Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.


Η ΙΣΟΠΟΣΗ ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΤΥΧΗ (ΑΤΑΞΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΨΕΥΔΗΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;



H Αλήθεια είναι μία, αναλλοίωτη, Αμετάβλητη, τα όμοια αισθητά και αμετάβλητα νοητά.

Τα όμοια αισθητά η ψυχή του πυρός, και τα αμετάβλητα νοητά ο ορθός νοητός λόγος της σοφίας της ανθρώπινης ψυχής, που πηγάζει από το Αρχέτυπο Πρότυπο της την Αλήθεια της Ζωής το Αγαθό, και οδηγείται στον δικό μας κόσμο από την δικαιοσύνη του Αγαθού, η οποία τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά, η ανιδιοτελής αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Και είναι το ήθος, η ευσέβεια, το κάλλος, η αρετή, η θέληση, η σωφροσύνη, το αμετάβλητο πάθος της καρδιάς για το αγαθό, η αμετάβλητη επιθυμία για το αγαθό, ο θείος έρωτας για το αγαθό, που έχουν ως πρότυπο τους τον Αγαθό Νοητό Λόγο, την Αλήθεια της Ζωής.


Διότι το αγαθό νοητό πνεύμα δίνει την αμετάβλητη νοερή ζωή στο θεϊκό γένος των Ανθρώπων, και το θεικό γένος των Ανθρώπων δίνει το πνεύμα της Αρμονίας στην μεταβαλλόμενη νοερή ζωή στο μεταβλητό πνεύμα της σελήνης, (φωτιά-αέρας), το αστρικό σώμα, το οποίο με την σειρά του συνεργάζεται με τα άλογα στοιχεία γη-νερό, τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το νοητό πνεύμα, και δίνει την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση στα θνητά ανθρώπινα όντα που γεννιούνται, στον ζωντανό ανθρώπινο οργανισμό στην Γη, και γίνεται το ανθρώπινο λογικό ζώο της Γης για να φέρει την Αρμονία στην άλογη φύση μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη, όπου λατρεύει τα Ουράνια και θεϊκά, μα και ταυτόχρονα φροντίζει και όλα τα θνητά. 

Μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούνται στον βαθμό που μπορούν να συνδεθούν με το Νου και την καρδιά, και είναι πάντα φίλοι μεταξύ τους.

..........

Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.


Ότι ενεργεί παράγει συχνότητες, μια λέξη που θα διαβάσουμε, μια φράση που θα ακούσουμε παράγει τον ανάλογο τόνο-δόνηση, παράγει συναισθήματα, που αλλιώς τα ονομάζουμε συχνότητες ή ενέργειες.

Η σκέψη των ανθρώπων, παράγει και αυτή ενέργειες, εκπέμποντας ως πομπός αυτές τις συχνότητες-ενέργειες-συναισθήματα, αλλά και ως δέκτης δέχεται όλες αυτές τις ενέργειες, είτε από την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων, είτε από την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον γύρω μας , την φύση γύρω μας, τις οποίες ενέργειες το έμβιο σώμα σωματοποιεί σε αισθήσεις, συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες, αλλά και την λύπη και την χαρά όπου χωρίς αυτές τις δύο ενέργειες δεν θα μπορούσε να ζήσει το έμβιο ανθρώπινο ον στην Γη.


Και έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτές οι αισθήσεις και τα συναισθήματα, ότι οδηγούν τις σκέψεις των ανθρώπων, δηλαδή την λογική των ανθρώπων. Άρα ότι σκέψη δημιουργείται στον εγκέφαλο μας είναι αποτέλεσμα των αισθήσεων της σάρκας, η οποία οδηγείται από την άλογη φύση, ενώ όταν η καρδιά οδηγεί την ορθή λογική σκέψη, τότε η ψυχή οδηγεί το σώμα μας.


Το νοητό και νοερό πνεύμα της ανθρώπινης ψυχής το οποίο ανήκει στα νοητά αμετάβλητα αναλλοίωτα ανώτερα και θεϊκά, και όταν οδηγεί την ανθρώπινη καρδιά αποκτά ο άνθρωπος την ορθή λογική σκέψη, η οποία γεννά το ήθος, την ευσέβεια, το κάλλος, την αρετή, την νόηση,  την σοφίας της ανθρώπινης ψυχής, η οποία με την σειρά της γεννά την ανδρεία ψυχής, και η ανδρεία χωρίς πλέον να την οδηγεί ο φόβος λόγω της γνώσης του Αγαθού, γεννά την ορθή νοητή ελεύθερη σκέψη, που γεννά την ελεύθερη επιλογή, και η ελεύθερη επιλογή διά του ορθού νοητού λόγου της σοφίας της ψυχής οδηγεί την μοίρα και το πεπρωμένο μας. 

Αυτό λοιπόν, που εμείς πρέπει να ονομάζουμε ως ζωή, είναι τα αμετάβλητα νοητά, ο ορθός νοητός λόγος της ψυχής μας, όπου ο αγαθός κόσμος της αμετάβλητης καρδιάς, οδηγεί την σκέψη μας.


Το σώμα από γη-νερό, ως παθητικό και άλογο που είναι, δέχεται όλες τις κατωφερείς ενέργειες της Ύλης, την πληροφορία της γήϊνης πραγματικότητας,  (υλοενέργεια = φωτιά-αέρας-ατμός-ατμό-σφαιρα), που ενεργούν και εκδηλώνονται στο σύνθετο μεταβαλλόμενο σώμα μας, από γη, νερό, και έχουν μια κορυφή που συγκεντρώνονται όλες αυτές οι ενέργειες, την καρδιά και τον εγκέφαλο

Και όταν η καρδιά οδηγείται από τον εγκέφαλο-λογική, μπορεί να έρθει σε επαφή με το νοητό πνεύμα της θεϊκής ανθρώπινης ψυχής το οποίο περικλείει-περιβάλλει το μεταβαλλόμενο αισθητό ανθρώπινο σώμα-είδωλο, και το κινεί με την διανοητική κίνηση που το δίνει, με πρότυπο τον αμετάβλητο ορθό νοητό λόγο της ψυχής και την αμετάβλητη αίσθηση της ψυχής-καρδιάς.

Όταν όμως η καρδιά οδηγείται από το άλογο μέρος του αισθητού μεταβαλλόμενου σώματος,  τα άλογα στοιχεία γη-νερό, που δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, τότε ο άνθρωπος οδηγείται από την άλογη φύση, τα πάθη-επιθυμίες χωρίς λογική, τα οποία είναι η αιτία και το αποτέλεσμα όλων των δεινών στον άνθρωπο, όπως η λύπη από ηδονή που επιφέρει δυνατούς λυγμούς, και η χαρά από ηδονή που επιφέρει την έπαρση, τον εγωϊσμό, όπου και τα δύο δεν απέχουν από καμιά κακία. διότι και η λύπη, είναι κακία.  

Αυτές οι ενέργειες έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ως ιδιότητα, την αύξηση και την μείωση που προκαλλείται από το ψυχρό-θερμό, (φωτιά-αέρας), που ενεργεί και εκδηλώνεται πάνω στο άλογο σώμα από γη-νερό, το οποίο δέχεται ως παθητικό που είναι όλες αυτές τις καθολικές ενέργειες, και τις σωματοποιεί μέσα από την αύξηση και την μείωση, δημιουργώντας για παράδειγμα το πάθος και τις επιθυμίες. 

Όλες αυτές οι σύνθετες ενέργειες (φωτιά-αέρας), είναι κατωφερείς ενέργειες θνητών σύνθετων σωμάτων (γη-νερό).

Σκεφτείτε ότι αυτή η κορυφή είναι όπως ένα εκκρεμές, θετικό-αρνητικό, όπως το θερμόμετρο, όπου το θερμό και το ψυχρό, είναι ανάλογο με το κέντρο-κορυφή της ισορροπίας-Αρμονίας που εμείς θέτουμε στον εαυτό μας, με Πρότυπο την ψυχή μας ή το άλογο σώμα μας,  το οποίο θέτουμε και αποδεχόμαστε εμείς.

Και όσο αυξάνει το θερμό κορυφώνεται το ένα άκρο, και όσο αυξάνεται το ψυχρό κορυφώνεται το αντίθετο άκρο, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ και όσο κορυφώνεται το άλογο μέρος του σώματος γη, νερό, εκδηλώνεται η άλογη φύση, η Αταξία, η κακία, διότι τα πάντα εκδηλώνονται σύμφωνα με τον Νόμο της Ειμαρμένης, με τις ισόποσες αντίθετες ενέργειες αυτών των ανόμοιων ιδιοτήτων των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων. 

Και μόνον ο ορθός νοητός λόγος της ψυχής, εξουσιάζει αυτές τις άλογες αισθήσεις, το Νοητό Πνεύμα που το πρότυπο του είναι η αμετάβλητη αίσθηση της καρδιάς της ψυχής μας, το Αγαθό, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο την Κορυφή του πνεύματος της Αρμονίας στον αμέσως ανώτερο Ουρανό.


Σκεφτείτε την σημερινή εποχή τα τελευταία 2000 χρόνια σε πόσο χαμηλό σημείο-κορυφή του πνεύματος της Αρμονίας έχει θέσει η σκοτεινή Ελίτ την πραγματικότητα γύρω μας, και κυβερνά την ανθρωπότητα μέσα από την σκλαβιά και την δουλεία, την πνευματική αμμορφωσιά η οποία γεννά την δειλία, ελέγχοντας τους ανθρώπους με την ισχυρή της θέληση η Ελίτ, που επιβάλλει τον φόβο στους ανθρώπους, μέσα από τις πολλές ανάγκες που δημιουργεί, εξουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελεύθερη επιλογή τους, διότι ελέγχοντας με τον φόβο τους ανθρώπους, δημιουργεί η Ελίτ ταυτόχρονα το πρόβλημα και την λύση, ελέγχοντας την Αιτία και το Αποτέλεσμα, είτε με την δύναμη των όπλων, του ισχυρού έναντι του αδύναμου, κτλ. κτλ.

Όσο πιο χαμηλά και βαθιά στην άλογη φύση της Ύλης βρίσκεται η κορυφή της Αρμονίας, τόσο πιο ακραίο είναι το δίπολο των αντιθέτων πόλων, και τόσο πιο ακραία η κακία, η ακραία φτώχεια η ακραία πνευματική αμορφωσιά, η περισσότερη κακία, η Αταξία, διότι το κέντρο η κορυφή του πνεύματος της Αρμονίας των αντιθέτων πόλων κατεβαίνει ολοένα και πιο χαμηλά στην περισσότερη κακία, και επιφέρει τον κόσμο που εμείς αποδεχόμαστε με την δειλία μας, ελέγχοντας η Ελίτ την Αιτία και το Αποτέλεσμα που αυτή δημιουργεί.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ!! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ !!~

Η κυρίαρχη ελίτ δημιουργεί την πραγματικότητα γύρω μας με κακία, με την Ισχυρή της θέληση! με την δύναμη που τις δίνουμε εμείς για να μας εξουσιάζει, με την δική μας δειλία! διότι όλοι εμείς αποδεχόμαστε τον φόβο να μας οδηγεί, μένοντας αδρανείς σε όλα, αποδεχόμενοι την πραγματικότητα για εμάς που αυτοί δημιουργούν για εμάς για να μας εξουσιάζουν σώμα και ψυχή. 

Και όσο περισσότερο εξουσιάζουν την θέληση μας μέσα από τον φόβο της άγνοιας μας για την αλήθεια, και την υποταγή της συνείδησης μας, τόσο περισσότερη και η σκλαβιά μας!.

Αυτόν τον ρόλο παίζουν και όλες οι θρησκείες, οι οποίες μας οδηγούν στην υποταγή της θέλησης μας. Να περιμένουμε από τον θεό να μας σώσει, αφού εμείς παραμένουμε αδρανείς σε όλα, άρα συμμετέχουμε ενεργά στην περισσότερη κακία! Δηλαδή είναι σαν να ενεργούμε μέσα από την αδράνεια μας, άρα από επιλογή μας, ΥΠΕΡ της καθόδου μας ολοένα και πιο βαθιά στην περισσότερη κακία. 


ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ!! 

ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΙΤ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ!!! ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!! ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ!!! ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!!

ΌΠΟΥ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΩΝ  ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΗΣ ΥΛΗΣ.

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ (ΚΟΡΥΦΗ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!! 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!

morfeas sky
                    

Είναι ο κόσμος των αντιθέτων. 

Τα σύνθετα αισθητά σώματα μας, από ανόμοια στοιχεία με ανόμοιες ιδιότητες, όπου κάθε στοιχείο ενεργεί με τις ισόποσες ενέργειες απέναντι στα υπόλοιπα στοιχεία : φωτιά, αέρας, γη, νερό, μια σούπα ανόμοιων αισθήσεων που βράζει μέσα μας, και όταν δεν μας οδηγεί το πνεύμα της Αρμονίας, η ψυχή, γινόμαστε σκλάβοι των άλογων μεταβαλλόμενων ανόμοιων αισθήσεων του σώματος, που οδηγούν την σκέψη των ανθρώπων.

Είναι οι αισθήσεις της σάρκας όπως ένα εκκρεμές, που ταλαντώνεται συνεχώς προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. 

Η ταλάντωση μόνον διαφέρει, όσον αφορά την ένταση των άκρων, ανάλογα με την Δύναμη του πνεύματος της Αρμονίας που ενεργεί πάνω σε αυτούς τους αντίθετους πόλους, είτε αναλόγως με την άλογη αισθητή μας φύση της σάρκας, η οποία οδηγεί την σκέψη, και κινεί αυτούς τους δύο αντίθετους πόλους, που φέρουν πάντα την Αιτία και το αιτιατό Αποτέλεσμα των δικών μας ενεργειών.

Το πνεύμα της Αρμονίας είναι η Κορυφή, είναι το πνεύμα ο Νους και η καρδιά που ενεργεί ανεβάζοντας την Κορυφή στην ολοένα και λιγότερη κακία, το δυνατόν η λιγότερη ταλάντωση αυτών των αντίθετων πόλων, όπου η ανιδιοτελής αγάπη θα κυριαρχεί παντού, διότι σ'αυτόν τον κόσμο ενεργούμε, και ότι ενεργεί δεν μένει ποτέ αδρανή, διότι και η δική μας αδράνεια, αφήνει την άλογη φύση να κινήσει το εκκρεμές, να κινήσει τους αντίθετους πόλους στην περισσότερη κακία.

morfeas sky

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε συναίσθημα και σκέψη που κάνουμε εκπέμπει το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχοσυναισθηματικό μας κόσμο. 


Και με τον ίδιο τρόπο ο άνθρωπος της Γης, δέχεται ως δέκτης που είναι όλες τις κατωφερείς ενέργειες-συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού στο περιβάλλον, όπως και ανάμεσα στους ανθρώπους και τις κοινωνίες των ανθρώπων, μέσα από την αλληλεπίδραση μεταξύ τους....

Και αφήνεται στο δικό του πνεύμα της ψυχής του,  η ελεύθερη επιλογή, να απορροφήσει ή να αποβάλλει την κακία αυτών των άλογων αισθήσεων, ώστε να μην τον οδηγούν οι άλογες αισθήσεις, αλλά ο Νους και η καρδιά.

Αυτός είναι ο σύνθετος αισθητός κόσμος, των σύνθετων αισθητών σωμάτων των πλανητών, μια σούπα που βράζει από ανόμοια στοιχεία, ανόμοιων ιδιοτήτων, όπου σύμφωνα με τον Νόμο της Αρμονίας που επέβαλε ο Νους δημιουργός, κάθε στοιχείο ενεργεί ισόποσα και ισοδύναμα με τις δικές του ιδιότητες, γι αυτό και υπάρχει η σύγκρουση, όπου κάθε στοιχείο θέλει να επικρατήσει και εξουσιάσει τα υπόλοιπα στοιχεία...μία αέναη διαμάχη, ένας συνεχής πόλεμος των αντιθέτων ενεργειών, όπου δεν υπάρχει νικητής. 

Το λογικό μέρος του ανθρώπου, δηλαδή ο νοηματικός λόγος της ανθρώπινης ψυχής, ο Νους και η καρδιά, κατέχει όλες τις ενέργειες του πνεύματος των Επτά Ουρανών της Αρμονίας (Ανάμνηση ψυχής), και όταν ενεργεί  στις Επτά άλογες φύσεις, εξουσιάζει τα πάντα, οδηγώντας την μοίρα και το πεπρωμένο του, επιφέροντας την λιγότερη κακία, και ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο την Κορυφή της Αρμονίας στα Ύψη, στην λιγότερη κακία, επιφέροντας την Τάξη στην Αταξία..



morfeas sky


Οτιδήποτε παράγει ενέργεια ως παθητικό, ή οτιδήποτε ενεργεί, εκπέμπει συχνότητες.

Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες, η αδράνεια που προκαλλεί ο φόβος, η δειλία, τα αρνητικά συναισθήματα, η οργή, η πονηριά, το ατομικό συμφέρον, το πάθος, οι επιθυμίες όλα όσα έχουμε  ανάγκη να αποκτήσουμε και πηγάζουν από το σώμα, είτε από τον ορθό νοηματικό λόγο της ψυχής μας, τα πάντα όλα εκπέμπουν συχνότητες.

Και με τον ίδιο τρόπο, σε οτιδήποτε ενυπάρχει γύρω μας και σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσα και εσωτερικά στο ενεργειακό πλέγμα που περικλείει την ατμόσφαιρα του πλανήτη, εκπέμπονται  εισερχόμενες κατωφερείς ενέργειες-συχνότητες-πληροφορίες  που εκδηλώνονται από τα σύνθετα άλογα αισθητά σώματα ως αισθήσεις, (όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση, αφή), και σχηματίζουν την πραγματικότητα των έμβιων άλογων αισθητών σωμάτων, που οδηγούνται από τις αισθήσεις των σύνθετων ανόμοιων ενεργειών. (γη, νερό, αέρας, φωτιά).


Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και σχηματίζουν την πραγματικότητα μας.


Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.


Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας την ψυχοσύνθεση μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο μας.

Πλέον στην σημερινή εποχή, οι συχνότητες-ενέργειες-πληροφορίες που θεωρούμε φυσικές, και σε αρμονία με το περιβάλλον, και τον άνθρωπο, έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας.


Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι είναι συνήθως καταστροφικές για τον άνθρωπο, λόγω ελέγχου του μυαλού και της σκέψης γενικότερα.


Πλέον εκπέμπουν συχνότητες ώστε να ελέγχουν την σκέψη μας,
και οτιδήποτε θεωρούμε φυσιολογικό, τον πόνο την λύπη τον φόβο, κτλ, στην ουσία είναι σκέψη άλλων.

Της Ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

Για παράδειγμα, σε επιστημονικές έρευνες ελεγχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523 ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το DΝΑ, (μορφή DΝΑ διπλή έλικα) παράγει συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες (δηλαδή τεχνητές) έχουν την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο DΝΑ.


Ο Ρώσος επιστήμονας στο τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου αισθητού σύνθετου σώματος.


σημ:
Το DNA είναι η ταυτότητα των αριθμών, με τους οποίους αριθμούς, η ψυχή γεννά το συγκεκριμένο γένος και το είδος του αισθητού σώματος που θα ενσαρκωθεί, όταν ενώνεται μαζί τους..μιλάμε για έναν εικονικό κόσμο, για ένα matrix.

Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να κόψουν κάθε επικοινωνία μας με τον ορθό λόγο της ψυχής μας, να ξεχάσουμε για πάντα τον αληθινό μας εαυτό, και να γίνουμε ένα με τα αισθητά είδωλα της εικόνας. 


Και να δεχόμαστε ως πραγματικό μόνον τις κατωφερείς συχνότητες-ενέργειες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων.

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα για την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μή προστασία μας.


Ζούμε αυτή τη στιγμή ένα δεύτερο matrix, ώστε να μην απεγκλωβιστούμε ποτέ από τον ψεύτικο σύνθετο αισθητό κόσμο των αριθμών, που γεννούν τα σύνθετα και θνητά είδωλα.

Να μην πως για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας από τους ανθρώπους της Ελίτ, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.

Και να σκεφτείτε ότι τα "θαύματα" μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα!


Οι συχνότητες-ενέργειες μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό.
Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.

ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ όπου είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέποντας τέτοιες συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. Λέγεται δέ ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. 

Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος ενώ η ταυτόχρονη παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση στη χρήση φαρμάκων. Πέθανε στη φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βίβλίων του κάηκε.


Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ

Η αίσθηση δεν είναι τίποτα άλλο παρά από το καλό και το κακό που γεννιέται, αλλά και τα δύο δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία, διότι είναι άλογα, δίχως λογική, είναι το δίπολο των αντιθέτων ενεργειών που ενεργούν ισόποσα με τις δικές τους ιδιότητες απέναντι στα υπόλοιπα στοιχεία, η αύξηση και η μείωση ανόμοιων ενεργειών, η ταλάντωση του διπόλου ως ένα εκκρεμές ανόμοιων στοιχείων, που φέρει η σύνθεση των τεσσάρων στοιχείων της Ύλης, γι αυτό όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ανόμοιοι, διότι μας οδηγούν οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις και οι ανάγκες που μας δημιουργούν, και οι ανάγκες εξουσιάζουν την όποια​ λογική μας, και δημιουργούν το ατομικό μας συμφέρον, την απληστία, την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας

είναι τα άλογα στοιχεία φωτιά αέρας γη νερό μια σύνθεση που δεν είναι ούτε φωτιά, ούτε αέρας, ούτε γη, ούτε νερό, παρότι έχουν και τα τέσσερα στοιχεία, τα οποία γεννούν την άλογη φύση της Γης, τα σύνθετα ανόμοια σώματα μας, αλλά τα σώματα μας δηλαδή οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις δεν είναι η ζωή, αλλά οι άλογες αισθήσεις που μας οδηγούν, οι ανάγκες του αισθητού μεταβαλλομενου σώματός μας, διότι μόνον τα όμοια και νοητά είναι η εικόνα της ζωής, το πνεύμα μόνον από φωτιά, η Αμετάβλητη αίσθηση, μόνον χαρά και τίποτα άλλο, ενώ ότι χαίρεται και λυπάται είναι ον θνητό που υπηρετεί την μοίρα και το πεπρωμένο.

Και τα νοητά είναι Αμετάβλητα τα όμοια και τα μόνα θεϊκά, η Νόηση, ο Αγαθός νοητός κόσμος, η ζωή, και δεν έχουν καμία ανάγκη, και ο έρωτας τους είναι να δημιουργούν το όμορφο και το ωραίο, με πρότυπο τον Αγαθό Νου, ο οποίος εξουσιάζει τα πάντα, δινοντας την αισθητή νοερή ζωή στα είδωλα, και την διανοητική κίνηση στο κατώτερο πνεύμα του σώματος, και το ανώτερο πνεύμα που βρίσκεται πιο κοντά στον Αγαθό Νου εξουσιάζει όλα τα κατώτερα, με την Αμετάβλητη θέληση του, και δημιουργεί τα πάντα, διότι ο Νους δημιουργεί την Ύλη, τον αισθητό κόσμο, το σώμα μας, τα υλικά αγαθά χωρίς κόπο, όταν μας οδηγεί ο Νους και όχι τα αισθητά, ενώ η λύπη και η χαρά από λυγμούς και ηδονή είναι το εγώ του σώματος που αποκτήσαμε, και μας κυριεύει κάνοντάς μας τα πιο άγρια και ήμερα θηρία, που το μόνο που τα νοιάζει είναι πως να κυριέψουν τον κόσμο αλλά και τα υπόλοιπα ζώα γύρω τους, ενώ ο φόβος παντού τα οδηγεί και κυριεύει, γεννώντας την άλογη φύση με πολύ μεγάλη κακία, που μας οδηγεί ολοένα και πιο βαθιά στην Ύλη..στο στυγνόν σκότος.


morfeas sky

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ αἰσθάνομαι, βλέπω, παρατηρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ