ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;


1. Δυνάμεις είναι τα άυλα (άμορφα) μη όντα, είναι αγέννητα και προϋπάρχων, η ουσία τους είναι το Υπερούσιο, το Πανάγαθο Φως, ο Πανάγαθος Άναρχος Απεριόριστος Κόσμος του Φωτός, ο δε αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος είναι η Αλήθεια της Ζωής, η κίνηση αυτού του κόσμου,  η Ζωή του Πανάγαθου Θεού των Πάντων, η Ένατη και Δέκατη Μονάδα του πνεύματος  Φως και Ζωή,  και οι δικές του Μονάδες που φέρουν την ίδια ουσία είναι οι Δυνάμεις.

2. Ενεργειακή ψυχή των τέλειων ενεργειών των δυνάμεων του πνεύματος  της  Αρμονίας είναι η Εικόνα της ζωής. 


Είναι ο Έβδομος Ουρανός, η Έβδομη Μονάδα του πνεύματος, η οποία βρίσκεται εσωτερικά του υλικού σύμπαντος, και περικλείει, συγκροτεί, και δίνει κίνηση στο δοχείο της Ύλης, το οποίο με την κίνηση διαχωρίστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, και δημιούργησε τους γαλαξίες μέσα στους οποίους βρίσκονται οι έξι ουρανοί, των Απλανών και των πλανητών.

Είναι  το Αρρενόθηλυς Ον, ο Δεύτερος Νους δημιουργός, το Φωτισμένο πνεύμα του πυρός, οι δικές του Μονάδες είναι τα θεικά όντα του Έβδομου Ουρανού, το πνεύμα του πυρός. 

Ο Έβδομος Ουρανός βρίσκεται στο καθαρό της φύσης δημιούργημα κάθε γαλαξία και ενώνεται με τον δεύτερο Νου δημιουργό που περικλείει το υλικό σύμπαν και βρίσκεται έξω από κάθε γαλαξία. 

Μέσα στον κάθε γαλαξία στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, κινούνται τα θεϊκά όντα (πνεύμα του πυρός), ο Έβδομος Ουρανός, το Φωτισμένο πνεύμα, ο δεύτερος Νους δημιουργός, με τα δικά του δημιουργήματα τους Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές με τους οποίους συνδέεται μεταξύ τους αφού έχουν την ίδια ουσία στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, και εξουσιάζει τα πάντα και τα οδηγεί όπως το θέλει ο δεύτερος Νους δημιουργός, οδηγώντας το πνεύμα της Αρμονίας που ενεργεί σε κάθε φύση, των Απλανών και των πλανητών. Οι δικές του Μονάδες είναι τα θεικά όντα οι ψυχές, το πνεύμα του πυρός, τα οποία ΔΕΝ μπορούν να εξέλθουν από τον Ουρανό Διοικητή στον οποίο ανήκουν, και η δική τους μοίρα είναι ο εξαναγκασμός, να δίνουν την νοερή ζωή στα όντα των πλανητών.

3. Ο Άνθρωπος της Γης γεννιέται από αυτές τις κτιστές ψυχές που φέρουν το πνεύμα του πυρός του κάθε Νου Ουρανού Διοικητή, και εξαναγκάζονται να ενσαρκώνονται συνεχώς δίνοντας την νοερή ζωή στα ανθρώπινα όντα της Γης, και στα άλογα έμψυχα ζώα της Γης. 


Μόνον οι Ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΙ.


Η ενεργειακή  Ανθρώπινη ψυχή είναι εικόνα της ζωής του Ανθρώπου δεύτερου Θεού Ζωή και Φως, που εισήλθε μέσα στην Εικόνα του Θεού και έγινε κι αυτός ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό, και δημιούργησε τις δικές του Ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την δική του Ουσία, για να ζήσει και κατανοήσει την ενέργεια του πνεύματος των Επτά Ουρανών η οποία ενεργεί και κινεί το δοχείο της Ύλης με Αρμονία, φέροντας την Τάξη στην Αταξία του δοχείου της Ύλης.

Για τον λόγο αυτόν και ο άνθρωπος της Γης που φέρει την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως έχει διπλή φύση, και όποιος γνωρίσει τον αληθινό του εαυτό θα προσχωρήσει και πάλι στην αλήθεια της ζωής..ειδάλλως θα περιφέρεται ως θνητός μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου.


morfeas sky



Σήμερα έχει αποδειχθεί, ότι τα συναισθήματα μας αρνητικά και θετικά, δεν είναι τίποτα άλλο από συχνότητες, που εκπέμπονται γύρω μας. Από οτιδήποτε παράγει ενέργεια.

 Ακόμη και οι σκέψεις παράγουν ενέργεια, τις πιο βασικές για την υλοποίηση της δικής μας πραγματικότητας, όπως οι πνεύμονες που λειτουργούν μέσα μας, όπως τα φυτά, η θάλασσα, όπως σήμερα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από παντού..ότι παράγει ενέργεια, ότι ενεργεί εκπέμπει συχνότητες.

Τα συναισθήματα είναι θνητά καλό - κακό,  πόνος, λύπη, χαρά, πάθη, επιθυμίες, εγωϊσμός, φόβος, φθόνος, κακία, μιζέρια, έπαρση, θυμός, δόλος, απάτη, πλεονεξία, θράσσος, εριστικός, άδικο, πονηριά,κτλ ..όλα τα αντίθετα, διότι επηρεάζονται από το σκοτεινό σάρκινο σώμα μας, το οποίο σωματοποιεί τις ενέργειες = συχνότητες, και τις κάνει αισθήσεις και συναισθήματα, πάθη και επιθυμίες,  μέσα από τις χημικές διεργασίες του σάρκινου σώματος που σωματοποιεί τις διπολικές ενέργειες, και οδηγούν την σκέψη.

Η θεϊκή Ανθρώπινη ψυχή όμως που περιφέρεται στο σύμπαν στον δικό της Νοητό κόσμο, όταν βγει από το σάρκινο σώμα, η πριν μπει σε αυτό,  έχει το δικό της ενεργειακό Αρρενόθηλυς σώμα, όπου μέσα του έχει μόνον τέλειες συχνότητες-ενέργειες, ....Αγαθός Νους.... οι οποίες ούτε βγαίνουν γι'αυτό μας δίνει μόνον συμβουλές, αλλά ούτε και μπαίνουν άλλες αρνητικές συχνότητες ώστε να επηρεάσουν την ψυχή.

Αντίθετα η ανθρώπινη ψυχή, δηλαδή όταν η θεϊκή ψυχή, εισέλθει και ενσαρκώνεται στο ανθρώπινο καινούριο της σάρκινο σώμα, αποκτά όλες τις αρνητικές επιπτώσεις των συναισθημάτων των επιθυμιών του πάθους κτλ. διότι η ανθρώπινη σάρκα δέχεται τα πάντα, όλες τις κατωφερείς ενέργειες - συχνότητες.

Σαν αποτέλεσμα ο άνθρωπος εδώ τυφλώνεται, και ζει διαρκώς ανάμεσα στο καλό και το κακό, για να πάθει ότι παθαίνει, όσο επιρρεπείς γίνεται στις σκέψεις του, αρνητικές, ή θετικές, οι οποίες ανήκουν στο ίδιο πεδίο, στις δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος, και αυτό ζει νοερά η ανθρώπινη ψυχή, η οποία ενσωματώνει την ανθρώπινη σάρκα την συγκροτεί και της δίνει την δική της διανοητική κίνηση, ενεργοποιειώντας το ανθρώπινο έμβιο ζωντανό οργανισμό, και δίνοντας της μόνον συμβουλές! (συνείδηση ένστικτο διαίσθηση). 

Μπορεί όμως ο άνθρωπος αν κατανοήσει όλα τα προηγούμενα, να οδηγηθεί στην σωστή κατανόηση της θεϊκής ψυχής του, άρα και της φωτεινής ουσίας του, τον ουσιωδώς Αγαθό Νοητό Άνθρωπο που είναι  ΦΩΣ και ΖΩΗ.

Αυτό επιτυγχάνεται όταν κατανοήσουμε την αλήθεια 

Η ψυχή κινεί τα πάντα γύρω μας, συγκροτεί το σάρκινο σώμα όταν ενσαρκώνεται. Και όταν ο Νοητός Αγαθός Άνθρωπος οδηγεί τον ανθρώπινο ζωντανό οργανισμό πάνω στην Γη, αυτό οδηγεί και τον άνθρωπο. Αν όμως μας οδηγεί η σάρκα γινόμαστε δούλοι της κακίας.

Και ώς γνωστόν αυτό που σκεφτόμαστε άρα αισθανόμαστε αυτό και ζούμε! 

Πιστεύω να έγινα κατανοητός στα όσα σας έγραψα, και να πήρατε μια γεύση, όσον αφορά τι είναι η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή, και τι ο ζωντανός ανθρώπινος οργανισμός στην Γη, οι σκέψεις, οι αισθήσεις, και τα συναισθήματα που κάνουμε.

morfeas sky


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 
Ανάλυση κειμένου

http://oneirosky.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2711.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ