ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΛΛΗΝΑΣ; Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;



Γεννήθηκα Έλληνας σε μια χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία από τις αρχαιότερες στον πλανήτη ίσως να είναι και η  κοιτίδα του ανθρώπινου γένους.
Για κάποιον λόγο χάθηκε η αληθινή ιστορία των προγόνων μου, και ότι απέμεινε από αυτήν είναι τα αρχαία ιερά κτίσματα τέλεια αριστουργήματα μεγάλης αριθμητικής και γεωμετρικής ακρίβειας, και ένας τεράστιος πλούτος παρόμοιων κτισμάτων που βρίσκεται θαμμένος κάτω από αυτά τα ιερά χώματα που αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία σε βάθος χιλιετιών πατρίδα μας.

Βρέθηκε ακόμη ένας τεράστιος πλούτος γνώσης και πολιτισμού σε αρχαία Ελληνικά κείμενα, όπου μας μιλούν για όλα όσα μπορεί να διανοηθεί ένας ανθρώπινος νους και όχι μόνον, αφού οι γνώσεις αυτές είναι συμπαντικές προερχόμενες από την εξώσφαιρα του πλανήτη μας, και αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που κατέκαψαν όλη αυτή την γνώση και μας άφησαν στο σκοτάδι με παρακαταθήκη μόνον το 2% αυτών των κειμένων, και μάλιστα που είναι γραμμένα σε μορφή μυθιστορήματος, ποιήματος, αλλά και γραμμένα σε κώδικα, σαν να ήθελαν αυτή η γνώση να περάσει σε λίγους που θα κατανοήσουν το νόημα τους, χωρίς κάποιοι να το αντιληφθούν και τα καταστρέψουν.

Από την στιγμή που επήλθε η Ρωμαϊκή κατοχή ο πολιτισμός της Ελλάδας διατηρήθηκε, όπως και η Ελληνική γλώσσα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, αφού δεν υπήρχε άλλη γλώσσα εκτός την Ελληνική, και με αποτέλεσμα να αφομοιώσει τους Ρωμαίους η Ελληνική γραμματεία και ο πολιτισμός της Ελλάδας.

Ώς που κάποια στιγμή η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρεε γύρω στον 4ο μ.Χ. όταν διαχωρίστηκε στην δυτική και ανατολική αυτοκρατορία.
Η μεν δυτική διατήρησε τα έθιμα της και τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ανατολική  που είχε στην επικράτεια της όλη την Ελλάδα, δημιούργησε με την βία μία θεοκρατική αυτοκρατορία, μια δικτατορία, όπου όποιος έφερνε αντίσταση υπήρχε η ποινή του θανάτου γι'αυτόν.
Με αυτόν τον τρόπο επέβαλλαν τον Χριστιανισμό, και έγραψαν στο 381 μ.Χ. όλα τα ιερά ευαγγέλια τα οποία είχαν στηριχθεί πάνω στα Αραμαϊκά κείμενα που μετονόμασαν σε "Παλαιά Διαθήκη"  των Εσκεναζί - Χαζάρων, που μόλις τον 1ο αιώνα μ.Χ. μετονομάστηκαν σε Εβραίους για να καλύψουν με σκοτάδι την αληθινή καταγωγή τους από τον Καύκασο εκεί στα βουνά της Κίνας στην Μογγολία.
Πιο πριν δεν υπήρχε εβραϊκή φυλή, εβραϊκό κράτος  μα ούτε και εβραϊκή γλώσσα.

Έτσι κατάφερε με την βία η νέα αυτοκρατορία η Νέα παγκόσμια τάξη της εποχής, να καταστρέψει όλα τα Ελληνικά μνημεία και στην θέση τους να κτίσουν τα δικά τους κτίσματα-ναούς, όπως επίσης και να αλλοιώσει τα ήθη και τα έθιμα ενός ολόκληρου λαού, μα και να τον αλλαξοπιστήσει και από ελεύθερο σκεπτόμενο άνθρωπο, να τον κάνει δούλο μιας σκοταδιστικής θρησκείας, όπου όποιος έφερνε αντίσταση δολοφονούνταν.

Και μέσα σε χίλια χρόνια ένας ολόκληρος λαός ξέχασε την ιστορία του, και μίσησε ότι Ελληνικό, αφού τον έμαθαν να μισεί ως διαβολεμένο οτιδήποτε θυμίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Από τότε έως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, αφού πάντα μα πάντα είμαστε ως Ελληνες και Ελλάδα υποδουλωμένοι ως προτεκτοράτο των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων που εκπροσωπούν την παγκόσμια τάξη στην κάθε εποχή.
Και πέραν αυτού  απολύτως τίποτα, παρά μόνον ότι καταφέραμε στην επανάσταση το 1821 να ξαναγίνουμε από ρωμιοί και γραικοί Έλληνες και Ελλάς, αλλά παραμείναμε Χριστιανοί δίχως τον Ελληνικό πολιτισμό.

Και σήμερα δεν άλλαξε κάτι, πέραν λίγων αφυπνισμένων Ελλήνων οι οποίοι κατανοούν το μεγάλο ψέμα που οδηγεί ένα αρχέγονο πρώην φωτισμένο γένος, αυτό των Ελλήνων.

morfeas sky




Σχόλια

  1. Δεν πιστευω οτι πολλοι θα προβληματισθουν με αυτες τις σκεψεις. Υπαρχει και η βαθεια προκαταληψη και φοβος ακομη και να σκεφθει κανεις με κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι τρομερά δύσκολο να αποβάλλειένας άνθρωπος από την αποθήκη πληροφοριών του εγκεφάλου του όλα όσα του εμφυτεύτηκαν από την γέννηση του για να μπορέσει να έχει ελεύθερη σκέψη.

      Διαγραφή
  2. Ερώτημα. Ο Αληθινός Θεός που είναι ο δημιουργός της ψυχής μας δημιούργησε την Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστό.
    Ερώτημα .Ο κόσμος που ζούμε εξουσιαζετε και από τον ΨΕΙΚΟ δημιουργό
    Ερώτημα Μόνο η αγάπη αξίζει πάνω από όλα
    Ερώτημα Ο Αληθινός Θεός μας λυπον έχει στήλη πολλές βοήθειες εδώ κάτω .
    Φωτισμένους φιλοσόφους στην Ελλάδα που διδαξαν τα πάντα αλλά σαν Έλληνες πολίτες σχεδίων όλους τους εξωντοσαμε εν ζωή .Ελληνικες ψυχής που πολεμούσαν σαν θεοί για τα ιδανικα και τις αξις του Άνθρωπου .Ο ΘΕΟΣ ομος ίσος έστειλα και ένα μαρακγο για να μας διδάξει ταπεινότητα Να μας πει ήμουν φυλακισμένος και δεν με επισκεφτήκατε και τον άφησε να σταυρωθεί. Εμείς οι άνθρωποι των σκοτώσαμε οπος σκοτώσαμε των ΣΩΚΡΆΤΗ. Αρνείστε την αγάπη του Χρήστου για των Ανθρωπο; Αρνείστε τα λόγια του Χριστού; Αυτά που έγιναν μετά ήταν νομίζετε εργα του Χριστού; Γιατί μπλέκουμε τα πράγματα; ;;Όλοι όσοι ήθελαν εξουσία χρησιμοποίησαν των χριστιανισμό για να επιβληθούν. με αίμα.Ακουσες ποτέ τον Χριστό να ευλογεί τις σφαγές στο όνομα τού. ;Ο άνθρωπος μαριονέτα σκλάβος πάντα υπακοή κάνει στην χαμηλή φωνή μέσα του .Λυσαλεα ο ραδιουργος μάζεψε πολλούς δήμιους και μέσα στον χριστιανισμό. Αυτό τη σημενει; Την αλήθεια την διαλέγουμε όχι με γνώμονα τον θυμό μεσα μας η την αγανάκτηση δεν Πρέπει να τα ισοπεδώνουμε ολα και να τα πεταμε στο ιδιο τσουβάλι. Τα ανθρώπινα εργα της κακιας φυσικα δεν ειναι του θεου .Ας σκεφτουμε ποιος οφελυθηκε παντα απο τον πονο και τον φοβο του ανθρώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτημα. Ο Αληθινός Θεός που είναι ο δημιουργός της ψυχής μας δημιούργησε την Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστό.
    Ερώτημα .Ο κόσμος που ζούμε εξουσιάζεται και από τον ΨΕYTΙΚΟ δημιουργό.

    Απάντηση:
    -Tι είναι ο αληθινός Θεός για σένα; και τι είναι η ψυχή;
    Οταν μιλάς για το Θεό και την ψυχή οφείλεις να Γνωρίζεις.
    Τι είναι ο ψεύτικος θεός γνωρίζεις; πως και με ποιον τρόπο τον οριοθετείς; Ανάλυσε το κι αυτό. Εγώ τα έχω αναλύσει όλα μέσα από τα κείμενα μου.

    Ερώτημα Μόνο η αγάπη αξίζει πάνω από όλα

    -Η Αγάπη είναι το πνεύμα της Αρμονίας αυτού του κατώτερου κόσμου, όπου συνεργάζεται μαζί του, ώστε να επιφέρει την λιγότερη κακία.

    Ερώτημα Ο Αληθινός Θεός μας λoιπόν έχει στείλει πολλές βοήθειες εδώ κάτω, Φωτισμένους φιλοσόφους στην Ελλάδα που δίδαξαν τα πάντα, αλλά σαν Έλληνες πολίτες σχεδόν όλους τους εξοντώσαμε εν ζωή. Ελληνικές ψυχές που πολεμούσαν σαν θεοί για τα ιδανικά και τις αξίες του Άνθρώπου .

    -Ποια είναι τα Ιδεώδη του Ελλάνιου πνεύματος; γνωρίζεις;

    Ο ΘΕΟΣ όμως ίσως έστειλε και ένα μαρακγό για να μας διδάξει ταπεινότητα.

    - Από πότε ο τεχνίτης (μαραγκός) είναι κάτι το εξευτελιστικό; διότι η Ταπείνωση είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ψυχής.

    Να μας πει ήμουν φυλακισμένος και δεν με επισκεφτήκατε και τον άφησες να σταυρωθεί. Εμείς οι άνθρωποι τον σκοτώσαμε όπως σκοτώσαμε τον ΣΩΚΡΆΤΗ. Αρνείστε την αγάπη του Χριστού για τον Ανθρωπο;

    -Τον Σωκράτη δεν τον σκοτώσαμε εμείς, ούτε τον Χριστό, αυτές τις ενοχές να τις ρίξεις εκεί που αξίζουν να ριχτούν, σε αυτούς που τους σκότωσαν, όχι σε εμάς που διαφωνούμε και ποτέ δεν θα το κάναμε. Άλλο η Ανθρωπότητα, και άλλο τα ανθρωποειδή.

    Αρνείστε τα λόγια του Χριστού; Αυτά που έγιναν μετά ήταν νομίζετε έργα του Χριστού; Γιατί μπλέκουμε τα πράγματα;

    -Γιατί εσύ πιστεύεις ότι καταΝόησες τα λόγια του Χριστού;
    Ιδέα δεν έχεις τι είπε ο Χριστός.

    Όλοι όσοι ήθελαν εξουσία χρησιμοποίησαν των χριστιανισμό για να επιβληθούν. με αίμα. Ακουσες ποτέ τον Χριστό να ευλογεί τις σφαγές στο όνομα τού. ;

    -Αυτό το ξέρει και ο πιο Αδαής.

    Ο άνθρωπος μαριονέτα σκλάβος πάντα υπακοή κάνει στην χαμηλή φωνή μέσα του.

    -Κι εσύ υπακούς υποτίθεται στον Λόγο του Χριστού, αλλά ιδέα δεν έχεις τι είπε ο Χριστός, μα ούτε έχεις ελεύθερη επιλογή, διότι δεν έχεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ αλλά υπακούς σε ΕΝΤΟΛΕΣ άρα είσαι σκλάβος δεσμώτης του σπηλαίου, του Άρχοντα αυτού του κόσμου.

    Λυσσαλέα ο ραδιούργος μάζεψε πολλούς δήμιους και μέσα στον χριστιανισμό. Αυτό τη σημαίνει; Την αλήθεια την διαλέγουμε όχι με γνώμονα τον θυμό μέσα μας η την αγανάκτηση.

    - Την Αλήθεια την Επιλέγουμε μέσα από τον Ορθό Νοητό λόγο, και όχι με τα άλογα συναισθήματα - παραισθήσεις της σάρκας, που γεννούν την παραΝόηση.

    Δεν Πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να τα πετάμε στο ίδιο τσουβάλι. Τα ανθρώπινα έργα της κακίας φυσικά δεν είναι του θεού. Ας σκεφτούμε ποιος ωφελήθηκε πάντα από τον πόνο και τον φόβο του ανθρώπου.

    -Τι σχέση έχει ο Θεός με αυτόν τον υλικό κάκκιστο κόσμο; ΚΑΜΙΑ. Αυτός ο κόσμος είναι του άρχοντα αυτού του κόσμου, Το ίδιο είπε και ο Χριστός, ότι αυτός ο κόσμος Δεν είναι δικός μου, αλλά του άρχοντα αυτού του κόσμου, αυτού του Ανθρωποκτόνου. (Ιησούς Χριστός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ