποι τραφυκαμε με μεγάλη ευκολία από την ηδονή της εξουσίας που είχε μονοπώλιο ο Ψεύτικος Άρχοντας. Έτσι ξαναρωτο γιατί παγκόσμια δεν μας απασχολεί το άλλο ερώτημα γιατί αυτοί που ζήτησαν ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ σε αυτών των κόσμο θανατώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ Ο ψεύτικος άρχοντας δεν έχει δικη του ενέργειά και τρεφετε με το ίδος της ενεργιας που άφησε να δημιουργήθει μεσα του όταν έφευγε από τον αληθινό ΘΕΟ δηλ μισος και ζήλεια. ΔΕΝ διαπραγματευτικε τοιποτα απο εγωισμο ,Γι αυτο έπλασε τωσο λανθασμένα τον κοσμο του έτσι ώστε να των τρέφουμε με τις κατώτερες δόνησης μας.Ζουμε δηλαδή μέσα σε ένα κόσμο ηλιθίων που βλακωδώς έμαθαν να τρέφονται με χαμηλές αρνιτικες δονήσεις .Πώς αντυστρεφετε αυτό; Βασικά μόνο αγνή αγάπη μπορεί να νικήσει τους φόβους αυτού του κόσμου. Δηλαδή Μόνο ψυχες του αληθινού θεου δωνουμενες σε μεγαλες κλυμακες αγνής Αγάπης μπορούν να γκρεμίσουν τα θεμέλια αυτού του ψεύτικου κόσμου.Δηλαδή μονο Αγιασμενες ψυχες.ΟΛΟΙ ομος προωθούν λυσσαλέα τον φόβο σε κάθε επίπεδο .Σαν ανθρωπότητα νομίζω ότι έχουμε κουραστεί από όλο αυτών τον φόβο και αναζητούμε λύσεις. Ας βρούμε την δύναμη να σκεφτούμε επιτέλους για το καλό μάς με την καρδιά μας και ένα ποιο φωτισμένο από το φως του ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΝΟΥ μας.Ανεξαρτιτα από τη μας έχουν διδάξει σαν άνθρωποι πρέπει να αρχίσουμε να αρνούμαστε την ηδονή της εξουσίας και του εγωισμού μας και να μάθουμε την καρδιά να αγαπά πιο αγνά την ψυχή μας και το μυαλό μας να σκεφτείτε λογικά μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι καταφανέστατο για όποιον άνθρωπο έχει λογική, ότι ο φόβος είναι μια κατώτερη δόνηση που αφορά μόνον υλικές οντότητες όπως αυτές της Γης.

      Από εκεί και πέρα όποιος νικήσει τους φόβους του σταματά να τρέφει τα σώματα των κατώτερων θεών.

      Το λέει ξεκάθαρα αυτό ο Πλάτωνας μέσα στο κείμενο που έχω δώσει πιο πάνω....γράφει τα εξής:

      Σύμφωνα με τον Πλάτωνα αυτοί οι δημιουργοί είναι οι κατώτεροι θεοί, όπως προαναφέρθηκε, που επέλεξαν να μην εξελιχθούν προς το Αγνό και Αγαθό Φως αλλά επέλεξαν να επι-κυριαρχήσουν στην ύλη παραμένοντας στο υλικό σύμπαν.

      Είναι εν μέρει ενσαρκωμένοι και απορροφούν από τις ανθρώπινες οντότητες (τις ενσαρκωμένες οντότητες) την ψυχική τους ενέργεια και έτσι φορτίζουν τα ενεργειακά τους σώματα τα οποία τους έχουν χαριστεί από τους ανώτερους θεούς.

      Οι κατώτεροι θεοί τρέφονται για να υπάρχουν, διαμέσου της χαμηλής δόνησης συναισθημάτων όπως ο φόβος, η τρομοκρατία, η υπερβολική ανιδιοτέλεια, η εξαρτημένη αγάπη, και γενικά όλων των γήϊνων υλικών (μεταβαλλόμενων) συναισθημάτων και αισθημάτων.

      https://oneirosky.blogspot.com/2019/12/blog-post_68.html?fbclid=IwAR3DCethua78kTp9ttbXBNAMC-oGj2sa9ZBJv7U5m-z0U634WDeDHs7nK_0

      Διαγραφή
  10. ΛΟΓΟΣ Θ"
    ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ..κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο

    το διαβάσατε; ΓΕΝΝΗΣΕ
    ΟΧΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ!

    ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

    πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

    ........ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ;;;
    ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ
    """""πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ"""""

    – Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

    – ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
    ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.


    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ